- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Gézengúz #41829 üzenetére
Elolvastam, pedig lett volna jobb dolgom is. Nem volt könnyű anyag.
Nagyon sok kérdés kavarog bennem, de talán inkább nem is firtatom. Inkább csak annyi észrevétel, hogy nekem is voltak igen húzós élményeim életem során, de ha nekem szopóálarcom van, akkor ennek a csókának egy egész BDSM szobája van(volt) f@szkorbáccsal, s*ggdugóval.
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
Gézengúz #36267 üzenetére
Mar befejeztem ezt a fajta vallalkozast jol ment nagyon de nem eri meg ez a penz azt a fajta agy terrort amit kaptam minden nap... amugy sem szeretem a nehezfelfogasu embereket abbol a boltban jutott boven... A 16os terepjaro meg nem sporolasbol volt
De amirol a leghamarabb leszoktam a baratoknak igyen munka es vagyis nem az ingyen munka hanem az amugy segitsegbol jofejsegbol mert meg tudom csinalni.... szoval hogy megcsinaltam nekik akarmit es ezzel hogy en raktam ossze az kb orok garanciaval jart.... akarmi volt 4-5 ev mulva a geppel pl lassabb lett arrol is en tehettem meg hogy atvertem mert ennyi penzert lassu gep stb... nem ertem mintha egy kocsibol idovel nem fogyna a loero megsem megyek be a skodahoz hogy uram a kocsim nem olyan eros mint par eve mieeeeeert??
szal roviden megutaltam a hulye embreket akik a szart is kihajtjak beloled te rendes vagy es a vegen te vagy a szemet
-
TaaT
nagyúr
válasz
Gézengúz #34520 üzenetére
Erről eszembe jut egy sztori.
Pár évvel ezelőtt vártam a helyi T-home egyik kisebb irodájában, édesapám intézte az ügyét, bejött egy nő, sorra került és felháborodva mondta hogy amikor belépet köszönt (én nem hallottam vagy csak nem vettem észre) de senki sem köszönt vissza neki és ez őt mélységesen felháborította. Az ügyintéző pislogott egy darabig majd elnézést kért, és megkérdezte mit óhajt. A nő elmondta a baját, erre az ügyintéző azt mondta neki hogy fáradjon át a pár utcányival arrébb lévő fő irodába mert ő ebben nem tud neki segíteni. A nő kiviharzott majd az ügyintéző oda szólt a kollégájához, majd pont én fogok segíteni egy ilyen hisztis picsának.
-
totron
addikt
válasz
Gézengúz #34031 üzenetére
Mert van az az intervallum, amire a beizzított rendszert (monitor belvilága) nem éri meg lekapcsolni, pontosabban nem tett volna jót a megjelenítőknek, a beégést meg senki nem szerette volna saját monitorán megtapasztalni. Sebaj, aki beruházott egy jóra, örökéletre, az meg a kopó foszforréteg általi foltokat bámulhatta. Akár milyen jó kontrasztja is volt, ki kellett dobnom egyet emiatt, pedig szerettem. Túl zavaró volt már. Semmi éles határvonalú foltosodás, de a kép egészén ott volt, itt-ott. Hány, de hány pihentető volt, ami nagyobb processzor-teljesítményt igényelt, mint az alapjárati munka a gépen, így több áramot is fogyasztva és még a képernyőt sem védte tisztessgésen, mert olyan agyatlanul volt megcsinálva, hogy 80% statikus elem, törlés meg ritkán. Persze én ezeket nem használtam. Szolíd átmenet volt a screen saver az önálló standby vagy a kézi kikapcsolás és a munkára fogott állapota között. Elvégre is konnektorból is kihúzható, nem? Megvolt a maga szerepe. Itt blank screen dolgozik 3 perc üresjárat után. Írhatna is valaki egy összeszedett szösszenetet erről a screen saver-jelenségről. Múltja, jelene, jövője, nosztalgiája, kezdete.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Gézengúz #32918 üzenetére
Van olyan ember, aki a motorolajat is szervizben ellenőrizteti és van olyan is, aki a szelepeket is otthon cseréli.
Sok usernek a számítógép egyetlen egység. Ő annyira tudja csak szétszedni, hogy a faltól tetszőleges távolságba tudja vinni azt a bizonyos dobozt. Ez önmagában nem is probléma. Ugyanis a sok önjelölt szaki eredménye az, amikor Reiser-csavarral van az alaplap is lefogatva távtartó nélkül, vagy éppen az előlapi USB kitörve.Ne azt az ügyfelet magasztald, aki tisztán adja a gépet, hanem aki fintor és alku nélkül fizeti meg a munkád.
-
Darkness
aktív tag
válasz
Gézengúz #32918 üzenetére
a legtöbb embernek ez rakétamérnöki dolog. inkább meg sem mer nézni, nem hogy szétszedni. már a csavarhúzó is egyetemi diploma. miért várod el tőle, hogy ezt megtegye?
Ezért van a szaki. ezért fizeti. szétszedi, kipucolja (akár egészségkárosodás árán is) és felbővíti a GTA V UHD FULL krizis atom csillivillire... a felének a negyedéből... ezért vagytok... nem? -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Gézengúz #31546 üzenetére
Régen volt isten igazából érdekes, mikor pl játékok alatt cd-ről ment a zene. Gondolom, kevesebb erőforrásba került a hangkártyának rákeverni az audiosávra, mintha a processzornak kellett volna a játék mellett még zenefájl kicsomagolgatásával, vagy cd adat továbbítgatásával foglalkozni.
Ennek ellenére nem ártott az ismétlést kikapcsolni, mert mikor a sáv elejére visszaállt a lejátszó, addig a gép kb semmit nem csinált
MasterMark, Gézengúz
Ez még abban az időben volt jó, mikor kikerekedett az évfolyamtársam szeme, hogy egyszerre megy a Winamp, valami programozó környezet, meg nem tudom, még mi
Hiába, az ő 5x86-a nem bírta
-
-
Traxx
őstag
válasz
Gézengúz #29451 üzenetére
Ki fogom majd próbálni, csak nem városi vagyok. A másik lehetőségem szintén náluk a 2 nap múlva induló bútor akció, abban is lehet talán jobb darab
macilaci78: az utolsó székből van nálunk, csak nem munkára, hanem "vendégszéknek", meg étkező asztalnál, arra tökéletes. Én nem panaszkodhatok, kényelmesben ücsörgök itt, bár koránt sem csúcsmodellben vagy full ergonomikusban. Viszont a hátam , derekam nem fájt eddig soha a nap végén
Az első szék meg munkára, hát...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cbmfan
senior tag
válasz
Gézengúz #28787 üzenetére
rá gondoltál? négy hónapja nem rakott fel új videót, csak nem vitték el...
-
Pötyi
őstag
válasz
Gézengúz #28238 üzenetére
Ezelőtt tíz évvel azért voltam annyira stílszerű, hogy egy sörösrekeszbe szereltem be az alkatrészeket. Már csak a miheztartás végett - jelezvén a külvilág felé az üzemanyagot és környezettudatosan felhasználva a göngyöleget. Kellemest a hasznossal, ugyebár.
Ez a kartondoboz ahoz képest smafu...
-
tatabike
őstag
válasz
Gézengúz #28068 üzenetére
WTF? Mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy hogyan teszi be, ha nem uATX méretű lap van a házban? Visszaviszi a házat gariba, mert nincs benne a VGA-nak hely...?
Értem én, hogy 90% nem szakértő, de azért az ilyeneket biztos sorba állítanám a Dunaparton, 50 kilós betontömböt kötnék Rájuk, aztán tessék átúszni a túloldalra. Életképtelen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest