Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
morge
tag
Üdv, mindenkinek!
Már egy ideje nyomon követem az itt leírtakat, mert én is tv vásárlás előtt állok. Több típusú készülékről informálódtam már, és a végére egy maradt. Persze max 200k van rá, esetleg picitt több, és így maradt a nyertes a 49KU6400.
De sajnos megerősített Treff állítása abban, hogy mégsem ez lenne a jó nekem. Az FHD sokkal tisztább képet produkált a szóban forgó készüléknél. Akkor futball mérkőzés ment, de elmosódott szinte minden rajta.
Most megint ott tartok, hogy mit vegyek???
Teljesen tanácstalan lettem. Maradjak a FHD-nál? -
morge
tag
Valaki ismeri ezt az oldalt, mennyire megbízható? Elég korrekt árakon árulnak minőségi tévéket. [link]
-
morge
tag
Sziasztok! Vásároltam egy Samsung49 K5500-as tv-t a Media Marktban, 156ezer forintért akcióba. Az eladó lebeszélt a 4k-s tévékről /49KU6450-t akartam/, azt mondta felesleges még, nincs hozzá tartalom. Hagytam magam, hisz a full hd-s olcsóbb is. /Pont előtte erről a tipusról is olvastam tesztet./ Kérdeztem, hogy sport nézésére alkalmas-e a tv, nyugodt szívvel ajánlotta. Na az sd adások szörnyen mosottá válnak rajta mozgás közben, ha megáll a kép teljesen jó. HD adásnál sokat javul, de abból kevesebb van sajnos. Állítgattam már rajta mindent , de nem javul. Mindig tv-t nézek rajta, a beépített vevőjével, de van egy külső boxom is, azzal is ugyan ez a helyzet. Valaki tudna segíteni, hogy tudnám ezt beállítani, vagy ez ilyen tv-nek ennyire gyenge a mozgásfelbontása? A másik dolog, hogy visszavihetem hogy vissza adják a pénzem ha nem boldogulok vele? Most csütörtökön vettem , de tavaly hallottam olyat hogy karácsony után vissza lehet vinni ha nem tetszik a termék. Ez a Médiába él szerintetek? 5 év garanciával van, + 15ezerért vettem rá még 3 évet. Azt is vissza adnák, nem tudnátok megmondani nekem? Köszönöm előre is segítő szándékotok. U.I. Ez a teszt miatt mertem megvenni, de eddig nem állja meg a helyét.[link]
-
morge
tag
válasz Kasya #104677 üzenetére
K5500-at nem ajánlom! Nekem ilyen van, és olyan szinten mossa a képet mozgás közben, hogy embertelen. Én is az MM-be vettem, de nem webshopba, hanem a boltba sajnos. Így állítólag nem vihetem vissza, pedig annyira megtenném. Külön rákérdeztem az eladóra hogy milyen a mozgás megjelenítése, azt mondta jó lesz, nincs ilyen gondja. Persze 1db se volt kirakva belőle szerencsétlenségemre. Az eladó fejébe húznám legszivesebben.
-
morge
tag
válasz Kasya #104704 üzenetére
Összefoglaló kinyitása fülre menj rá fent. Ott írják az 5-ös széria milyen. Sajnos én is csak utólag olvastam. Szóval óva intelek a vásárlástól, de ha mégis bevállalod, kérlek oszd meg a tapasztalatod a kicsikéről. Köszi. U.I. Dobálja a wifit pár naponta.
[ Szerkesztve ]
-
morge
tag
válasz Kasya #104751 üzenetére
Na ez érdekes. Az enyémen semmi felhősödés, az teljesen rendben van. A hangja a 3 éves f6320-hoz képest gáz. Ha jól emlékszem 32collost vettél, az enyém 49-es. Nem tudom ez számít-e. Egyébként a széleket ezen a tipuson tudod igazítani a menübe. /az ötvenmillós játszma című müsoron teszteld már le légyszi a mozgást, nekem valamiért az gyalázat/
[ Szerkesztve ]
-
morge
tag
válasz sityupityu #105301 üzenetére
Jaaa, hogy venni kell hozzá ilyen kütyüt? Azt hittem lehet valahonnan letölteni 3d anyagot.
-
morge
tag
Lányom tv-jén totál zöld lett a kép, és hang sincs. Valaki megtudná mondani mi lehet vele? Hdmi csatlakozással tökéletes, csak antenna csatlakozással van ilyen hiba.
-
morge
tag
válasz sityupityu #106166 üzenetére
Motion plus? Hol említettem ilyet?
-
morge
tag
válasz sityupityu #106198 üzenetére
Értem amit mondasz, mivel hogy a válaszidó adja meg egy panelnek mennyire van utánhúzása, ami elvileg nem befolyásolható. De a motion plus bekapcsolva mesterkélten azért át tudja verni a szemünket nem? De visszatérve én azért nem is említettem a motion plust, mert a k5500- ban sajnos nincs. És én sem értem miért van az hogy sd adásnál van nagy utánhúzása és mosódása a képnek, hd adásnál meg szinte semmi vagy alig érzékelhető.
-
morge
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne hozzátok, hogy 1 éves tv-n ez a jelenség van, ha fekete-fehérre állítom akkor is zöld, kb 1 hónapja. De nem minden képkockánál látszik, és főleg bal oldalon zöldül be, a többi széleken még elenyésző. Mi lehet a probléma, valaki találkozott már ilyennel?
[kép] -
morge
tag
válasz FollowTheORI #115921 üzenetére
Van még 4 év garancia. Akár hogy esik a fény rá, mindig zöld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest