Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
butyiba
csendes tag
válasz
PuMbA
üzenetére
"Csak azért kérdeztem, mert akkor oda kell dugnod az Xbox-ot ....."
Világos, de az arány kb 90/10 % a műholdvevő ( ami HD-s ) javára ezért van HDMI1-en. Illetve a HDMI1 feliraton jelzi az STB-t így ide kötöttem. Xbox a HDMI2-őn keveset megy és nem láttam rajta semmi hibát amikor a gyerek játszott. Lehet majd kipróbálom fordítva is. Köszi.
-
gabo01
őstag
Van egy elég komoly problémám a 60J6240-el!
A számítógéppel módosított majd visszatöltött digi-s csatornalista reggelre visszaáll az eredeti sorrendre!
Ezt már másodszor játssza el! Este a visszatöltés után még lehet ki-be kapcsolgatni gond nélkül de reggelre újra az eredeti állapot fogad!
Van valakinek ötlete mi lehet a gond?
-
castiels
addikt
Sziasztok.
Hol kapok Samsung EH 6030 hoz wifi adaptert?
My tv-t akarok ráküldeni cromecastal a tv te.
Más adapter is jo lenne hozzá?
-
PuMbA
titán
válasz
butyiba
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert akkor oda kell dugnod az Xbox-ot
A HDMI2-be megy a TV, illetve bármi más, ugyanis csak a HDMI1-ben tudod bekapcsolni a HDMI UHD Color beállítást, ami UHD 60Hz-es kép fogadását teszi lehetővé PC-ről vagy konzolról és ezen a porton a legkisebb a késleltetési idő. -
Batib
őstag
válasz
poli27
üzenetére
Ez alapján a Samsung nem áll le vele a premium kategoriában.
Az alsobb szegmensben viszont szerintem gyártani fogja még a J és K szeriás tv-ket is flat és curved kivitelben is.
Az idei M és MU szeriásak lehet hogy csak síkak lesznek. Az MU 7-8-9000-es tv-k szinte keret nélküliek lesznek. Mindössze alul lesz egy kb 1cm-es keret a többi részen szinte láthatatlan. -
poli27
veterán
Vajon az idei tévéknél a Samu is hanyagolja a hajlítást?

-
Fucuky2
csendes tag
Sziasztok az alábbi Tv opciók közötti választásban kérném a segítségeteket/oponálásotokat:
Samu UE43KU6000
Samu UE43JU6000
Samu UE43KU6300Philips 43PUS6501
Philips 43PUS6551Sony KDL43W807
Méret 43"
Igény: thome iptv / wifi / film lejátszás, esetleg konzolFontos h max garival is 180/200 e alatt legyen a vége...
Előre is köszönöm a segítségerteket!
G. -
bump3r111
tag
Hello,
Van valakinek WD Elements Portable külső merevlemeze?
Megy Samsung Smart TV-kkel? (UE40F6400-n kéne futnia.)
Olvastam egy két helyen hogy nem megy de én ezt nem gondolnám.
Köszi! -
morge
tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Motion plus? Hol említettem ilyet?
-
butyiba
csendes tag
Sziasztok,
Karácsonykor vásároltunk egy Samsung UE55KU6000 TV-t. HDMI1-re Műholdvevő , HDMI2-re Xbox van kötve jó minőségű HDMI kábellel. A jelenség, hogy amikor bekapcsolom a TV-t és előtte pl HDMI1 volt beállítva nem hajlandó sem képet sem hangot adni amíg újra ki nem választom ugyanezt a bemenetet vagy egy másikat természetesen. Ez a jelenség csak akkor van ha hosszabb ideig ki van kapcsolva a TV. Pl este nézem rajta a Műholdvevőn az adást majd kikapcsolom. Másnap reggel már a HDMI1-et újra ki kell választani ( tulajdonképpen nyomni egy OK-t a bemenet választásnál ) hogy legyen kép és hang ugyanezen a bemeneten. Ha rövidebb ideig van kikapcsolva pl ki-be kapcsolom vagy csak rövidebb idő ( nem játszottam sokáig az idővel de kb 10 perc után még jól működött ) telik el akkor a bekapcsolás után azonnal van kép és hang jelforrásról.
Természetesen ha másik jelforrás bemenetet választok akkor nincs ez a jelenség. Ez a jelenség pár hete kezdődött és kipróbáltam a HDMI2-ön ahol az Xbox van rákötve és ugyanez a hiba.
Már HDMI kábelt is cseréltem de a jelenség ugyanez maradt.
Kábel típusa: AUDIOQUEST Pearl 2.0 HDMITudtok esetleg valami megoldást erre ?
Üdv
BütyiBá -
lanikai
aktív tag
sziasztok,
ugyan nem is volt a "listámon", mégis egy Samsung UE43KU6500SXXH-val távoztam a MM-ból. mi a véleményetek erről a készülékről, tudna írni valaki pár sort?
-
-
gorgocska
tag
Samsung UE50KU6000 Ultra HD SMART LED TV
erről a Tv ről szeretnék véleményt kérni !!!!vagy mit ajánlotok ilyen ár kategóriába.
Még ezzel a Tv vel szemezgetek !LG 49UH6207 UHD 4K SMART LED TV -
-
Landon
addikt
Sziasztok,
Esetleg tudja valaki, hogy ez a Samsung csereutalvany hogy mukodik? Kaptam egy emailt a Samsungtol, hogy csereutalvanyt ajanlanak fel hibas tv elleneben amit levasarolhatok a vasarlas helyen. Ezt kb. mikor kapom meg vagy ezt valahogy a Mediamarkton keresztul kell inteznem?
Koszonom!
-
-
-
nrbx
tag
Hello, december vegen kerestunk LCD TV-t a szuloknek, elsodlegesen 300 EUR-os hatart (Szlovakiaban tortent a vasarlas), 32"-43" -es meretet szabtunk meg kiindulasi alapnak. Ket favoritunk volt, a Samsung UE40J5100 valamint az itt a prohardveren is tesztelt LG 43LH5100. Nem igazan ertettem, hogy lehet, hogy mig az 5-os szeria sem a Samgsung-bol, sem az LG-bol nem kulonosen ajanlott, az egyes szlovak e-shop-okban, arukereso-hoz hasonlo oldalon a Samsungnak mennyi jo ertekelese van, pedig a szlovakok is szeretnek focit, jegkorongot nezni. Szerettem volna inkabb valami 100Hz-eset valasztani nekik, de a 40/43-as Panasonic DS630E, Sony W7x, Samsung J6200 akkor min. 470 EUR lett volna (később kiderült, hogy a legolcsobb, Samsung UE40J6282 szintén nem 100Hz-s, csak az 50" felettiek). Sikerult aztan feltornaszni a keretet 400 EUR-ra, igy mar belefert a 40-es K5500, ahol mar tobb bemenet van, DVB-T2 tuner, SMART, jobb hangrendszer (2x10W vs. 2x20W), na meg ahogy olvastam a tesztekben, valamivel jobb a mozgas megjelenites, mint a J5100-nal. Konkretan UE40K5672S a tipusjelzese a kivalasztott TV-nek.
Ami a megjelenest illeti, szerintem elegans ezekkel a femes labakkal, a csalad holgy tagjainak nagyon tetszik.
Bevilagitast latni alul, de leginkabb csak akkor, ha oldalrol nezem a kepernyot, filmek vegen a stablistanal, vagy bemenet valtaskor latni, hogy nem teljesen homogen a fekete. Ezek a hibak TV adas, vagy filmnezes kozben nem lathatoak, igy eszembe sem jutott, hogy ezert visszavigyem, csereljem.
Kb. 2-2,5 meterrol van nezve a TV, ilyen helyzetben, ha a TV szelevel szemben ulok, mar lathato, hogy fakobb a kép, de ez meg szerintem elfogadhato, egeszen oldalrol kell nezni, hogy nagyon fako legyen.
HD, FHD adás, filmek eseteben pontosam szembol szerintem nagyon jo a kep, eles, teltek a szinek. Nem lattam meg dragabb LCD/OLED TV, vagy plazma kepet, de igy latatlanban ezzel siman kiegyeznek (csak tenyleg szembol kell nezni).
Neztem rajta meg HD-nal kisebb felbontasu, internetrol lehuzott filmeket, ilyenkor azert lathatoan rosszabb a kep.Ami a mozgást illeti, labdarúgás esetén ahogy a kamera koveti az esemenyeket, osszemosodik a palya, olyan a kép, mintha nem füvön játszanának, hanem zöld jégen, vagy mintha vékony réteg köd lenne a pályán (erdekes modom, ami tavolabb van, az jóval mosottabb, a kozelebbi reszeken meg csak-csak van valami mintazat). Aztan ahogy megall a kamera, megjelenik a mintázat. Ettol szerintem meg elvezheto a meccsnezes, el lehet ettol vonatkoztatni, ha valaki a jatekra fokuszal. Probaltam teniszt is nezni, ott semmi ilyen, vagy egyeb anomaliat nem fedeztem fel.
Neztem par filmet a TV sajat lejatszojaval USB-rol, kulso HDD-rol. Minden filmet amit probaltam felismert, feliratot is, amit csusztatni is lehet. Itt is, ha mozog a kamera (panning?) neha darabos a mozgas. Utoljara amit neztem filmet, ott a 2 ora alatt kb. 2db jelentnel figyeltem fel erre a jelensegre. Ez a darabos mozgas meg a stablistanal jott elo. Egy szlovak TV-s forumba tett fel egy forumlako teszt videokat, letoltottem en is. Ezek közül az "Intro_Panning_Scene_Hell.Or.High.Water.(2016).mkv" videonal nagyon dadogos a mozgas, sot, meg villogasra is felfigyeltem. Nem tudom, hogy ez a lejatszo hibaja, rosszul van beallitva valami, vagy ez a TV ezt a mozgast nem tudja rendesen megjeleniteni. A feltoltott videok kozott van olyan is, ahol alul fut valami szoveg, na ott a feher alapon fekete szoveg is nehezebben olvashato.A menu, a SMART egyszeru, letisztult feluletu, nem tunik lassunak. Hat nincs sok alkalmazas, tobbet vartam. Nem talaltam pl. magyar/szlovak/cseh feluletu idojaras elorelejzo appot. Gyakorlatilag 3 dologra kell jelenleg a SMART: Youtube (ez van), idojaras elorejelzes, menetrend bongeszes. Utobbi ketto mukodik bongeszobol. Kar, hogy a bongeszoben hiaba be allitom be a 150-200x-os nagyitast (alapbol kicsik a betuk), nem jegyzi meg. Az otthoni routerre kabellel van rakotve. Eloszor beallitottam a WIFI-t, de par nap mulva nem mukodott, nem ertem miert, kabellal okes.
Pozitiv meglepetes volt a hang - gyenge dobozhangot vartam -, szerintem teljesen jo tvzeshez, mivel jellemzoen nem akcio filmeket nezek, en ehhez nem vennek kulso hangszorot (esetleg valami hazimozi rendszert, ha mar).Összessegeben úgy gondolom, teljesen vallahato ez a TV, megertem, hogy a laikusok jo ertekelest irtak az 5-os szeriarol, de azt is, hogy igenyesebb felhasznaloknak inkabb a 100Hz-es TV-k az ajanlottak. Magamnak majd azert megprobalok inkabb olyat venni. Apropo, 100Hz-es TV eseteben valoban nem jelentkezne ez a darabos mozgas?
-
gabo01
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi az infót!

-
válasz
gabo01
üzenetére
Ha nem online vetted a 14 napos visszaküldés lehetőségével, akkor nem kell őrizgetni... bár ha van hely akkor célszerű lehet megtartani, hátha később el akarod adni vagy szállítani.
Ha egyik sem fenyeget elég nagy valószínűséggel pár éven belül, vagy nincs hely... akkor dobhatod.

-
gabo01
őstag
Lenne még egy banális kérdésem!

A tv dobozát ugye a 72 óra leteltével nem kell megőrizni a garanciához?
-
Zozzkó
újonc
-
Zozzkó
újonc
válasz
Freestyle79
üzenetére
Segítség!
Óriási problémám van! A minap gondoltam kipróbálok valamit a Samsung HDTV T22D390-es tévémen:
Rádugtam egy fülhallgatót. Aztán úgy hallgattam zenét a gép előtt ülve. A baj csak ezután jött: Kihúztam a fülest és azóta nincs hang a tv-men! amikor hangosítani, vagy halkítani próbálok ugyanúgy a füles ikonja van, kvázi úgy érzékeli, mintha be lenne dugva még mindig. Már mindent próbáltam: gyári beállításokat, táp kábel kihúzását, mindenfélét, de azóta sem javult a helyzet. Valaki tudja rá a megoldást véletlenül? Nagyon kétségbe vagyok esve
-
PeeTr84
csendes tag
Sziasztok,
A fenti kérdésemmel kapcsolatban nem, tudtok nekem segíteni? Mi lehet a baj, hogy se a samsung szerver se az Apps nem működik?
Köszi
Peti
-
patow
senior tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy Ku 6400-nél az automata állasban a motion plusz milyen értéknek felelne meg ha mondjuk manuálisan állítanám a motiont -
gabo01
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Logikus csak nekem ezt az apró infót elfelejtették átadni! Illetve a Samsung is kiírhatná a regisztráció során, hogy hiányzik egy karakter és hol található!

-
-
törölt tag
válasz
thunder75
üzenetére
Szerintem jelentsd a Smasung szerviznek, kíváncsi vagyok, hogy mit reagálnak.
gabo01 Az AWXXH jelű úgy tudom a magyar piacra gyártott tv. Az edigitalnál ezt írják: Garancia: 1 év - Gyári garancia (A termék regisztrációja esetén: +1 év)[link]
Szerk.
Közben már megoldódott látom. -
gabo01
őstag
válasz
dethroner
üzenetére
Köszi a biztatást!

Felhívtam az Euronics-et ahol azt az infót kaptam, hogy Ők pedig a Samsung Magyarországtól veszik a tv-ket! Utána felhívtam a Samsung-ot és egy kedves hölgy elmagyarázta, hogy a tv hátulján található matricáról írjam le a számot ne a dobozról és úgy jár a plusz 1 év garancia mert az Euronics partnerük.Mondjuk van egy kis hiba a Samsung rendszerben mert a rossz számmal is beregisztrálta igaz plusz gari nélkül!

Még egyszer köszi!

Ja és ha valaki ilyen tv-t szeretne volt még egy origi és egy bemutató darab a fehérvári Euronics-ban!

-
dethroner
veterán
válasz
gabo01
üzenetére
Na akkor légy férfi!
Az euronics honlapján az szerepel, hogy a 60J6240 tévét hivatalos magyar garanciával adják. Igaz hogy 1 év szerepel a honlapon, de ugyanez van írva a 75KS8000-hez is, és nem hiszem van épeszű ember aki másfél millás tévét vesz 1 év garanciával, amikor veheti ugyanazt 3 évvel is. És nem igaz hogy ezt nem a magyar leányvállalat forgalmazza:Még át is irányít az euronics oldalára a magyar samu honlap. Nekem egy routerrel trükközött a köcsög euronics, de volt eszem, kiálltam magamért és megkaptam amit szerettem volna. Te se hagyd magad, ahogy már írták felettem ezt vagy már regisztrálta valaki, vagy az euronics máshonnan szerezte be, de téged ezért nem érhet hátrány! Verd ki belőlük a téged megillető 3 év garanciát!
-
den89
tag
Sziasztok!
Samsung UE32K5500 TV vásárlásán gondolkodom. Viszont egyszerűen nem tudok megbarátkozni ezzel a csillag alakú talppal. Számomra ez csúnya, bárki bármit mond. Falra pedig nem tudom felszerelni, mert olyan a szekrény kialakítása.
Tehát ezek alapján a kérdésem, hogy nem lehet hozzá valami más talpat beszerezni? Pl. itt-ott árulnak különböző Samsung TV-khez való talpakat használtan/újonnan, mindegy most. Szóval rá lehet szerelni egy másik széria talpazatát? (pl. Samsung UE32J5100-ét)
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Egy Samsung 49-es KS7000-esen gondolkodom, jelenleg szintén 7000-es modellem, van, egy UE40ES7000-es, kicsit már felhősödik de azért még jól bírja...
Elég sokat játszom rajta, szóval a jó válaszidő feltétel most is...Szerintetek mennyiért tudnám elpasszolni a régi TV-t? Talpa már széttört sajna, az nincs, de én fali konzollal használom, az új TV-t is felraknám egyből a falra...
üdv, Franky

-
dni
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszi, valóban a ci menüben volt bekapcsolva a szülői felügyelet.
-
gabo01
őstag
válasz
sandró60
üzenetére
Nem tudsz "bogarat" ültetni a fülembe mert ezt a választ kaptam a Samsung Magyarországtól:
"Sikeresen regisztrálta Samsung termékét!
Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket, és regisztrálta weboldalunkon!UE60J6240AWXXH
Sorozatszám:
09PA3SNH800
A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrált termékét nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes garanciát nem tudjuk meghosszabbítani."Szerintem ez elég egyértelmű!

-
gabo01
őstag
Tegnap este megvettem a 60J6240-et az Euronics-ban! Sajnos a plusz 1 év garit nem adja az itt vásárolt készülékre a Samsung! Ebből a szempontból az Extreme Digital-al jobban jártam volna viszont ami vígasztal szerencsére sikerült egy egyelőre pixelhiba mentes készüléket vennem aminek a háttérvilágítás homogenitása is nagyon jó! Felhősödés is nagyon minimális! Ilyen szempontból jobb a tv mint az 55H6700-am!
Tegnap este gyorsan belőttem szemre a képet de előbb-utóbb ezt is kalibráltatni fogom az elődjéhez hasonlóan!
-
PeeTr84
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég vásároltam egy Samsung 55KU6402 TV-t és a kezdetektől fogva nem tud csatlakozni a Samsung szerverhez. Egy hibaüzenettel a bekapcsoláskor elszáll. Az APPSon belül se csinál semmit csak tölt tölt tölt és nem jön be semmi. Szoftvert frissíteni sem lehet mert nem engedi pendriveról. A magyar oldalról letölthető frissítést el sem fogadja csak a szlovák oldalról lehet leszedni hozzá és azzal megy. Természetesen a wifi kapcsolat él a tv és a router között. Kérlek segítsetek mi lehet a probléma.
Köszönöm!Peti
-
hzcs
senior tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Akkor ez az opció kilőve
Azért azt gondolná az ember, ha már annyit gyorsítanak-finomítanak a rendszeren, akkor az előbb-utóbb használható lesz. Ezek szerint tévedtem.
Azt sajnálom, hogy nincs olyan rendszer, mint a C5000, hogy nem smart, de van rajta lan, és lehet filmet nézni hálózatról. Vagy minden, vagy semmi. -
hzcs
senior tag
válasz
morge
üzenetére
Eddig jó

1 kérdés: pont ma olvastam egy korábbi cikket, hogy a samsung a smart részbe reklámokat pakol. Ez már valós probléma, vagy csak kamu volt, és nincs benne reklám?
Sportot nem szeretjük, 90% híradóra lenne használva.
Webböngésző mennyire használható? K&H netbankkal elbírhat? Láttam van benne BT HID, nekem meg pont van egy BT bill és egér kombóm, akkor már kihasználhatnánk a netes részét, ha nem túl lassú. -
törölt tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Mennyivel lesz elmosódottabb? Olyan, mint a monitorokon? Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek.

Médiatartalmakra van egy céleszköz, a beépített lejátszót nem használnám. Minden egy házimozi erősítőn keresztül megy a TV-be, így igazából egy HDMI lesz beledugva, minden más az erősítőbe, ARC és CEC pedig nem kell.
-
hzcs
senior tag
válasz
morge
üzenetére
Köszi!
Nem kell házimozi, de ami nekem van LG, az irtó f.s. Képminőségnél feltételeztem, hogy az nagyjából egyforma, szülőknek lenne, nekik biztosan jó lesz az, ha legalább olyan lesz a kép, mint a C5000-esen, annál meg csak nem rosszabb egyiké sem a kettő közül

Még 1 kérdés: barátnőméknek is samsung van (típust nem tudok), és annál meg lehet oldani, hogy a playből letöltött alkalmazással hálózaton keresztül vezérlem (tehát nem infra univerzális távirányító). Az újakat már mind lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Elado Sharp LC-46LE824E Aquos led tv
- 27% LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A HDMI2-be megy a TV, illetve bármi más, ugyanis csak a HDMI1-ben tudod bekapcsolni a HDMI UHD Color beállítást, ami UHD 60Hz-es kép fogadását teszi lehetővé PC-ről vagy konzolról és ezen a porton a legkisebb a késleltetési idő.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)