- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
-=RelakS=- #45953 üzenetére
ha több monitort is rádugsz, akkor arra érdemes figyelni, hogy néha vannak portok, amik közös kimeneten vannak belül és közülük csak egyiket lehet egyszerre használni vagy pedig van limit, hogy hány kijelzőt kezel adott gpu.
Igen, van hogy csatlakozó alakjától függetlenül hdmi képes a port és passzív átalakítóval hang is kijöhet
#45954 ollie
az oké, de a leírás arról szólt, hogy az intel video driveren is múlik, hogy hdmi vagy dvi jelet ad ki és nem lehet állítani a vezérlő szoftverében winen. Linuxon meg képes dvi dokkoló porton hdmi jelet kiadni. És előfordulhat monitor, ami nem eszi pl a dvi jelet.de például win alatt driver verziótól függően ugyanaz a t430 gép és dokkoló intel hd4000-zel vagy kezel 3 monitort vagy nem win alatt. Újabban nem kezelt. Linux alatt többfélét elfogad 3 monitoros felállásban. Hivatalosan 2őt támogat, de nem hivatalosan, ha két monitor azonos órajelet használ, akkor az egynek számít tükrözés nélkül is
3 egyforma dp portos monitort meg egyenesen imádja linuxon, de winen nem [link]
-
azbest
félisten
válasz
-=RelakS=- #45950 üzenetére
Attól függ milyen monitor, milyen gép, milyen oprendszer.
A thinkpad t430-as gépem, ugyanazzal a 4338as dokkolós dvi csatin winen dvi jelet ad ki hang nélkül. Linuxon meg hdmi jelet hanggal. Win alatt dp-hdmi szintillesztős átalakító donglet kellett használnom vele, hogy legyen hangkiadás a hdmi monitorra.
A hdmi lényegében továbbfejlesztett dvi. Annnyiban pontatlanul fogalmaztam korábban, hogy a dvi-nél nincsenek csomagok, csak csorog a video adat folyamatosan. A hdmi hozta be, hogy csomagokra állítja össze, hogy a hang is mehessen ugyanazon az adatszálon. Meg az is lehet, hogy nincs bekötve esetleg minden szál egy kábelben és azért nem sikerül jól az átvitel, meg esetleg nem eszik olyan adatot a monitor, amit egy kombinációval a videokártya küld. -
shteer
titán
válasz
-=RelakS=- #45950 üzenetére
Passzív kábelhez Dp++ kimenet kell
-
válasz
-=RelakS=- #45916 üzenetére
meg egyszerre nyílik lefelé és oldalra
-
válasz
-=RelakS=- #45769 üzenetére
És ha lesántul a süti, akkor biztonsági mentést kell csinálni?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #45769 üzenetére
Akkor nem érted a felvetés lényegét. Az angolok a cookie-kat hívják biscuit-nek.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #45686 üzenetére
Hányszor lesz ez még itt téma?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #45665 üzenetére
Hungárián leszoktam a középső sávról, mert mindkét oldalról rám húzhatja a kormányt valami vakegér. Vagy a belsőben, vagy a külsőben szeretek menni. A mögöttes forgalmat is figyelem, ritkán van olyan, hogy pont mögöttem kénytelen egy motoros vesztegelni.
-
i400
senior tag
válasz
-=RelakS=- #45657 üzenetére
Frissíteni kéne a kresz tudást, mert pár éve benne van, h a motorosok a sorok között előregurulhatnak.
-
opr
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #45641 üzenetére
Nekem a rekordom eddig az, amikor gyonyoru, felhotlen, nyari kek eg mellett lemostam a kocsit kivulrol, aztan ugy dontottem, hogy ha mar csinalom, csinaljam rendesen es a belsejet is megoldom, bementem a cuccokert meg a mindenert, kicuccolni, ilyesmi, es abban a pillanatban szakadt a nyakamba a semmibol a nyari zapor, hogy kiertem a porszivoval a szabad eg ala...
-
koby11h
őstag
válasz
-=RelakS=- #45591 üzenetére
Én két autógumit, két 27-es külsőt és egy belsőt adtam le múlt szombaton.
Külön kellett hozzá mérlegelni, de nem adott a hulladékudvarban a MoHu semmit értük, de legalább én sem fizettem... -
biker
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #45584 üzenetére
hát az a másik
Kisi: ja kérem a pusztuló nyugaton...
-
Vicoo
senior tag
válasz
-=RelakS=- #45537 üzenetére
PH Exkluzív tartalom!
Amúgy kissé megnyugodtam hogy nem én öregedtem ki, hanem lejjebb ment a színvonal. Arról ne is beszéljünk akik messengeren írnak. Se köszönés se semmi, és úgy kell lefordítanom hogy mi a fenét akar. -
Top cat
addikt
válasz
-=RelakS=- #45405 üzenetére
Ott nem is kellene lyuk legyen. Biztos fordítva próbálták a procit betenni, kicsit határozottabban a kelleténél.
-
Top cat
addikt
válasz
-=RelakS=- #45403 üzenetére
A jobb alsó sarokban az a két lyuk, biztos nem gyárilag úgy néz ki.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #45338 üzenetére
Látod hány hozzászólást generált ez a poszt is...
-
opr
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #45266 üzenetére
Oh, bocsanat, jogos, decoderek. Reggel van meg.
-
opr
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #45263 üzenetére
Nem tudom, hogy ezekben milyen hw-es video encoderek vannak, abbol lehet baj yt/fb/irodai felhasznalasnal is.
-
koby11h
őstag
válasz
-=RelakS=- #45216 üzenetére
A macska tekintete mást sugall
-
TaaT
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #45213 üzenetére
Sajnos már nem forgalmazzák, 2015-ös a ház aszem.
[link]
Azt a cooler master házat (nem EVO) haver újonnan valami 20.000ft-ért vettewow, micsoda infláció.
-
opr
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #45185 üzenetére
5.25 az hala egnek nem erint/nem erdekel, mostaniban is van egy dvd-iro, azt se tudom, mukodik-e, szerintem soha nem is volt bekotve, csak ha mar ott volt, beleraktam azt is.
Elolapi usb/type-c: Na igen... Mindennek megy az ara az egekbe, amit amugy meg le is nyelne az ember fia, ha nem azt latna, hogy cserebe viszont minden egyre dragabban egyre gagyibb.
Haromszoros aron van a szarod ahhoz kepest, mint 5 eve? Ok, no problemo, de cserebe akkor tobbet is ad, ugye? Ahha, lofaszt. Haromszoros aron orulsz, ha megegyezo tudast kapsz, meg azt is ritkan.Kitorheto lemezek: Leszoktak rola, bar ezt en pont nem banom.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #45169 üzenetére
Mintha elhinnéd, hogy a júzer saját kezűleg szereli ki, semmisíti meg a régi meghajtót és teszi be az újat. Nagyvállalati környezetben nem így működik.
Azért semmisítik meg, mert az kézzel fogható, meg lehet mutatni a darabokat, videós, képi bizonyíték is eltárolható a jegyzőkönyv mellett. Emellett a fizikai megsemmisítés tényleg tartós, ráadásul kevesebb szakértelmet, egyszerűbb eszközöket igényel.
Egyszerűen csak az old school megoldásban több a bizalom. -
opr
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #45169 üzenetére
Jah, foleg a mai helyzetben, amikor ugy igazan sporolni kezdtek meg a nagy cegek is. Kb a manager fejeli ki a kezedbol a vinyot, mikozben magyarazol neki.
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #45145 üzenetére
ezredforduló körül, bódés gyrosos azeri srác háromszázért adta estefelé már teletömve a pitát mindennel, hogy elfogyjon zárásra. rengetegszer vacsoráztam nála így...
-
SP4C3
veterán
válasz
-=RelakS=- #45113 üzenetére
-
válasz
-=RelakS=- #45102 üzenetére
Ó tényleg, my bad.
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #45073 üzenetére
ez a tipikus így járás esete, vagy visszaveszi csökkentett áron.
viszont mondjatok nekem okosat! ez a monitor mihez volt valaha?
-
nullpoint
őstag
válasz
-=RelakS=- #45073 üzenetére
Egyik hozzászólás: Vedd fel a fiát, az tud olyan alkatrészeket szerezni, amiket te nem.
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #45009 üzenetére
valami bugzott és nem jelzett
-
válasz
-=RelakS=- #44932 üzenetére
-
koby11h
őstag
válasz
-=RelakS=- #44924 üzenetére
Ez meddig tarthatott már?
-
TaaT
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #44924 üzenetére
Hogy is van a mondás a hülyeségről meg a szorgalomról?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #44890 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #44888 üzenetére
Matrox! És nem új ablakot nyitsz, hanem új monitort kapcsolsz.
-
válasz
-=RelakS=- #44801 üzenetére
Nekem 90%-ban csak olyan van. Nem kell segítség.
-
HoaryFox
őstag
válasz
-=RelakS=- #44772 üzenetére
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #44510 üzenetére
csak jelzem, hogy ez még mindig rossz kategóriában van. tényleg nem sieti el a javítást
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #44741 üzenetére
én simán csináltam volna asztalon egy xxx mappát és bemásolom oda bármi legyen is az
-
koby11h
őstag
válasz
Az idegeidet teszteli? Jól csinálja...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Utoljára az xp elején másoltam bármit a dokumentum mappába (ugyanigy képek stb) mármint az alapértelmezett dokumentum mappába.
Szal .....
Amúgy ő csak tesztel és nem másol. Hol itt a gond? -
koby11h
őstag
válasz
-=RelakS=- #44698 üzenetére
Kerülhet olyan helyre víz, ahová nem kellene és a korrózió később okozhat gondot. Szerintem. Persze függ a szárítás módjától is. Én inkább tiszta alkohollal csinálnám.
-
válasz
-=RelakS=- #44672 üzenetére
Ja, tele van a bestbuy topik olyanokkal, akik kiverik a balhét, ha nem kapják meg az online, erősen elárazott terméket.
-
válasz
-=RelakS=- #44670 üzenetére
Vannak ilyenek?
-
válasz
-=RelakS=- #44657 üzenetére
Még a szomszéd szájából is kiveszi a rágót ha rágható még.
-
i400
senior tag
válasz
-=RelakS=- #44652 üzenetére
Kürt kft küldi majd a régészeit
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
-=RelakS=- #44564 üzenetére
Ugye használsz/használtok externel{küsői} HDD -ét ?
-
koby11h
őstag
válasz
-=RelakS=- #44527 üzenetére
-
koby11h
őstag
válasz
-=RelakS=- #44525 üzenetére
- Mit kapsz, ha megszorzod a hatot kilenccel?
- Hatszor kilenc. Negyvenkettő.
- Ennyi. Ennyi az egész.
Aha -
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #44523 üzenetére
akkor te sem vagy egy mai darab...
-
shteer
titán
válasz
mindenki hibázhat
jeleztem Csabinak
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Megveszem, majd visszaküldöm, hogy ez mé nem SSD valójában.
-
salaud
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #44504 üzenetére
Az online kereskedelem megöli a bolthálózatokat, amik 10+ éve kb csak megrendelt cucc átvevőhelyének számítanak. Az Aqua-nak ráadásul nincsenek is túl jó árai, az elmúlt 10 évben ha egyszer vásároltam náluk valamit. Máshol mindig olcsóbb volt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #44463 üzenetére
Van olyan a topikban, akit nem került ek egy telehányt PC...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #44453 üzenetére
Nem szabad csak úgy hányaveti módon intézni, bele se merek gondolni, hány módon csúszhat félre.
-
válasz
-=RelakS=- #44436 üzenetére
csúcs ez az ürge.
a netflixes sorozatába sokkal öregebbnek tűnik. -
pycur
tag
válasz
-=RelakS=- #44191 üzenetére
Tanúsítom, a win10 nem nagyon bírja tovább 1 hónapnál. A win7-be bezzeg 180 nap uptime is megvolt, amikor elindítottam egy vírust benne....
-
Top cat
addikt
válasz
-=RelakS=- #44311 üzenetére
Biztos nem volt bekapcsolva a Joliet.
FoxiestFox
De. -
Pötyi
őstag
válasz
-=RelakS=- #44230 üzenetére
Ez a jó kis géphűtés már '98-ban, amikor először láttam, már akkor is ütős volt!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #44212 üzenetére
Közben megtaláltam az üzletet az épület túloldalán
Furcsa volt, hogy még mindig kint van a táblájuk a bejárat előtt, ezért jobban megnéztem.
-
azbest
félisten
válasz
-=RelakS=- #44224 üzenetére
Az inkább egyedi inkompatibilitás lehet. Több hdmi-dvi kábelt, átalakítót + hdmi kábelt használtam már. Sőt, fordított irányban is.
Armos mini számítógépek nem mindig tudják a dvi módokat, ezért azok nem működnek csak hdmi monitorral. De amúgy van olyan gép, ami dvi alakú csatin is kiad hdmi jelet hdmi monitorhoz (pl az a fujitsu q520 minipécé is ilyen, amiről most írok).
Vagy a thinkpad t430-am dokkolóján is megy hdmi jel a dvi csatin - de ott csak linux alólWines driver felismeri hogy dvi és úgy használja és nem adja ki a hangot.
De használok tévé stb-it is hdmi-dvi kábellel dvi monitorral. Pédáről dvi bemenetes monitort hdmi -dvi irányból. És ahogy írtam dvi-hdmi irányúban hdmi monitort is. Szóval elég rugalmas, mert csak fizikailag más. Talán a dvi és hdmi közt valami belső ellenállás vagy más jelzés alapján tud kölünbséget tenni, ha akar. De fizikailag nem gáz. Ja és pont hogy single link dvi szokott lenni ez a fizikai átalakító. Bár most elbizonytalanodtam utóbbiban.
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #44212 üzenetére
pl. a Ready helye 2003 óta áll üresen. pár hónapja jártam arra, ugyanígy néz ki most is.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #44209 üzenetére
Nem lett bingo, 2 találatom volt:
The Expanding Laptop - Haverom mondta, hogy nézzem már meg a gépét, mintha púposodna. Az akku idő is rossz, töltő nélkül bekapcsol, de a win már nem jön be, kikapcsol...
A touchpad már egy szinttel feljebb volt mint a billentyűzet.Gross, Grimy Laptop - Ismerősöm megkért, hogy nézzek rá a srácai gépére, mert nagyon lassú. Tini fiúk gépe... 10 perc takarítás után az is kiderült, hogy egy ASUS. Majd az is kiderült, hogy a szerencsétlen gép egy "rage quit" után lett lassú. HDD kilépett a csoportból.
-
shteer
titán
válasz
-=RelakS=- #44191 üzenetére
Itt épp 44nap. Kb akkor kellett nekem is újraindíttatni mert nem reagált a távelérésre
-
tserrof77
őstag
válasz
-=RelakS=- #44187 üzenetére
A Dell 8 sípja alapvetően VGA problémára utal. DE! Pl a 555x széria LVDS kábel törés/kontakthiba esetén pontosan ugyanezt csinálja! Vettem már meg így "kukábavaló" 5558-ast, ami egy LVDS csere után patent lett és jól el tudtam adni...
-
Josi
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #44176 üzenetére
Az userek elég találékonyak
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #44169 üzenetére
-
tserrof77
őstag
válasz
-=RelakS=- #44166 üzenetére
Utazzon a Malév-vel
Lezuhan még ma éjjel -
Pötyi
őstag
válasz
-=RelakS=- #44147 üzenetére
Ismered az idevonatkozó viccet?
Szexshopban:
- Azt a negyven centis zöld műpéniszt kérném, barna makkal.
- Nono kislány! A termoszom nem eladó! -
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #44107 üzenetére
az azért lehet, mert soha sem volt jó. A környéken ha felújítanak egy utat, azt tuti hogy fél éven belül a csatornázási művek felbontja, aztán rá pár hónapra a bkv is rájön, hogy a buszmegállók alá betonlap kell... 2 éven belül, meg amúgy is szétesik a "téli fagyoktól", és a patchwork újra előállt.
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #44104 üzenetére
Mondom én, hogy ezt te nem akarod érteni.
Ha egy elsőbbségadás tábla után ráfordulsz az útra, akkor te persze 20 km/h sebességgel poroszkálsz végig. Nem nyomsz rá a gázra. Akkor sem, ha autópályás 130-as tempó után egy városon kívüli útra fordulsz. Áááá, dehogy. -
válasz
-=RelakS=- #44096 üzenetére
nem hallottál még nagy lendületről?
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #44098 üzenetére
Nem akarod te ezt érteni, úgy látom...
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #44096 üzenetére
Lendületet úgy értsd, hogy autópályán mész 130-140-nel, lefordulsz és nem satuzol be 40-re, hanem pörgeted 80-90-nel. Na, azzal a sebességgel, ott még egy T32-es is széthullana
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #44094 üzenetére
Ez akkor különösen "simogató", amikor jövök befele az M3-on és lendületből fordulok rá erre a rettenetre...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #44002 üzenetére
Nagy trehányság ez így...
-
válasz
-=RelakS=- #44002 üzenetére
akkor most hányadán állunk a scripttel?
-
kisi
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #43999 üzenetére
Ejjha, mi van a scripttel???
-
wrongduke
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #43999 üzenetére
Azt hittem már az extrém megoldásoknál tarunk. Megint túl korai voltam...
-
wrongduke
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #43996 üzenetére
-
shteer
titán
válasz
-=RelakS=- #43985 üzenetére
majd vesz hozzá 49 nyakatlan monitort
-
Spet
addikt
válasz
-=RelakS=- #43985 üzenetére
Valahol el kell kezdeni a számtech boltos vállalkozást nem?
-
válasz
-=RelakS=- #43883 üzenetére
Arra nem a távcsöves kivitel az ajánlott? Főként ha vad állattal próbálkoznak helikopterről.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43854 üzenetére
Vagy elfogytak a hülyék, vagy minden permutációtól sikerült már behányni. - Avagy hány hülye kell egy topikba?
-
megott
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #43854 üzenetére
"Hányadikáig fog ezen a poénon hánykolódni ez az amúgy is hányattatott sorsú topik?"
Ha ezt a műveletet elvégzed, akkor megkapod a hányadost!
-
Krogoth
senior tag
válasz
-=RelakS=- #43840 üzenetére
Jó kérdés, szerintem a pontos válasz előtt meg kellene hányni vetni a dolgokat.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
-=RelakS=- #43769 üzenetére
Bagós gép takarítása nálam erősen feláras.... Hogy gyűlölöm őket.
-
tserrof77
őstag
válasz
-=RelakS=- #43769 üzenetére
(kopp-kopp-kopp) Olyan most nincs. Az más kérdés, hogy az egyik gépnél az LGA-s hűtőt kis túlzással pajszerrel feszegettük le, mert szinte rásült a borda
-
r4z
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43714 üzenetére
Hany linket adjak elrettenteskent?
-
Josi
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #43714 üzenetére
Nem. Saját tapasztalat. Mégegyszer biztos nem kezdenék bele.
-
kigyi_23
addikt
válasz
-=RelakS=- #43679 üzenetére
Én leértem 17"-os CRT-vel úgy a lépcsőn, hogy csak kettőt léptem
Azt mondták az arcomról mindent is le lehetett olvasni, de azt nem, hogy jól vagyok. Mindketten megúsztuk, de örök élmény lett. 0 fok alatti hőmérséklet uralkodott abban az épületben télen a csövek el voltak fagyva beizzítottuk a kazánt, de nagyon nem volt egyszerű, na ott kellet a CRT-vel manőverezni a félig felolvadt lépcsőn.
USB-t meg mindbe bedugnak amibe belemegy LAN-ba, soros port tüskéire, mindenhova. Sajnos sokszor az erő győz az ész felett. -
válasz
-=RelakS=- #43682 üzenetére
Nálunk a középsuliban C64 volt és az volt a fejlett technika, sok helyen ez sem volt (80-as évek vége)
-
azbest
félisten
válasz
-=RelakS=- #43679 üzenetére
Gimiben volt vga monitor (640x480) bazi nagy képernyővel és vagy 130kg súllyal. Azt hiszem ketten alig bírták bemanőverezni. Sosem tudom meg, hogy mi értelme volt, de biztos valami pályázati pénzből lehetett
Ez még ilyen 286-486 időszakból volt, '94 körül.
-
Syl
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #43675 üzenetére
Soros portra USB, tessék: [kép]
-
azbest
félisten
válasz
-=RelakS=- #43675 üzenetére
serial killer
öreg vagy
-
pycur
tag
válasz
-=RelakS=- #43552 üzenetére
Én pedig 2 gépen is így jártam. Ezért kellett firefox, csak abban nagyobb a gépigény, a mai felvétel meg szaggatott benne, mert nem volt elég nafta kiszolgálni a sok video ablakot +a felvételt.
Na mindegy már csak 1 adás van hátra. -
DJGABI
addikt
válasz
-=RelakS=- #43552 üzenetére
azt írta videólejátszásnál
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #43531 üzenetére
vegyél tintát szlovákoktól, és töltögesd magadnak. ezt csinálom 10+ éve, ennél olcsóbb megoldás nincs
-
KTU
addikt
válasz
-=RelakS=- #43531 üzenetére
Csak a chip más rajta, amúgy ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OTP Bank topic
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest