Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ne "valós adatokkal" számolj, vagyis ne azzal váltsd át, mert felesleges. Annyi a büdös életben nem megy át wifin. Ezt mondtam, hogy az 54Mb-es Wifi max átviteli sebessége úgy ~2MB/s, ami 16Mb/s-t jelent.
Ha 54-ből ~2MB/s jön ki max, akkor a 450-ból max talán ~20MB/s.. De mint már modntam, ez függ sokmindentől.
Meg attól, hogy mit tud az adó..(router). Ha az adó tehát a router csak 54-es, akkor tök mindegy, hogy mekkora a vevő, mert max 54Mbit fog átmenni rajta.
(#34096) sityupityu: Nem, az UE32D5500RW tudomásom szerint nem tud ilyet.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sityupityu
üzenetére
Akkor maga a CMR melyik lehetőséggel állítható? A LedMotionPlus lehetőséggel?
-
-
Genji
őstag
Vki játszik le wifin filmeket? Nálatok teljesen akadásmentes? Mi a tapasztalat? 1080p-s tömöritett film nálam néha megakad.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sityupityu
üzenetére
És ehhez a CMR állítási lehetőséghez kellene az Ultra Clear Panel?
-
Flashget
félisten
válasz
sityupityu
üzenetére
szappanopera effektus
na ez az! ez nem jutott eszembe az érdekes mozgásoknál.

-
válasz
Flashget
üzenetére
Nekem is ez a 10/3 beállítás felel meg a legjobban c650-nél. Legalábbis a tv adásoknál. Mindegy,hogy sd vagy hd. Viszont lejátszóról való filmnézésnél nem ilyen egyértelmű. A hd filmeknél inkább a 10/5 beállítás jó. Sőt,hd filmenként is eltérő beállítások szoktak jók lenni. Hd természetfilmek akkor tetszenek a legjobban ha rá van adva a kakaó,10/10. Szerintem ilyenkor pont jól jön a szappanopera effektus,tényleg olyan mint ha az ember óra előtt mozogna egy igazi állat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az normális dolog, hogy pc-vel összekötve a HDMI Black Level-t nem tudom állítani? Alacsonyon van, és nem állítható.
Plusz, az alatta lévő menüt (fejből nem tudom) érdemes állítani, vagy azt is érdemes kikapcsolni?
-
Flashget
félisten
mert laggolást, szakadozott mozgást eredményezett valós 100Hz tévénél. nálam néha filmek esetében okozott érdekes mozgást is... meg fényerőt is a felére vette vissza..ez egy valós 100Hz-es tv esetében szerintem csak egy felesleges opció..5xxx tévék ezen használatával érik el a kamu 100Hz-et..
ezért írtam nem tudom miként viselkednek az E szériás tévék ha ez be vagy ki van kapcsolva.
szerintem kezd úgy, hogy minden ilyen hülyeséget kikapcsolsz ami CMR növekedést okoz, majd egyesével kapcsold be és ellenőrizd lehetőleg sport pl. foci vagy gyors jeleneteket tartalmazó filmnél.
Motion Plusra a D6xxx esetében az vált be amit írtam Egyedi és 10/3
-
zlot
csendes tag
Bocs, a 34053-ra akartam válaszolni. A led mozgásérzékelőt miért kéne kikapcsolni?
-
zlot
csendes tag
Kipróbáltam minden variációt, a köv. az , hogy szemmel csak az vehető ki, ha a motion plus ki vagy be van kapcsolva, ezen belül az állítások nem érzékelhetőek. Mindez akkor észlelhető a legjobban, ha futó csík van a képernyő alján. Az állításokat azonnak lehet érzékelni a menüből kilépés nélkül, ami nagyon prktikus.
-
-
Pr3s
aktív tag
Sziasztok!
Van egy gyönyörű 37"-os készülékem, és szeretném a falra telepíteni, ki milyet használ??
Láttam egy videót egy dönthető forgatható visszatolható csodáról de 20ezret nem vagyok hajlandó kiadni egy tartóért, szóval olcsót keresek de jót és megbízhatót, nagyon nem akarom a falra rakni, tehát minimum 6 centit elhagynék, mert a minik kettőt hagynak az meg nem szellőzés ugye
Várom válaszaitokat! Előre is köszi mindenkinek! -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
leslieke
üzenetére
Melyik szolgáltató? Analóg, vagy digitális?
Sajnos vannak olyan elvetemültek, akik letterbox formában küldik kábelre a 16:9 műsorokat is. Arról is lehet szó az említett esetben, de semmi szín alatt nem a tévé hibája.(#34057) Crytek
Mivel a kérdésedben nem szerepelt az LCD megjelölés, ezért bátran ki merem jelenteni, hogy 200000 forintért messze jobb 3D képminőséget, mélységérzetet, térhatást adnak a plazmák, azok között keresgélj! -
szkepszis
csendes tag
Sziasztok!
Először írok ezen a fórumon. Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Vásároltam egy Samsung SMART tv-t és szeretnék hozzá egy billentyűzetet.
A gyári vg-kbd1000 típusú nekem drágának tűnik. Kérdezném tőletek,
hogy kiváltható e valami más, olcsóbb cuccal? Előre is köszönettel: Szkepszis -
ngabor2
nagyúr
mennyi beépített flash van egy ue40d6500 smart tévében? pár alkalmazás le van töltve, de nem tudom, mennyi fér rá.
-
Anonymus23
veterán
Azt a céget szerintem sokan merik ajánlani, én a saját TV-met vettem majd 2 éve ott, illetve most intéztem onnan a főnökömnek egy 60 collos e6500-as plazmát + BR lejátszót, és mivel nem volt kiírva fali konzol a webáruházban, de kértünk egy csomag ajánlatot azt is tudtak adni, jelentős kedvezményt adtak a 3 cuccra. Nem beszélve arról, hogy mivel az eredetileg rendelt BR lejátszó (E6100 42 eFt) kiszállításkor nem volt, felár nélkül kapott egy ES 7000-est (listaáron 99 eFt, bár tudom máshol lehet olcsóbban is ilyet venni). De akkor is teljesen korrekt csapat!
-
pipec
csendes tag
Sziasztok!
Olyanok véleményére vagyok kíváncsi akinek ilyen UE-40EH6030-as tvje van, annyi lenne a kérdésem, hogy mennyi az a minimum távolság amiről már tökéletesen élvezhető a kép minősége, mert azt olvastam, hogy az átló 3szorosa kell legalább egy tv-nél, hogy a pixelek szépen egybe olvadjanak. Koliba lenne és itt korlátozottak a távolsági viszonyok, olyan 4 méterre lenne a tv, valószínűsítem, hogy jó lenne, de azért biztos ami biztos kérdezek.
-
Crytek
nagyúr
3D-s filmezéshez melyik a legjobb tv max 200ezet ftig?
-
yello72
csendes tag
Valaki a 34020-ra

-
válasz
nightshadow
üzenetére
nightshadow
CoolBoy323
Dictator^
tibike8Személyesen nem tudok elmenni egyik fővárosi boltba sem, nagyon messze vannak.
Media Markt megszűnt Zalaegerszegen (ez volt hozzám a legközelebb), Euronics-ban a 7en fogok érdeklődni.
Amit nightshadow linkelt pcdreamshop-ot az nagyon szimpinek tűnik, főleg a Szállítás & beüzemelés és a Garancia részben leírt dolgok miatt. Olvassátok el, érdemes.
Van cseregarancia meghosszabbítás is, lehet nekem megér ennyit.Fali tartót is kell vennem hozzá, milyet/honnét ?
Vagy esetleg apám is megtudja csinálni (profi esztergályos), de ahhoz tervrajz kellene.Egy videóban láttam, hogy ezeknél a tv-knél lehet hardvert fejleszteni, tehát vehetek bele pl 2 magos procit. Ez igaz, nagyon drága dolgok ezek?
-
zlot
csendes tag
Hello
Minap vettem egy Samsung ES37 6100-at, amit két óra múlva vittem is vissza, mivel egy nappal is jól látható kb 30cm felhő volt a közepén. A csere jól sikerült, mostmár csak abban vagyok bizpnytalan, hogya True Motion funkciónak mi a helyes beállítása, hogy a mozgásban a legjobban határozzon. Jelenleg a Szemkímélő módon van, a dinamikus kontrasztot kikapcsoltam. Nincsenek meg valakinek az ideális beállításai ennek a tv-nek? -
hackeeeee
Jómunkásember
T-home IPTV-s box HDMI-vel van összekötve a TV-vel, a box 1080i-re van állítva. Azt be lehet állítani valahogy a tv-n, hogy auto legyen a képarány? Csak mert jelenhelyzetben nem tudom állítani, mert ez nem kiválasztható opció. Másnál is így van?
-
Crytek
nagyúr
3D-re ezek közül melyiket ajánlanátok és miért?
Samsung 102cm UE40EH6030
Samsung 102cm UE40ES6100WXXH
Samsung 129cm PS51E490B1WXXH -
Genji
őstag
Sziasztok! A hülye kérdésért előre is bocs, totál nem vagyok képben!
Adott egy UE46D6000 tv ami rá van dugva egy wifi routerre. Létezik, hogy laptopról wifin keresztül nézzek filmet? -
medek3
aktív tag
valaki esetleg tudja a megoldást?
-
BBéci
legenda
Próbálkozz a beállításokkal, a tévén is mindennek ugyanúgy kell megjelennie, mint a laptop kijelzőjén. User error esete áll fenn!

A clone nekem nem vált be, külön kell konfigurálni a másodlagos megjelenítőt!
Viszont 1.4-es kábel nem létezik, aki azt állítja, csal, lop, hazudik, megtéveszti a vásárlókat.
hdmi.org -
dudi6
senior tag
Köszönöm, akkor az lehet a gond, hogy a Laptop hdmi portja nem 1.4 (régebbi HP), mert a kábel az 1.4-s. Nvidia vezérlőpultjában próbáltam átállítani a másodlagos (Tv) felbontását full hd-ra de akkor csak a háttérkép jelenik meg a TV-n, se ikonok se semmi...Clone-ra van beállítva.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Deadhorse26
üzenetére
mind a három megoldás működik!
amelyik tetszik, azt használod
de az ajánlattal kapcsolatban olvass vissza picit...
-
nightshadow
veterán
válasz
Deadhorse26
üzenetére
Mivel a tévé is és a BD player is 3D-és, a legegyszerűbb és a legjobb képminőséget a BD lemez adja.
-
Deadhorse26
csendes tag
Sziasztok!
Kissé eljárt felettem az idő a technikai újdonságok terén. A lehetőségeimmel kapcsolatban szeretnék kérdezni tőletek.
Megtetszett egy készülék a mostani tesco katalógusból. Konkrétan az UE46ES6560 . Van hozzá ajándék BD-E55000/EN lejátszó. Kérdésem, hogy milyen módokon tudnék rajta 3D filmeket nézni. Van itthon egy hp laptop HDMI kimenettel is. Amikre én, mint értetlen gondoltam, az az, hogy:
-laptop és tv HDMI-vel összeköt és a letöltött 3D filmeket laptopon elindítva lejátssz.
-nagyobb külső winchester wifis routerten keresztüli eléréssel közvetlenül tv-n lejátssz
-külső winchester usb-n keresztül a tv-re csatlakoztatva lejátssz
vagy valami hasonló.
Tudnátok segíteni, hogy milyen lehetőségek vannak? Mit érdemes? Előre is köszi! -
medek3
aktív tag
tönkrement a notim monitorja, letéptem róla és most a samum az alapértelmezett képernyő.
Viszont csak úgy ismeri föl mint alapértelmezett PnP képernyő.
Monitorok esetében eszközkezelőből lehet telepíteni a megfelelő drivert.
lcd tv esetében meglehet oldani, hogy ne csak általános PnP képernyőnek lássa?
DVI-HDMI a kapcsolat -
yello72
csendes tag
hali
a birtokomban van egy ue32eh5300 kütyü, wireless adaptert szeretnék hozzá .
csak a Samsung vezeték nélküli USB adapterrel működik vagy létezik más megoldás is??
thx a válaszokért
-
JoeYi
őstag
válasz
Dictator^
üzenetére
40d6500-nak 189'900 Ft volt az alja akcióban ,november vége-december eleje környékén. Az alá sosem ment. Mondjuk akkor nagyon megérte a vásárlás, ajándék skype kamerát adtak meg volt ahol 6 szemüveget és 5 év garanciát. Aki esetleg eltudta passzolni a kiegészítőket akár 150 alá is kerülhetett az árban
-
Flashget
félisten
válasz
Lehiñito
üzenetére
Nem minden webshop megbízható..de vannak amik évek óta működnek de azt is tudni kell róluk a gariztatás miként megy.
pcálom megbízható cég ami a forgalmazást illeti..
garit itt írják és náluk is lehet venni + éveket mint az MM, Euronics meg a Kufár boltban.egyébként a webshopok nagy része szürke importos..szlovákiából és romániából hozzák be a cuccot. elöbbi a TV-t utóbbi a monitort rakja össze samsung esetében.
-
BBéci
legenda
A TV azt a felbontást írja ki, amit a laptop videokártyájának driverében beállítottál. Tedd át 1920x1080-ra!
Csak akkor fog átmenni a tévére a BD 3D, ha a laptop HDMI kimenete 1.4-es, ami a videokártya képességeitől függ.
Elméletileg "hotpluggable" de ment már tönkre csatlakozópanel a bekapcsolt állapotban történő dugdosástól. -
dudi6
senior tag
Laptopot hogy kell pontosan összekötni a D6500-s tv-vel HDMI-vel? A 4. portba dugom ami "DVI PC"-nek van elnevezve, ha csatlakozom, akkor kiírja, hogy 1440*900 és 60 hz. Asztalt ikonokat jól látom, viszont a powerdvd-t ha elindítom a laptopon látom a filmet a tv-n csak egy nagy feketeség van(inkább lilás). Letöltöttem egy 3d bd-t azt akartam megnézni. Lesz valami baja a tv-nek ha bekapcsolt állapotban dugom rá a és húzom le a HDMI kábelt?
-
tibike8
őstag
válasz
Dictator^
üzenetére
Passzolom. Előtte kezdtem ezzel a témával foglalkozni, de mint kiderült az 'alja' áron vettem meg. Eléggé sokan előjegyezték anno az MM-ben ezt a tv-t. Nem tudom mi volt a megjelenési ár tavasszal, de ezután az MM akció után már csak többért volt ezekkel a paraméterekkel (5 év gari, kamera, 4 szemüveg).
Közben itt a válasz:
[link] -
Dictator^
veterán
Párszor vásároltam ott , de igen érdekes volt, amikor a megszokott 2 év garanciáknál csak 1 évet adott.. (gondolom nem itt javítják a termékeket sem)
Csupán arra akartam kitérni, hogy az épp linkelt 40ES6100 tényleg 175, és nem "netes" ár, mert személyesen is elhozható jópár boltból mint pl az Aqua- amit linkeltek. -
szunyog199
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és meg kell mondanom nagyon megtetszettek ezek a 3D LED TV-k. Pontosabban a ,,UE40ES6800S Slim LED Smart TV,, típusú TV. Akinek ilyen, vagy ehhez hasonló készüléke van, el tudná mondani saját véleményét a TV-ről? Mennyire élvezhető a 3D mód? stb..stb..
Köszi.
-
tibike8
nightshadowItt a fórumban mindig a netes árakat írjátok, de azért ilyen drága cuccot nem szívesen rendelek neten, üzletben pedig mindig drágább.
Kérlek írjátok le, hogy TI honnét mernétek megrendelni, ahol jó áron adják és 3 év gyári Samsung garit is kapok, és minden kiegészítőt is, ami jár hozzá, vagy ajándékba adják (UE-40ES6100)?
Vagy mikor érdemes megvenni, várjak még vele pl karácsony előttig (november vége mondjuk) ? -
Lehiñito
senior tag
válasz
tibike8
üzenetére
Ha meg azt nézzük, hogy tutira hivatalos garanciát kapsz hozzá és ha eladod a lejátszót, akkor elgondolkodtató.
Én legalábbis hamarabb megvenném a tescóban mint az álomnál ha tehetném. Főleg úgy ha tudnék egy kis pénzt csinálni a lejátszóbol. De ha hivatalos az ”álom” készülékeinek a garanciáztatása, akkor nem szóltam egy szót sem.Szerk.: feltünt, hogy mindenki a webshopos árakkal idealizálja a tv-k árait. Nem mintha nekem nem tetszenének ezek az árak, de nincs benne valami buktató, h ennyiért adják?
Pl. az LG hivatalos viszonteladói listáján nincs is rajta az álomshop. -
hetyus
csendes tag
válasz
Flashget
üzenetére
"ezzel azt mondtad ki jogosan baszták át a hazai vásárlókat miközben azt írod jó lenne ha nálunk is ilyen ítélet születne."
Csak arra gondoltam, hogy az egy német bíróság ítélete, idehaza nem mérvadó, legalábbis jogilag nem, ha az erkölcsi oldalát nézzük, akkor teljes mértékben igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- SzoftverPremium.hu
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a baj hogy a laptoppal elég mobil vagyok és keresztben a szobán egy hdmi kábel elég viccesen festene.
Esetleg más megoldás? Új vagyok ebben a TV dologban.
Ha 54Mb-s a vevő, akkor azon legjobb esetben 16-17Mb/s tud átmenni, ha nincs semmiféle zavaró tényező. Tehát azonos csatornán más vezeték nélküli hálózat stb, stb...