- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
shteer #45951 üzenetére
hdmi-dvi kábelt hogy dugok be displayport kimenetbe?
azbest
Windows 10-ek
2007-es acer monitor
Két különböző HP laptop, és egy Gigabyte alaplap.
2 különböző kábel (egyik single, másik dual link dvi-nak néz ki), és egy hdmi->dvi dongle.A jelenség mindig ugyanaz. Ha intel processzoros alaplapról etetném a monitort, akkor meg sem jelenik a windows-ban, hogy rádugtam valamit a gépre. Amint a videókártyám HDMI portját használom, minden szépen működik. HDMI kábelt HDMI bemenetű monitorba dugva minden szépen működik, szóval nem az van, hogy pl le van tiltva a hdmi kimenet.
Szóval a csomagos történet okozhatta, hogy egyszer fogtam a dp->dvi átalakítót, beledugtam az egyik HDMI-dvi kábelt, azt egy tv-be, és a tévéből hang jött?
Először fel sem fogtam, hogy ez a DVI miatt nem is kéne, hogy működjön
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
shteer #41760 üzenetére
Előző cégem kitelepült Fót, Akácosba, egy ipari parkba.
Az elején még minden taxis Fót, Akácos utcát írt be (meg eleve azt ismerte a GPS), aztán néztek, hogy hol a fenében van ott ipari parkAhova menni kellett volna, az a fóti Auchan környékén volt inkább, Fóttól jó 3 kilométerre. Legalább néhány vendég megtekinthette a lovasiskolát
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
shteer #38203 üzenetére
Most jött kedves új kollegina, vázolta, milyen igényei lennének, mert jó szokás szerint előre senki nem szólt nekem és csak egy nyugdíjazott Core2-es lapstop jutott neki. Kellene neki fotosop, meg wörd, meg egy erős gép I5 vagy I6 procival. A gyakszisomnak kicsit türtőztetnie kellett magát, hogy ne röhögjön hangosan.
-
Pötyi
őstag
válasz
shteer #38453 üzenetére
Szerinted melyikből van több? Nettó négyszázat hazatilcskázó, fiatal, hipszter managerből, akinek valóban nem tétel a mobilnet ára, vagy közmunkásból? Na, akkor honnan lesz tömegbázisa a _sok_ előfizetőnek?
Ez egyszerű statisztika. A tények makacs dolgok, Pelikán elvtárs! De ha te számolni se tudsz, akkor valszeg nem én nyomom fullba a kretént.
De szerintem ne folytassuk, mert itt nincs helye. Péntek van. Elmehetünk sörözni valahova és megvitathatjuk a politikai-gazdasági környezetet a pultnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest