Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rajzol01
tag
Kedves KS7000 tulajok,
több helyen olvastam hogy Film módot kellene használni. Csak engem zavar hogy olyankor mintha egy barna fóliát ráhúznának a tv-re? Kiemelt túlzó, normálnál jobb a természetes szvszSzíntónus 2.meleg szerintem túl 'meleg', normál a legjobb
Auto motion plus-t hogy használjátok?
HDR+ mod be : nálam színtén barna fólia hatás. Valaki lszi kifejtené mi ez és miért kellene használni?
köszönöm
-
mauimagic
senior tag
SAMSUNG-UE40KU6000WXXH ennyiért best buy? Eddig Full HD LG-t terveztem venni, de ez elég jónak néz ki...
Fejhallgatókimenet hol van ezen?
-
KD6-3.7
őstag
Durva amugy, hogy mindig hallani ezt a magyar szegenyseget erre nem is tudom hanyadik ember irja, hogy milyen jo vetel a ks7000 300ezer koruli araval. Azt hittem a TV vasarlas meg a jo vetel meg mindig a 100-150ezres kategoria. 200ert meg mar "hajajj, de draga"
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Én ma vettem ue49ks7000 tv.Nagyon tetszik.Elötte egy ue40h6400 tv volt/van,amit nagyon szerettem,kategoriájában nagyon ott volt!Persze most eladóvá vált,akit érdekel privibe irjon!Azért kérdésem lenne,hogy hogyan állítsam be a tv-? Szívesen fogadok tippeket tanácsokat.Rádugtam egy pc-t, de a hdmi1 port 4k 30fps-re tette alapból,nagyon kicsi betükkel,de a betük nem annyira élesek! Szóval várom a jó tanácsokat!
Köszönöm!
-
Syz
senior tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Ez szerinted jó választás lenne számomra? Samsung UE49KS7000

-
zolokas
senior tag
Üdv!
ue-h6500 tv-nél hogy kell beállítani a hbb tv-t?
Sima távkapcsolattal vagy lehet manuálisan távírányítóval?
-
bence1990
csendes tag
válasz
RobexX10
üzenetére
Köszi

Igen azt én is észrevettem hogy a Wifi elmegy pár perc után magától, szerencsére nekem a router a TV alatt van szóval összekötöttem LAN kábellel és azóta semmi gond nincs semmivel. Wifi problémára azt olvastam az a megoldás hogy Samsung hivatalos honlapról le kell tölteni frissítést pendrive-ra és azzal felrakni a TV-re.
-
a8l
aktív tag
KS7000 van valakinek 65"-os méretben?
Gondolkozom tv cserén mert most lesz 3 éves lejár lassan a gari. 65F8000-em van.
65KS7000 lenne helyette, igazából KS8000-et akartam de nem fér be ahová a régi, mert nagyobb 2mm-rel.
Max 144.7cm széles tv fér el, az f8000 pont akkora, a ks7000 még kisebb is pár mm-rel.(remélem nem a kijelző kisebb).
Ha van bárkinek 65-ös ks7000 érdekelnének a tapasztalatok, különös tekintettel a háttérvilágítás problémákra, mert az f8000-ből is az 55-ös elég egyenletes, de a 65-ösnél azért vannak problémák, itt ott foltos kissé, ettől még szép kpe van, de azért haladni kell a korral.
4k nem érint annyira, lévén nem sok anyag van, meg filmet projektoron nézünk.
TV-zés közben mennyivel lehet jobb képe egy KS7000-nek az F8000-től? -
belan
addikt
engem meg vett kilóra most Samsung ks7500 előte ku6450 volt és ennek tényleg van feketéje anak csak sötét szürke volt .tudom oled tv legtokeletesebb a feketéje de azért ks szériának se rossz.ku széria után sokkal élesebb a képe
-
RobexX10
aktív tag
válasz
bence1990
üzenetére
Gratula hozzá! Én egy hete vettem meg. Féltem megemelik az árát erre a hétvégére. Meg is tették az 55 és a 65" méretekkel.
Ha WI-FI-re csatlakoztatod és ki be kapcsolod a TV-t utána van internet elérésed? Nálam azt írja kapcsolódva de nincs net. Csak újra csatlakozás után. Kábelen keresztül jó. -
bence1990
csendes tag
Végre sikerült ma megvennem a 60" KS7000-t a Mamut MM-ben 500-ról 400-ért, nem látok eddig semmilyen hibát vagy problémát rajta, a képe gyönyörű 48" H6400 után, úgyhogy eddig boldogság van.
Jelentem hogy még egy kis 1-es BMW-be is befért (persze jól kipárnáztam alatta
)Jelzem majd ha van egyéb pozitív / negatív tapasztalat, de sztem ez most így ennyiért best buy.
-
Celtis
veterán
válasz
defymoto
üzenetére
A scart kétirányú, de jogos az észrevétel. Olyan átalakító kell, amin van 6 RCA vagy csak 3 és egy IN-OUT átkapcsoló. Ha nincs szerencséd a TV függetlenül a kiválasztott bemenettől a tuner hangját adja kifelé. Régen ez divat volt az eslő scarton, de akkor még több scart volt.
Egy próbát megér, pár százas az egész.Ahogy nézem van egyébként közvetlen scart->jack alj átalakító is
-
sandró60
addikt
válasz
defymoto
üzenetére
Veszel egy ilyet csak aktív legyen amihez csatlakoztatod.A hangerőt az aktív oldalon "állítgatod"
mivel a scarton alapjel jön ki
Ezen lehet kapcsolni-ki vagy be-az irányt.Nálam is a Samsungon jól működik H6400.
Példáúl számítógéphez vásárolt hangfal.Amit linkeltél az is áram hálózatról működik? -
index31
tag
Innen letölthető a The World in HDR és a The Redwoods HDR klipjei 4K VP9 Profile 2-be :
1. The World in HDR :
2 . The Redwoods :
Nálam egyedül a az MPC-HC viszi, ami detektálja is a VP9 Profile 2-őt.
A Samsung JS és KS sorozatok jelenleg nem tudják lejátszani, mivel nem rendelkeznek VP9 Profile 2 -vel.
Jelenleg egy esetben mehetne a HDR a Google Chromecast Ultra -val ami a Tv-re lenne csatlakoztatva.
A Tv-n csak egy esetben látható, hogy HDR üzemmódban van, hogy a háttérvilágítás, illetve a kontraszt felugrik max-ra.
-
defymoto
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
A bluetooth nem játszik. Jelenleg egy ilyet használ: [link]
-
Celtis
veterán
válasz
defymoto
üzenetére
Azért nem használtatok ilyen kábelt, mert volt az STB-n fejhallgató csatlakozó. Ezt te magad írtad. Mivel most egy másféle megoldás kell, ehhez újfajta kábelek is kellenek. A scart-on is kijön a TV hangja, akkor is, ha szól a hangszóró, tehát ebből kell dolgozni. És azért kell aktív eszköz, mert a scart kimenet nem bír meghajtani közvetlenül egy fejhallgatót vagy legalábbis nagyon halk lesz.
És igen, az átalakítók azért kellenek, hogy össze lehessen csatlakoztatni a őket.Itt már felmerült korábban a teszkós WUF Bluetooth V4.0.A. Valami 9e forint.
-
válasz
Celtis
üzenetére
Jó lenne neki egy bluetooth-os fejhallgató megoldás is, mert azzal meg lehet oldani azt, hogy a fejhallgató plusz a tévé is egyszerre szóljon. Csak az F szériánál azt hiszem az a baj, hogy a szervizmenübe lépve és átállítva sem fogad el más gyártmányú fülest csak samsungot.
-
Celtis
veterán
válasz
defymoto
üzenetére
Vagy szétszeded és átalakítod a TV-t, hogy ne bontsa a fejhallgató jack dugó a hangszórókat.
Vagy veszel egy aktív, vezetéknélküli fülest és a TV scart csatlakozójáról táplálod meg. Itt egykét adapter kábel szükséges lehet scart->RCA, RCA->jack.
Egyébként a használata is kényelmesebb lesz ezáltal, ha nincs drót. -
defymoto
senior tag
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni mert elég fontos lenne. A nagyszüleimnek van egy Samsung Tv-je
( UE40f6400aw) és az a probléma, hogy a Nagypapám rosszul hall, a Nagymamám viszont nem. Eddig úgy volt megoldva hogy mind a ketten hallják, hogy a Thome féle IPTV-hez volt csatlakoztatva a fejhallgató, ezért a tv-n is jött a hang és a fejhallgatón is egyszerre. Azonban tegnap felmondtuk a T-home-ot és át mentünk a DIGI-hez. Itt már nincs Set top box, ezért ha bedugjuk a tv-be a fejhallgatót, akkor elmegy a hangszórón a hang.
A Samsun gközpontja szerint semmilyen megoldás nem létezik erre. Nektek van valami ötletetek?
Előre is köszönöm
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Van egy C530F1WXXH TV-m. Külső HDD-ről nézek rajta filmeket, de mostanában pár audio kódolás kifog rajta.
Lehet ennek updatelni a média lejátszó részét?
-
LeonAran
tag
Csak úgy halkan megjegyezném: HDR nélkül nincs semmi értelme a 4K-nak. Olyan mint egy Ferrari motor nélkül.
-
Syz
senior tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Elég sokmindenben még az én gépemet is megfogja a felskálázott 4K is, így eleve elkap a röhögőgörcs mikor olvasom ezt a PS4 Pro - 4K parasztvakítást. Sajnos ettől függetlenül sokan be fogják sz..pni a marketing maszlagot és vesznek emiatt 4K tévét..
Viszont ha már említetted hogy a Samuk input lagja jelenleg a legjobb akkor nem is nézelődöm más márkák közt
-
Syz
senior tag
válasz
Flashget
üzenetére
Én elhiszem és igazad is van, ezért mondtam hogy másik FHD-ra váltás nem érdekel, csak UHD.Hardver ügyileg úgy állok hogy néha 4K-ban,de leginkább 2K-ban tudok most mindent játszani.Ez a 6570 az első "komolyabb" tévém, előtte csak HD ready szutyok volt, de akkor még néztem is tévé adást. Viszont a D6570-en még tv adás nem ment az 5 év alatt, csak filmezek rajta és játszom olyan 1,5-2 méterről. A videókártyám most felskálázza a HDR funcióval a játékokat meg mindent a natív FHD felé de ugye a tévémen attól még nem lesz több pixel. Szóval én úgy gondolom hogy ki tudnám használni az UHD adta lehetőségeket.
-
Flashget
félisten
-
geristar
tag
Segítségetek alapján kinéztem 2 tévét.
Samsung ue40k5500 125k
Samsung ue40ku6450 165kSzerintetek megéri a 6450-es a +40k-t? Ez már tudja valóban a 4k-t?
Az input lag milyen ezekben a tévékben? Később szeretnék egy ps4 pro-t venni mellé. -
KD6-3.7
őstag
6-os szerianak is jo az input lagja.
Kompromisszum pl.: a HDR-t tudjak kezelni, de nem olyan latvanyos a kulonbseg, mint egy dragabb modellen a kevesebb maximalis fenyero ertek es alacsonyabb szinskala miatt. Gyengebb panel, hangszorok. Stb. Mint mindig, olcsobb tv kevesebbet tud, dragabb meg tobbet.
-
törölt tag
OK. Már biztos olvastad, hogy a 7000-es és attől felfelé ajánlott az UHD tv, alatta kompromisszumokkal használhatóak az olcsóbb 6-os UHD-k.
oliver7777 Szintén a fentiek, de az összefoglaló is ezt mondja. 3D nincs, esetleg 1-2 üzletben még előfordulhat, hogy találsz, vagy a használtak az apróról. -
oliver7777
tag
válasz
üzenetére
UHD 6-os szériától felfele, SUHD meg 7-es szériától felfele?
Mert akkor SUHD kilőve, mert a 7-es széria nekem már árban a csillagászati kategória
Jól látom, hogy az ideiek már nem tudják a 3D-t, meg talán a tavalyiak sem? UHD-ben létezik egyáltalán 3D?
Tény, hogy nem sokat használja a 3D-t az ember, bár én még mindig többet mint a SMART-ot
Előre is köszi a segítséget.
-
törölt tag
Előbb linkeltem a 60"-os FHD-t. A beárazós topik pedig itt van.
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy 3D-be kapcsolva a kijelző alsó negyede villog?
Van egy UE40F6650 TV-m. Májusban garanciában kapott új kijelzőt. Ezt a villogást pedig ma vettem észre. Eddig nem is néztem 3D filmet az új kijelzővel. Gondol megint szerviz... -
KD6-3.7
őstag
válasz
rajzol01
üzenetére
Nekem kabelen jon a net a tv-re es, ha 4k videot nezek akkor nalam azer van "hubazzeg" erzes. Semmi pixel nincs a kepernyon! Tü eles es gyonyoru! Ha gyengebb a net valami miatt, akkor visszavesz a felbontasbol, de ez eleg ritkan fordult elo.
Bar nekem csak a KU6000 van.
Beallitashoz kezdetnek jo az osszefoglaloban talahato tanacsok. -
-
rajzol01
tag
Sziasztok,
beáldoztam a 3D-t az esetleges jobb képminőség oltárán és múlt hétvégén megrendeltem a 55KS7000 az LG 55UH8507 helyett. Nekem előtte 40C650 volt, hdban, fullhdban hozzá vagyok szokva a tűéles képhez, ilyet ezen a tv-n még annyira nem láttam, de gondolom ez a nagyobb méretből adódik.
A távkapcs nekem nem igazán jön be, kicsi, kattog, nincs backlight.
Úgy tudom nem egyedi a problémám hogy néha ledobja a wifi a láncot. Erre létezik valami javítás/megoldás? -a kis Egreat R6S mediabox nem csinált ilyet
Youtube-n (ha épp látja a tv a hálózatot) elegendő bal oldalt a 4K szűrést kiválasztanom és az ott feldobott videók már 4K-sak? Képminőség a wifi jel erősség függvénye is? Azért kérdem mert még nem volt meg a hubazzeg hatás.Ha lenne Köztetek egy elvetemült időmilliomos aki ilyen készülékkel rendelkezik, ezen a hétvégén segítene beállítgatni az eszközt, már ha vannak szubjektív állítási lehetőségek.
Kalibráltatni szükséges?
köszönöm
-
dethroner
veterán
válasz
oliver7777
üzenetére
FHD samu megszűnt ajánlott lenni.
-
junior11
veterán
válasz
oliver7777
üzenetére
A Sony W755C/756C ajánlott modell.
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
Nekem egy Samsung ue40es6100 televízióm van, amivel teljesen meg vagyok elégedve, 100hz képfrissítés, 3D, jó médialejátszó, smart, ami utóbbit abszolút nem használom

Egy hasonló tv kellene 55-ös méretben.
Nem tudom hova fejlődött azóta a világ, nekem az UHD meg SUHD, meg ívelt képernyő kicsit parasztvakításnak tűnik, de lehet tévedek.
Mit ajánlanátok felső-közép kategóriában, 55 méretben?Kicsit off, de Sony KDL-55W756 250.000-ért ajánlott? Tudom kb. 2 évvel ezelőtti modell.
Köszi!
-
Lipton
őstag
válasz
Dadek79
üzenetére
Naponta szorakoznak az arakkal. Az edigital meg 1:1 kovette le a mm csokkenteset/emeleset. Ahogy mm akcio vege volt emeltek azonnal vissza.
A korlatozott uzletes mm 19% valosnak tunt. Most joy-ban 20 lesz, kivancsi vagyok.70ku6000 van valakinek? Tudtok valamit mondani rola? 430e kornyeken lesz most varhato.
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ue40h6400 samum,és szeretnék venni ugyan ebből a tipus de nagyobbat.Jó választás?Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a h6400 szériával.EZ mene a kiszobába egy 55 meg lenne a nagyba.Vélemény?
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Van egy D6500-as Samsung Led TV-m. Van-e valami megoldás rá, hogy legyen rajta Netflix app? Sajnos ezt a TV-t már rég nem frissíti a Samsung, és nem található meg az appstorban.
-
Syz
senior tag
Sziasztok! Mennyit érhet most a 2011-es Samsung UE46D6570 3D tévém? Most jár le róla november végén az 5 éves kiterjesztett garancia és gondoltam most már ideje lenne váltani és venni egy újat.
-
Gsx-rr
veterán
46 coll. akkor lehet jobban járok egy másik márkával?
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok! 50-55 Collban szeretnék tv-t. 3d és Uhd nem kell. Nem vagyok képben a mostani modellpalettával.
F6500-át cserélném le. -
PuMbA
titán
válasz
gduck
üzenetére
Meg kell nézni boltban, de a KU6000 jobb lehet, mert egyikben sincs semmilyen extra tudás, csak a panelok másak

(#102010) Boost3er: Samsung fronton most kicsit gyengébb választások vannak, Panasonic DS630E jó választás, ha nem játszol vagy PC monitorozol, Samsung fronton KU6400 van. A Panának jobb a mozgásfelbontása, kontrasztja és hasonlók, a KU6400 viszont valamennyit tud HDR-ből megjeleníteni és 4K-s, de ilyen anyagok nem nagyon vannak még.
-
Sziszifeca
őstag
Halihó!
Lehet nem ide tartozik, de hátha valaki használ, és kapok véleményt..
55H6400-hoz soundbar (Hangprojektor)-t szeretnék, csak nem tudom erről valakinek van-e véleménye, hogyan szól... Vagy maradjak 2db álló hangfalpárnál?
Nem tudom hogy milyen a hangzása, és kompatibilisek e... -
Wish00
csendes tag
Sziasztok
Segitsetek lègyszives.. van egy samu ju6450 ès nem kapcsolòdik az internethez sehogy. Wifin használtam eddig ès ezt irja: a szolgàltatàs hàlòzati hozzàfèrèst igènyel: WAS0003
Gondoltam megpròbàlom vezetèkkel ès tegnap mûködött is de reggelre ugyanaz ìrja.
A szolgàltatàs net tv ès automata beàllitàsokkal hasznàlom egy tp link tl-wr740n ès készülèkkel ill vezetèkesen egy tplink tl wa860re jelerôsìtôvel -
gduck
addikt
Sziasztok!
UE40K5500 vagy UE40KU6000 ? Esetleg a felbontáson kívül jobb az UHD-s képe? FullHD elég lenne amúgy.
Véleményetek?
Előre is köszi!!!
-
PuMbA
titán
válasz
dethroner
üzenetére
A YouTube alapból FulHD monitoron 1080p-be rakja a videót. Ha ezt megmódosítod, például egy videónál kiválasztod az 1440p-t egyszer, akkor minden esetben, ha megnyitsz egy videót és van 1440p, akkor 1440p-n fogja nyomatni FullHD monitoron is, ami képminőségben előrelépést jelent, hiszen a YouTube 1080p videó minősége nem a legjobb.
-
belan
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE55LS03F) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03BG ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG QE65Q950TST 165CM Q-LED 8K HIPER LED TV! AKCI
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tesztek alapján az input lagja 21-22 ms körül van,az pedig nagyon baba számomra.

de ku6450 után a képe brutális. És sokkal élesebb is ennyiért jó vétel nagyon és méretben is nagyot léptél előre
)