Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
felváltotta az androidos app, ha hardveres kell akkor raspberry pi-t lehet helyette venni amire szintén elérhető.
-
bepken
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
nem ismerem az előadásokat....de nem akkor kezdte egyáltalán érdekelni az embereket, amikor már kvázi anyag árban akciózták?
(legalábbis úgy tippelem, teljes árban viszonylag kevesen csaptak le rá, mivel az elég sok érte) -
Hunork
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Köszönöm a segítséget!

Legalább itt működik, még, ha korlátoz is valamennyire. A többi kliens valóban nem tud semmi ilyesmit...
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ez biztos?
Nem úgy van, hogy a játék tulaja tudd offline is játszani, és akkor vele párhuzamosan tud még valaki játszani online? -
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igazad van most a zsákokon izgulok lehet zsákozok egyett.
-
KubanitoS
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ez amúgy egy nagyon jó játék, de olyan szinten DK-koppintás, hogy már majdnem én pironkodtam.
Szerintem a narrátor hangja ugyanaz, mint a régi DK játékokban, egyedül a horned reapert nem merték belerakni, ezen kívül ugyanaz az egész. -
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Emlékszem itt ment az izgulás ebben a topikban. Aztán nem akartuk össze izgulni a steam topikot valahog így kezdődött. De első hsz.-Ben most olvastam vissza leírtam a rövid történetet róla. Lolipopinyo! Egy kis pörgés jó lenne ott is.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Egy itteni szösszenet a csodálatos connect box-ról....az Isten óvjon tőle mindenkit.
-
SityiSXT
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem fps-ről beszélt, hanem hálózati sebességről. A MB/s nem frame/s...

-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Végső soron úgy is megoldható nekem, de jobb szeretném az eredeti felállást, azaz a mostani gépre lenne kötve a controller, a Steam link, pedig csak nyomná át a 4K tévére.
-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
az a kártya esés. Szerencsére nem kell 2 órát szenvedni, ha valami szar.
-
Spet
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen. Ez a 2 nap az "encore day". Nem tudom minek ez a kifejezés, ha semmi sem változik az árakban

-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem a legelső sticker egy peashooter volt...véletlen?

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Na, nem kaptak a kedvenceim akkor leárazást, de 30-40% is jó, ezek nem olyan régi címek.
Szóval vegyétek-vigyétek.
Mindegyik indie, szóval lehet támogatni a kishalakat is.
-
energy4ever
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Egy perce mar tart. 58-kor volt kezdes.

Itt amugy amik most vannak learazva 5.-eig azok maradnak, vagy minden nap masik lesz learazva?

-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen ezekre gondoltam. Meg greenmangaming-re, gamersgate, bundlestars-ra, win/macgamestore-ra, vagy éppen amazon-ra. Van választék, szerencsére.
"De vigyázz, jól érvelj, mert megtalálom a hibát!"
El is várom.
De én mindig jól érvelek! Kivéve amikor nem, de ilyenkor előkapom ezt az oldalt és lecsekkolom milyen logikai/érvelési hibát követtem el.
Amúgy viccen kívül, szerintem nagyon hasznos tisztában lenni ezekkel. Persze sokat anélkül is ismer az ember, hogy nevén nevezné, de akkor is hasznos így összegyűjtve. Itt fórumon is rendszeresen előfordulnak ezek a hibák. -
Agyzuzo
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Részemről is köszi, ebből az utolsó volt wishlisten, de felrepült az első 2 is. Jöhet még, hátha elcsúsztak eddig radar alatt.

-
bepken
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
utóbbi repült is a kívánságlistára, köszi a tippet!

-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
No-no, azért ne dobjuk be a hamis dilemma érvelési hibát. Nagyvonalúan nem tettél említést a harmadik lehetőségről, a "nem várok öt évet, akár még felet sem, de olcsóbban megveszem a játékot hivatalos disztribútortól, mint a steam sale ár" opcióról. Szerintem aki sír (hangsúlyozom nem őket védem, mert én rohadtul unom személy szerint a rinyát), nem is azért sír, hogy fél éves játék nem kap 50%-os akciókat, vagy urambocsá a szürkeboltos árak agyonverik a store-os árakat. A sírás alapja az, hogy régen azért sale-ek idején voltak olyan nagy akciók, amik semmilyen más digitális boltnál nem voltak korábban, vagy legalábbis az árak elérték más boltok korábbi akcióit. Na ez az ami már nincs vagy egyre ritkább...sanszos, hogy 1-2 hónapon belül a most leakciózandó játékokra nagyobb discount-ot találsz majd más boltban, vagy akár steam sale-el párhuzamosan, vagy akár már korábban megvehetted (volna?) olcsóbban. És továbbra sem szürkeboltokról van szó.
-
sagem
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Azt hiszem ilyen beállítás nincs, mindig fogja kérni, de megjegyzi az életkort

-
Spet
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Addigra fizunak pápá

-
Out
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ugyanezt csinálom én is, örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a hóborttal

-
default.
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
BomiBoogie, NyMRooD:
Értem, köszönöm a választ! Akkor maradnak külön-külön..

-
gyugyo79
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem kábellel van össze kötve a rendszer és kb ugyan ezt tudom elmondani microlag nélkül (vagy fel se tűnik). Nálam a wifin komolyabb akadások voltak amikor a család is neki állt azt használni így én úgy hosszabban nem is teszteltem. De én olyan eget rengetően sokat se használom lehet azért nem futottam még bele a Steam Controller-Steam Link páros hibába se. Mondjuk én ilyen 90%-ot Civilization -al meg hasonlóval toltam vele. De simán elbohóckodtam a Rise of the Tomb Raider, Hitman, Witcher stb-vel is.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy játékok terén is jócskán le van maradva.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy miért jó erre a virtuális XP-re költeni azt nem értem, inkább húznék be 15-20k játékot ha már nagyon a steam-en akarnám elbaszni a pénzt. -
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Sajnos ez az asztalok sorsa, nem sok olyan gyakorlati helyzet vagy esemény kívánja meg hogy nézegessük, főképp nem 1200 Ft-os felárért
Ha vissza tudod tradelni az árát vagy elcsíped egy sale alkalmával, akkor be lehet húzni. -
szami777
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Pontosan, uplay -> savegames mappába teszi a uplay mentéseket, ha steames, ha nem.
Uplay felhőmentéssel meg érdemes vigyázni, van olyan játék, ahol pl kivették az ilyen funkciót, érdemes azért manuálisan lementeni. -
DoItYourself
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ha tudnék, nem kérdezősködnék itt hülyeségeket.
Kivárom, amíg akciós lesz, aztán fej, vagy írás alapon eldöntöm.
Szép konfig, két ilyen monitorom van a melóban.
-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Steven Seagal persze trükközik...

-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
érthető, ha simán használni akarod a sajátodat és itthoni árakkal akarsz venni, akkor gond nélkül menni fog a világ bármelyik részén.
-
djculture
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Úgyis észreveszed ha magyar /uniós árakat mutat nincs baj, de nekem ukránból egyből rubelbe nyomja az árakat hiába jelentkezek be. Viszont innentől már RU játékokat ad amit csak ott lehet elindítani.
-
eami
Topikgazda
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ha először belogolsz és utána teszed be a kosárba akkor nem lesz semmi gond.
-
djculture
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ha kimész és nem hazai ip-t érzékel úgyis átállítja a régiót automatikusan vásárláskor, ezzel nem tudsz mit csinálni. Legalább is nekem ukránból ez volt...Nem érdemes vele rizikózni mert amúgy jó eséllyel ezzel se fognak foglalkozni de viszont veszed a fiókodra az itthon elindíthatatlan játékokat. Nekem is van vagy 5 ilyen abból 2 év után hirtelen leszedték a régiót 2-nél

Az ilyen mókákat amúgy csak akkor büntetik meg ha az ember nagy üzembe igy vesz játékokat és még az indítási lockot is kijátssza akkor garantáltan lezárják a fiókot úgy hogy minden játék és a fiók is működik de nincs joga az embernek több játékot megvásárolni rá.
-
eami
Topikgazda
válasz
BomiBoogie
üzenetére
nyugodtan utazhatsz bárhova, amint bejelentkezel a kedvező magyar árakat fogod kapni

-
djculture
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ha nem veszel semmit így akkor leszarják, nekem is van máshol fiókom
-
yozsee11
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ezt meg lehetne oldani például úgy, hogy ilyenkor ha refundolsz egy játékot 2 hétig nem veheted meg újra, és giftben sem kaphatod meg.
-
Franklin
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Úgy tudom kártyák már nem is esnek a refund ideje alatt (2 óra?)
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
"Bár, gondolom, ha mondjuk valaki 2 hetente refundol, azt nem tekinti visszaélésszerűnek a Steamnél."
Nincs is mar annyi jo jatek, hogy ezt ki lehessen hasznalni ha letezik is ilyen limit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Azota, hogy letezik a visszarites lehetoseg mindig mindent kiprobalok szinte azonnal es bizony jo dolog mert nem minden jott eddig amibe belenyultam.
Regen az AAA cimek jobbak voltak de miota vannak minosegi indie jatekok nalam elsobbseget elveznek
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Köszönöm.

-
Ramoskaa
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Köszönöm a gyors helpeket! Monitort ha kikapcsolom is ad képet és ha op rendszerbe(tehát nem hangfal) elnémítom a hangot a Tv-n akkor is ad hangot!
Amolyan kiterjesztés lett volna jó, hogy háttérbe fut a játék közbe meg bármit lehetne..de nem gáz 11e-t megért szerintem

-
eami
Topikgazda
válasz
BomiBoogie
üzenetére
nálam csak a TV-n van hang olyankor. ha PC-n is megy akkor ott valami egyéb gond lesz. Monitort is simán ki tudom kapcsolni, de minek, másik szobában van

-
Ramoskaa
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
fuhhhhhh

ha a hangot lenémítom az se lesz TV-n?
-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ha Steamen/kliensen belül nem is, külső oldallal biztosan:
Steam library filters -
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, ez egy android emulátor pc-re.
-
Vertigo18
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szerintem jó, a Bluestack főoldala, felül az "App" menü alól tölthető le maga a program, ami egy Android emulátor.
-
looser
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Akkor a megoldás: minden játékot új accra kell regizni :-)
Köszönöm a segítséget!
-
looser
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Köszönöm a válaszod!

Akkor az jelenleg is él, hogy egy időben egy accounton lévő játékokkal csak egyikünk játszhat? Tehát ő az egyikkel, én a másikkal, ez nem? -
BioNiCMaN
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
-
Spet
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, mindennél kér, cserék esetén is.
-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, ez már elég régóta így van.
Nem, a tömeges eladogatás őket nem zavarja (miért is tenné, bevételük van belőle), ez acclopás esetére egy plusz biztonsági lépés. -
marcusa
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Már nem úgy van mint régen, nyugodtan utazgathatsz, már a fiókod regisztrált országát nézi miután bejelentkeztél, nem az ip-t.

-
noorbertt
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Vegulis sikerult

Ott hasalt el felig a dolog hogy nem tudtam OpenVPN-en keresztul csatlakozni ,ezert hamachit hasznaltam. -Hamachi korlatozz valamit? (blog irojat fel fogom keresni vpn miatt) Illetve mint kiderult az uj szolgaltato nem adta a teljes savszelt szoval ott is rugni fogom az ajtot
(1honapja vagyok az uj kecoban..)
Feltettem egy ket jatekot es gond nelkul maxon pocre ment minden (csak savszel miatt pixeles volt a kep amit meg fogok oldani).Mukodesi elve:
Amazonon van a gep amit berelsz azon fut egy win szerver es felrakod ra a steam klienst majd belepsz a sajat fiokoddal ha ez megvan akkor ott letoltod a jatszani kivant jatekot (villamgyors) es a helyi gepedet LANba kotod az amazon gepevel. -OpenVPN vagy Hamachi segitsegevel
Ekkor a steam kliens ugy erzekeli hogy azonos halozaton van a ket geped es megengedi hogy a halozaton levo gepedrol futtasd a jatekot
Miutan vegeztel erdemes lekapcsolni hogy ne porogjon foloslegesen a penz ergo torolni fogja az adataidat, ezert erdemes dropbox segitsegevel szinkronizalni a steam konyvtarat jatek mentesek miatt.En maradok ezen a vonalon amint megoldottam a fenti problemat , hiszen olcsobb mint ha vennek 6-700£ ert egy gepet ami szep es jo nehany evig kozben meg hasznalom havonta nehanyszor plusz aramot se kell adni neki. +ugyan azt az elmenyt tudja adni es steam controller is mukodik persze

-
noorbertt
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
En ugy tudom hogy arra hasznalod amire akarod.
Lassan kesz es beszamolok rola ha valakit erdekel
Az arban nem vagyok teljesen biztos de beallitottam egy havi limitet aminel majd pittyeg a mail igy nem uszhatok el

-
EmptyParadox
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mit találsz benne jogszerűtlennek?
-
tomsolo
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
steamexchange
Megnézhető az összes kártya, háttér, kitűző, stb. -
Out
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Köszi, bogarászom

-
eami
Topikgazda
válasz
BomiBoogie
üzenetére
szerintem tökmindegy, legyen a vezetékes amelyik távolabb van a routertől. Ezen kívül mindegy mivel az egyik már vezeték nélküli.
-
eami
Topikgazda
válasz
BomiBoogie
üzenetére
nekem is van mindkettő. egyelőre csak a controller van napi használatban, a linket későbbre vettem.
-
lafaty80
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem mondjuk van mindkettő, de a kihasználtsága nem túl fényes... na jó néha azért elvagyok velük

-
KubanitoS
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Annak a három embernek - akinek van ilyesmi - minek?

-
marcusa
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
& vorosmarti
Pont azért írta, csak cinikusan, hogy hagyják már abba...

-
noorbertt
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én is megvettem de nem jutottam még a telepitesig.. Nincs véletlenül steam_2 csoport az itt lévő usereknek?

-
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Az új Wolfeinsteinen filóztam, de a mostani konfigon már kompromisszummal menne, és:
1. lehet majd konzolra veszem meg
2. ha nem akkor talán új PC-re
3. Ha most megkapta a 75%-ot, máskor is meg fogja kapni
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Akkómán' énis.:
-How to Survive - Storm Warning Edition
-Hero Siege
-Despair
-
Lackki
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
enyém:
Dirt Rally...
Minden más úgyis megvan már ami érdekelt, de ez legalább jól sikerült, annak ellenére hogy még csak early
-
maross
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ott 6 euro volt, steamen meg 4x annyi, amikor neztem. Nem tudom mennyi volt az alja steamen.
-
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
http://shop.ubi.com-on órákig ennyi volt. Tutira elárazás volt!
#80090 regener
Jogos! Korábbi hasonló hozászolásaimból vettem a mintát, és sajnos így maradt!
-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Magyar idő szerint hétfő este 7-ig.
-
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, hétfőn 19:00-ig. Utána 1 nap szünet, és máris lehet játszani a Batman: Arkham Knight-tal!

-
ruti
Közösségépítő
válasz
BomiBoogie
üzenetére
én kicseréltem az F4-re, mert félek nem fogok bírni magammal

-
Lackki
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ez csak helyi szólás mondás
azé tettem idézőjelek közé 
-
tomsolo
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
nem, egyébként is csak szir szar portok igénylik nem is ajánlott allwas steamet admin futtatgatni
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hijnye, az kicsit messze van

-
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nálam az oldotta meg véglegesen a problémát, hogy Luxemburgot állítottam be a letöltési helyeknél. Azóta semmi bajom vele.
Tüneti javítás, ha a játék befejezése után nem töltöd fel azonnal a képeket, hanem először behozod a Steam kliensben az áruház főoldalát. Ha már meg van nyitva, akkor kattints rá bármelyik játék oldalára. A lényeg, hogy valami hálózati forgalom legyen. Ha ez megvan, akkor már töltheted is a képeket, nem lesz semmi gondja.
-
Bruce.lee
csendes tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Unoka öcsémnek is van hibája,nem látja a szervereket ha belép a játékba,bármit csinál akkor sem jó,már 3x rakta újra a rendszert,de nem oldódott meg a probléma

-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Akkor elég egyszer letölteni. Viszont a mentéseknél vigyázz, ahogy írtam.
wjbhbdux: ez még így is baromi kicsi szelet a moddernek

-
Mate
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Elég egyszer letölteni.
-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
"Tehát egy könyvtárban fognak megjelenni a játékok"
Igen, feltéve hogy felhasználó alatt a Steames accot érted."de lehet váltogatni a felhasználók között, és akkor nyilván az kapja az acsikat, kártyákat, akinek az accountjával éppen belépnek, ugye?"
Igen, ennek így kell működnie. Bonyolíthatja a dolgot, ha két Win fiók van a gépen, mert lehet hogy a Steam két külön könyvtárba is lehet telepítve, játékostul mindentől. Meg ha csak a Steam accot váltogatod, és a játékban nincs lehetőség profilozni, akkor a mentett állások is simán lehet hogy felülírják egymást, hiszen abból közöset használ."Akkor tehát nem kell letölteni mindkét felhasználóra a játékokat"
Megint csak: ha csak Steam acc között váltogatsz. De olvastam itt olyat, hogy a másik accon is ott volt a listában a játék, "Játék" ikonnal (mert ugye a Steam a gépen látta), de indításkor már az áruházi oldalra dobott mert a játékhoz a jog már nem volt meg azon az accon, mert ő egyébként nem vette meg.Nem csináltam egyébként még ilyet, az itt olvasottak derengenek csak.
-
Bruce.lee
csendes tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hát mi azt hittük menni fog,tulzásba estünk a témán!

-
Bruce.lee
csendes tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szia!
Unokatesómmal is próbáltuk használni ketten,viszont ha játékról van szó,akkor sajna egyszerre nem lehet játszani mindketten,mert kidob a játéból.
és pedig adtam neki hozzáférést.
mindkét félnek meg kell legyen ugyanaz,persze ha erre gondoltál,próbálok én is okosabb lenni,mert manapság steam függő leszek 
-
genndy
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem, közös lesz a könyvtár. Ettől még lehet két felhasználóval használni.
-
Chris0321
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, főleg kamionost. Az Euro Truck Simulatort már megvettem a Steam-en és a térkép DLC-k akciójára várok. Nemsokára jön egy Skandináv, vagy egy kelet európai és jó lenne őket begyűjteni de minimálbérből inkább akciósan venném meg őket.
-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
igen
-
BigBlue69
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Sőt ha megkapod a Poker Night inventory 1-2-s achikat is akkor a tf2 itemeket is megkapod velük. Csak úgy mellékesen.

-
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Megkapod az acsikat is. A te szempontodból majdnem olyan, mintha megvennéd. Csak ugye nem tudsz akármikor játszani vele.
-
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen!
Ez a mentés dolog akkor fog igazán jól működni, ha két külön gépet használtok. Ha viszont ugyanazon a gépen, ugyanazt a Windows profilt, de külön-külön Steam fiókot használtok, nos akkor érhetnek még meglepetések!

-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
külön ment, pont ez az egyik dolog, amiért készítették

-
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ma hajnalban is feltettem pár FC4 képet. Letöltési régió Luxemburgra van állítva. Így semmi baja.
A régió korábban HU, DE, AT, SE, CH volt. Akkor rendszeresek voltak nálam is (napi szinten), hogy lassan vagy egyáltalán nem töltötte fel a képeket. Mióta LU van, azóta semmi ilyen nincs. Úgy működik, ahogy kell!

A képek méretéről lövésem sincs. Eddig bármilyen, a Steam kliens által rögzített képet feltöltött (1920x1080).
-
tomsolo
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem feltétlen, tegnap ment egy ideig nekem utána már nem. Azért nyavalygott hogy nem tudja elérni a steam cloudot.
-
Ryder62
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem engedi, az előbb töltöttem föl egyet.
-
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Na, akkor nem is olyan sürgős, hogy megvegyem!

-
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Majdnem! A szín és link már jó.
Kerüljön lejjebb, közvetlenül a "Mi az a Steam?" fölé. Legyen balra igazítva. Smile használat ízlés szerint (szerintem ne, de ez rád van bízva)!
Javaslat:
Csalások és ezek elkerülése. (Magyar Útmutató) 
Mi az a Steam? -
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mi az a Steam? fölé, balra igazítva, ha lehet pirossal kiemelve vagy villogtatva. Annyira eldurvult a helyzet, hogy muszáj ezzel kezdeni!
Egyébként köszönet érte! Nagyon jó leírás, és külön jó, hogy magyar nyelvű!
#75920 JohnyLong
Az alacsony árért cserébe bevállalod, hogy akár holnap leszedhetik a fiókodról. Ha olyan kell, ami biztosan rajta is marad, az többe kerül!Persze az is lehet, hogy szerencséd van, és nem szedik le. Akkor meg örülsz, mert jól jártál!

-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Lehetne, de azt mondták, hogy nincs meg a kiegészítők forráskódja.
(#75818) Diopapa: a keret alternatívája az üres, fekete képernyő lett volna.
-
KubanitoS
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én december 28-án írtam nekik és január 15-én méltóztattak válaszolni. Nem kapkodják el, annyi szent.

-
vorosmarti
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Pont ebben ingott meg a hitem. Ki tudja ma már követni, hogy mi a megbízható oldal

-
csaba951
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem hiszem! Az adatbázisban biztos van aminek még ennél is sokkal több van!

Company of Heroes 2 - 61 db bejegyzés
Sid Meier's Civilization V - 108 db bejegyzés -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem, ez a végső válasz az élet, a világmindenség, meg minden nagy kérdésére.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Konteó topic
- Hálózatokról alaposan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem a narrátor hangja ugyanaz, mint a régi DK játékokban, egyedül a horned reapert nem merték belerakni, ezen kívül ugyanaz az egész.

De én mindig jól érvelek! Kivéve amikor nem, de ilyenkor előkapom ezt az oldalt és lecsekkolom milyen logikai/érvelési hibát követtem el.

eami