- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
válasz
Nico Toscani #110041 üzenetére
Te tudod de a gyári gari szerintem fontos és ezért csak tuti helyről vennék a helyedben pl (euronics,extremedigitál,media markt)
-
patow
senior tag
válasz
Nico Toscani #110038 üzenetére
Szia ,csak érdekelne hogy ezeket az árakat honnan nézted mert szerintem köze nincs a valósághoz vagy már nem is kaphatóak
vagy a jófogáson nézted?
-
-
patow
senior tag
válasz
Sirandrish #109094 üzenetére
A H6400-hez szvsz igen ,erről váltottam én is KU6000-re de nekem nem jött be, ezért léptem feljebb KU6400-re ami már szerintem bizonyos tulajdonságokban jobb és van amiben ( pl mozgás) gyengébb ,mondjuk a KU6400 55" egy mérettel nagyobb mint a H6400-em volt tehát teljesen nem reális az összehasonlítás szerintem
-
patow
senior tag
válasz
Motion_Blur #109013 üzenetére
Akkor megnyugodtam, én 260e ért vettem az új meg 330e és semmi előre lépés
-
patow
senior tag
válasz
Motion_Blur #109010 üzenetére
Találtál valami lényeges változást?
-
patow
senior tag
válasz
galaxys80 #108884 üzenetére
Nekem semmi gondom azzal hogy ki milyen módban nézi !!! de nem én erőlködöm vele hanem azok akik állandóan csak a film módot tartják itt nézhetőnek mintha az lenne a szent grál , holott ha visszaolvasod a hsz- eket legalább annyian, vagy többen nem abban a módban nézik mert nem tetszik nekik
-
patow
senior tag
Film módban a kép olyan mint egy régi megsárgult fénykép ,vagy természetesre vagy normálra kalibráljatok.,,le a film móddal
-
patow
senior tag
-
patow
senior tag
válasz
#20221952 #108776 üzenetére
SZVSZ ha lehetőség engedi akkor 200-250k forintot kiadok egy televízióért akkor megérdemel legalább egy belépő szintű 5.0 vagy 5.1 et ha a hely engedi.
,a hang legalább akkora élményt nyújt mint a kép szvsz. Én egy Onkyo 5.0 (150k) szettel kezdtem és már az is alapnak nagyon jól szolt pl mozira
-
patow
senior tag
válasz
Motion_Blur #108669 üzenetére
Nem ,én nem használom a "gnóm" távot egy hagyományos samu távval
-
patow
senior tag
Köszönöm.
-
patow
senior tag
válasz
Attila0 #108409 üzenetére
Én az elején sokat próbálgattam de maradok ennél és abszolút nem érdekel hogy a moziban milyen a kép bár a fiam minden új filmet megnéz a moziban és átkapcsoltam neki film módra és nem tetszett neki mert azt mondta úgy kapásból hogy olyan sárgás a kép, de isten ments hogy újra vita legyen belőle
-
patow
senior tag
válasz
Motion_Blur #108371 üzenetére
Gratula,
azok a front hangsugárzók nem onkyo k
-
patow
senior tag
válasz
torma1981 #108363 üzenetére
+1 semmikor nem adnék 5.-8 e most már egy kábelért --anno amikor elkezdtem a házimozival foglalkozni ott is ajánlgatták az ilyen olyan csoda kábeleket a fórumba és meg is vettem több tízezer forintokért aztán amikor elromlott az egyik nem volt otthon csak egy olcsóbb HDNI ugyan úgy szolt vele az av-m, azóta is.
-
patow
senior tag
válasz
Motion_Blur #108320 üzenetére
Az csak a króm keretet védi, ha az amire gondolok és simán letéptem róla
-
-
patow
senior tag
válasz
Gizmo94 #107884 üzenetére
Szia én is egy UE48H6400 et váltottam és először próbálkoztam egy KU 6000 el aztán következett egy K5500 utána jött a KU 6400 és ez van jelenleg, de utólag inkább néztem volna egy használt UE55H6400 at (bár égen földön nem volt akkor) mivel mindenképp 55" akartam de egyik sem hozta szerintem a H6400 minőséget (kép,videók lejátszás) pl most is van 180e ért a jófogáson Én az enyémet 140e ért adtam el és 40e hozzáraktam volna és meglett volna a csere megszokott minőségben ,,,,és most hol járok +140e és nem vagyok megelégedve
-
patow
senior tag
válasz
ph2012 #107793 üzenetére
Hasonlóan jártam az euronicsel, 1 évet adnak és vettem hozzá 2 év kiterjesztett garit 18e ért ,aztán amikor beregisztráltam kiderült hogy kaptam az 1 évhez +1 évet tehát igazából csak 1 évet vettem pluszban 18e ért,, azért is írtam már korábban hogy egy simlis rabló banda mert ha tudatták volna velem hogy regisztrálva 2év jár akkor megelégedtem volna vele és 1év pluszért nem adtam volna 18ezret
És van a pofájukon bőr hogy úgy hirdetik magukat hogy vásároljon szakértőtől
-
patow
senior tag
válasz
Skullwipe #107791 üzenetére
Szia ,én a konyhámba vettem a kistestvérét a T24E310EW és nagyon megvagyok elégedve a képével, nagyon szépek a színek és megmondom őszintén hogy a nappalimban a KU 6400 re ráver két kört a kijelzője pedig az egy más ár kategória ,,viszont a menü gyorsasága katasztrofálisan lassú
-
patow
senior tag
válasz
Donki Hóte #107738 üzenetére
Szia ,nekem egymás után volt két héten belül mind a kettő és a k5500-nál én is tapasztaltam hogy fakóbb a kép és a kontraszt is gyengébb volt
-
patow
senior tag
válasz
dethroner #107587 üzenetére
Ez tetszik "Pedig ha az üzletben felhívnák a figyelmét"
ezek az állítólagos szakértő eladok (ahogy a reklámban pl euronics) nemhogy felvilágosítanának az egyes készülékek negatív vagy pozitív tulajdonságairól (már ha tudnák is) inkább elhallgatják a vevő előtt és az a fontos hogy ami raktáron van több darab éppen nekik,vagy kirakva azt próbálják rásózni a vevőre
-
patow
senior tag
válasz
funThOMasz #107571 üzenetére
Ritkán nézek sportot de ha időnként oda váltok akkor nagyon tetszik az amit képminőségben látok más hd csatornákhoz képest is
és abban már nem vagyok annyira biztos de ott a ku6000 mintha gyengébb lett volna.
-
patow
senior tag
válasz
funThOMasz #107567 üzenetére
Szia ,nálam volt az 55" méretben, de egy hét használat után feljebb váltottam ku 6400-re (Eoronics)-és mindenképpen!! szerintem megérte váltani (szebb a kép ,jobb videó lejátszás,dizájn) és látom a te méretedben csak 20e a különbség most akcióban az euronicsben
nálam 50e volt a különbség de megérte!
-
patow
senior tag
Akinek még nincs tapasztalata az Edigitalban csak akkor vásároljon ha valamelyik boltjukba kéri az átvételt ahol letudja ellenőrizni hogy originál mert nekem már két alkalommal szállítottak ki visszacsomagolt terméket ,legutóbb egy Samsung T24E310 tv-t ami karcos volt és már valaki megpróbálta konzollal felrakni de a menetet elgányolta úgyhogy úgy kezdtem hogy új menetet kellet vágnom bele ,ja és garit utólag kellet kérnem mert nem volt a csomagban
Az Euronics re is vigyázni kell mert simán ott is kihozták a visszacsomagoltat de szóltam hogy hozzanak egy bontatlant ,de mondjuk ott van lehetőség a kipróbálására a készüléknek ,tehát nagyon észnél kel lenni mert hatalmasan simlisek.
-
patow
senior tag
KU 6400-hez is letölthető az új frissítés
Szintén ha valaki felteszi megoszthatná tapasztalt e valami változást., köszi előre is
-
patow
senior tag
válasz
Attila0 #107423 üzenetére
Én nem akartam vitát nyitni
,-- de elég jól ismerem őket és mindegyik az általuk tetszett képmódon belül is próbálta kihozni belőle azt ami neki a legjobb és egyikük sem favágó valamilyen szinten vágják a kérdést. Egyébként ez a téma hasonlít ahhoz ami a házimozi fórumban is megy hogy nevezetesen zenét csak direkt módban szabad hallgatni av-n keresztül másként szentségtörés mert a hangszínhez nem szabad hozzányúlni.
-
patow
senior tag
Az ismeretségemben többeknek van samsung tv-je de egyiknél sem láttam hogy film módra lenne állítva ,ők maguktól mindenféle befolyásoltság nélkül (pl: "Szakértő fórum") állították arra ami nekik a legjobban tetszett, ,,hát erről ennyit Nekem egyébként mindegy hogy ki milyen módban nézi de ezt a film módot nem kéne annyira erőltetni csak azért mert valaki leírta hogy csak az a tuti
Mellesleg a túl szaturált beállítás nekem sem tetszik,de azon lehet állítani pl: természetes módban is
-
patow
senior tag
"A Film mód természetesen messze a legpontosabb"-és messze a legnézhetetlenebb
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest