- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
sasa311 #20975 üzenetére
vissza kell adnod az eredeti vételárat....
iPonnál ezt így oldották meg:
"Amennyiben a garanciális csere nem teljesíthető az adott termékre (megszűnt, kifutó, készlethiányos), abban az esetben az eredetit bármilyen más termékre tudjuk cserélni, és az eredeti terméket a természetes elhasználódásból eredendő értékcsökkent áron jóváírjuk." -
localhost
Közösségépítő
-
adax01
tag
válasz
sasa311 #20056 üzenetére
Ezt ne telepítsed mert nálam vagy 2 vinyómat is le lőtte két különböző gépnél egyik intel a másik amd úgy hogy újrakellet telepítenem a win7 et mind 2 gépen de több ismerősömnél is csinálta.
Ezt ne telepítsétek.
Frissítés Windows 7 for x64-based Systems rendszerhez (KB2791765).
Tegnap szenvedtem egy csomót mire rájöttem hogy ez a hiba. -
adax01
tag
válasz
sasa311 #19708 üzenetére
Akkor ìs így eltólni valamit pedig csak 3 kondit kellett volna kicserélnie benne erre még egy tranyólábát is össze zárta ami vittt még magával egy ic-t meg egy diódát is így már neméri meg a dolog.
A kondikhoz bezzeg nem nyult pedig csak azkat kelet volna megcsinálnia. -
HavocS
senior tag
válasz
sasa311 #18284 üzenetére
Jó, akkor após gépe egy szar, ezen még nem változtat az, hogy egy 6 éves gép 6 éves XP-vel hozhatja egy AKKORI új rendszer sebességét, ha nincs telefosva. Mert ugye ebből indult ki a dolog. 10 mp alatt meg nyilván nem egy 2005-ös 200 GB-s PATA Samsung-ról bootolnak ezek a csoda win7-ek, nem?
-
TESCO-Zsömle
titán
-
sasa311
veterán
válasz
sasa311 #17934 üzenetére
A másik hülye meg 5 napig egyeztetek vele egy melót, kap ajánlatot, aztán kap módosított ajánlatot, aztán kap módosított ajánlat módosításának módosítását is, aztán bejön (2x) személyesen, elpazarlok rá kb. 3 órát, mert teljesen értetlen. Elmagyarázom mi van, ő is mondja mit akar. Mondom akkor még a 100x módosított ajánlaton felül kéne + ez meg az. Bólogat, oké. Akkor fizetne előleget. Ja nem, kérne bekérőt és utalna inkább. Oké, elküldjük mailbe.
Megkapja az előleg bekérőt az immár személyesen megbeszéltek alapján kijavítva, erre így egy mailt, hogy mivel JELENTŐSEN változott a vállalási ár ( ~1,5%....) ezért arra számít, hogy a jövőben NEM VÁRHATÓ TÖBBLETKÖLTSÉGEK fognak jelentkezni és ezért nem kéri, köszipuszi.
-
cbmfan
senior tag
válasz
sasa311 #17187 üzenetére
az volt itt is.
jelenleg egy régi haveromnál vagyok, áthívott némi gyümölcslé ivásra
mellékesen nézzem meg notit, mert wifi megszűnt létezni. ez igaz is volt, miniPCI kártya ki volt csúszva, ami egy leejtésnek az eredménye... de ez mellékes. működik, öröm és bódottá, lássuk, hogy milyen hálózat van a környéken:
most keressem meg?
-
mongi
senior tag
válasz
sasa311 #15213 üzenetére
Ennél még rosszabb a "tegnapraiskésőlenne" típusú "énvagyokamájer" kategóriás kötsögök, akik a kölcsönböl fizetett kocsijaikkal verik magukat meg azt a csepp agyukat.
Ha véletlen megtalál, akkor is szarrágóskodik 300ft-on is mert ő án nagy bizmiceman, lenézően közli a szombati záráskor behozott gépéről, hogy enélkül beszarik a biznisz hétfőn, ha nem csinálod meg.
Szopsz egész hétvégén, hogy az ilyen buzgerátornak megmaradjon a 10 éve nem archivált könyvelése és a raktár pogramja készlettel. Vasárnap este közlöd készen vagy, megnyugodhat, jöhet a gépért. Erre pofátlanul benyögii, hogy a jövő héten elutazik nyaralni, majd utána érte jön...Én már eljátszottam 2x ilyet egy illetővel, a gép mindkétszer 2 hétig volt nálam. Legutóbb már én szartam rá, és csak 1 hónap múlva(!) jutott eszébe a gépe, én meg közöltem hogy sajnos még nem jött meg az alkatrész...
-
Flame_
tag
válasz
sasa311 #14499 üzenetére
Egy előnye rögtön nyilvánvaló, ha próbáltad már megmagyarázni egy negyvenes szobafestő arcnak vagy ötvenes könyvelő nőnek, hogy "oké, akkor processzor 1 év, alaplap 2 év, HDD 3 év, stb".
Ő szántógépet vesz és lelki békéje érdekében valamint az ügyre szánt kognitív kapacitását figyelembe véve ez így logikus.
-
sbazsi
veterán
-
ati012
őstag
válasz
sasa311 #13404 üzenetére
Transzikkal kímélj kérlek.
Tavaly nyár végén voltam egy webcam stúdióba szerelni.
A tulajokkal semmi baj nem volt, még a "titkárnő" is kedves volt.
Csak egyszer bejött egy csajszi fehérneműben. Mellnél kezdek, az olyan átlagos volt. Lejjebb nézek, és a bugyiból dudorodik a cucc...ANYÁD... -
mongi
senior tag
válasz
sasa311 #12825 üzenetére
Azért is érdekelt volna a dolog, hogy létezik-e? Szerintem csak a nevében nagyker a hely, és 1-2%-os árréssel próbál nagy mennyiségben webshopozni.
"Persze Abszurdisztánban tudjuk, hogy mindeki vásárolhat a nagykerbe 1 db műanyag pöcköt is, de nem ez a normális."
Nálam az ilyen 2 centes vevőknél "az opció sajnos pillanatnyilag nem elérhető" státuszú
(lásd: hozatnál nekem 1db (!) 5-ös dvd tokot holnapra? ára kb. 12 cent.) -
Gyuri27
félisten
-
biker
nagyúr
válasz
sasa311 #12678 üzenetére
azért a fogyvéd hatóság jó forrás...
Amiről te írsz, az már létrejött szerződésről szól, nem pedig előtte, ahol csak ajánlattétel történt.
ezért itt még az idézett kormány rendeletnek nincs hatálya, hiszen nem jött létre semmilyen szerződés a felek közt!Ezért más az, amikor a boltban a pénztárnál van más ár, mint a polcon, és más ez, hogy "láttam egy árat" és megrendelem.
-
biker
nagyúr
válasz
sasa311 #12673 üzenetére
sasa: kicsit tanulj már jogot is, mielőtt addig hajtogatod a hülyeséget, mig elhiszik
NFH oldalát is érdemes olvasgatni:
Jelenti-e az elektronikus visszaigazolás, hogy az eladó elfogadta a megrendelésünket és a termék leszállítására kötelezettséget vállalt?
Tudnunk kell, hogy az e-mailben küldött visszaigazolással az eladó még nem fogadja el a megrendelésünket, ez még nem jelenti a szerződés létrejöttét, mivel a visszaigazolás mindösszesen a megrendelésünk eladóhoz való megérkezését igazolja. Így adott esetben tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a kereskedő nem köteles a termék leszállítására a visszaigazolásban foglalt feltételekkel.
Mikor tekinthető létrejöttnek a szerződés?
A szerződés akkor jön létre, ha a kereskedő a visszaigazolást követően egy újabb e-mailben értesíti a fogyasztót a megrendelés teljesítéséről, a termék postára adásáról vagy az üzlethelyiségben történő átvehetőségéről. A szerződés akkor is létrejön, ha a visszaigazolás után a kereskedő a megrendelt terméket leszállítja a fogyasztó részére. -
stol
addikt
válasz
sasa311 #12673 üzenetére
Ami nincs, annál ott van, hogy "rendelésre, 1-2 munkanap.."
"Ez nem az én véleményem, ez a jogrendszer."
Viszont abban is emberek dolgoznak. Nem kell mindenki fejbelőni egy 4GB-os akciós pendrájvér'
(#12674) madd dogg
Uram' bocsá, karácsonykor akkor hajtás volt, hogy most mi sem vagyunk naprakészek, nomeg ott a leltrározás is.
-
alibaba78
őstag
válasz
sasa311 #12175 üzenetére
Lehet, neked mindegy, nekem nem!
danih: Koszonom!
stol: Nagyon sajnalom, ami veled, es korulotted tortent, es tortenik! Remelem, megoldodnak a problemaid!
nyunyu: Nekem rengeteg olyan ismerosom van, aki "normalis". Hiszem, hogy az arany nem 5% normalis - 95% elmebajos.
Egy idoben en is szegyelltem a letagadhatatlant, de rolam az eso sem mossa le. Mara felvallalom......, vagy elfogadom, es bekeben elek onmagammal, vagy szegyenkezve onostorozom magam. Nem akartam vitatkozni senkivel! Szeretnem, ha tisztelnenk egymast! Legalabb itt a forumon, ha mar az utcan nem is.
-
danih
veterán
válasz
sasa311 #12175 üzenetére
Kár, hogy kiszerkesztetted, mert sajnos pont nem mindegy, mert igenis valamit tenni kell (bár megértelek)
alibaba78: minden téged ért atrocitásért én kérek bocsánatot. Megszenveded keményen, és én megértem. Egyébként nem általánositok. Csak még nem találkoztam olyan romával, akit becsülni tudtam volna. Empirikus tény! (Szerinted ha egy kutyát mindig megrúgdosnak ha a tálkájához megy, akkor nem alakul ki benne egy pavlovi reflex, mely szerint: tálkához nem megyünk? Megtanulta! Tapasztalat.) Én mindenkihez pozitivan állok hozzá, tényleg. (Külföldön tanultam, vannak ázsiai, arab, afrikai barátaim érdekes módon, akiket roppantul becsülök)
-
themebuilder
senior tag
válasz
sasa311 #11992 üzenetére
Az eredeti, sértetlen csomagolás az internetes vásárláskor az elálláshoz szükséges, mivel ott nem hibás terméket adsz vissza garanciális igénnyel, hanem nem felelt meg a termék, így viszont az a bolt által újra értékesíthető, viszont problémás lenne az eredeti csomagolása nélk
Tehát ebből következtetve pl valaki vesz például egy nyomatót egy boltban és a dobozát kidobja, de az érvényes garancia papírja megvan a készüléknek, akkor érvényesítheti a garanciát.
Érdekes hozzászólásokat lehet találni itt.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
sasa311 #11824 üzenetére
Pedig vannak csodák!
Amikor az Intersp@rban (!IGEN, OTT!) árult notebook táskával és jogtiszta Vistával együtt is olcsóbb, mint nálunk a nagykerből kihozható AKCIÓSAN (!) meghirdetett ugyanazon modell táska nélkül és freedos-sal!
Saját példám, interspárgás notim van, pedig boltos vagyok. -
Lenry
félisten
válasz
sasa311 #10775 üzenetére
milyen original?
Microsofték összvissz 8 CD kulcsot osztottak szét úgy anblock a világnak és helló. (4 32 bites, 4 64 bites)
a 7100as pedig még az RC, ami igenis legálisan és ingyenesen használható még kb 1 évigstol: azért ha látod, hogy 4GB RAM-ja van a tisztelt júzernek, akkor tényleg illik a 64 bites OS
bár abban igazad van, hogy inkább örülne, hogy rendbe lett rakva a gépe -
adik
őstag
válasz
sasa311 #8814 üzenetére
nem fogom gépbe szerelni, mert mondjuk egy külső rackel hurcolom rajta az adataimat
kötekedés on:
de még úgy is kell hozzá egy rack, tehát még mindig nem önállókötekedés off:
egy gép meg pláne kell hozzá. Az eszköz használatát pedig az operációs rendszer használatijából tudod kimazsolázni - optimális esetben. Mivel minden oprendszer (vagy akár külső hdd fogadására alkalmas - pl - dvd felvevő) másként működik, másként kezeli a vinyót.Lehet, hogy mondtam már: csak és kizárólag gépkönyvet, leírást adnék mindenhez, használatit csak a szoftverhez. De ezt már írta más is: sokkal több bonyodalom van abból, ha vki gépkönyvből megtanulva akarja összerakni a gépet. Autóhoz pl eszemben sincs hozzá nyúlni, mert tudom, hogy az meg autószerelő dolga, és ő ezt meg is köszöni nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Wheel Stand Pro állvány szimulátorokhoz
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- VKB Gunfighter MK IV - 'Modern Combat Edition' Pro - Botkormány - Nem twistes
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1250P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest