Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vedike69
csendes tag
válasz
Bubukain #109862 üzenetére
Igen házhoz hozzák a panelt és itt cserélték helyben. Másodjára már pikk-pakk ment..Kb 45 perc.
De már tudtuk a KS8000-nél hogy megy. Az hátsó ezüst díszcsík alatt még csavar fogja a hátlapot. Az alsó fele jön le. A hátlap felső része egyben van a panellel, az komplett cserélve lett. Két alaplapi panel 3 hangszóró ki a szalagkábelekkel. Ezeket át az új panelbe.
Ennyi a tv belülről....+ a hangszóró
https://www.lcd-onderdelen.nl/a-46182121/samsung/ue49ks8000l-samsung/ -
Celtis
veterán
válasz
Bubukain #107299 üzenetére
Elég rosszindulatúan állsz hozzá. Semmit nem tudhatunk a TV korábbi sorsáról, mennyi ideig mozgatták ilyen-olyan raktárakban, hány száz km-en át szállították, milyen körülmények között kezelték, de neked kapásból a vevő a ludas.
Azért gondoljunk már bele. Százezreket kifizetsz egy TV-ért, ami belül törött. Semmi esélyed nincs átvételkor ezt észrevenni, ezek után nehogymár a vevő vigye el a balhét. Ő fizetett, de nem azt kapta amit kért. A bolt adja vissza vételárat aztán boxolja le a saját szerződése alapján a beszállítóval.
Megjegyzem pár hónapja volt itt egy hasonló eset, de ott kilógott a lóláb. Az illető hasonló képet tett fel, és azt mondta, hogy beállítás közben egyszer csak "ilyen" lett a kép és beállítási hiba-e. Aztán a részleteket firtatva már szépen el is tűnt.
-
pw12345
aktív tag
válasz
Úgy látom a MEO, a propagandával ellentétben kikopott a gyakorlatból, a gyárban simán belevághatják a hibás kijelzőt.
Nekem az sem jön le a kép alapján, hogy ez törött, ennyi erővel maródás, hősokk is lehet.
De, ahogy nézem, azt már összeszerelés előtt odavágták valamihez, a visszaküldték a xart, újracsomiztuk, elpasszoltuk újra faktor is gyanús.
Az is megérne egy misét, hogy a visszajelzéseket olvasva az okosórák jó része kapásból be sem kapcsol.
Ezeket, hogy engedhetik ki a gyárból? Veszélyes hulladékot termelnek.(#107302) PuMbA
Az sem egyértelmű, hogy az a garancia, milyen feltételekkel, mikortól indul. Én is vettem a gyárin felül,
de a leírást úgy is lehet értelmezni, hogy a törésre csak a 2 év után vonatkozik. Ha az első két évben töröd össze, akkor úgy jártál. Mondjuk nem tudom egyesek, hogy kezelik a készülékeiket, hogy törött-zúzott
termékek vannak a hardveraprón is gyakran.Én, akkor vertem szét TV-ket, monitorokat, mikor már kontaktosak voltak és rájuk kellett ...ni, hogy bejöjjön a kép.
-
-
WP14
őstag
válasz
Értelek, azt mondod, hogy mola21 hazudik és ő okozta a sérülést, a webshop és a futár pedig vétlen a dologban.
Akkor azt mondd még meg, hogy ezt az állításodat mire alapozod, milyen bizonyítékaid vannak erre mola21 állításával ellentétben? Nem gondolom, hogy mola21 minket is be akarna csapni... -
WP14
őstag
válasz
Bubukain #107285 üzenetére
Mondj legalább egy példát rá, hogy a webshopos rendelések kiszállításánál van lehetősége a vevőnek a készülék üzembe helyezésére és minden irányú kipróbálására! Ilyen a világon nincs sehol, egyik futár cég sem vállalja be, hogy órákat ott vár a futár, de még 10 percet sem köteles!
(GLS-nél voltam futár, tapasztalatból mondom)
(#107288) krx21 Így van!
Sőt, a GLS-nél még azt sem köteles megvárni a futár, hogy felbontsa a csomagot, ugyanis bontatlanul vetetheti csakis át, ez a belső szabályzat! A vevő azt írja csak alá, hogy 1 db csomagot sértetlenül csomagolással átvett, még akkor is, ha újságpapírral van esetleg kitömve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bobalazs: Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest