- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Speed® #43066 üzenetére
Nekem hátra dől, néha oldalra, de előre soha.
Szüleim nemrég tettek be mély öblítésűt, mi meg lapos öblítésűt. Apám lehülyézett minket, mert a szag... Elszívó van, telefon meg nincs a WC-ben... Én csak megkérdeztem, hogy a bélproblémás anyám hogy viszi a székletmintát a dokihoz? Igazam lett, nem örülök. -
shteer
titán
válasz
Speed® #43066 üzenetére
Kakik, ahogyan még nem hallottunk róluk, de mégis ismerõsek
Szellem kaki:
Amikor érzed, hogy kijött, de nem látod a kagylóban.
Tiszta kaki:
Amikor tudod, hogy kijött, látod a kagylóban, de semmi nyoma a papiron.
Nedves kaki:
Amikor ötvenszer kitörölted, de még mindig úgy érzed, hogy nincs kitörölve,ezért beraksz egy kis vécépapírt a feneked és az alsógatyád közé.
Második hullám kaki:
Amikor már térdig felhúztad a nadrágod, de hirtelen érzed, hogy van még benned egy kevés, ami ki akar jönni.
Kiduzzadó-halánték-erek kaki:
Amikor igencsak erõlteted, de végül nem lesz több, mint egy sovány kis giliszta.
Iszákos kaki:
Hosszú éjszakai ivászat utáni termés.
Ismertetõjele a kagylóban látható erõteljes féknyom.
Kukorica kaki:
Önmagáért beszél.
Bárcsak tudnék szarni kaki:
Amikor órákig ülsz a kagylón, de nehány pukin kivûl semmi nem történik.
Gerinc-csapoló kaki:
Amikor annyira fájdalmasan jön ki, hogy megesküdnél rá: keresztbe tett lábbal csinálta.
Folyékony kaki:
Amikor a sárgásbarna folyadék totálisan beteríti a kagylót is, meg fenekedet is.
Meglepetés kaki:
Amikor éppen nem vagy a vécén, mert biztos vagy benne, hogy csak pukiznod kell ... de hoppá: mégiscsak kaki!
Boxolós kaki:
Amelyik megüti a zacskót amikor kijön. (Csak férfiaknál)
Kétszer koppanós:
Egyszer koppan amikor leér a vége, egyszer amikor eldõl.
Munkahelyi kaki:
Biztos, hogy az elsö törlésnél tenyérnyi nyomot hagy a papíron, tehát kitörölhetetlen. -
solena
tag
válasz
Speed® #42831 üzenetére
De attól még "elfárad". A gagyihűtős nem tudom, milyen konfigban volt (nem én szervizeltem), de a 6700k-s az pl., egy asus z170a lapban volt, egész korrekt táppal (jobbat is el tudtam volna képzelni oda). Meg, olyan ROG lapos is volt a kezeim közül, hogy a gazdája el nem tudta képzelni, hogy miért fagy a gépe, ha az IGP nincs letiltva. Az szó szerint megsült, égési sérülések voltak a lapkán (külön kabaré volt "levakarni" róla a rásült paszta maradványait). Tudom, hogy a throttling elvileg megvédené, de mégsem sikerült (szétolvadt hővezető gumi, vagy mi a fenének hívják, meg szintén megért egy misét), szerencsére csak a többi részt nem érintette az égés.
-
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Speed® #40398 üzenetére
Azért a régi, lassú vinyóknál nem ártott, ha egy fájlt nem 20 különböző helyről kellett összekotornia a rendszernek.
Talán a Win98 kezdte, hogy a vinyó elejére összeszedte az általa fontosnak ítélt dolgokat, hogy gyorsabban induljon a rendszer, emiatt szerintem az eleje a vinyónak durván szét lett barmolva. A rendszerindításhoz nem szükséges fájlokat utána viszont ugyanúgy összegyűjtötte fizikailag egy helyre. Az, hogy esetleg van több fájl, ami összetartozik egy program szempontjából, az sosem érdekelte a töredezettség mentesítőket szerintem, a lényeg, hogy a fájl maga legyen egy kupacban. -
wolfman
veterán
válasz
Speed® #39443 üzenetére
Nem széthekkelt, de 64bit-es 10-es, mert ha játszik, ez már alap. De amennyire lehet lepucolok róla minden nekik nem kellőt, lehet így később még nyerek pár Gb-ot.
(#39444) Sanyi.mTs: Azért mert ahhoz drágák a játékok, ami nem fognak megvenni, szóval másolhatnám hozzá azt is, de nem fogom, mert se nem értek hozzá, se nem akarom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Speed® #39187 üzenetére
Kb Nekem is hat a minimum. Ez nem is drága. Ebben nincs pasztázás, takarítás. Ez csak egy win rendberakás. Mondjuk én ismerőstől is annyit kérek mint mástól. Nem is értem miért szórakoznak még emberek 2-3 ezer forinttal. Az a pénz éhenhalni is kevés, nemhogy vállalkozni. Aki nem akar ennyit fizetni, annak a szomszéd Józsi is megcsinálhatja. Utána úgy is hozzámkerül pár hét múlva.
-
SunyaMacs
aktív tag
-
-
-
ViZion
félisten
válasz
Speed® #35284 üzenetére
+1 a linuxra!
Már írtam sztem, h sokan fejükhöz kaptak, h anyámnak ilyen tablet proci szintű celeronos lapos veszek... OK, a boot lassú, de amúgy sem állítja le, csak altatja. Így meg a linux mint (ami még nem is a legszerényebb ugye, vannak kisebb igényűek is) röhögve elvan. Persze nem kell 8 ablakban "flesjátékolni", meg a béefhét sem megy rajta, de pár tabon netezni, fészbúkolni, ímélezni nagyon pöpec. És nincs sz@rásig reklámmal, mint a tabletes böngészésnél. -
Hequila
őstag
válasz
Speed® #34857 üzenetére
Ha elviszi a RAM-ot, másnap hozta volna vissza megégve, hogy nem működik, pedig a hozzáértő haverja rakta bele. Akkor magyarázhattam volna, hogy miért nincs garancia az égett RAM + hallott dialógus is elhangzott volna.
Rengeteg ilyen járt nálam, és hidd el, ezeknél gazdaságilag és emocionálisan is a legjobb válasz a NINCS! -
westcoastog
veterán
válasz
Speed® #33497 üzenetére
Látszik igen.
Megpróbálom.Haver barátnőjének kell egy másik gép, és abba kéne ezt a vinyót berakni és feltelepíteni, a régi számítógépe egy egy ótvar vacak, ja és minden adat a c meghajtón van, persze ha visszarakom a vinyót régi gépbe hogy beindítsam az xp-t instant kékhalál még csökkentett módban is.
Ja és postoláskor 33 gigát ír rá pedig 80-as vinyó, de nem limitáltam jumperrel tehát nem értem..Ez a régi gép, ebből megy a vinyó egy e2180, 1gb ramos 8500gt-s gépbe.. agyfuck
Többet nem leszek jószívű senki kedvéért.(#33498) Pötyi
váltogattam azt is igen, de még próbálkozok, csak most elment a türelmem. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Speed® #33356 üzenetére
Új segédet vesz fel az öreg patikus, s mielőtt az első éjszakai ügyeletre kerülne sor, imígyen oktatja:
- Egyszerű dolog ez, fiam! Ha öv alatti panasszal jönnek, adj ricinust, ha öv felettivel, aszpirint.
Másnap reggel a segéd boldogan referál:
- Főnök úr, valóban nem volt semmi baj. Egy eset kivételével a tanácsai szerint jártam el.
- Ez valami speciális beteg volt, fiam?
- Igen. Bejött egy csodálatos, fiatal nő, szétrántotta a kabátját, alatta nem volt semmi, esdeklően rám nézett és azt mondta:
- Szépfiú, egy éve nem láttam férfit!
- Na, ennek szemcseppet adtam! -
TA68
őstag
-
törölt tag
válasz
Speed® #33021 üzenetére
Ja, ez kb. mint amikor egy normálisabb gumis nem teszi fel egy életveszélyesen szar felnire a gumit.
Csak sok bolt nem gondolkodik így, mert nem is érdekli, meg vevőt is veszt ha egy ilyet benyög. Meg a szar táp mikor tönkremegy, ismét ott lesz a júzer a boltban, újabb pénz. -
-
wolfman
veterán
válasz
Speed® #32874 üzenetére
...rövidre zártam annyival a dolgot, hogy...
Amikor leégetéssel gyanúsítanak, ne mondj olyat, hogy rövidre zárod a dolgokat!
(#32871) Darth_Revan: Mikori a gép és mit tud?
(#32875) Tim82: Gondolom tele lehet retekkel is már a hűtőborda, így jön össze a 81 Celsius.
(#32880) Baltoafarkas: Szerintem fesz alapján számolhatja ki az RPM-et, aztán hogy felpörögjön odacsavarja neki az áramot, mikor felpörgött meg visszaveszi amennyire kell, te meg azt látod, hogy kétszeres hangsebességgel hűt éppen.
-
XtremLor
őstag
válasz
Speed® #31629 üzenetére
A hulyeseg ha fajna sokszor orditanek, testveremnek bedobtak egy gepet, szoltak hogy nezzem mar meg, mert a tulaj vett bele uj ramot, de nem megy.(hozzateszem eloszor noti ramot vettek, majd 2x1GB kuldtek a 2x2 helyett) Szoval volt oda vissza posta rendesen, 18e fizetett a 2x2GB-os 667-es ramokert, mivel ez meg a jo fajta ddr1-ddr2 lap nem minden ugy ment mint a karikacsapas, itt ultem segre, mondtam is neki hogy csokolom 5e nem adnek a komplett gepert, ebbe ez minek? Nem szamit neki kell, felraktam a legujabb biost amit talaltam, beallitottam, es mondtam neki hogy ok minden mukodik, 32bites windows van rajta, ujra kell e telepiteni? Nem kell koszoni, akkor viszlat.!
-
-
ViZion
félisten
válasz
Speed® #30416 üzenetére
Nekem 16 GB ram van + SSD a játékoknak. Többet vártam SSD-re rakástól, de mondjuk BF betöltési időknek nayon jót tett.
Megint csak a programozók khmmm... kapkodására vezethető vissza sztem, h 16 GB ram mellett sem jobbak a töltési idők, mint anno voltak 4 GB + HDD társaságban. FC BD pl. utáltam, fél nap volt, mire nekilátott. OK, kazettás C64-em volt, de már öreg lettem, mogorva és türelmetlen. Nah, meg egy kisebb afrikai ország GDP-je a gépben, akkor ne tőCCSön órákat.
-
quailstorm
félisten
válasz
Speed® #28782 üzenetére
Monitor is kell ahhoz, hogy a 60+ látsszon. Az enyém 60-at tud csak.
Persze, A8 naggyon valósághű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Opel topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged