Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imifej
senior tag
Nekem is kockásodik antennás vételnél, a megfigyeléseim alapján ez akkor történik, amikor valamilyen elektromos fogyasztót le, illetve felkapcsolunk a lakásban. Valami központi zavarszűrő lehet a megoldás, amit az ember az elektromos elosztóba be tud építeni.Gondolom az antenna kábel hossza is mérvadó lehet, nálam ez kb 20 méter háromszoros árnyékolású coax. Viszont van egy DVB-T boxom, ami kevésbé kockásodik, mint a Samsung.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
bubimaci
üzenetére
Ha kézit indítok, és megadok egy frekvenciát, pl. 522kHz, akkor csak azokat dobja ki és hangolja újra, ami ott volt.
De érdekes ez a kézi hangolás, automatával megtalálja az HBO, Cinemax, ... csatornákat a 346kHz-en, de ha kézzel indítom a 346kHz keresését, akkor 0 csatornát talál.
Viszont az automata nem találja a 134kHz-es Sport1, TV paprika,... adókat, azt meg csak kézzel lehet megtalálni...Az előbb beraktam egy linket a UPC oldalára, ott nézd meg, hogy nálatok hol jön az M2, és csak azt a frekit keresd kézzel.
-
Flashget
félisten
szóval akkor hogy is van a hang átvitele a hangfalra kérdés?

-
vlevi
nagyúr
"STB-t jól tudod. Mediacardot a UPC adja (pénzért persze "
Igen, pénzbe kerül, plusz egy ezres. De ugyanennyibe kerül az is, ha a sima SD előfizetés mellé HD-s médiaboxot kérsz. És adnak mindent, kártyát, ci+ modult, satöbbit.
Nekem eddig Digital bronze előfizu volt, csak SD csatornákkal, most lett néhány HD is. nem az SD helyett, hanem mellé, mert pl. a natgeo hd-n más adás megy, mint a normál natgeo-n. Szóval kaptam is valamit a plusz kiadásért. Ráadásul pár forintot biztosan spórolok azzal, hogy nem megy napi 24 órában a 15-20W fogyasztású settop box.A ci+ modul azért érdekes, mert pl. a mindig tv extránál azt valahogy elfelejtik mondani, hogy a tévé előfizetés csak x száz forint, de ahhoz kell még a conax modul, az sincs ingyen, sok helyen a kis antenna sem elég, szóval szépen kúszik felfelé az ingyen tévé ára

"40c650-el használom már egy hete!"
Én is 40C650-el használom.
Viszont egy kérdés. Neked nem kockásodik be a kép? Nem folyamatosan, csak 1-1 másodpercre, néha.
Sport1, SportM, Comedi Central van? Esetleg CNN? -
syler123
veterán
Nekem van otthon logitech mk250, de gondolom d5500-al nem működik, bár csak a youtube miatt nem is lényeges
Arra jó a teló is. -
Draken
őstag
És B650-el?
-
PLaci58
addikt
válasz
vajonmilesz
üzenetére
Az akkor zavar majd az időeltérés, ha a PVR-el fel akarsz venni

-
Studi22
aktív tag
válasz
vajonmilesz
üzenetére
Ha az adott topikban érdeklődsz hamarabb kapsz választ, de ha megnyugtat 40c650-el használom már egy hete!
-
Szabest
tag
válasz
leslieke
üzenetére
Ez engem is érdekelne, igaz h ~6ezerért lehet venni egy szettet, de vaktába nem szívesen ruházok be rá...tehát ha valaki D szériással működésre tudja bírni, vagy tud biztossan olyanról ami működik pl egy D5, 6,7,8000-es valamelyikével, azt ossza már meg legyen szíves a nagyközönséggel!
Köszi
Szabi
-
canniball
nagyúr
válasz
vajonmilesz
üzenetére
"...minden második ügyfél,aki ilyet kér, szarul jár, mert nem működik a tv-jel a kütyü."
A UPC topikban ha jól emlékszem eddig egy kolléga jelezte hogy így járt, pedig jópáran úgy próbáltuk hogy nincs a TV a listán. -
MY2K
aktív tag
Jó hír a Samsung UE32EH5300W tulajoknak: Logitech MK250 (billentyű-egér) vezeték nélküli szettel vezérelhető a készülék
-
Mate
nagyúr
válasz
vajonmilesz
üzenetére
Nem egészen így van
Ingyen van futárral és 1300 Ft ha szerelő viszi, de ! van havidíja is.
Ha nincs más eszközöd, akkor sd kártya 0Ft, hd kártya 1000 Ft, ha van más eszközöd, akkor 890 az sd kártya és 1550 a Hd kártya havidíja.
Szinte mindenkinek megy, csak a műsorújság nem. Vagy ékezethibás, vagy csúszik 1-2 órával. Az újabb tv-ken be lehet állítani az időeltolódást, így nincs gond, de C szérián elvileg nem. -
vajonmilesz
csendes tag
köszi

közben megtaláltam a 28010-es flashget hsz-ét, meg felhívtam a upc-t is
ők adják a kütyüt, két módon kapod meg:
az egyik ingyér van, a másik 1300 HUF-ba fáj.
ha jól emlékszem, akkor ingyen adják a kütyüt ha vmi futárszolgálattal küldik ki neked.
visszaviszik a set top boxot, vagy te viszed vissza az ügyfélszolgálatra.
ha nem jó a kütyü a tv-dbe, akkor 1300 HUF-ért visszaviszik.
Állítólag csak CI+ os tévékbe jó, s minden második ügyfél,aki ilyet kér, szarul jár, mert nem működik a tv-jel a kütyü.(ügyfélszolg.koll. mondta telefonba) -
Mate
nagyúr
válasz
vajonmilesz
üzenetére
STB-t jól tudod. Mediacardot a UPC adja (pénzért persze

Ha van benne ci+ modul, akkor tudnia kell, bár lehet az epg-vel gondod.
Elvileg ha tv tud felvenni, akkor kell mennie a rögzítésnek, bár azt írták, hogy nagyon sok helyet igényel. -
vajonmilesz
csendes tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
ö..láma kérdések jönnek...

STB = UPC-s set top box?
A médiacardot a UPC adja? Vagy venni kell valahol külön, és berakni a tv-be? S ha venni kell, akkor milyet?
32c650 tud ilyet fogadni? S ha igen, akkor már lehet pendrivra, vagy külső vinyóra, vagy a tv-re PVR-el rögzíteni? -
Mr. Funes
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek melyik a jobb tv a következő 2 közül?
Elsősorban filmek lejátszásában, képminőségben érdekelne:
Panasonic TX-L42ET5E 3D SMART LED
vagy
Samsung UE40ES6100 3D SMART LED
Egy-két napon belül szeretném az egyiket megvenni.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
róland
veterán
válasz
szelidorzo
üzenetére
S hol az a svájci lista?
-
Zoty4
őstag
Szakik, mennyivel jobb a ES széria, mint a D? Megéri az újat venni nem kevés plussz pénzért, vagy annyival nem nyújt többet, és D-t érdemes?
-
RudY
addikt
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Amit belinkeltél igen jó ár, de nem tartom hihetőnek. 20 ezer ft alatt valószínűleg csak nagykerből lehet elhozni. Egyébként ismét egy jól eltalált széria a Verbatim csomagolásában, ajánlott vétel.
Nálam lassan 2 éve van nyúzva ez a [Verbatim], egyáltalán nincs kímélve, most éppen a TV tartozéka lett, jó páros.
A belső világa egyébként [Toshiba], a Verbatim csak öltöztette, de a kivitelén és a megbízhatóságán látszik, hogy Japán területén belül házasították
-
szelidorzo
aktív tag
válasz
utánvétel
üzenetére
Április 19-től STB felejtve, médiacarddal megy a TV.
És ez a megoldás a Te problémáid egy részére is.
Ugyanis a digitális TV adások ha médiacardot használsz, akkor USB-n felvehetők (amit épp nézel), illetve a TV-d TimeShift funkcióját is ki tudod használni és még box sem kell a UPC-től
A TV-d nem lesz a UPC hivatalos listán, de a d6500 is megy róla, mivel CI+ rendszerre van felkészítve.
A Te TV-d is szerepel pl. a svájci UPC listán, mint médiacard kompatibilis készülék. -
-
Flashget
félisten
válasz
Gabesz1019
üzenetére
samsung portable 2.5-ös vinyót használnak többen is a tv-hez. keress rá a topicban.
-
Gakocsis
tag
-
rozso3
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy EH5300-as készüléket, ami WiFi-n keresztül kapcsolódik az otthoni hálózatra. A PC-re feltelepítettem az AllShare programot, hogy a gépen tárolt videókat le tudjam játszani a TV-n.
A problémám az, hogy a PC-n az AllShare program nem látja a TV-t és így nem tudok hozzákapcsolódni.
A tűzfalon át van engedve az AllShare program.Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond?
Előre is Köszi!
-
air
nagyúr
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Nekem van 2,5"-os, 640GB-os Samsungom, és 3,5"-os, külső tápos, USB3-as, 2TB-os Medion (by Aldi
) vinyóm is. Mindkettőt kezeli a TV-m (D6500), eddig semmi hiba nem volt egyikkel sem a TV-n használva. A Medion-ra megy a PVR és a TS is. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Elég a 2,5-es, ugyanilyen van, csak Samsung. 3D filmek is mennek róla gond nélkül.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
Szegény D7000-esen sok-sok fullHD film fut külső merevlemezről, a tv nézésre pont jó az analóg, mivel nem akarom a lakást a randa UPC boxokkal telerakni.
-
utánvétel
aktív tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
Az a baj, van vagy 3 db pinnacle pctv kártyám, sajnos csak XP-hez telepíthetőek, és jelenleg WIn7 van fent. A meglévő merevlemezes felvevő pedig a másik szobában a másik tv-re van csatlakoztatva, afelett asszonyka rendelkezik

-
BBéci
legenda
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Gyanúsan olcsó! [link]
Szerintem működne a tévéddel, de inkább saját tápost választanék, azokban jobban bízom. -
Speccy
aktív tag
üdvözletem!
Az EB kezdetéig akarok venni egy TV-t, Samsung UE46ES6560-t néztem ki, ugye ebben teljes értékű 3D van, nem csak valami félmegoldás mint a D sorozatnál? A 6710 csak abban más hogy ezüst színű?
-
Gabesz1019
senior tag
UE40D6500-amhoz szeretnék venni egy külső HDD-t. Ezt néztem ki: [link]
Kérdésem, elég hozzá a 2,5-es? Elég áramot kap a TV-ről USB-n keresztül? Valakinek van tapasztalata a Samsung TV - Verbatim HDD párossal? Mennyire kedvelik egymást?
-
BBéci
legenda
válasz
bigdigit
üzenetére
Nem adnak ki 5 V feszültséget az antenna aljzaton, tehát felejtsd el azt a közösítőt.
Létezik kézi átkapcsolású és távirányítható is, olyat válassz!(#28038) digo00
Olyasmit vársz a tévédtől, amire nem képes egyik sem.
(#28021) rasky
2 méteres nézési távolsághoz még az 50 colos sem nagy, 1,2-ra inkább 46-ost ajánlok, de a 42-es is elmegy. [link] -
szelidorzo
aktív tag
válasz
utánvétel
üzenetére
A TV-ről nem fogsz jelet levenni :-(
De ha analóg TV jeled van, akkor a helyedben lenne egy antennaelosztóm, az egyik ága menne a számítógéphez csatlakoztatott tunerba (kb 8 ezerFt), és mást tudok felvenni, mint amit nézek.Ha digitális Tv jeled is van, akkor más a megoldás, de Te analógról beszéltél.
Szegény D7000-es Tv, analóg jelről hajtani, az kb olyan mint egy Ferrarira Barum gumit rakni.
-
utánvétel
aktív tag
Samsung D7000-es sorozat. Van rajta video kimenet? Vagyis a tv adást kellene néha rögzíteni, akár számítógépre, de mivel analóg adásról van szó így külső eszközre nem engedi.
Adtak hozzá "rengeteg" kábelt, van olyan amin van egy csomó RCA csatlakozó. Azok közül valamelyiken kijön az élő adás képe videojelként?
.....hátha valaki már végig zongorázta ezt a kérdést, ma nagyon lusta vagyok és fáradt, hogy kipróbáljam.
-
Zsüll
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Igazad lehet, most hogy nézem gyári a garijuk. Nekeik pedig nem volt az. Nem néztem soha a honlapjukat, mert személyesen jártam hozzájuk. De engem személyesen elijesztett ez a dolog. Ha bármi ziccer van a vásárló a legkissebb porszem. És ezt itt már nem rájuk értem, hanem ahonnan én vásároltam. Legyen a példám tanúlság másoknak is.
-
digo00
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy A TV-re van egy vinyó kötve és a PC-n csatlakozok a TV-hez FTP-n de nem enged a vinyóra másolni!Miért van ez?
Van erre valami megoldás?
Ezt a hibát írja : 553 ERRORElőre is köszönöm!
-
Flashget
félisten
Látod mondtam nem ugyanaz a cég.
Már más is mondott hasonlót és belinkelte a honlapot..nem ez volt
Nézd meg amit linkeltem a fejlécet. Tavaly is meg előtte is ez a két boltjuk volt. 1. Kalocsán 1 Bp-n. Ha visszakeresel a topicban többen is rendeltek tőlük tévét tavaly és idén és nem mondtak semmi rosszat róluk.
Az tény szürke importosok mint minden nem márkakereskedés. Edigitalról is olvasni érdekes történeteket a vásárlói véleményeknél, hogy aztán mi az igaz ebből?...Viszont, ha gariztatni kell olvasd el ezt
Még mindig azt mondod ez a cég volt az? -
sandró60
addikt
válasz
Gedeon31
üzenetére
Nézd meg a Samsung oldalán UE26EH4500 leirását.Szerintem ezért az árért megfelelő.Viszont ez nem Full-HD-tv.Ha neked igy jó akkor vedd meg
-
vlevi
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
"sak 2012-es tipusok szerepelnek...nem volt már 2011-es tesztpéldány?"
Azt nem tudom, de 2010-es tesztpéldány, egy LE40C650 már van. De mintha a UPC topicban lett volna, aki D5000-el próbálta, és működik.
Ami egyelőre nálam gond:
- EPG Ékezetek. Ha átállítom más országra, akkor jó, de olyankor meg az óra késik. Tudom, át lehet állítani kézire, de akkor meg az idők nem érnek össze az EPG-vel, szóval ez sem az igazi
- Van néhány csatorna (Comedy, Sport1, ... ) amit nem talált meg az automata keresés. Még nem nagyon jártam utána, hogy mit kellene tenni, hogy meglegyen.
- Időnként bekockásodik a gép, és nagyritkán a hang is beszaggat. Nem tudom, jelszint, vagy kábel gond lenne? Majd utánajárok ennek is.Viszont van pozitívum is. Van néhány csatorna, amivel bővült, a korábbi nem HD-s médiaboxos digital bronze csomaghoz képest. Pl. Nat. Geo HD. Nem ugyanaz megy rajta, mint a sima Nat Geo-n, így ez tulajdonképpen új csatorna. Ugyanilyen a Discovery és a Discovery HD. Az EPSN Amerikát viszont nem tudom hova tenni. Véletlenül maradt benne, vagy tényleg jár a csomaghoz? Szóval ez is egy új adó.
-
bigdigit
addikt
van valakinek infója adnak-e ki a samsung tv-ék +5v-ot antenna vezérlésre?
dvb-t+kábeltv közösítőt szeretnék és ezt találtam. -
Zsüll
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Bocsi, lehet te jobban tudod, már nem emlékszem a cég telephelyére, de annyi biztos, hogy egy kalocsai telephelyű cég nyitott itt Szfváron egy üzletet és náluk vettem az első 40B650-emet. Kb. fél éves volt mikor jött egy ihlet és rátettem a PC-t, mondván, hogy játszok egyet rajta és akkor láttam meg közelről a "nem vicc" 12 pixelhibát kb. 10 újjlenyomatot a képernyő belső felületén és jól látható koszokat, amik elállták a fény útját. Mint pl. az apró dohány szemek.
Hát és jött a hercehurca. A gariról kiderült, hogy sajátjuk és nem gyári. Ha nincs az a kedves fogyasztóvédelmis hölgy, akkor buktam volna mindent, mert nem tudtak másikat adni helyette és a pénzt sem akarták visszaadni. Telefonon a fülembe mondta a főnök, hogy ezt elbuktam, hiába megyek én akárhova. Ugyanis nem elégedtem meg, egy másik sufnimódszerrel feljavított f.sukkal és 2 hónap után és szekértői vizsgálat kérésem után sem voltak hajlandóak a panaszommal normálisan foglalkozni. Azóta már odafigyelek és inkább +20ezret adok ki,de tudom, hogy gyári garisat veszek. Két hete be is zártak itt!!
Hatott az átkom...
Ja kifelejtettem, hogy újnak adták ki nekem a készüléket a vásárlásnál. -
Gedeon31
addikt
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
LE40C670 friss tulajaként (első LCDm) érdeklődöm, hogy vannak-e tippek trükkök, színbeállítás, frissítés, SW, bármi amit érdemes tudni?
Pl ami kezdetnek érdekelne: Media lejátszás funkcióit lehet valahogy fejleszteni?
(navigálás/beletekerés helyett perchez ugrás vagy valami, esetleg felirat kezelésben valami plusz - itt a gyári 3 nál nagyobb betűméretet értek)köszi

-
Gakocsis
tag
Sziasztok!
Egy UE466200 boldog tulajdonosa lettem. Főleg az Allshere érdekel. Az otthoni rendszerem egyik sarokeleme egy NSA210 NAS, amin a letöltéseim vannak, illetve minden tartalmat a segítségével szeretnék megosztani. A tv eddig minden fájlformátumú filmet lejátszott, amivel eddig próbáltam, MKV-ban kezeli a két hangsávot.. A feliratok lejátszásánál azonban problémáim vannak.
Sajnos a NAS mappáit egyszer beolvasta, utána hiába teszek bele fájlt, hozok létre mappát, nem látja a TV. A kérdésem az, hogy a TV-n, hogy tudom elindítani a mappafrissítést.Eddig csak úgy tudtam feliratos filmeket lejátszani, hogy ha PC-n létrehoztam egy tetszőleges nevű megosztott mappát, abba másoltam ki a filmet, és a megegyező nevű feliratot, és az indítás után átküldtem a TV-re.. Gond nélkül kezeli. Azonban ha a NAS megosztott mappájába teszem be a feliratot, nem játssza le.
Vannak ötleteitek?
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Korábban többször felmerült az UPC új mediacard szolgáltatása.
cikk errőla kompatibilis LCD/LED tévéknél csak 2012-es tipusok szerepelnek...nem volt már 2011-es tesztpéldány?

-
törölt tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Nem normálisak, ekkora méretben a felét talán megéri.
-
rasky
senior tag
Ha valaki jár az MM-ben, vagy az Euronicsban, vagy esetleg tudja az árat az említett üzletekben, az nézze már meg nekem erre a tv típusra: UE32ES6100
Köszönöm.
-
[DE2JAY]
senior tag
Sziasztok erről (UE40EH5000) vélemény? de jó lenne ez (UE32EH5000) is. Illetve mi a különbség ezzel (UE32D5000)?
-
BBéci
legenda
válasz
zozi777
üzenetére
Egy belépő kategóriás médialejátszó is kiadja HDMI-n a 1080p24-et ez alapszolgáltatás.
Némi szaggatást mindenképpen fogsz látni, pontosan úgy, mint a moziban.(#27999) Puculo
A Micro Dimming átmenet a sima háttérvilágytás és a Local Dimming között. Lényege, hogy javítja a kontrasztot és csökkenti a feketeszintet.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN900FTXZT) 165CM 8K NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG NanoCell 43NANO81T6A Gyári fóliás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Jackson elektromos gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Valószínű, hogy az MK250-nel is ez lenne.

) vinyóm is. Mindkettőt kezeli a TV-m (D6500), eddig semmi hiba nem volt egyikkel sem a TV-n használva. A Medion-ra megy a PVR és a TS is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát és jött a hercehurca. A gariról kiderült, hogy sajátjuk és nem gyári. Ha nincs az a kedves fogyasztóvédelmis hölgy, akkor buktam volna mindent, mert nem tudtak másikat adni helyette és a pénzt sem akarták visszaadni. Telefonon a fülembe mondta a főnök, hogy ezt elbuktam, hiába megyek én akárhova. Ugyanis nem elégedtem meg, egy másik sufnimódszerrel feljavított f.sukkal és 2 hónap után és szekértői vizsgálat kérésem után sem voltak hajlandóak a panaszommal normálisan foglalkozni. Azóta már odafigyelek és inkább +20ezret adok ki,de tudom, hogy gyári garisat veszek. Két hete be is zártak itt!!
Hatott az átkom...