Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Rebell
üzenetére
Érdekesen közelíted meg a dolgot
))
Amikor veszel egy autót abba bele van írva, hogy ne turkálj a motorba?
Ugye nincs, hisz ezt te is tudod magadtól.
Az ilyet bele se kell írni a kezelési útmutató ba, mivel eleve nem is rád tartozik, kezelőre.
Erről a dologról te nem is tudhatsz, csak különböző móker fórumokról.
A szürke részt meg ugye te sem gondoltad halálkomolyan
)
Hogy a kisfiad kikapcsolt állapotban nyomja meg a négy tök más helyen elhelyezett gombot, megfelelő sorrendben?
Ne mááá
-
-
-
Rebell
senior tag
válasz
Ed Parker
üzenetére
Ha a kezelési útmutatóban, nincs benne, hogy nem léphetsz bele, akkor jogszerűtlen a Garancia megvonás. (és annak ugyebár lehetnek következményei)
Ha annyira tiltják, akkor lássák el jelszavas védelemmel. (pl a21 hónapos kisfiam erőszeretettel járkál a távirányítóval, akár véletlenü is beléphet, és ugyebár nincs tiltva hogy a gyerek megszerezze a táv.-t.)
-
mrzed
senior tag
Hurrá, elmúlt az interferencia, ami a topik működését akadályozta...

Nahh, felhívtam én is a 0680-as samsung számot.
Úgy negyedórás beszélgetést folytattam az ügyfélszolgálatossal.
Jeleztem a bejelentkezési problémát. A hölgy kérte, hogy tartsam a vonalat, utánanéz. Kisvártatva közölte, hogy nálam van a hiba, konfiguráljam újra a hálózatot, indítsam újra a routert, és azt is konfiguráljam be újból. Mert, ha kiküld egy szerelőt, és jónak találja a tv-t, akkor a felmerült költségeket ki kell fizetnem. Elmagyaráztam neki, hogy ide ne küldjön szerelőt, sem a hálózatomban, sem pedig a készülékemben nincs hiba. És igenis, hogy vegye a fáradtságot, és jelezze a szolgáltatás üzemeltetőinek a hibajelenséget. Ugyanis a készülék vásárlásával nem csak a tv-t vettem meg, hanem az általuk biztosított szolgáltatást is.Továbbá rákérdeztem a youtube alkalmazásikon hiányára. Roppant frappáns volt a válasz: Ez így lett kitalálva, kifejlesztve, hogy a 2011-es smart készülékek csak a telepített alkalmazások listájából indíthatják azt...

Azt is sikerült megtudnom, hogy a 40 col és a feletti smart televíziók prémium kategóriás terméknek számítanak, ezért meghibásodás esetén ingyen futárt küldenek érte, törekednek az 1 napon beüli hibajavításra, és ingyenesen vissza is hozzák azt.
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Az Samsung TV-k antenna bemenete tud 5V-os tápfeladást az antenna felé?
-
-
samsungnyugg
csendes tag
Analóg és digitális csatornákat (külön forrásból, cserélgetem a koax kábeleket) lehet egyszerre programozni? Vagy minden ki-be huzogatásnál újra kell programozni?
-
Tutu7030
veterán
válasz
Z14XEP
üzenetére
Nálam ezek a beállítások jönnek be:
Kép
- Kép üzemmód : Normál
- Háttérvilágítás : 9
- Kontraszt : 92
- Fényerő : 41
- Élesség : 44
- Szín : 42Speciális beállítások
- Fekete tónus : Legsötétebb
- Din.kontraszt : Ki
- Árnyékrészletesség : 0
- Gamma : +2Fehéregyensúly
- P-eltolás : 27
- Z-eltolás : 23
- K-eltolás : 22Bőrszín tónus : 1
Éljavítás : Be
Fényerő mozgáshoz : Ki
Led-mozgásjavítás : BeKépopciók
- Színtónus : Normál
- Motion Plus : TisztaÚjabb jó pont a tv-nek: A telefonnal felvett hd videókat a telefonról wifin átlőve mindet lejátsza (a b650 válogatósabb volt, nem mindegyik rom verzió/kamera apk videóit játszotta le).

-
mape71
csendes tag
Sziasztok. 40D6500 tv-ért 5 év gari + skype kamera + 4 szemüveg. 210 eFt az jó árnak számít vagy drága?
-
Laca0
addikt
Pénteken fogok TV venni. Úgy döntöttem, hogy a látvány alapján választok.
Tudtok ajánlani egy filmet, videot amivel elő lehet csalni a darabos mozgást (már ha van)? -
Z14XEP
csendes tag
Sikerült megvennem a 40D6570 tv-t 3hét várakozás után a Euronicsban. A csomagban volt 2db szemüveg de adtak még ajándékba 4db-ot hozzá.
Pixel teszt: minden ok., 3 napig éjjel-nappal működött a tv hiba nélkül. Hátlapi cimkén: Slovakiai gyártás, panel típus nincs feltüntetve. A szervízmenübe belépve: 40A1UF7E, ezek szerint Samsung panelos. Az Info gomb megnyomásával feljön a fogyasztási mutató de nem mutatott semmit, viszont amikor szervízmenübe beléptem /ott nem lépkedtem semmit csak a kezdőoldalt néztem át, majd Off-al kikapcsoltam/ utánna az órát és a dátumot újra kellett állítani és ez az energia mutató is működésbe lépett, mást változást eddig nem tapasztaltam.
Felhősödés szinte nulla, a sarkokban egy minimális. Lefagyást nem tapasztaltam.
A gyári képbeállítás valóban nem tökéletes, de itt a fórumon sok hasznos beállítást találtam így viszont rendben van.
A készülék talpa, hát egy borzalom: fém talp műanyag burkolattal és festéssel amit a gagyi kategóriában sem lenne szabad csinálni!
Összefoglalva: jól döntöttem, jó tv!
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
csimpok
üzenetére
Sajnos elkövettem egy baromi hibát Qutelben vettem és elhajtanak, hogy nem látják és egyébként működik a TV. Elviszik 3 hétre, mert csak Békéscsabán van szervizük, egy hét oda, egy hét ott, ha van alkatrész, egy hét vissza.
Igaz a táphiba miatt is volt javításon, akkor meghosszabbították a gari idejét 3 héttel. -
Sztlaci
aktív tag
Úgy van !

Ha lehetne feljelenteném a samsungot, engem irtózatosan zavar a kép ugrálás.
A kikapcsolása sem megoldás, mert akkor meg minden mozgás vibrál, és ez sem ilyen pl. egy Panasonic 50Hz-es LCD Tv-n. (Van a családba, egy két éves 50 Hz-es
és sokkal simább a képe 50Hz-en mint a fos samu képe.)
Elvileg TV-t vettem nem diavetítőt.
Mindig TV HD adásoknál még jobban szaggat.
Jó lenne tudni, hogy tényleg van olyan ami nem szaggat, mert akkor lehetne reklamálni, hogy készülék hiba. -
jancsi90
tag
Szerintetek melyiket? Mindketto egy arban van: Samsung UE32D5500 vagy LE40D550? Nappaliba kell ami 6x4 meteres es a 4 meter szeles falon lesz rogzitve. Aruhazban voltam, lattam mindkettot egymas mellett, a ledesnek a feher szine jobban tetszett, vekonyabb a ramaja es elegansabb ja es smart mig az lcd-nek egyetlen elonye hogy 102cm... Melyiket???

-
air76
tag
-
Krisz79
őstag
Nagyon gondolkodom,hogy mégsem samu smart-ot veszek.
Marad az előző terv.
Üdv.
Krisz. -
Sztlaci
aktív tag
válasz
Rebell
üzenetére
Mindig, de minél nagyobb a felbontás annál jobban.
Xvideo filmeknél alig érzékelhető.
T-home IP Tv-nél is akad, bár annál nálam még jobban, de az már IP TV hiba. De az IP TV akadása más, ott az egész kép akad, a TV esetében csak egyes mozgás fázisok, nem a teljes kép.
Legrosszabb stúdió adásoknál, amikor a bemondó beszél és elfordítja a fejét, és akkor a fej mozgása közben pár képkocka kimarad, vagy megy az autó és kimarad 1/5 autóhossz és onnan megy tovább.
A funkció csökkentése, kikapcsolása esetén viszont finom, de zavaró apró remegéssé válik a fej (vagy egyéb)mozgás, mint netes 15 fps-képkocka sebességű videók esetében.
A leggagyibb analóg TV sem csinál ilyet. -
Rebell
senior tag
: kérdés:? mi ez az akadozás probléma? ez csak a Wifin keresztül jelentkezik Film nézésnél? vagy sima Sd ,HD Antennás adásnál is? Thome Ip TV is akadhat?
-
putyu10
aktív tag
az appok kivételével 32D6500 Tv-ém minden tekintedben hozza az elávásaimat nam akad, nem felhös. Van egy UE40C7000WW is minöségben nincs külömbség max a táv szab
-
Ed Parker
nagyúr
Arra már rájött valaki, hogy a távirányítón,akinek ilyen van(AA59)
Miért villog az enter gomb, ill. mikor hozzáérek villog a LED a tv-n, de nem csinál semmit.
Mi lehet ez? -
válasz
Flopper
üzenetére
Optimális beállítás engem is érdekelne, mert az én 46D7000-emnek is olyan a képe mintha akadna, főleg divx lejátszásakor.
Egyelőre nem vagyok elégedett a TV-vel, több mint 300e-ért jobbat várna az ember, az 5éves HD ready Sony TV-m (amit erre cseréltem) képe jobban bejött.Ma este találtam egy hibás subpixelt is (talán nem teljes, ezért írtam subpixelt), ami csak feketénél világít. Ez vajon garanciális hiba?
-
16gaborm
csendes tag
válasz
Misi1980
üzenetére
Internet böngésző D6500 alatti modellekre!
Jó hír a D6500 alatti típusok gazdáinak. Úgy tűnik van működő internet böngésző app. Letölteni innét lehet: [link]Ez egy módosított wikipédia app, hogy kimenjen a nyílt internetre is. A fejlesztése folyamatban van most is, a fóruma itt található: [link]
Ha valamit sikerült elérned a böngészővel,kérlek oszd meg velünk!
-
PLaci58
addikt
Lenne egy költői kérdésem.
Próbált valaki lejátszani USB-ről (nem PC-ről) "racis" BDRip 720P-s MKV-t?
Sikerült? -
-
Csaby15
csendes tag
Kedves fórum társak.
Valaki lenne olyan kedves és segítene hogy a YouTube miért nem játssza le a HD videókat,Csak a gagyi szar minőségű klipeket.???
És lehet telepíteni google vagy valamilyen keresőt a tv-re?? (D5500)
Nagyon örülnék ha valaki felvilágosítana ez ügyben.
Köszönöm.Lehet privátban is!!! -
PIT888
tag
Egyébként valaki tudna szolgálni infóval a PS51D8000-es tévéről, hogy az újabb plazmáknak vannak-e buktatóik és ha igen mik lehetnek azok?

-
PIT888
tag
Értem értem! Hát akkor igy best buy minden téren
Él még egyébként ez az akcio és ha igen hol lehet meglelni? 
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
PIT888
üzenetére
Van felhőm,de elfogadhato a mértéke.
Sztem ebből a típusból (edge led) nem létezik 100%-os full sötét kijelző,de akinek az van cáfolja meg
Ezt nem tudom,hogy mennyivel több a 8-as mint a 7-es.
Az igazság hogy a netes táblázatok nem mennek bele részletekbe,csak a fő funkciókat irják ki.
Én azért vettem 8-ast mert tetszik a vékony fényes káva és járt a tv mellé egy galaxy s tablet.
(nem hazai akció) -
Tutu7030
veterán
válasz
Dani Pécs
üzenetére
Akkor ez a youtube dolog nem csak nálam van..
A SamyGo Extension telepíthető most is, mert a develop fiók megkerüli a jelenleg nem működő azonosítást.
Smart Hub-ba belépve menj a jobb felső sarokban lévő Samsung Apps-be. Azon belül már engedni fogja a piros gombos belépést a develop fiókodba. Onnan visszalépve a Smart Hub főoldalára, már telepítheted a nYoutubeHD3D alkalmazást is. Ha szeretnéd használni a samygo és a nyoutube alkalmzásokat is, akkor a samygo-t elindítva ftp-n eléred a tv-d, és csak fel kell rá másolni a (pl nyoutubehd3d nevű mappába) kicsomagolt zipet.
A /mtd_down/widgets/user alá kell bemásolni. -
-
sonye
senior tag
válasz
Rebell
üzenetére
Akadás kérdés:
Idegesítő tud lenni, de meg lehet szokni, csak bosszantó lehet.
Amiket írtak a fórumon beállításokat, azzal belőve már egész jó.Nekem sima SD adás van és van mikor akadozik, van mikor szépen megy minden mozgás. Szerintem függ az akadás attól is, hogy a küldött TV jel milyen.
Nem annyira javaslom a wifit, mert nem lesz olyan stabil. Mások is jelezték.
Azért a kábel az stabilabb. Nekem is routerre van kötve a TV és a TAB-om meg a telefonom is simán rácsatlakozik.A panelt nekem is jó lenne valahonnan megtudni...
-
Dani Pécs
tag
Olyan gondom is van, hogy a YouTube alkalmazás nem jelenik meg a SmartHUB-on.
Ha viszont bemegyek a Samsung Apps menübe, ott megvan a Youtube, és szerinte telepítve is van, és a futtatás most gombbal el is tudom indítani.
Viszont sajnos csak így, mert a listában a főképernyőn nem szerepel.
Ezért szeretném feltelepíteni a YouTubeHD3D widgetet, de ez most nem megy a fentiek miatt.
-
air
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
És ez miért baj? Ez nekem is feltünt, de egyáltalán nem zavar. Érdekes egyeseknek ez a baj, másoknak az akadás. Ilyen a magyar.
Mindegy miért, csak lehessen fikázni a TV-t valamiért. 
-
PIT888
tag
Parker Úr! A 8-as tv-det hogy fogtad ki? Lett sok felhő, vagy pozitiv lett a dolog? d7-eshez képest nagyon sokkal nem tud többet a tv nem?

-
Dani Pécs
tag
Sziasztok!
Bajban vagyok, nem tudok bejelentkezni a Smart HUB menüben, a piros, "A" gombbal.
Ha ezt megnyomom, feljön a bejelenkező ablak, de egy másodpercen belül eltűnik, és jön a "Hálózati interferencia..." üzenet.

A HUB alkalmazásai, és az allshare gond nélkül működnek.
Mi lehet a baj?
-
tibike8
őstag
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Vettem nemrég egy 6100sw-tAzt szeretném kérdezni,hogy tudnám elérni azt hogy ezen a TV-n teljeskörű böngésző legyen?A Skype is érdekelne.Fel lehet okosítani ezt a fajta TV-t ennyire?
A segítséget előre is köszönöm!
-
fehler
csendes tag
sziasztok :
37d5500 tudnatok ajanlani kep beallitasokat? valahogy nem az igazi !! koszonom
( ha valaki segiteni egy linket szeretnek kerni : mobilrol vagyok es kicsit maceras - nagyon koszonom ) -
lurdyhaz
csendes tag
-
Bármilyen filmet nézel olyan érzésed van,mintha valami brazil sorozatot vagy a barátok köztöt néznéd. Szokatlanul túl sima és"folyós" a kép,mind a kameramozgás mind az emberek és járművek stb mozgása. Az embernek olyan érzése van mintha kicsit gyorsítva látná a filmet,persze ez nem így van,csak a túl sima kép miatt tünik úgy.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Flopper
üzenetére
nekem a ue40d6757-es tv akadt,de az sem vészesen,de észrevehető volt.
most ue40d8005 van,ezzel semmi gond.
ha folyamatosan akad,ott akkor az adás rossz sztem.ha van lehetőség összekötni blu réj játékossal,akkor teszteld először azzal.
ha nincs,akkor pc hdmi kábellel,nekem az 1.4-es van,azzal is jó a kép.
mivel én analóg adással nem próbáltam,így nem tudom ott milyen a kép,DVB-C adással jó.
ha sokszor szakad a kép,neked is azt tudom mondani,vissza a boltba és meg kell reklamálni. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
james008bond
üzenetére
sztem akkor azzal a verzióval van valami.
nekem rendesen megy,soha nem fagyott,ha gondolod elküldöm a linket.a proci terhelés valóban nagyobb,de nem is olyan a képe mind a media player classicnak,az amennyire ingyenes,olyan rossz is.
-
mrzed
senior tag
-
BBéci
legenda
válasz
Rebell
üzenetére
Kizárólag eredeti Blu-ray lemezről szoktam 3D-t nézni, tesztelni.
(#18011) Flopper
Két azonos típusú tévére, más értékek a jók, ráadásul mindegyik bemenetet, mindegyik lejátszóhoz külön kell kalibrálni az optimális képminőséghez.
Amit az egyik HDMI-n a laptopról kalibráltam, a rémesen mutatott USB-n, és másik HDMI bemenethez csatlakoztatott BD-lejátszóval. -
Flopper
csendes tag
tud valaki olyan oldalt ahol megtalálható az UE40D7000 optimális beállítása ?
köszi -
Flopper
csendes tag
válasz
Ed Parker
üzenetére
szia, mikor lehet általánosságban mondani hogy akad, mert nekem UE40d7000-em van és bizony pár percenkén akadozik a kép, a forumon javasolt beállitásokat alkalmaztam,
az akadás lehet a bejövő jeltől függő is ? (T-home sat-om van parabolás)
1 hetes a tv, filmet még nem néztem rajt, gondolom azzal kiderülne ez a kérdés nem? -
prt
csendes tag
Használ valaki usb-cec adaptert? A D6100-ast kötném össze a htpc-vel.
A tv távirányítóval hdmi-n keresztül lehet vezérelni az xbmc-t.Ezt a kettőt találtam:
http://www.pulse-eight.com/store/products/104-usb-hdmi-cec-adapter.aspx
http://rainshadowtech.com/default_files/HDMICECUSB.htm -
Dani Pécs
tag
Sziasztok!
Tud valaki adni egy működő IP címet, ahonnan fel tudom tenni a Youtube HD3D appot az UE46D6770 TV-mre a develop felhasználó segítségével?
Az itt közöltekre azt kapom, hogy hálózati interferencia miatt nem érhető el. A netes appok amúgy működnek, tehát nem internetes probléma.
Más: Előfordult, hogy a samsung accounttal nem tudtam belépni, mert szintén interferenciát írt... Ekkor is működtek a netes appok.
-
asdasdasd
tag
válasz
Rebell
üzenetére
Ez nem jó neked?
http://3dtvshop.hu/spd/UE40D6500/SAMSUNG_UE40D6500_5_EV_GARANCIALeírásában: SMART 3D TV +2db 3D szemüveg +5 ÉV GARANCIA +SKYPE kamera!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elado Sharp LC-46LE824E Aquos led tv
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN95CAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

))

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)