- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
válasz
deicide #24151 üzenetére
Nem csak neked, hanem MasterMarknak is szol:
Pedig meg lehet kerulni a Task Managert is, eleg csak arra rakeresni, hogy "hide process in task manager" - esetleg arra gondolni, hogy a driverek miert nem latszanak benne...
Hogy kedvenc hasonlatunknal maradjunk, amit ti csinaltok, az talan a naptar modszerre emlekeztet a legjobban. Egy darabig meg lehet uszni, ha szerencsetek van, akkor sokaig, de messze nem a legbiztonsagosabb modszer. Egy jo viruskergeto pedig - ahogy az mar elhangzott - lehet, hogy kicsit kenyelmetlen, de lenyegesen nagyobb biztonsagot ad.
Azzal takarozni, hogy egyeni szocproblema ez az egesz egeszen addig elfogadhato indok, amig nem pont egy ilyen modon "vedett" gep kezdi el ontani magabol a spamet az en fiokomba vagy kezd el DoSolni egy altalam hasznalt szolgaltatast, esetleg kezdi el feltorni valamelyik online fiokomat, authenticator ide vagy oda (sajna nem minden online szolgaltatasnal van jelen ez a rendkivul hasznos feature).
Felreertes ne essek, nem azt vitatom, mennyire vagytok kompetensek IT-s szakemberek, viszont a fentiek tukreben talan nem artana atgondolni par dolgot. Tevedni emberi dolog, ahogy a sundiszno is mondta, miutan lemaszott a drotkeferol - en is beismerem, ha sikerul ellenervekkel meggyozni. Peace! -
válasz
deicide #23941 üzenetére
Meg azt, hogy romlik a memoriaja.
A TX-es lap Pentiumokhoz volt, mig az 5x86 egy turbozott 486 volt. Bar elegendo erovel lehetett a kettot hazasitani, de az tuti, hogy meg egy nyikkanast sem adott volna ki magaval. A 286-os lapokon 99%-ban foglalat volt, abbol lehettt csavarhuzoval kikapni az IC-ket.
A csaladi ZX-81 kitet Apam hozta angliai kikuldetesbol. Emlekszem, hogy nem sokkal korabban mutattak be a Deltaban, amit minden vasarnap egyutt neztunk. Kesobb ez lett az elso sajat gepem, amikor Fater +4-re upgradelt.
-
-
Lord Myn
senior tag
válasz
deicide #23970 üzenetére
Nem teljesen... országos cimbinek A500-a volt, az audio-vizuális élményre irígykedtem még a PC-s korszakom elején is. Mondjuk '92-ben már VGA-s 286-osom volt SoundBlaster 2.0-val, akkor már szerencsére kezdte beérni a PC az Amigát.
Egyébként az Amiga az nálam olyan beteljesületlen szerelem féle volt, mindig vágytam rá, de sose volt nekem. Évekkel később amikor elkezdtem nyüstölni a WinUAE-t, akkor jöttem rá igazán, hogy úristen, de megelőzte a korát az a gép... (Belső 32-bites feldolgozás, multitasking, GUI, stb. mindezt a '80-as években).
-
Lord Myn
senior tag
válasz
deicide #23941 üzenetére
Tojashéj a feneketeken (vagy mondhatnám, hogy ti még ágyba vizeltetek, amikor én már tudtam, hogy a bilibe kellett volna...), első PC-met '90-ben kaptam: Turbo XT, 8 MHz, 640kb RAM (should be enough for everyone), 20MB HDD, 5.25" FDD, Hercules kártya, 12" (!) Mono monitor. Commodore-os korszak még a '80-as évek közepén kezdődött...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
deicide #15112 üzenetére
Lehet hogy nem esik be arra a szintre már (ahogy írtam is) mert tényleg nem túl éles a verseny tippelni nem akarok, hol áll meg, mert tényleg csak tipp lenne, de mellette meg húz előre az SSD, ahol viszont rengeteg az eszkimó.
Én sajnos megszívtam, mert hat éve nem vettem HDD-t, és pont azon a héten akartam, amikor megszaladtak az árak, de most már ez van, túlélem talán.
@föccer: igen de az SSD most fut be a HDD meg lassan fut ki - az árvíztől függetlenül. Én középtávról beszélek, mondjuk egy kb. egy évvel későbbi helyzetről.
-
diegho
nagyúr
válasz
deicide #13696 üzenetére
Az a baj, hogy egy nagyobb áruházban bérelnek kis helyiséget. Amúgy az a komoly, hogy a bolt tulajdonosa egy polgármester, az egyik alkalmazott egy diplomás informatikus, előttem végzett ugyanott, ahol én, ismerem is, jóban vagyok vele. Plusz van egy másik valaki, aki az üzletben ül, de barátnőmnek nem tudott UTP kábelt adni, mert nem tudta mi az.
-
-
Eagl3
veterán
válasz
deicide #9145 üzenetére
Köszönöm, úgynézki sikerült elintéznem a dolgot. Egy Sandisk Cruzer Fleur 2gigás pendrive -ot hajtottam, bejártam majdnem az össze infó üzletet és úgy néz ki péntekre tudnak hozni nekem egyet, ráadásul 3600- ért.
Barátnőmnek lesz névnapjára, de ha nem érkezne meg, akkor majd karácsonyraAzért köszönöm
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
deicide #8530 üzenetére
Nos, Májsztró!
találtam ezt --> DELOCK Külső Ház 3.5" USB/Firewire, SATA/IDE, Aluminium
---> sajna ennél nincs Mac kompatibilitás feltüntetve... ez azért érdekes, mert már szoptunk idés fw-s rekkel, nem látta a Mac...meg ezt --> CONCEPTRONIC Külső Ház 3.5" USB2.0/FIREWIRE
---> itt nem igazán találtam infót... vagyis baromság van bejegyezvena meglesem neten mit is tud ez a 2 cucc
-
neduddki
nagyúr
válasz
deicide #8530 üzenetére
HI!
na aszt sejtem:- ))) es ez ma levatja a belso dos-os szrsagot???:- ))) /vagy arrol nem Ti panaszkodtatok???:- )))/
udv
neduddki
mod: TheReMiXeR: en multkor napokog kuzdottem npq nb-k keresesevel, hozott az mindet csak aszt enm amit kellet volan, mig megkaptam az isteni szikrat a gyorskeresot kell hasznalni, jujj dejo!!!:- )))
-
biga
őstag
válasz
deicide #5784 üzenetére
Mi is hoztunk már hasonló értékben GW kártyákat a mercury-tól. Aztán kb a felét az eladástól számított 2-3 napon belül hozták vissza. A maradék felét meg kb 1-2 héten belül. Nem telepíthetőek, vagy egyszerűen csak meghaltak, vagy becsikozódtak ilyesmi. Szóval én pl aggódom egy kicsit a még raktáron lévő pár GW kártya miatt (van GeF6200-től 8800GT-ig). Nem tartom kizártnak, hogy csak belenyúltunk egy selejt szállítmányba, mindenesetre mi itt mondtuk azt, hogy nem kell erőltetni a GW kártyákat...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
deicide #3056 üzenetére
Nincs kevesebb gar, még ha szürke import is, bar ez a durvabb eset, mivel itt kicsit jobban megutheti a gatyajat az ember, mert ez mar nem csak fvf ügy lesz... Nincs benne a torvenyben, hogy szurke import eseten csak az 1 evet kell adni.
ML320: nalunk egyik kisker segitett nemegyszer a tonkrement boltok garos ugyeit intezni... persze ez neki is jo hirveres, ergo forgalomnovekedes. Elhiszem, hogy ha van egy termek esetleg dragabban de szurkebben (bar nem ertem, ha szurke miert dragabb?) 1 ev garral akkor azt tudod csak adni a vevonek. Lehet zsolozsmazni ne purcanjon ki.
[Szerkesztve] -
Skica
őstag
64-es gépeket annó csak én is árultam, de nem birtokoltam.Zx Spectrum 48K, Enterprise 128!, Amiga láz volt a PC előtt nekem is, Amiga 500 3MB Ram!!!! 40HDD!!! király volt , Amiga 500+, Amiga 600 (kis csúfságom volt), Amiga 2000, Amiga 1200-as volt a legvégén.És jött a PC korszak...
-
TheReMiXeR
senior tag
Ha nagyon belemegyünk a dolgokba akkor én is leírhatom, hogy nincs pénzem.
Ezzel itt igazából nem is szeretnék foglalkozni.
Majd otthon elmélkedünk rajta, hogy mit és hogyan kellene csinálni.
Egyébként a hölgy nem azért akart vásárolni utalvánnyal mert nincs neki pénze (jól öltözött volt) hanem azért mert tájékozatlan volt és volt felesleges ilyen utalványa.
Akinek nincs egy fillérje sem, az valszeg az élelmiszer boltokat bombázza ilyen kérdésekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged