- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
MasterMark #43707 üzenetére
Azonkívül?
-
Syl
nagyúr
válasz
MasterMark #43681 üzenetére
Ilyen apróságokon ne akadjunk fel
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #43650 üzenetére
Halokartyas beallitast megnezem, thx sracok.
-
válasz
MasterMark #43647 üzenetére
A driverek gondolom a legfrissebbek (most lett vásárolva a gép, 11 generációs intel van benne), de azért megnézem. A Biosba még nem néztem be, de köszi a tippet, azt is megnézem. Persze furcsa lenne, ha egy most vásárolt, vadiúj gépnél ez rosszul lenne beállítva.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MasterMark #43583 üzenetére
Ezért rendelünk mindent interneten. Ami használat-kritikus cucc, mint egér, billentyűzet, azt meg csaknolyan helyről, ahol lehet rá kérni kiterjesztett visszavásárlási garanciát. Két hónap alatt biztosan kiderül, hogy kébyelmes-e a használata.
-
válasz
MasterMark #43571 üzenetére
visszaírt késő este egy kolléga Messengeres felületen, mondták hogy megoldják
csak pánikba estem mert megbízásra vásároltam, és ahogy leírtam elrontottam az egyetlen dolgot amit lehetett
-
válasz
MasterMark #43510 üzenetére
Én az MPC-BE-t használom, beállítható a classic felület a fekete helyett. Szinte teljesen ugyanaz, kb 1 év váltottam, s tökéletes. Orosz, de nem gányolmány, nem igazán értem, hogy mi a baj azzal, ha oroszok fejlesztik.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
MasterMark #43476 üzenetére
define nehéz. munka van vele? az. de meg kell csinálni.
a pénzügyes feladata továbbra sem az hogy kialakítsa az infrastruktúrát magának. ha excel van abban fog dolgozni. ha sql databáz van akkor is excelben fog dolgozni amíg rá nem szorítják hogy sql-ezzen
-
DeFranco
nagyúr
válasz
MasterMark #43474 üzenetére
define sok custom cucc
persze hogy van átjárás, de nem az átjárás hiányával van a probléma.
-
_Karesz_
tag
válasz
MasterMark #43462 üzenetére
Szerinted miért írtam, hogy már annyira sem kell érteni a géphez, hogy legalább egy ECDL-t fel tudj mutatni, nem pedig valami komolyabbat?
-
DJGABI
addikt
válasz
MasterMark #43462 üzenetére
Szégyellem bevallani, de anno gimiben egyedül nekem nem lett meg, kb mindenki akinek segítettem meglett a papír
Hagytam is fenébe, nyelvvizsgát, jogsit valahogy többre tartottam mint azzal bohóckodni.
Ájtís cuccokhoz tényleg vajmi köze. Inkább júzereknek tenném kötelezővé. Bár mondjuk Access is már... Rgyrészt ahogy látom hogy egyesek az excellel is mit szenvednek.. Kétlem hogy abban össze tudnának rakni egy lekérdezést. Mondjuk lassan már szerintem én sem. Másrészt használják még bárhol is?
-
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #40144 üzenetére
Igen. Amiben meg nincs RGB, az ma már nem gémer.
Tehát egy példa: 500 Ft-os OEM tucat egér - nem gémer
500 Ft-os OEM tucat egér + RGB LED + menő matrica: 12000 Ft -> GÉMER
A hozzáadott érték ugye. Mert az egérnél fontos, h világítson.
De a fülesre is ez az igaz, és gyanús, h már a kábelekre is.
Mint az okostelefonok. Nagyok, szépek, sokaram. Hasít a krájzis, 4K HDR videó, 3D kamera. De lassan már az üdítőd is hűti, meg kitörli a seggünket is egy appal. Csak telefonnak szar... -
Mercutio_
félisten
válasz
MasterMark #40144 üzenetére
Szükséges, de nem elégséges.....!
-
maláj
addikt
válasz
MasterMark #40112 üzenetére
csak papír
szóban már én is milliárdos vagyok ... janem -
biker
nagyúr
válasz
Pont tegnap voltam átadni egy két hete egyeztetett módosítást, amire volt egy hetük tesztelni.
Természetesen ott jöttek rá, nem is így kellene.
vállvonogatás, majd akkor kész lesz.
De hát holnap átállnánk erre.
Akkor áttérsz rá így
Az nem jó
Akkor nem térsz át, vársz
De mi holnap...
Go To 10 -
macilaci78
nagyúr
válasz
Az ilyeneknél rászoktam, hogy mindent írásban kérek. Ha lusta rá, akkor majd én megírom, hogy a megbeszéltek szerint így és így járok el. Ha ezek után is marháskodik, akkor a további leveleket kapja az ő és az én vezetőm is. Öreg vagyok már bohócnak.
-
Pötyi
őstag
válasz
MasterMark #38056 üzenetére
Hát őőő... A számozás is jó, csak akkor végig kell egyesével nézned az összes másikvéget, hogy megtudd, melyik tartozik az egyikvéghez. Ez az üvegszálas azért tűnik praktikusabbnak, mert távolról ránézel és rögtön látod, hogy melyik az, amit keresel - amelyik villog.
-
válasz
MasterMark #38056 üzenetére
Way too easy..
-
törölt tag
válasz
MasterMark #37920 üzenetére
Arról csak bacsis tudna nyilatkozni.
-
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #37495 üzenetére
+1
mindig azt hittem, h annak a mókusnak írt...
Szerk.: -
wolfman
veterán
válasz
MasterMark #37495 üzenetére
Akartam mondani, de nem akartam első lenni aki szól.
Mint az olyan felhasználók, akik mindegyik kommentjük végére odabiggyesztik, hogy üdv, XY (mint mondjuk föccer). Éppen nem tépem ki a hajam miatta, de furcsa és
gecirefelesleges. -
szumo
senior tag
válasz
MasterMark #37299 üzenetére
Bocs, hogy csak most válaszolok, de elhavazódtam.
Már vagy 10-en sok éve májkrémszószozunk mifelénkA baj az volt, hogy valaha réges régen volt a hotmail, ami 2012 körül átalakult livemail-á, majd idén outlook lett belőle, és a kedvenc cégünk közölte, hogy nem támogatja a saját livemail programját tovább. Aztán ezt a sokatik átalakítást már nem tudtam letornászni a saját programja torkán, így a meglévő office 2010 outlook-jába próbáltam a livemail helyett beállítani a fiókot, ami megmakacsolta magát és el sem indult a későbbiekben. Ekkor előkaptam egy office 2016-os próbaverziót, ahol is a fiókot beállítottam és ment is rendesen, majd mondtam a tulajnak, hogy van 30 napja megvásárolni, mert hát ragaszkodott az outlook használatához. Majd szombaton felhív, hogy minden szar amit csináltam, és hogy eltűnt mindene, ez kb 2 héttel a hadművelet után. Majd szerzett valakit, aki látta, hogy nem lát semmit, és én elmeséltem neki a gép előéletét. Kb ez volt a probléma.
-
cbmfan
senior tag
válasz
MasterMark #37183 üzenetére
így van. majd ők kiadják 30 napon belül ha írásban kérem. vagy nem.
-
wolfman
veterán
válasz
MasterMark #37094 üzenetére
Gyenge vagy hibás szektor? Ha gyenge, akkor lehet SATA csati hiba vagy SATA kábel hiba is. Cserélj másik csatira másik kábellel. Csak mert haveri berkekben volt már erre példa, közben a HDD meg 100/100-as volt.
-
föccer
nagyúr
válasz
chkdsk több kárt is okozhat, mint hasznot. Az esetek kicsi százalékában segít, ellemben ha nem segít, akkor menthetettlenné teszi a meghajtót. Egyébként meg kuka, ilyen állapotban lévő meghajtóra adatot nem bízunk. Ha fontos adatok vannak rajta, akkor nem nyüstetni, hanem beadni adatmentősre.
üdv, föccer
-
HoaryFox
őstag
válasz
Íves javítást neki
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
MasterMark #37044 üzenetére
Én SSD-n is marketing tárkapacitást láttam (GB), nem számítástechnikait (GiB)
-
SP4C3
veterán
válasz
MasterMark #37042 üzenetére
TiB vs TB...
Melyik merevlemezen is láttam tebibyte-ban megadva a kapacitást
-
SP4C3
veterán
válasz
MasterMark #37040 üzenetére
-
azbest
félisten
válasz
MasterMark #36808 üzenetére
Dupont cable, jumper cable, a tüskékre meg male female
-
biker
nagyúr
válasz
MasterMark #36711 üzenetére
van egy rahedli, de hogy neked mekkora kell?
-
shteer
titán
válasz
MasterMark #36689 üzenetére
Most is használok egy olyan 1150-es Lenovot
-
cbmfan
senior tag
válasz
MasterMark #36689 üzenetére
szopó
ha ebayen/aliexpressen vetted húzd vissza az árát.
én igen. s370 HP/Compaq lap, minden változtatásnál hisztizik.
-
Out
addikt
válasz
MasterMark #36100 üzenetére
Rendszergazdai parancssorból indítottam a steam -tcp paranccsal vagy másképpen kellene?
Egyébként valahol jó is az, hogy nem megy, mert legalább nem veszi el az időmet a munkától. Facebook-om már 1 éve nincs
-
Out
addikt
válasz
MasterMark #36098 üzenetére
Nem segít az sem. Bejön a login képernyő, beírom az adatokat, de nem enged be.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
MasterMark #35995 üzenetére
Ez olyan mint az albán vírus...
Kérek másold le és vidd át ismerőseid gépére. -
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #35946 üzenetére
Elnézést, hogy folytatom, de most meg ilyeneket raknak ki: [link]
"Hacker" lol. -
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #35950 üzenetére
Lefordítanám, ha nem érted:
"Veszélyezteti ez a felhasználói létszámot? Nem nagyon. Akkor leszarjuk." -
Buster17
addikt
válasz
MasterMark #35946 üzenetére
Anyám barátnője hívott hogy az fb-je csak úgy magától átváltott francia nyelvre. Ja, persze magától mert olyan kis sunyi...
Gyorsan lepasszoltam az ugyan olyan okos anyámnak, hogy én ehhez nem értek
.. Igaz a kezdő lökést megadtam, oda vittem az egeret beállításokhoz..
Aztán amit azok leműveltek a telefonba én már sírtam.
-
TaaT
nagyúr
válasz
MasterMark #35944 üzenetére
Néha ránézek szüleim netezős gépén a postafiókjukra, el sem tudod képzelni mi mindenre iratkoztak már fel.
-
válasz
MasterMark #35937 üzenetére
Szamtech boltosok siramait atolvasgatva, egy pici emberismeret megszerzese utan azt tudom mondani, hogy az atlag ember ostobasaga hatartalan, ne lepodj meg semmin.
(#35933) *Ropi*
pisztolhasson
Bezzeg teljesen eszrevetlen maradt -
TaaT
nagyúr
válasz
MasterMark #35937 üzenetére
"Komolyan ki nem látja ötszáz méterről, hogy mi ez?"
Az aki annyit ért a gépekhez hogy van a power gomb és a róka az internet.
-
válasz
MasterMark #35923 üzenetére
Remelem azert be van live neked, hogy csak engedelyezett jelolesek mehessenek, csak ugy minden joember ne jelolgethessen meg pisztolhasson a fb oldaladra
-
wolfman
veterán
válasz
Engem csak egy ismerősöm anyja talált be ezzel.
...eddig. -
törölt tag
válasz
Ja, így a linkrövidítők világában, meg amikor lehet maszkolni a [link]-et, (rickrolled) nem csodálkozom rajta...
-
Met
nagyúr
válasz
Többen mint hinnéd...
-
törölt tag
válasz
MasterMark #35921 üzenetére
Mi az mi? Akarom én is....
-
salaud
aktív tag
válasz
MasterMark #35896 üzenetére
Marad az AGP slotban, ahol volt.
-
Syl
nagyúr
válasz
MasterMark #35891 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #35888 üzenetére
De tény, mocsok jól néz ki. Csak ugye egy idő után már az olajnak is lesz szaga. Meg mondjuk egy gamer szettet nem biztos hogy belemártanék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #35883 üzenetére
Hajrá, de szólj és megyek élőben nézni, mit szenvedsz majd az olajjal.
-
TA68
őstag
válasz
MasterMark #35534 üzenetére
Van aki hallja is, hogy jobban szól.
-
TaaT
nagyúr
válasz
MasterMark #35530 üzenetére
Az az "aranyozás" annyira arany mint a játék kamionokon a króm, szerintem.
[link]
-
TA68
őstag
válasz
És csak az aranyozás tudja védeni a műanyag optikai szál végét?
-
Enzolord
addikt
válasz
Olyan, mint a gamer venti..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
MasterMark #34903 üzenetére
Az asszony nájlonharisnyája nem jó?
Ősi pécés módszer.
-
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #34903 üzenetére
Nah, porszívó, páraelszívó és mindenféle HEPA szűrőket lehet kapni ahol lehet porszívót, páraelszívót venni. Anno vettem én is, nem tudtam rögzíteni, meg jött a víz.
Másik érdekes dolog az autók pollenszűróje... Én is tippként kaptam, volt, aki mod-hoz használta, elnézést, nem tudom ki volt
Ezek jól szűrnek, csak sajnos a PC ventiket nagyon megfogják, mittomén 1/4 vagy kevesebb lesz így a légáram a "szűretlenhez" képest. Nyilván nem mértem, csak a nedves virsli ujjaimmal próbálgattam.DIY légtisztító project is ezen bukott el, oda már rendes, hangos venti kell.
-
SityiSXT
őstag
válasz
MasterMark #34894 üzenetére
Szimütex Kft. - ők szivacsban utaznak, biztos van ilyenjük is. Bármilyen méretben adnak bármit, és nem drágák.
-
Pötyi
őstag
válasz
Találtam ilyen vékony szivacsot a Népszínház utcában, egy bútorkárpitos szakáruházban. A másfél méterszer két méteres, 5 miliméter vastag tábla 500,- Ft-ba kerül.
Egyetlen aprócska zavaró eltérés van az általad kérthez képest: csak két színben van nekik, fehérben és rózsaszínben...
-
Jazzos
őstag
válasz
MasterMark #34896 üzenetére
Gépészeti boltban kapsz ilyet, ahol szellőzéstechnikával foglalkoznak.
-
demerion
tag
válasz
-
pycur
tag
válasz
MasterMark #34802 üzenetére
Ááááá ez kééész, ez nem szinesfém ugyeee?
Az év első userje, tegnapi eset:
User (nő, idősebb) személyesen jött, megkeresett, hogy az okostv-jét nézzem már meg, nem e kell rajta vírust írtani, meg ilyesmi.
De voltam olyan rendes, hogy megnyugtattam, hogy emiatt ne aggódjon.
(Ha akartam volna se tudtam volna neki hasonló jelenséget produkálni, ami úgy csinál mint ami keres.) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterMark #34757 üzenetére
A gond az, hogy szerintem Ő sem tudta, vagyis, lehet, hogy tudta, csak mégsem, mert elmagyarázni sem tudta.
A notebook nem volt jó, a külső HDD nem volt jó, a sima hdd nem volt jó.. így innentől passzoltam a kérdést.
-
Pötyi
őstag
válasz
MasterMark #34649 üzenetére
Ha vetted volna a fáradtságot és elolvastad volna a linkelt wiki cikket, ott le volt írva, hogy a domború tükör nagyobb látószögű, szélesebb képet ad, ami jó, ugyanakkor kicsinyíti a képet, emiatt a sofőr úgy gondolhatja, hogy ami még aprónak látszik a tükörben, az még messze van. Pedig nem. Hát ez a gond. Hogy folyamatosan tudatosuljon a sofőrben, hogy a görbe tükör képe torzított, ne bízzon benne úgy, mint egy egyenes tükörben - és egy esetleges balesetnél ne hivatkozhasson erre, ne perelhesse az autógyártót emiatt. Ezért köll a felirat.
-
jimmy399
senior tag
válasz
MasterMark #34554 üzenetére
a Hint-es részhez igen , eleve olyan a kialakítása hogy bele se lehet dugni a DVI-I-s átalakítót a DVI-I-be és aktív átalakító kell hozzá... Én ezzel szívtam be az alaplapon mert ugyan volt rajta DVI kimenet, de nem figyeltem, hogy DVI-D...
-
azbest
félisten
válasz
MasterMark #34552 üzenetére
Ma már olcsón is kapni ilyen aktív átalakítókat.
Igaz, a magyar boltok kínálatában inkább csak a hdmi-dsub aktív átalakítókat láttam 5 ezer alatt. Azokból is a gagyibb, külön táp nélküli változatot, ami a hdmi 5v-ján parazitáskodik. Ezek neccesek, mert tönkretehetik a kimenetet. Kínából ez a 6 dolláros kategória körülbelül. De vannak jobbak, amelyek hdmi-ről leveszik a hangot is és tápot is lehet adni nekik usb csatlakozásról, ezeket 10 dolcsi alatt árulják kínában. Itthon valamiért ezeket nem nagyon látni, ezek az újabb generációsok (kb 2 éve).Aztán persze van ezekből olyan változat is, ahol a digitális csatlakozó más fajta, pl dvi-d vagy mini hdmi vagy micro hdmi.
Ha más nincs, akkor egy passzív dvi-d->hdmi + egy hdmi -> vga átalakító páros is működhet.
Példának itt egy árgépes keresés [link]Én két félét használtam eddig raspberry pi, android stick és próbaképp laptop mellett: fapados [link], normálisabb [link].
-
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #34552 üzenetére
...gondolom akkor az enyém is ilyen, VGA-hoz kaptam biztosan, talán a HD7770-hoz, szal. tutira nem lehet 10k
-
F.E.K..
senior tag
válasz
MasterMark #34415 üzenetére
Ezzel vissza is tértünk a személyes átvételhez, ahol ugyan kisebb a kockázatod (a leütnek/kirabolnak esetek extrém kategória), viszont így beszűkülnek a lehetőségeid ugye.. Ezzel sajnos nem tudsz mit tenni jelenleg
-
Out
addikt
válasz
MasterMark #34418 üzenetére
Akit nem ismersz, az alapból megbízhatatlan, nem?
Attól mert valakinek van 500 pozitív értékelése a HA-n, még nem jelenti azt, hogy nem pont Te leszel az első, akit át fog verni. Innentől kezdve bízni bármilyen értékelésben az hülyeség.
Értem a logikádat és van benne ráció, de ha így tenne mindenki, akkor nem sok üzlet köttetne a világon -
Out
addikt
válasz
MasterMark #34415 üzenetére
Mit szólnál hozzá, ha valaki ilyen üzenetet írna neked?
"Szia! Mielőtt megvenném a termékedet, szeretnélek jobban megismerni. Menjünk el vacsorázni ma este, jó?"
-
shteer
titán
válasz
MasterMark #34191 üzenetére
Pára kevés. A por is, de amúgy se látni port a képeken.
-
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #34032 üzenetére
+1
Igen, régen CRT korban a "beégések" elkerülésére kellett. Mondjuk nálunk van LCD-s apple gép (iMac, de már vagy öt éves), amin kikapcsolva is ott az excel rács -
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #33967 üzenetére
aham, kábelgond... ébren vagy, ne álmodozz!
Ez kérlek 99% KUKA.
Ha apróra megy, akkor lehet írni kábel hibát, meg megkímélt néhai gémer gépet, az elbírja... -
Gézengúz
addikt
válasz
MasterMark #33956 üzenetére
Én inkább kukáznám, de a tulaj meg: - olyan jó kis gép volt amire kellett...
Szóval ezen nem cserélhető a videókártya igaz?
-
Ringman
félisten
válasz
MasterMark #33763 üzenetére
szünetmentes hasznos szerintem, főleg, ha fos a hálózat és nagy a fesz. ingadozás.
-
Jazzos
őstag
válasz
Bocs, lényegtelen volt nekem, hogy m2 2242 2280 vagy msata, odáig jutottam agyban, hogy kártyán van és feleslegesen drága.
15 éve vagyok a szakmában, tudom már, hogy nem érdemes nagypapának "sokévmúlvaháthafeljesztjükagépet" dolgot összerakni. Jó lesz ez neki minimum 10 évig, akkor meg lehet vinni a hulladékudvarba, aztán venni helyette megint 100e-nek megfelelő akkori összegből megint valami jót. -
Mercutio_
félisten
válasz
Évek óta mITX gépeim vannak, tudom, hogy jó dolog és akár vga-s konfig is összerakható úgy, hogy kicsi és halk (persze nem játék alatt
)
De ahhoz mondjuk egy Silverstone SG05 és egy Zalman sfx tápot kellene választani (vagy Sharkoon CA-I), ebbe a core 1100-ba mehet egy mATX deszka is (valami Asrock B85), hisz a mITX lap méretelőnyi nincs kihasználva. Ezen és a procin fogsz 10-10k-t ahhoz már nincs sok kell, hogy aprorol lőj valami garis plusz tapigeny nélküli vga-s ami megeszi reggelire az AMD -s apu-t és amikor nem hajtod játékkal a fogyi (így a hő és a hűtés zaja) is jóval kevesebb. -
Jazzos
őstag
válasz
MasterMark #33747 üzenetére
Csatlakozva az előttem szólókhoz, de kevés is a 60GB, meg felesleges is az m2, sima 2.5" akármi min. 120GB jobb lenne. V300-at azért ne szóljuk le, ilyen használatra bőven sok az is. Vagy ajánljunk inkább valami hypeolt Samsungot, amiről utólag kiderül, hogy belassul?
Imádom az Intel procikat, de ebben a helyzetben inkább egy A8-as AMD választanék. Költséghatékonyabb + az IGP erősebb lesz az unokáknak játékra, mint a HD4400.
Ramból elég a 4GB ilyen használatra, mondjuk bajuk nem lesz a 8GB-tól sem, az is biztos.Használt notit nem vennék helyette, annak bármi baja van, sokkal nehezebb cserélgetni benne a cuccot, mint asztaliba. Használt brand asztali is csak akkor jöhet szóba, ha szabvány alkatrészek vannak benne.
Amit spóroltam pénzt nagypapának, abból meg ki lehet főzetni a cefrét.
-
Ringman
félisten
válasz
- minek msata ssd a sima 2,5"-os helyett, főleg 60GB-os, mikor 120-as is van 20k alatt.
- fsp táp elegendő - ez egy 10-es lehet - 3k minusz
- alaplap is feleslegesen drága - vmi h81-es is elég - ezen már 10-12k-t lehet fogni
- a végén még egy szünetmentes is beleférhet - pl fsp nano 600Lényegében szintén nagyszülőknek netezés, meg néhány játék unokáknak.
miért nem használt business class laptop v brand gép + egy ssd? -
Mercutio_
félisten
válasz
Lap feleslegesen drága, és nincs szükség mITX -re, procibol elég egy G3220/G3420, ssd-ből szintén felesleges az msata, alig többért van HyperX Fury 120GB 2,5"-os (de akár a V300 is jó).
-
ViZion
félisten
válasz
Nem lehet kizárni, nem is kell. Összerakom ami kb. belefér, utána megkurtítom, ha muszály.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
MasterMark #33611 üzenetére
OfficeDepotban dolgoztam anno. Mikor odamentem dolgozni, fura volt hogy a monitorfalon egyik-másik felszerelt aljzatba dugva egyszerűen nem mennek a monitorok. Aztán egy átrendezésnél érzékeltem, hogy konkrétan szikrázott a polc... szétszedtem az érintett elosztókat... a kábelek kicsúszva, itt-ott hozzáértek a fém polchoz. Csoda, hogy nem csapott valakit meg az áram..
-
wolfman
veterán
válasz
MasterMark #33604 üzenetére
Azóta sem értjük, de valszeg földelési probléma volt ott. Voltam már pár embernél gépet szerelni életemben, előfordult, hogy bizsergetett egynéhány gépház. Sőt, mikor Codegen tápom volt és a gépet átvittem az akkori szobámba, ahol földeletlen konnektor volt, nekem is volt olyan fertálya, ahol érezni lehetett a bizsergést.
-
azbest
félisten
válasz
MasterMark #33604 üzenetére
Földelés? Azt a vizes felmosó és a fűtéscső biztosítja.
Egyik kollégiumban igen meglepődtem, amikor a radiátoron könyökölve letöröltem egy maszatot a crt képernyőről. Gondolom rossz volt a földelés a szinten. Az antisztatikus bevonat pedig a földre lett volna kötve, ami jelen esetben én voltam.
-
cbmfan
senior tag
válasz
MasterMark #33354 üzenetére
Gigabyte, gyárilag Zalman VF700 hűtővel, konkrétan ez.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
MasterMark #33125 üzenetére
Mer óccó... mindenki tudja hogy a számtekbótosok burzsujok és csak a drágát veszik mindenbő'
-
törölt tag
válasz
MasterMark #32876 üzenetére
Ilyen a T500-am is nyomott.
Akkor szokott mikor épp elindult a venti passzívról és még nem pörgött fel.
-
Tim82
félisten
válasz
MasterMark #32876 üzenetére
Jóhogy. Ez egy laptopnak álcázott drón, Darth_Revan sem asztalon tesztelgeti, hanem százhúsz centi magasságban lebeg előtte a cucc. Ehhez meg kell a pörgő rotor.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MasterMark #32511 üzenetére
Egyik haverom akar venni lajhárt, csak anyja nem enged állatot a házba...
...a fia kivételével...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MasterMark #32504 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz
MasterMark #32504 üzenetére
Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor ...hatalmas üzleteket kötünk
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MasterMark #32502 üzenetére
Nem biztos, hogy adnál érte annyit...
De persze minden eladó, csak kissé hiányos a felszerelése. Rossz ötlet volt nőkre bízni a cuccost pár évig...
-
válasz
MasterMark #32408 üzenetére
Én is OEM licence-es w8.1-et vettem 30k körül, üzletben, a telepítő DVD-vel együtt, számlával.
-
opr
nagyúr
válasz
MasterMark #32408 üzenetére
Így hirtelen kereséssel?
ipon
aquaÍgy néz ki maga a cucc, amit kapsz.
Akkor ennek alászaladtunk, vagy ez azért legális?
-
opr
nagyúr
válasz
MasterMark #32401 üzenetére
Miért ne lenne? Legaláis kódja van, amivel aktiválta a wint, nem?
-
-PLevi-
senior tag
válasz
MasterMark #31821 üzenetére
Én ezt a gépet már nem szándékozom fejleszteni, inkább egy komplett használt, de jó állapotban lévőt kellene venni olcsón. (Amire használva van, úgysem szükséges drága konfig.)
Úgy néz ki, hogy a táp is döglődik, bár közel sem biztos. Szerdán még a vihar előtt volt 2-3 random leállás, ezt rá lehet fogni pillanatnyi áramkimaradásra. Azt mondák hogy hétvégén is előfordult egyszer, ezért gyanakszom tápra, de végülis tökmindegy... Húzza, ameddig húzza.
Most gyorsan kellett rá oprendszer hogy addig is tudják használni. Mondjuk jelenleg pont Lubuntu 14.04 LTS van rajta, azt dobtam fel gyorsan, mert az XP-re nem volt időm. Ezzel viszont nem kommunikál ugye a nyomtató.(#31827) XtremLor
A saját notim sem acélos, C2D T5500 @ 1,66 GHz, 1GB DDR2 RAM, lassú 5200-as HDD, ami ráadásul kicsi is (120GB). 8.1 egész szépen eldöcög rajta, megszokás kérdése.
Nyilván nem fogom már sokáig szívatni vele magam.(#31831) batonyo
Gondoltam erre is, de drágának találom. (4GB RAM-mal szerelt + még külön tárhely a családi képeknek/videóknak és számomra máris nem éri meg) Esetemben a méret pedig nem számít. Plusz sok típushoz kell hűtést gányolni is. De ahol számít a kis méret és a minimális fogyasztás, ott jó szolgálatot tehet. -
TaaT
nagyúr
válasz
MasterMark #31851 üzenetére
"Minek rá a nagy Artic?"
Mert 1500ft volt
Azóta raktam be hátra egy 12-es ventit.
Tim82: Jó kis monitor
-
Gyuri27
félisten
válasz
MasterMark #31826 üzenetére
Prescott az jó. Zabál is fűt is. Volt 3,2-s nekem is, meg tuningoltam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Macbook White 13" unibody
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest