Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszi 01
csendes tag
Sziasztok!
A napokban hozzánk került egy Samsung LE 32C 530F1W full hd lcd tv,és nincs meg a távirányítója.
Próbáltam keresni de nem találok semmi olyan oldalt,ahol meg tudnám nézni milyen távirányító kell hozzá.
Nem tudja esetleg valaki közületek? -
Batib
őstag
válasz
rogers2
üzenetére
Ehhez be kell lépni a szervízmenübe. Kikapcsolt állapotban nyomd meg gyors egymásutánban az alábbi gombokat: info - menü - mute - power
A szervízmenüben nagyon óvatos légy! Nemcsak az enterrel, hanem az oldal nyíl gombokkal is belépsz egy almenübe. Lépkedéshez a fel-le nyilakat használd! Vissza a return gombbal tudsz lépni.
Tehát beléptél, utána option - local set
Itt válassz az oldalnyíillal vmi ilyesmit: eu vagy eur v. paneur
Ha megvagy power ki.
Mostmár csak ujra kell installálnod a tv-t (menü - rendszer - beállítás) pin:0000 és mindenütt magyart választanod. Sajna ekkor az eddigi beállításaid törlődnek.
Ha szervízmenüben nem találod a local set pontot akkor nincs szerencséd, factory táv. kell.
Nem tudom mennyire vagy otthon a témában, azért voltam ennyire dagályos és talán másnak is segíthet a leírás. -
PuMbA
titán
válasz
robertosz91
üzenetére
Már le volt írva: Samsung állítása szerint 50Hz, de egyébként beszámolók alapján 100Hz

Ciccuka: Motion Plus-nak nevezik a mozgásjavítót

Imi1981: Jobban jársz a H6200-zal vagy a H6400-zal

-
-
robertosz91
tag
Akkor most az ue32h6200 hány hertz valójában, mert valaki írta, hogy csak 50,
-
Imi1981
veterán
Amit Ciccuka linkelt ott azt írják, hogy a full hd-nál kétszer nagyobb felbontású! Igaz ez nem uhd mert az ha jól tudom nyolcszor nagyobb mint az full hd, de ha hülyeséget írtam akkor bocs. De miért írják ott,hogy a full hd-nál kétszer nagyobb felbontású? Mondjuk én jobban örülnék a full hd-nak.
Nincs semmilyen mozgásjavító? Akkor lehet jobban járnék használt 6200-al?Persze olyat próbálnék szerezni ami még garanciális.
Amúgy ma néztem az ue40j5100 109ezer Ft. -
Ciccuka
veterán
-
Batib
őstag
Akinek nem a legújabb FW van a H sorozatú tv-jén, és zavarja a bekapcsolás utáni üzenet a szoftverfrissítésről annak van megoldás: A szervízmenüben le kell tiltani az OTN upgrade funkciót.
Ezután nem keres frissítést illeve nem is lehet netről frissíteni. Ha még is akarunk, akkor USB-ről megy ill. vissza lehet kapcsolni. Ha ez ismert akkor bocs. -
Imi1981
veterán
Tudom, hogy jobb de az már 25-35 ezerrel drágább és én most még erre is nehezen kapargatom össze a pénzt. Őszintén nagyon max 110ezerben gondolkodom annál semmikép se több és december elejére szedem össze rá a pénzt.Gondolkodom használtba is és találtam elég sokat 6200-ból is olyan 90ezer körül és még van is rá valamennyi garancia ,de azért az új az mégiscsak új de még meglátom. Erről a UE40j5100-ról nincs teszt?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!
A Samsung UE40J5100-ról érdekelne pár dolog. Leginkább az ,hogy van e róla teszt mert én nem találtam és bár a tesztben(ha van)megtalálok mindent de azért rákérdezek ,hogy milyen a feketeszint érték optimális beállyításnál ,milyen a háttérvilágítás direkt ledes vagy szélről sarkokból megvílágított ,miennyire egyenletes homogén a háttérvilágítás és ha használ ilyet vakaki akkor a véleménye is érdekelne (csak képminőség érdekel sd-hd-fullhd esetén is).Ez a tv most 105-109 ezer körül mozog,esetleg milyen model vagy akár más márka(csak va paneles)van ilyen áron?Smart -3d nem érdekel. Köszönöm előre is a válaszotokat! -
Livius
őstag
válasz
Joco_77
üzenetére
Ilyet én is tapasztaltam a új UE40H6270 TV-men. Rájöttem hogy alapból be van kapcsolva ebben egy fényérzékelő üzemmód, és a szoba fényéhez viszonyítva minden csatornán automatikusan fényerőt szabályoz.
Azt hiszem a rendszer beállításokban egy ECO üzemmód névvel van ez elrejtve, és ott ez ki/be kapcsolható.
-
Joco_77
senior tag
Sziasztok!
Nemrég (2 hónapja?) vettem egy HD Ready Samsung LED TV -t a "hülye azért nem vagyok" boltban.
Arra lettem figyelmes 2-3 napja, hogy időnként amikor jelenetet vált mintha "sötétítene, tompítana" a képen.
Aztán vált megint a jelenet és megint világosabb élénkebb.
"Normál" módban volt a képbeállítás, most átraktam "Mozi" módba tesztelem majd meló után itt is van e.
Szerintetek ha továbbra is fennáll a dolog visszavigyem garanciába? Vagy ez ezeknek a tvknek a jellemzője?
Feleségem pl nem látja / nem akarja látni számomra viszont furcsa.
Kösziszerk: A szolgáltatóm T-home és mindegy, hogy HD vagy sima adást nézek.
-
Batib
őstag
válasz
rogers2
üzenetére
Először is át kéne állítani a Smart Hubot magyarra, ha van benne.
1. Megnyomod a smart hub gombot
2. aztan a forwrd(előretekerés) majd 2, 8 ,9, rewind (hátratekerés) gombokat
3. Bejön az országok listája válaszd ki a megfelelőt és a készülékeden már a megadott orszag appjai fognak megjelenni.
Lehet, hogy nem rögtön, de idővel csak a magyar appok lesznek benne.Menü: Ez kicsit problémásabb. Ehhez a szervízmenüben kell járkálni, ha akarod később leírom.
-
rogers2
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni egy kis infot mert a samsungtól elhajtottak.
Van egy samsung ue40es6140w tv-m.
Használtan vettem és a smart részében román widgwteket tudok használni.
És magyar nyelv nincs a tv menüjébe csak pl angol.Hogy kezdjek neki? Tudok magyar nyelvet,menüt rakni bele?
Köszi előre i.s
-
fant0mi
őstag
UPC analog, de itt irta valaki, hogy dvb-c bejonnek kartya nelkul csatornak. Ez tok jo, mert igy is van. De a tv-k (D5500 es D5000) rosszul kezelik az ekezetet. Ezt tudom valamilyen beallitassal orvosolni?
-
BÜDÖSLÁB
tag
válasz
csigababa33
üzenetére
Köszi, pacsi! ( extremebe csak 5
) -
BÜDÖSLÁB
tag
Samsung UE48H6200-as Tv-hez milyen aktiv szemüveget vegyek?
Tudnátok linkelni? -
-
Tukolp
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
yvsmad is rávilágított hogy az j5xxx-es széria nem a legjobb, lehet éppen ezért vannak most leakciózva, ( nemtudom).
Akkor inkább javallott egy H-széria a tavalyi év miatt és mert ( olcsó), és legalább egy 6000-es széria?
Kérdés hogy melyik, sokan ajánlják az UE48H6200-at, akkor az jobb vétel lenne iylen 150-60 000Ft körül ? -
Flashget
félisten
válasz
Tukolp
üzenetére
az 5-ös szériánál az 5000-es a samsungnál a belépő kategória a FHD-ba és maga az 5-ös széria az alsó kategóriát jelenti valós 50Hz-et is. Játékhoz ez mindig jó volt másra nem nagyon. Illetve nagyiéknak.
De mivel magamnak nem vennék soha ilyen tévét másnak sem fogom ajánlani.
ne tévesszen meg, hogy újabb széria, mert aki 5 éve figyeli a samsung filozófiát csak a smartra gyúr a gyártó a 3D-t már dobta is a képminőség minden szériánál csak egyre rosszabb...a csúcs a D széria volt azóta csak lejtmenet van.4K-hoz kell tartalom, lejátszó is. Tartalom nincs a Pio180-as új lejátszója e hónapban debütál európában 80K-s áron.
Én totál feleslegnek érzem jelen pillanatban a 4K-s tévéket. Viszont olybá tűnik a samsung elcelebrálta magát ezekkel az ívelt tévékkel is magát... -
Batib
őstag
válasz
csigababa33
üzenetére
A H6200 csak a szervízmenüben történő módosítás után kezeli a smart távszabályzót, valószínűleg ezt az "F" sorozatost is.. (itteni beírások alapján)
A H6400 kezeli a TM1390-es távszabályzót. (saját tapasztalat)RMC30D: nem tudom
-
yvsmad
őstag
-
Tukolp
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
És mi a helyzet az olcsóbb J-s szeriával, pl. a 43J5500-el ?
Én ezt a modelt nézegetem már egy jó ideje és azon is gondolkodom hogy megveszem, jelenleg 150 000 Ft, ennyit tudok rákölteni, esetleg egy kicsit többet, max a 165 000.Igaz hogy olcsóbb széria, de léggé jókat írnak róla külföldi oldalak jó vételnek tűnik [link]
Új széria, frissebb techológiával.Ui: Azt mondták a 4K még ráér, nekem elég a full HD, első TV-nek szerintem ez is nagy ugrás lesz

-
csigababa33
újonc
Sziasztok. Nem tudja valaki vagy próbálta valaki, hogy a UE40H6200 ( vagy az egész H szériával) tv-vel kompatibilis-e az alábbi két eszköz:
Samsung TM1390
Samsung RMC30D
Köszi ha tudja valaki
-
helenne
tag
válasz
yvsmad
üzenetére
Persze, különben nem kérdeztem volna!
Ezért érdekel, hogy a nézésütemezésnek és felvételütemezésnek egy időben működnie kéne-e? Ha nem, akkor ok, csak eddig még nem botlottam ebbe a helyzetbe bele. Különben egyidejű nézésütemezésnél nem kérdez rá, hogy átkapcsoljon-e, simán beütemezi mindkettőt, de egyidejű felvétel- és nézésütemezésnél csinálja azt, hogy rákérdez
. -
törölt tag
Van még egy helyen 55H6500-as [link], de ezzel csak bolti garanciád lesz. Van az MM-ben SAMSUNG UE55H6410 3D Smart LED televízió (2 év Samsung garancia), aminél más a külső dizájn, de kb. tudásra ugyanaz. Meg kapható még a UE55H6650[link] is.
-
yvsmad
őstag
válasz
helenne
üzenetére
Dupla tuner van a tévédben?
Tud 2 tuneres PIP-et (2 különböző tévéműsor egyszerre a képernyőn)?
Ha nem, akkor nem tud mást felvenni, mint amit nézel.
Nézés ütemezést akármennyit is enged, legfeljebb rákérdez, hogy átkapcsoljon-e a másikra, de akkor is egyszerre csak 1 műsor jelenik meg a képernyőn.
A 2 különböző műsor egyidejű vétele már nem ilyen egyszerű. -
yvsmad
őstag
A H6500-ban dupla tuner van, nem tudom, kihasználtátok-e a mostaniban ezt a képességet.
Ha észre sem vettétek, vagy azt sem tudjátok, hogy mi az, akkor jó lesz a J6300 is.
Ha kell a dupla tunert, akkor felteszem a kérdést, hogy mennyivel drágult meg?
Mi a drágább, a H6500 vagy a J6300?
Ha megválaszolod megadnak, akkor már tudod is a megoldást. -
Pancsermeste
őstag
Én írtam a Samunak, hogy nincs törlés opcióm, pedig az E-manuálban benne van.
Erre hülyének akartak nézni... hogy az a szolgáltatóm miatt van, vegyem fel velük a kapcsolatot. Érdekes, ugyan ilyen TV esetén (H6400, csak korábbi kihozatal) ugyan ezzel a szolgáltatóval, másnál van törlés. Meg ha az országkódot átírom, akkor is van törlés, semmi köze a szolgáltatóhoz.
A másik kérdésem a DVB-T2 volt. Erre a válasz:
"Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy az említett, UE50H6400-as típusú készülék DBV-T/C tunerrel rendelkezik. A DVB-T2/C (előkészítéssel) típusú tuner a 2015-ös készülékek esetében érhető el (például: UE50JU6400, UE48JU6500, UE48JU7000, stb.)."
Nem akartam már visszaírni, Samu oldaláról linkelni, hogy ez így megint nem igaz, mert a 2014-eseknél is van DVB-T2 az AK végződésűeknél. (nekem is AK van, nem AW)
Kb. semmit nem ér ez az ügyfélszolgálat.
-
helenne
tag
Sziasztok! Van egy UE46F8000-rem. Kérdésem lenne, hogy kéne-e működnie egyszerre a nézésütemezésnek és a felvételütemezésnek ? Úgy értem, hogy kb uabban az időben lenne mindkét műsor, az egyiket nézném, a másikat felvenném, de ütemezném mindkettőt. (.... csak, mert a TV nem engedi ezt a 2 fajta ütemezést egyszerre. De azt furcsállom, hogy két csatornán műsoridő-átfedésben 2 nézésütemezést is enged!) Köszi a választ!
-
poli27
veterán
Tegnap a Mediaban végigkukucskáltam az idei modelleket,sztem jó szarok mind szinte ívelt,ami nem ívelt az meg buta mint a tök jó drágán, ez jó marketing a samutól sztem....
-
Pópa
senior tag
Srácok, a héten szerettünk volna egy második 55H6500-as Samsung készüléket vásárolni a családba, de szinte mindenhol kifutott, megdrágult, nem elérhető, bizonytalan a beszerzés.
Nagyságrendileg 250 ezret akartunk rászánni. Mit ajánlotok a 2015-ös palettáról? 50+ col méret jó lenne, de input lag maradjon alacsony, legyen best buy.
Mit mondanátok? Köszönöm!
-
PuMbA
titán
válasz
robertosz91
üzenetére
Jó

-
robertosz91
tag
Üdv.
A samsung UE326200 jó vételnek számít? Főleg film nézéshez, a gépre lenne kötve, alacsony input lag kellene, magas frekivel, ha lehetséges. Az említett példányt most láttam a tescoban 90-ért. -
Tegla80
addikt
Nezz utana a SamyGo oldalon a tv-d nek root-old es hackeld magadnak olyanra amilyet ki lehet belole hozni.....A Samsung kb ellened dolgozik,nem erted,igy sok jora ne szamits.(ezt a regiek tudjak es ezert is nem frissitenek pl fw-t. Van itthon samu is 2012es fw el es jol teszi a dolgat...smart,minden megy gond nelkul...)
-
pandion
tag
válasz
pelenka35
üzenetére
Szia!
Nekem ez van És ez bevált, tudom ajánlani. Masszív, biztonságos és egyenes! Illetve külön jó, hogy le lehet lakatolni a TV-t. Eredetileg egy HAMA gyártmányt ajánlott az eladó, hazavittem, és felrakás után vettem észre, hogy olyan pcsék minőség, hogy a forgató tengely eleve ferdén van berakva, szóval lehetetlenség vízszintesen felrakni. Visszavittem, és megnéztem 3 másikat, mindnek ilyen baja volt, úgyhogy ezután döntöttem a kicsit drágább mellett. Ezzel nincs ilyen baj, igaz, hogy lefelé elég kis szögben dönthető csak, de nekem így pont jó. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
Az a baj, hogy senki nem ír -jelen esetben- a H6400 és a többi (néhány) tv elképesztő szoftveres f@szságai miatt "report-ot", nekem azt mondta a csaj, hogy attól, hogy én jeleztem, még nem nyom a latba sajnos.
Viszont, ha Samu-nak mindazt többen is leírnák az emberek, ami miatt (bocs a kifejezésért), tépik a szájukat egy fórumon, (amit egyébként lexarnak a gyártók) akkor "megmozdulnának". Vagyis, "egy fecske szava lófütyit nem ér", ezek szerint.
-
sandró60
addikt
válasz
Travelos
üzenetére
Gondolom neked is H64XX-valahányas tévéd van.Mint ahogy a kolléga irta sajnos a tévé magyarra állitva nem tudja.Én már nem is foglalkozok a tévén sorba rendezni vagy törölni,mert a számitógépen végzem el.A fórumon olvass vissza talán linket is fogsz kapni.Amúgy program neve-SamsChannel Editor

[link] -
Travelos
őstag
Valaki meg tudná nekem nézni a Samsung TV-jén, hogy miként lehet TV csatornát törölni?
A leírásban a következő szerepel:"
Csatornák regisztrálása és eltávolításaAdás > Csatorna szerkesztése
Regisztrált csatornák eltávolítása
Regisztrált csatornák eltávolítása az indexből.
- Válassza ki az eltávolítani kívánt csatornákat. Ismételt kijelöléssel törölheti a csatorna kijelölését. Az összes
csatorna kiválasztásához válassza a képernyő alján található Opciók lehetőséget, majd a listából válassza a
Mind kiválasztása elemet.
- A kiválasztást követően válassza a képernyő alsó részén található Törlés lehetőséget a kiválasztott csatornák eltávolításához.
"Nekem a törlés lehetőség nem jelenik meg. Nektek igen?
-
pelenka35
őstag
Erre valaki esetleg : [link]
köszönöm
-
Flashget
félisten
válasz
printer
üzenetére
Nem csak a laikusok, hanem általában mindenkinél:
1. szempont az anyagi része...abból a lehető legjobbat kihozni.
2. szempont a méret. lehetőleg minél nagyobbat kell venni LCD tévéből az adott keretből.
3. szempont a hely ahova kerül (szekrénysor, bútor)hidd el nincs olyan, hogy túl nagy...a régi crt után persze mind nagy, de aztán bekerül 10-20-30m2 szoba/nappaliba és amit túl nagynak hittél 1-2 hét múlva kiderül kicsi. (32' helyett vehettem volna 40"-ost vagy 40 helyett 48 stb)
Az 50" amennyiben van rá keret, hely vedd meg a fotelt húzd közelebb amennyiben élvezni akarod a FHD lényegét. Ha nem akkor nézed SD-ben olyan messziről. -
PuMbA
titán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Akkor a PC beállításaid rosszak, illetve ritka esetben a HDMI kábel lehet hibás
A videókártya beállításaiban az overscan, illetve képhelyzet, képméret beállításokat 0-ra kell raknod, hogy ne módosítson semmit
Képekkel rakd be ezeket a beállításokat, ha nem megy, hogy mit kell állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilhasználat külföldön
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)Pontosítva UE32EH5300! De a probléma él!! 
Igen az a fénypontos történet az nem működik.