- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnicode
tag
válasz
sugarforce #115645 üzenetére
Köszi !
Tisztázódott , Dolby Digital = ac3 -
arnicode
tag
válasz
sugarforce #115643 üzenetére
Nem azt veszem...
azt látom,hogy tudja, azért nem értem hogy az audio fájl formátumoknál miért nincs ott az AC3
Lehet kicsit fogalomzavarban vagyok akkor. -
GoldhandRent
őstag
válasz
sugarforce #115424 üzenetére
-
warren29
aktív tag
válasz
sugarforce #115419 üzenetére
Ok, hagyjuk.
-
warren29
aktív tag
válasz
sugarforce #115417 üzenetére
Ez a nagyítás, jó reggelt.
-
warren29
aktív tag
válasz
sugarforce #115415 üzenetére
Itt éppen az a lényeg, hogy a fekete csíkok információvesztés nélküli eltüntetése nem lehetséges.
Nagyítással a kép egy jelentős részét bukod, ráadásul még a felbontás is rosszabb lesz. -
oimuka
tag
válasz
sugarforce #115403 üzenetére
Meg ezzel az újfajta párgombos smart távvezérlővel sem vagyok kibékülve. Mire jó ez, hogy alig van gomb a távirányítón, nem értem. Nem, mintha nem lehetne vezérelni, de sok esetben sokkal körülményesebb, mint a régivel, az holtbiztos. Ahány hozzászólást olvastam, mindenkinek szemet szúrt ez.
-
lightblue
csendes újonc
válasz
sugarforce #114955 üzenetére
Erről van több információd? Én pont ezt szeretném, hogy a router a TV felé csak a Youtube-ot engedje be, semmi mást ne.
-
Szilárd 10
csendes tag
válasz
sugarforce #114998 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
PuMbA
titán
válasz
sugarforce #114953 üzenetére
Én sem kötöm hozzá a TV-met internethez
Simán látszik, hogy a TV akkor is működik, ha kikapcsolod. Ezt akkor vettem észre, amikor USB-t kötöttem a TV-hez "kikapcsolt" állapotban és bekapcsoláskor már ott volt értesítésként az Értesítési előzményekbe, hogy bedugtam az USB-be valamit. Ezért van az is, hogy sokan beszámolnak arról, hogy éjszaka közepén "bekapcsol" a TV és frissít meg hasonlók
-
Csiga74
csendes tag
válasz
sugarforce #114935 üzenetére
Ezzel én is igy vagyok. Zavarja a szememet. Mintha vibrálna a kép ha be van kapcsolva.
-
Csiga74
csendes tag
válasz
sugarforce #114933 üzenetére
Most néztem 9.5 kg állvány nélkül 10.5 állvánnyal . Szerintem akkor ez pont belefér. Te egyébként milyen képi be állításokon használod a Motion plus-t ?
-
Csiga74
csendes tag
válasz
sugarforce #114929 üzenetére
Szia . Köszönöm hogy segítettél . Pár hete beszéltem már szervizessel de nem találkoztak még ilyen hibával azt mondta. Mivel nem egyszerű a készülék szétszedése így várjak meg egy frisitést ,ebben maradtunk. Most felraktam a samsung oldalán levőt a hiba meg maradt . Ezért érdeklődtem . Hátha másnál hiba mentsen működik . De ha nálad okés akkor Januárban beviszem a szervizbe. Alaplap cserét emlegetek . Mégegyszer köszönöm a segítséged .
-
Gyb001
senior tag
válasz
sugarforce #114913 üzenetére
Mappa neve: T-KTSDEUC
Letöltött fájl info txt-je
Innen töltöttem -
Csabi1984
addikt
válasz
sugarforce #114905 üzenetére
Nekem a 1151-es van Firmware van fent (32"M5502)
-
Gyb001
senior tag
válasz
sugarforce #114908 üzenetére
Megpróbáltam fölrakni, de leáll a frissítés. hiba: [ITEMRSA]
-
Gyb001
senior tag
válasz
sugarforce #114905 üzenetére
Köszönöm.
Elkeztem tölteni, majd este kipróbálom.
(ez ugye a garanciát nem sérti meg?) -
Batib
őstag
válasz
sugarforce #114901 üzenetére
Nem értem. Többször leírta, hogy van neki hagyományos távszabályzója is és azzal ugyanaz a jelenség. Tehát nem kéne a párosítást forszírozni. Emellett ha nem lenne párosítva akkor abszolut nem lenne reakció a távszabályzó jelére itt pedig egy durva lassulás tapasztalható, ami egészen más.
Hopp, most látom hogy ezt lapi78 írta, teljesen összekavarodta a két hasonló hiba kapcsán.
-
spitfirepsn
csendes tag
válasz
sugarforce #114688 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Időközben az eladó szerzett nekem két csavart. Megoldódott a dolog. Már falon van.
Az új probléma: túl kicsi.Már árulom.
-
TheProb
veterán
válasz
sugarforce #114706 üzenetére
Ezeket is próbáltam, már ahol nincs benne a "P.STD" gomb, mert olyanom nincs.
(#114707) sityupityu:Jól próbáltam. Menu btn helyett, nálam settings van.
-
Csabi1984
addikt
válasz
sugarforce #114688 üzenetére
Nekem is M5502-van csak 32"os változatba
-
spitfirepsn
csendes tag
válasz
sugarforce #114677 üzenetére
Vogele a konzol. A TV egy KS8000. Nem sík a hátulja. A használati utasítás szerint a falra szereléshez kell 2 db adapter csavar a felső két furatba. Ez: BN61-13577A. Ezekkel kerül síkba az alsó furatokkal a konzol. A felső furatoknak szinte nincs is mélysége. Sufni tuningolni nem szeretném. Azt viszont nehezen tudom feldolgozni, hogy a gyári leírás szerint kéne a dobozban lenni ilyennek, az eladó pedig még sosem látott ilyet...
https://www.amazon.com/Samsung-BN61-13577A-Wall-AC-Adapter/dp/B06XPYDY33
-
Andrew10
aktív tag
válasz
sugarforce #114496 üzenetére
Igen, mert bluetooth os billentyűzetet lehet venni hozzá és a második távirányító is bl. És valahol olvastam hogy ezzel a tv el ősze hozták egy fülest.
-
mpo
veterán
válasz
sugarforce #114444 üzenetére
A barátomnak sürgősen kellett tévét találnom árkorláttal, a BF akcióban edigitaltól rendelte(tük), reggel hatra végeztünk (távsegítség), regisztráltuk, minden rendben.
A bolti garanciát nem szeretem, már nagyjából tudom a nagyobbakat, akik ezt gyakorolják.
Azzal se szimpatizálok amit az euronics csinál, hogy a gyártói mellé pluszként bolti garanciát árul. -
madkiller
őstag
válasz
sugarforce #114444 üzenetére
Én 1+2öt kaptam samura és edigitaltól vettem. Nekem eddig nagyon pozitív szerviz tapasztalataim vannak a márkával kapcsolatban.
-
mpo
veterán
válasz
sugarforce #114415 üzenetére
"Azert eleg durva, hogy 187k az 50 collos 5502 ott, az edigitalnal egy honapja volt 160, az 55collos meg 199."
Nem fontos, de lehet, hogy a típusokat és árakat összekeverted?
Egy konkrét műszaki cikk ára összevissza ugrál, egy napig adnak 20% engedményt az egyik helyen (így vettem a Bosch porszívót), aztán egy hétig olcsóbb egy másikon.
Csak azt akarom mondani, hogy a napi ár egy pillanatfelvétel a sok boltról, holnap más is lehet.
Ha tudom mit akarok venni és nem sürgős, akkor lehet rá vadászni, aztán szerencse kérdése.
Nyilván egy csomó bolt kiesik a garancia vagy a megbízhatóság hiánya miatt. -
gyeniko
őstag
válasz
sugarforce #114415 üzenetére
Én is így gondolom, azért küldtem mpo-nak a linkeket.
-
sinick
senior tag
válasz
sugarforce #114305 üzenetére
OK, köszi!
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
sugarforce #114174 üzenetére
Egyszerűen nem tudok rájönni...
-
Csabi1984
addikt
válasz
sugarforce #113905 üzenetére
Egy Samsung D5000 helyére kerülne ami a telekre kerülne hozzám és anyumnak venném az új szerzeményt.
Ma voltam egy munkatársamnál és azt vettem észre,hogy nem sokkal nagyobb helyet foglal az Ő 40" Samsung tv-je vékony kávával szemben a D5000-es kicsit vastagabb kávás készüléktől. -
Csabi1984
addikt
válasz
sugarforce #113900 üzenetére
Mi a véleményed a típusról
Kép?
Hangzás ? -
TheProb
veterán
válasz
sugarforce #113835 üzenetére
Fura ez a koax dolog nekem. Amit te koax-ként hívsz, az nálam az RCA-t jelentette eddig. A koax meg a tv/rádió adások jeleit hozta. De most guglizva látok nem 1 olyan eszközt, ahol "coax" alatt ugyan olyan csatlakozót említenek, mint az RCA. Akkor most mi a diffi a 2 közt?
Amúgy én is belefutottam tegnap ebben, szerencsére a hangrendszeremen van RCA kimenet is, azt meg rá tudom kötni a tv-re a hozzá adott adapterrel.
-
Awesome Zoll
csendes tag
válasz
sugarforce #113835 üzenetére
Köszi, tehát a toslink a nyerő. Köszönöm a linkedet, el is olvastam, meg tovább is olvastam onnan, csak ezen bizonytalankodtam, hogy most is van a tv-ben, jó-e bele a toshlink. A coax a dac-on van, és láttam olyan kábelt, hogy SPDIF-coax, de az 10e körül volt, a toshlinkek meg jóval kevesebbért. De így egyértemű a dolog, köszönöm mindenkinek az infókat!
-
Norby86
őstag
válasz
sugarforce #113789 üzenetére
Ez megnyugtató akkor.
Őszintén szólva még nyáron olvastam erről egy cikkben a neten, de fogalmam sincs már hogy pontosan hol. Lehet véletlen valami hoax-ba futottam bele akkor. Szerintem fel is frissítem a firmware-t rajta.
-
harry
veterán
válasz
sugarforce #113758 üzenetére
Na csak elkapkodtam - szóval a tartó 40*40-es VESA-ra jó s 50kg-ig.
A TV 40*40-es VESA méret, és 15kg. Az 58db 4.8-as értékelési átlag is meggyőző. A tiéddel sem kéne gond legyen -
Awesome Zoll
csendes tag
válasz
sugarforce #113719 üzenetére
Köszi!
Közben kiderítettem, hogy a hangfalból kijön 2 RCA vezeték, ami összefut, és 1 db 3,5mm-es jack lesz belőle. Akkor az sem működik, ha azt kiváltom RCA-RCA végű vezetékre? Vagy van olyan vezeték is, ami az én RCA/jack vezetékemet átalakítja ilyen spdif-re?
Illetve adnak hozzá egy komponens bemenet/AV bemenet nevű vezetéket is, aminek egyik vége szemre jack, a másikba meg talán az RCA is belemehet (persze lehet, hogy most nagy marhaságokat írok, de ez a témakör abszolút kiesett eddig számomra), ez nem segíthet? -
gyeniko
őstag
válasz
sugarforce #113611 üzenetére
Alapvetően nem rossz, de szerintem az általam ismert összes Samsung távirányító közül a legértelmetlenebb és számomra a legnehezebben kezelhető. Én tényleg rendkívül megértő vagyok nagyjából minden helyzetben, de tényleg nem tudom megfejteni, hogy mi vezette a Samsungot, amikor kitalálta ezt a távirányítót. Bár az is igaz, hogy ebben a topikban jó sokan vannak olyanok, akiknek a "mutogatós" táv sem tetszik, pedig nálam az a favorit. Létezik az, hogy nekem van ennyire kificamodott ízlésem és a "user"-ek világszerte kajálják ezt az elcseszett távirányítót?
-
Zlcsi
senior tag
válasz
sugarforce #113554 üzenetére
tehát akkor ott vagyok ahol voltam,
telekom választékból a UE50MU6102 a gyerő
és muszáj média lejátszót venni hozzá -
Zlcsi
senior tag
válasz
sugarforce #113551 üzenetére
hát én felirattal szeretek minden nézni. (de ezzel a perverziómmal egyedül vagyok a családban)
jaj de jó akkor kezdhetem elölről a keresést?
meg lehet valahogy jól, stabilan oldani, hogy nasról lehessen filmet nézni, nyelv választással, felirattal? Mintha gépen nézném vlc... -
GEPESZ66
veterán
válasz
sugarforce #113473 üzenetére
Köszönöm!
Hátha tud valaki a többi észrevételre is válaszolni! -
Rascal39
újonc
válasz
sugarforce #113266 üzenetére
Köszönöm, jelezni fogom nekik én is.
-
Philips103
tag
válasz
sugarforce #112963 üzenetére
De nem értem ha még is "támogatja" akkor a videot nem értem miér tnem játsza le..
Most kapásból tv okosítós dolgon gondolkozunk, mert nincsen jobb ötletünk jelenleg. -
lmno
őstag
válasz
sugarforce #112868 üzenetére
És mivel indokolják? Nincs elég hely, mint a telefonokban?
-
mola21
tag
válasz
sugarforce #107342 üzenetére
A készüléket vagy készülékeket sérülésmentesen átvettem. Ezt írtam alá. A Békéltetőnek még nem írtam, most fogalmazom, mert dolgoztam.
-
gduck
addikt
válasz
sugarforce #106037 üzenetére
Megyeszékhely, 2 db terem.
Kisterem: 16:9-es vászon, gagyi hangtechnika.
Nagyterem: Mozivászon, jó hangtechnika. Itt csak 3D-s vetítések mennek. Nálunk ezért járnak az emberek 3D-reÉs bármit mondotok, a mostani 3D-s filmek miatt nem vesznek (mint ahogy nem is vettek) tömegek 3D-s TV-t mert egyszerűen nincs akkora élményfaktora. Mára már "alapfelszereltségnek" kellene lennie a 3D-nek. Ezért a megbukott jelző, ha tetszik ha nem! Sajnos, ha valami nem terjed el, nem hoz elég profitot (TV üzletágnál), az ilyen jelzőt kap..
És néha kirepülhetne film közben valami a vászonból, főleg ha 3D-s akció filmet nézek
Amúgy meg gratulálok az előttem hozzászólók hozzászólásának a minőségéhez.
-
sandró60
addikt
válasz
sugarforce #105753 üzenetére
A hozzászólásánál arról írt,hogy van olyan hangtípus ahol egy kicsivel jobban működik,de mivel az Ő tévéjében"micró"méretű hangszóró van.Erre írtam azt amit te kifogásoltál.Tehát nem hibáról írt.Ez a típusú tévé ezt tudja.
-
sandró60
addikt
válasz
sugarforce #105750 üzenetére
Akkor mondj egy "olcsó" alternatívát.A kérdező biztos hálás lesz neked.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
sugarforce #105683 üzenetére
Próbáljátok meg a szoftvert frissíteni, és a factory resetet... és ha utána sem jó, akkor vigyétek vissza.
Kíváncsiságból rákerestem erre a slow samsung TV network connection problémára, és előfurdul néha egyeseknél... de ott sem nagyon láttam megoldást azon kívül hogy vigye vissza (mármint azon kívül hogy ott is minden fentit kipróbáltak előtte és nem segített). Szóval ez nem sok jót sejtet, főleg így hogy akkor minden más kizárva ami szóba jöhet.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
sugarforce #105669 üzenetére
Wifinél nagyon függ a falaktól, háztól, szomszédoktól, interferenciától... stb. (Attól függően hol lakik az ember).
Az ac alatti wifiknél meg gyakran nem elég jó a TV-k és még sok más eszköz vétele sajnos. Főleg 2.4GHz-en.
Én sem tudtam szüleimnél kertesházban így wifizni TV-vel... ritkaszar valós átvitelt produkál, hiába papíron ezt vagy azt bírna, kábelen megy csak jól. Az ac wifi már jó... csak az meg még ritka.A vezetékeshez meg akkor ötletem nem sok van. Lehet a kábel szar, vagy a routeren nincs jól konfigurálva valami.
Vagy tényleg a TV rossz...Még esetleg megpróbálhatjátok hogy egy usb-re letöltitek a samsung honlapjáról a legutolsó firmware-t és frissítitek a tévét vele. (ha engedi)
Hátha... -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
sugarforce #105661 üzenetére
Van normális router?
Gigabites router, vagy csak 100megás?Nem lehet hogy mégsem helyi háló az a helyi háló és minden az interneten keresztül megy?
A wifi amugy gyakran felejtős, elég sok tévénél gyenge filmekhez.
Viszont ha a forrás gép is kábelen van meg a TV is akkor nem kéne hogy baj legyen.
Illetve ha vezetéket dugsz a TV-re megnézted hogy vezetéken jön a net, vagy a wifin marad a TV (mert nem feltétlen vált át magától, ha jól emlékszem)?
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest