Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
kavics325i
üzenetére
Mi van? Hekkelni akarod a TV-d, ráadásul egy nem ahhoz a szériához készített hekkel, ami természetszerűleg nem megy. Mi ezen a garanciális kérdés?? Miért adnák vissza a pénzed? A TV működik? Ha igen, semmi indokod az elállásra.
-
air
nagyúr
válasz
kavics325i
üzenetére
Várj türelemmel, míg rootolják azt a szériát is!
-
Flashget
félisten
Na itt a bibi!
Mert nekem ez a szemüveg van 31002
tudom ugyanaz van neked is

hoppá most nézem:
Forgalmazás vége:
2012.06.29.Utolsó forgalmazott ár:
18.900 Ft -
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Samsung ÜGYFSZ ezt adta válaszul a problémámra:
"Sajnálattal értesültünk, hogy készüléke nem működik megfelelően. Az ön által tapasztalt jelenség megoldására, javasoljuk a készülék gyári állapotára való visszaállítását, majd egy csatorna újrahangolást. A gyári állapotra való visszaállítása a távvezérlő 15 másodpercig történő lenyomásával érhető el. Válassza az \"összes beállítás visszaállítása alapértékre\" opciót. A tv tuneres monitor kikapcsolása, majd ismltelt bekapcsolása után, legyen szíves a Menü-Beállítások-Plug and Play menüpontot (PIN kód: 0000) kiválasztani és követni a kijelző utasításait.
További kérdés esetén kérjük, hivja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat"Ez mind szép és jó de mely gombot kellene nyomvatartanom?!
-
digo00
tag
Sziasztok!
D6500-hoz milyen média boxot érdemes venni?
Ami mindent visz beleértve az isot és az mkv-t is.
És nincs valakinek felesleges eladó X alakú talpa?
Előre is köszönöm. -
r4dek
csendes tag
40eh6030 -ban lehet PVR-t aktiválni?
-
Tutu7030
veterán
válasz
kavics325i
üzenetére
Na és hol olvastál te olyant, hogy a "D" szériás hack jó az "E" sorozatú tv-hez?
http://wiki.samygo.tv/index.php5/The_E_Series_Wiki -
Tutu7030
veterán
válasz
kavics325i
üzenetére
Tv típusa?
-
kavics325i
őstag
Nekem 001012-es firmwire van fent,de nem tudok a samygo-hoz frissiteni vagy mi. Tehát hiába írom be,hogy 46,4,199,222 elkezdi de nem megy végig.Szóval mit hogyan kell?ill fw frissítést hogyan kell avagy honnan kell letölteni usb-re ami samy kompatibilis.esetleg hard reset és utána mit?volt szervízben a tv és lehet ott állítottak vmit?és e és d széria között van eljárásbeli különbség?
-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow
üzenetére
- a letöltő program beállítható úgyis, hogy csak letölt, de nem tölt fel, akkor rögtön legálissá válik, mivel nem osztottam meg a tartalmat?
igen csak akkor a ratiod ugye romlik, ha olyan oldalon vagy ahol ez számít

-
rajzol01
tag
Sziasztok,
ha valaki ismeri ezt a problémát és esetleg tud rá megoldást, ami nem a TV cseréje, kérem jelezze :
A Samsung 40C650 TV-t hdmi-vel összekötöttem a mediaplayerrel, és így akadoznak a filmek, tudtommal a tv hibájából..köszönöm.
-
nightshadow
veterán
Flashget
Torrentel kapcsolatban, amit sohasem értettem:
- ha olyan sorozatot töltök le, amit MO-ra be se hoztak, magyarul ha akarnám se tudnám megvenni, azaz bevételt generálni a filmstúdiónak, akkor kinek okoztam kárt?
- ha olyan sorozatot töltök le, amit mondjuk valamelyik kereskedelmi csatorna játszik (pl. tv2, RTL klub) tehát általam egyébként is ingyen hozzáférhető tartalom, akkor kinek okoztam kárt?
- a letöltő program beállítható úgyis, hogy csak letölt, de nem tölt fel, akkor rögtön legálissá válik, mivel nem osztottam meg a tartalmat? -
nightshadow
veterán
-
justo00
tag
Sziasztok!
Mi a kül. SAMSUNG UE40EH5450W és a SAMSUNG UE40EH5300W között?
Melyik jobb választás?Esetleg 3d-ben melyik típust tudnátok ajánlani kb ilyen árban?
Előre is köszönöm mindenki segítő válaszát!

-
Flashget
félisten
Az Invitelnél is nézhető 3D-ben az Olimpia
még több embernek állhat keresztbe a szeme az akváriumos filmektől

már szinte minden nagyobb kábeltv szolgáltatónál lesz csak a diginél nem..
-
sunci_02
aktív tag
Pozitív:
Nálam nem volt kérdés az ES6100. Megvettem és beleszerettem. Beállításra kell egy kis időt szánni, de utána teszi a dolgát. 5 év garancia sem rossz, gyors a lejátszója, 54mbit-es routeren csatlakozok, bárhova belepörgetik egy mkv-ba azonnal játsza is. A kijelzője nem csillog, nekem a tv-vel szemben van az ablak, teljesen jól nézhető, nem annyira tükröződik. Nekem szerencsém van, mert a képernyő közepe felé láttam a felhőt, igaz akkor teljesen sötét szobában egy sötét jelenet volt a Hálózat tv-n kapcsolgatás közben. Azóta se láttam. HD filmek alatt több éjszakai jelenetnél nem láttam semmiféle felhőt. Egy pechem volt a 2 szemüveg közül az egyik elromlott. Villogott a bal lencse, azt kellett kicserélnem.Negatív:
Kicsit melegszik a jobb oldala, ahol az usb-k vannak. De nem zavaró, gondolom a vékonyság miatt.Nincs rajta stereo kimenet, csak fülhallgató.
-
CBool
tag
Sziasztok!
Nem tudok dönteni, hogy Samsung vagy LG TV-t vegyek. Két versenyző van, az egyik egy Samsung ES6100-as a másik egy LG 620S. Az érdekelne leginkább, hogy vajon a ES6100-as kijelzője mennyire fényes, vagy esetleg teljesen matt lenne?
-
domager2
tag
Ma láttam a Mol székháznál egy plakátot, ES7000 és ES8000 tv nagyobb méretben egyet fizet kettőt kap akció.
Nem multis plakát volt. Ti tudtok erről? -
Tutu7030
veterán
Belenéztem az m3d-n a "A Csodálatos Univerzum"ba.
Egy nagy baj van vele. Már két méterről is elbírná az 55-ös tv-t.
A 40-es majdnem kicsinek tűnik 
De bizonyos jeleneteknél nagyon tud zavarni a.. nem is tudom mi. Vagy a tv gyenge, vagy csak a szemüveg vibrálás zavar, de néha nagyon nem áll össze a kép.
-
Flashget
félisten
válasz
Tutu7030
üzenetére
leszedtem a hétvégi indycar versenyt, NBC-ről rögzítették a tsmuxer szerint level 4.2! még nem találkoztam ilyen mkv fájlal.
de vitte simán a tv.Video Codec h264
Bitrate 4000 kbps
Resolution 1280x720
Length 189 mins Quality HDTVAudio Codec Dolby 5.1
Bitrate 384 kbps
Frequency 48000 Hz
Language English -
Tutu7030
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Nem igaz megint csinálja a TV...
Ráléptem csak simán az RTl klubra és erre elmozgatta 112-re a sima Rtl-t (németet) 115-re az Eurosportot, 116-ra a Duck Tv-t, 117-re a Boomerang-ot, 118-ra az Animal Planetet, 120-ra az Rtl Klubot és 121-re a Digisoprt Hd-t. Agyrém......
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok Samsung LS23CFVKF/EN készülékem (Samsung SyncMaster 2333HD) van amit DigiTv kábelszolgáltatásához használok és lenne egy problémám vele amit nem tudom hogy a Digi miatt lehet-e vagy a készülék miatt.
Olyat csinál a tv-m hogy ha rámegyek a chanell listre és onnan akarok léptetni egy másik csatornára (pl 3-ról 49-re) - azt tudni kell hogy digitális csatiknál nekem 99 csatorna van beállítva összesen - akkor az történik hogy azt a csatornát ahová lépek áthelyezi 100-on fölülre + mindazt a csatornákat is amik ugyanazon frekvencián találhatóak. Ez miért van így és mit lehetne tenni?
-
Tippmix46
senior tag
sziasztok, lenne egy sos kérdésem:
PVR funkció esetén teszem azt van egy 1TB vinyóm, akkor ha azt két felé osztom és a tv-nek csak az egyik felet engedem formatálni, akkor azt ugye már nem látja Windows?...magyarán lest egy tv-s 500Gb-om és lesz egy Win7es 500 Gb-om?
És ha a jövőben ezt meg akarom változtatni, akkor meg tudom, vagy soha többet nem?
Teszem azt pár hónap múlva 250-750 GB-os megosztást akarok, akkor ezt meg tudom tenni?
Köszönöm válaszotokat!
Üdv.K.
-
liquivent
csendes tag
válasz
moore007.
üzenetére
Az MKV filoknál is vannak verziószámok.
Ugyanebbe a hibába futottam bele, hogy a file formátum nem támogatott.
Kicsit utána olvastam, Az idei szériás 6xxx TV -k nem támogatják az 5.1 verziószámú MKV -t.
Van egy konverter, ami legalább 5 perc alatt átttesz lejátszható 4.1 verziójú MKV -ba. -
Flashget
félisten
válasz
kavics325i
üzenetére
külsőre semmi ha csak nincs ráírva j.4 HDMI.
árban? hossztától függően 1000-4000 Ft..mégis csak kevesebb mint 45K-s média lejátszó, feltéve ha megoldható kábel használata. árak
nekem ATI Asus 6870-es vga van amihez adtak DVI-HDMI átalakítót gyárilag ez van bedugva a másodlagos DVI kimenetbe nálam (nincs HDMI kimenet) az elsődlegesbe a monitor van. Így ezen keresztűl megy a kép és a hang a tévébe. -
sunci_02
aktív tag
Nem tudtam szerkeszteni..

Az miért van, hogy ha SD adást nézek. (ma megyek az IPTV-t elintézni) túlságosan világos a kép. Már levettem a háttérvilágítást, de mindig olyan szürke a fekete részek. Ha pedig HD tartalmat nézek akkor meg patent a kép minősége. Meg fog javulni ha digitálisra váltok?
-
sunci_02
aktív tag
TÉnyleg be kellett szerezni egyet! Az antenna ha jól emlékszem 97dB-es és 30 km-re vagyunk a Kab-hegyi adótól, így nem fogott be semmit. A nyaralónk közelében lakott gey jópofa antennás és bagóért hozott egyet.
Röhögni fogsz addig úgy használtuk, hogy egy papírzsepi darabot
kellett bedugni az antenna mama csatlakozójába és úgy rádugni a papás csatlakozót. Azaz a csatlakozás nem ért össze hanem volt közte egy vékony papírdarab. 
-
kori18t
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Köszi az ajánlatot.
szagnes69: igen, tudom.A külső lejátszó bizony jól jöhet

-
Marci79
senior tag
Írtam nekik a leírás hibája miatt. Állítólag a Samsung adta nekik ezt az infót, de már ki is javították.
Maga a Samsung.hu is tartalmaz elírásokat! Nézegettem egy másik tv-t és ott 1 HDMI csati volt írva. Holott 100%, hogy azon 2db van.A 4-es széria hozta a várt szintet:
Kissé sz@r képminőség. SD adásnál várható is volt. 720p-s filmnél se olyan jó.
Borzalmas a gyári hangszóró. Sokol rádió sztereóban.A hang kivitelről.
Még arra gondoltam, hogy a scart-on elvileg ki lehetne vinni egy sztereó hangot belőle. Feltéve ha maradt kétirányú a csatlakozó. A fejhallgató jelszintjét meg lehet, hogy nem díjazná az erősítő.Egy firmware frissítés hozhat képminőség javulást? Lenne új rá.
-
moore007.
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- LG 49UJ6307 125cm-es 4K HDR wifi TV eladó (magic remote+konzol+govee fény opcionális)
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- Xiaomi TV A Pro 43 2026, bontatlan, garanciális
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

digire gondolt.
mondjuk a hekkelt adásuk jó volt
)