Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
válasz
szelidorzo
üzenetére
Tudom, hogy samu fórum, de tapasztalatok alapján melyik a jobb választás különösen a csillogó képernyő miatt.
A 32EX720 kb. 150k, a 32D6500 kb. 170k. Nincs az a 32-es tévé, ami megérne ennyit. A 40D6000-et megkapod kb. 176k-ért.
-
szelidorzo
aktív tag
egyiket sem fostalicskáztam le, mindössze jeleztem, hogy egyéb eszköz mire volt érzékeny feliratok esetében.
Csak próbáltam valamivel illusztrálni, hogy esetleg valamilyen módon hátha a samu is rávehető a dologra. (persze egyáltalán nem biztos)
De bocs hogy próbáltam valamilyen irányban segíteni, többet nem teszem irányodban. -
air
nagyúr
válasz
szelidorzo
üzenetére
És ez most hogy jön ide? Kb. egy tucat fostalicska kütyüt lehetne mondani, ami szarul működik. És akkor mi van?
Ez a samsung tv-k fóruma, én leírtam, hogy ha valaki ilyet akar venni az mire számítson. Kit érdekel, hogy a pana felvevő hogyan működik. -
szelidorzo
aktív tag
Köszönöm a talpakról, színekről az infókat!
air! "MKV-ból nem jelenít meg feliratot, és fejezeteket sem kezel."
Anno a panasonic dvd felvevői voltak hisztisek pl. xvid lejátszásánál, hogy a feliratot csak akkor kezelték le és jelenítették meg, ha a neve pontosan megegyezett a videotartalom nevével, és csak egy feliratnyelv lehetett.
Tudom, hogy samu fórum, de tapasztalatok alapján melyik a jobb választás különösen a csillogó képernyő miatt.
ár, szolgáltatások kb azonosak a két készülék esetében 3d szemüvegekkel, kamerával-
Samu UE32D6500 (csillogós)
Sony KDL 32ex720 (közel matt) -
air
nagyúr
válasz
nightshadow
üzenetére
Ha jobban megnézed a videót láthatod a qwerty támogatás a tv nem minden fukciójánál érhető el. Az alkalmazás pedig nem minden "smartphone"-nal oldható meg, kizárólag samsung galaxy-n és szifonon fut a remote control app.
-
nightshadow
veterán
A D6500-al kapcsolatban korábban többen is írták, hogy nincs flashtámogatás, illetve nehézkes a böngészés a QWERTY hiánya miatt. A PHTV videója szerint van flashtámogatás, illetve smartphone-al a QWERTY is megoldható. Akkor most mi az igazság? Videót lásd 26:30-30:00 között: [link]
-
JoeYi
őstag
válasz
zozi777
üzenetére
az a hardver ami egy telefonba belefér, az egy TV-be is, szóval már most is megtehetnék hogy android alapú fullos TV-ket gyártsanak, de akkor nem lenne mivel lehúzni minden évben az embereket.
Amúgy drótnélküli billentyűzetként már most is lehet használni az okostelefonokat
-
engine88
aktív tag
Tervezek venni egy 5.1-es hangfalszettet D5000-hez.
Mire figyeljek milyen csatlakozás legyen rajta? Hogy TV-vel össze tudjam kötni. -
zozi777
csendes tag
válasz
kish.arpi
üzenetére
Egyetértek, szerintem is parasztvakítás. Erre tegnap jöttem rá, amikor nézegettem a samsung appokat. Persze ne ítélkezzünk, biztos van olyan, akinek ez hasznos. De ez még gyerekcipőben jár. Majd akkor lesz "okosTV", ha vezetéknélkül billentyűzetet és egeret tudsz rá csatlakoztatni, és teljes értékű operációs rendszer lesz rajta(lásd Android alapú okostelók).
Viszont a smart TV a fejlődés egy nagy lépcsőfoka szerintem.
Láttam egy samsungos konferenciát, ahol elhangzott, hogy a távoli cél az, hogy ne kelljen számítógépet csatlakoztatni a TV-hez, és azzal egyenértékű legyen. Konkrétan egy multimédia központ a szobádban... -
BBéci
legenda
Tudom, csak a tapasztalatomat írtam le.
Nem szoktam felbontás szerint keresgélni, amúgy is szökőévente egyszer kattintok a tecsőre, akkor is számítógépen, amikor valami konkrétumot keresek.
Például AV-Online videókat.
Általában ki van kapcsolva a routerem, csak akkor adok neki áramot, amikor egy új tévé érkezik hozzám és kipróbálom a funkcióit. -
JoeYi
őstag
válasz
kish.arpi
üzenetére
hát igen. De ez még csak ilyen előszél szerintem. Következő generációkban nem lepődnék meg ha támogatásra kerülnének a Bada, vagy Android appok. És az is csak vakítás, hogy azért nem engedik a flash-t a TV-n mert a TV nem számítógép kiváltására való. Egyszerűen csak most még tiltva van, a kövi generációban meg majd már engedélyezve lesz, hogy azt is ellehessen adni vmivel
-
air
nagyúr
válasz
kish.arpi
üzenetére
Sajnos nem csak a smart funkció mókusvakítás, hanem a médiapléjere is csapnivaló.
MKV-ból nem jelenít meg feliratot, és fejezeteket sem kezel. Az mkv támogatás addig terjed, hogy a képet, meg a hangsávokat képes lejátszani. Ezt gondolom egy több audiósávos aviból is meg tudja tenni, ahhoz nem kell az mkv. Ha már képes felismerni az mkv konténert roppant idegesítő, hogy miért nem kezeli az összes benne lévő funkciót. -
air
nagyúr
Nekem D6500-on csak a fekete van. Sajna kiábrándító. Hiába van youtube fiókom nem lehet belépni vele. A keresés botrányos a távirányítóval, a minőség csapnivaló mind képben, mind hangban.
Tulajdonképpen "van, de minek" kategória. A tv böngészője a flash-t nem játsza le, így nem lehet pl. az RTLMost-ról visszanézni vele semmit. -
JoeYi
őstag
Én ezt találtam (kivágtam ...-al az érdektelen részeket):
As of today I see two Youtube apps in Samsung Smart app hub..
1) Youtube app with black logo: Version 3.***
This is not .... searching.
But the biggest negative of this app is video quality!!! Why does this app show videos in such bad quality??2) Youtube app with white logo: Version 1.007
This app ... ... only???
But, the only good thing about this white youtube app is, it shows HD youtube videos.. Even 1080p youtube videos appear so crisp, fine quality on the TV.. But, all other negative points just make this app un-usable..És utána néztem, tényleg léteznek ezek, de nekem még nincs TV-m, ezért nem tudom hogy listázza-e őket. Viszont az amcsi honlapon találtam hozzájuk linket:
-
JoeYi
őstag
válasz
nightshadow
üzenetére
Azokat nem tudtad két kattintással feltölteni torrentre
Na meg akkoriban mikor még azok megjelentek nem volt elég erős a a másolás védelem lobby. Szerintem csak ennyi.A másik dolog amit eltudok képzelni, hogy ez a samsung féle fenntartható fejlődés. Majd a kövi generációban majd már engedi kódolás nélkül rögzíteni

-
nightshadow
veterán
Ezzel a PVR-el meg a jogdíjjal kapcsolatban azt nem értem, hogy előtte volt a VHS, meg a DVD felvevő. Ugye ezeket másik készülékeken is le lehetett játszani. Itt miért nem számított a jogdíj?
-
Agrox
tag
Szert tettem egy UE40D5500-ra, és a kérdésem az lenne, hogy a Youtube videókat nem lehet valahogy átváltani HD-be? mert így nincs sok értelme a dolognak, inkább rákötöm pc-re és onnan indítok el videót. már kerestem itt és google-be is a kérdésre választ de nem találtam. köszi
-
sarkan
aktív tag
sziasztok!
használja valaki az iphone-ját távirányításra?
Letöltöttem a samsung remote app-ot és a régi iphone 4-gyel csodálatosan ment de most, hogy kicseréltem 4s-re a progi nem hajlandó elindulni.
-
kish.arpi
csendes tag
válasz
sanyaboy
üzenetére
Hehe, látom, más is agyal ezen

Valóban XFS, a Silicon Graphics (SGI) nevű cég fejlesztette ki (gyakorlatilag ez a cég és a más vállalatokhoz elszivárgott mérnökei alapozták meg a mai animációs és 3D-film forradalmat még az 1990-es években). Direkt a nagy fájlok kezelésére optimalizált fájlrendszer, feltehetően ezért döntött a Samu mellette. És/Vagy mert olcsó volt a licencelése, merthogy az SGI 2009-ben becsődölt...
Ami a témában problémát jelent:
- nincs igazán hatékony XFS-kezelő Windows alatt (az UFS Explorerről rebesgetik, hogy használható, csak ez meg fizetős szoftver)
- a Samu az egészet még megfejeli a DRM nevű másolásvédelemmel, amit nem egykönnyen lehet feltörni...A DRM trükkje még, hogy ha mondjuk van egy D6500-as tv-d és arra felveszel adást (a PVR média mondjuk egy külső winchester), akkor egy másik D6500-ason már nem lehet lejátszani. Valszeg felvételkor a tv rögzítő szoftvere a tv alaplapjának a MAC-address-ét is becsomagolja a videofájlba, olvasáskor meg csekkolja a tv harvercímét.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Egy 32" C6500-al kapcsolatba kérdezném:
1, Tud e 1 tumeres PIP-ot ez a model, mert a Samsung oldalán semmi, de egy csomó bolt így hirdette.2, Az létezik, hogy a TXT-t csak úgy tudom kikapcsolni, hogy ugyan azt a gombot megnyomom 4x? 1x be, egyszer mix, 1x osztott képernyőn, és a következőre kikapcsolom?

-
sanyaboy
csendes tag
válasz
Lesliegold
üzenetére
Hogy a kódolt cuccot a rögzítő tévén kívül hogy tudod megnézni, arról fogalmam nincsen. De azt tudom, miért kiált formázásért a win. A tévé XFS filerendszerre formázza a vinyót. Ez alapból win alatt nem használható, linuxon megy mondjuk. Win alá is léteznek XFS olvasó progik, de hogy ezek mennyire használhatók... remélem a sok "nem tudom" segített vmit

-
JoeYi
őstag
-
JoeYi
őstag
válasz
Lesliegold
üzenetére
vszinű sehogy. Samygo progiját kell feltolni a TV-re, és akkor nem kódolja le a videókat. Persze ezzel veszik a gari, meg még el is lehet rontani a TV-t
-
JoeYi
őstag
válasz
szelidorzo
üzenetére
mert sokaknak nem tetszik a fehér kávás X talpas típus pl
10-es végű. -
Gabesz1019
senior tag
-
torma1981
veterán
válasz
szelidorzo
üzenetére
Hát ja. Néztem én is.

-
torma1981
veterán
válasz
szelidorzo
üzenetére
A káva. Vagyis a kinézete.
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Tegnap éjjel rögzítettem egy SD anyagot a Samu D6100-al, külső winyóra. Most rohannom kell, da ha délután hazajövök milyen programmal férek majd hozzá az elvileg kódolt anyaghoz? Én mikor rádugom PC-re a TV-ről lehúzott winyót, a PC azt mondja, hogy látja de nem ismeri, azt mondja formázni kell, hogy használni tudjam. (Win7-64Bit)
(tudom, hogy elvileg kódolt, de a gyakorlatban sem tudunk semmit kezdeni vele? Köszi! -
szelidorzo
aktív tag
Üdv!
Tervben egy samu 32"-os lcd.
Tudja valaki,hogy mi az eltérés a 6500, 6510, 6530 közötti eltérés?
-
humax
senior tag
szia
pip= kis ablak , a kis ablak helyet tudsz valtoztatni? jobb sarok, bal sarok, lent , fent?
csak amikor netezel jonn a kis ablak, vagy 2 tv csatornat is lehet nezeni igy ?pl RTL a nagy ablak TV2 kis ablak?
PAP= nagy ablak, igy 2 csatornat lathatsz egyszere de 2 nagy meretebn.felezi a monitort. -
16gaborm
csendes tag
Samsung UE32D5500RW 32" Full HD Smart LED TV
http://ipon.hu/?product_id=178912
Az ilyen típusú SMART TVk-hez nincs valami okosság amivel WEB BROWSER varázsolható rá?
Magyarul internetezésre szeretném használni a készüléket de egyenlőre kicsit soknak találom hogy ezért pluszban 40-50.000 Ft-ot kifizessek!! -
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
32D5000 és 40D5000-ről valami vélemény? Monitornak használnám. Nem kell a 3d és a Wifi se. Kép a Képben (PIP) van mindkettőn vagy csak a 6xxx szériától van benne?
Előre is köszi, üdv

-
sanyaboy
csendes tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Nyugi működik az a Upcdirect-tel. Digitális szerződést írtál, ettől lehetne műholdas is akár, sőt én konkrétan arra gondoltam: nem láttam kábelre utalást

BBéci: amit írtam nem valótlan. Akár hiszed, akár nem: nálam ez működik
Nem kábelesről, hanem műholdasról beszélek. -
Üdv!
Megvettük az UE40D6500-ast! Hát ez valami, valami eszméletlen

A 3D-t még nem próbáltam, de már az installálása a tv-nek is egy élmény volt, most épp youtube-ozom rajta wifin keresztül, egyszerűen nem találok szavakat!Köszi még1x a megerősítést, eddig nem bántam meg a vásárlást!

Felhősödése van, de ezzel szerintem nincs egyedül a világban, engem nem zavar, a tízmillió másik kiváló fícsörének örülök inkább

Aki eddig gondolkozott, szerintem ne tegye, vegye meg!
-
Csaby15
csendes tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Megcsináltam,de alul felül fekete csík megmaradt.Ráadásul elég torz a kép.
Meg egy kérdésem van....Amikor megnyomom a távkapcsolon a source gombot,bejön az ablak,és látom hogy megtalálta s tv a számitogépemet.Megoldható hogy átnyomja a számitogép a filmeket a tv-re??Éa ha igen hogyan?
-
BBéci
legenda
válasz
sanyaboy
üzenetére
Ne terjessz valótlanságot!
Az UPC összepárosítja a boxot és a kártyát. Egy másik fórumon évek óta ezen anyázunk, vitázunk az UPC online nicken írogató ügyfélszolgával. Ezt megerősíti a PH! egyik házigazdája, KTTech, aki UPC dolgozó.
Nem műholdasról, hanem kábelesről beszélek. -
16gaborm
csendes tag
Sziasztok
Holnap vásárolom meg ezt a készüléket.:
Samsung 32" LED Full-HD UE32D5000PWXXHKérdésem az lenne hogy T-Home Sat tv-m van,és nem nagyon szeretném használni a STB-t,van valami megoldás ennek a kiiktatására?
Köszönöm
-
sanyaboy
csendes tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
UPC-t is tudsz rögzíteni, ha a tv saját tunerjébe dugod az antennakábelt és kiiktatod a beltérit (ami csak egy kártyaadapter kérdése + cryptoworks kell hogy legyen a upc kártyád) A 6500 ráadásul rendelkezik műholdas tunerrel is, így a műholdas felvétel is megy, én is ezzel használom (Upcdirect)
-
Sandormaster
aktív tag
Üdv a topiklakóknak!
Másik fórumba már írtam, azért ide is beírom, kizárva a saját esetleges hülyeségem, szóval Samsung 40D6100SW-m ma jött meg elkezdtem a kezdő beállításokat, második menünél még a csatornakeresés előtt a kép a közepétől mintha lefolyt volna, azóta sincs semmi, háttérvilágítás változik ha a power gombbal játszok, de se menü, se semmilyen piktogramm nem jön elő
Samsung ügyfélszolgálatot, illetve a boltot hívtam, ők is mondták hogy akkor csere lesz.....
Történt-e ilyen valakivel? Vannak ilyen gyártási hibák, esetleg próbáljak meg valamit?
...még a menü ablak se, meg semmi sem jön be. -
-
Csaby15
csendes tag
Sziasztok.
Miért van az hogy a T-home beltérimen 16..9-re van állítva,és mégis van pár csatorna aminél nem csak oldalt van fekete csík,hanem alul felül.Miért van ez??Baromira idegesítő.
Ismerősöm Upc-l van és nála szinte minden 16.9-ben van. -
Shadowfax
addikt
válasz
sarkan
üzenetére
Ez szívás akkor.
Igazából azt szerettem volna megoldani, ha néha-néha szükség van a rögzítésre, akkor azt ne plusz havi díjért tegyem. De valahogy nincs kedvem DVD felvevőre se beruházni néhány rögzítendő adás kedvéért.No mindegy, erről a PVR funkcióról akkor lemondok. 37"-osban melyik Samsung tv-t ajánlanátok, ha csak a lehető legjobb képminőség a fontos, semmi egyéb nem kell (nem kell 3D, net, csiricsáré)?
BBéci: Neked is köszi a választ!
-
Paal
csendes tag
válasz
zozi777
üzenetére
"A Digi, UPC stb. felvétele felejtős."
Ezzel vitatkoznék! Már a megmokkolt C650 is képes a Digi DVB-C adását rögzíteni. A lényeg, hogy a digitális jelet a tv alakítsa át, ne egy set-top-box. Ez a mindigTv-vel, T-Home-nál CI-kártyás megoldással, Digikábelen meg alapból működik
-
cudarz
tag
Sziasztok!
Tukrozodes teren mik a tapasztalatok az UE40D6500-al? Nagyon vilagos szobaba mehet? Nappal lehet latni a kepet, ha rasut a nap?
Koszi a valaszt.
-
Shadowfax
addikt
válasz
zozi777
üzenetére
Viszont CSAK olyan adást tudsz felvenni, ami keresztül megy a DVB-T tuneren. (Pl MindigTV) A Digi, UPC stb. felvétele felejtős. A T-home-t nem ismerem, itt csak az a kérdés, hogy a TV tunerjén átmegy-e a kép. (Szerintem nem, de javítsatok ki ha nem így lenne)
Hm. Most készülünk tv-t venni Karácsonyra, s az egyik dolog, aminek nagyon megörültünk, hogy egyes tévéknél külső vinyóra lehet rögzíteni az adásokat. Pl. ilyen az akciós Samsung 6500-as is. Visszaolvasva viszont többeknél olvasom ezt a dolgot, hogy digitális upc előfizetés ide vagy oda, azzal nem fog menni az USB HDD rögzítés. Ez totális szívás.
Javítsatok ki, ha tévedek: ez az összes létező tv márkánál így van akkor? Vagyis ha pl. Sonyt vagy Panasonic-ot vennék, akkor szintén felejtős upc előfizetésnél a vinyóra felvétel? Nyilván igen.
Mert akkor fülösleges ennyi pénzt költenem.
T-home-nál mi a helyzet, tudja valaki?

-
-
Vedike69
csendes tag
Próbaképp vettem egy 200 Ft-os F csatlakozós átkapcsolót. Bekötöttem és működik!
Ha a kábel tv-t nézem a tv-n kiválasztom az antennának a kábelt, ha a Mindig tv-t akkor átteszem légire és a kapcsolót áttolom antenna állásba. Persze ez a megoldás csak arra jó ne kelljen cserélgetni a két kábelt a TV tunerébe nehogy idő előtt meghibásodjon...Általában kábelen tévézek, főleg mióta jön a Digisport!!
De a HD csatornákról se akartam lemondani..
-
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Köszönöm Neked is!

-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Szia!
Én egy hónapja használom az UE406500 LED TV-met és teljesen elégedett vagyok vele. Szerintem megéri ennyiért. Ami a szemüveget illeti nem tudom, hogy meddig adják hozzá, de a Samsung a 2-t szerintem mostmár biztosítani fogja hozzá a +2 MM-os nem tudom, hogy meddig jár. Skype kamera akció dec. 31.-ig érvényes.
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Samsung UE46D8000 típusú TV-t. A kérdésem az lenne, hogy ha ezt a TV-t külföldről szerzem be (szlovák vagy cseh eredetű) akkor azok SmartTV funkciója miben tér el az itthon kapható modellekétől? A TV menüje tud magyarul azokban a modellekben is?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Koky
csendes tag
Sziasztok!
Még nagyon új vagyok. Csak lenne egy kérdésem. Szerintetek ez [link] igaz?
Ezt meg lehet csinálni mondjuk egy D6100 is fel lehet okosítani D6500re?ű
előre is köszi a válaszokat. -
torma1981
veterán
Sziasztok!
Monitornak szeretnék tv-t venni. Pc-ről Full HD filmek, játékok lennének futtatva rajta. Fontos tehát a válaszidő.
Igazából tv-nek nem nagyon használnám de azért jó lenne ha lenne benne PIP.3D-s filmeket kipróbálnom azért nem tagadom de nem létfontosságú.
Amiket kinéztem:
Lg 42LW5500 netán 47-es.
Samsung 46D6100
Samsung 46D6500Ezek közül melyiket ajánlatok a legjobban?
-
dbalint
csendes tag
Köszönöm az infókat. Ez alapján már könnyű lesz választani.
Bálint
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak bulis lett volna smart app-al.

Fekete youtube app
Fehér youtube app

Ismerősöm Upc-l van és nála szinte minden 16.9-ben van.
Igazából azt szerettem volna megoldani, ha néha-néha szükség van a rögzítésre, akkor azt ne plusz havi díjért tegyem. De valahogy nincs kedvem DVD felvevőre se beruházni néhány rögzítendő adás kedvéért.