Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
Kezd nevetséges lenni a pcdream. pénteken telefonon még kedd szerdát mondanak ma meg szerda csütörtököt. Egyelőre ott tartok h nem ajánlom őket.
-
Flashget
félisten
Mivel azt írta sandro60 az F6400-as tévével lehet simán neten nézni filmet, én azt kérdezem hogy flasht használó oldalon is?
-
válasz
Markizmark
üzenetére
mondjuk visszatérve igen, ha saját ember jön ki pláne hozzám.. pesttől 300 (oda-vissza 600) kilóméterre lakok nagyjából, 1 napja el is menne, hogy kijönne összerakná meg vissza benzinköltségről nem is beszélve +20k...pláne ha még autópálya matrica

jó persze ez az ő költségük, de gondolom ilyenkor nem sietnek, főleg ha van közelebbi célpont más irányban
-
válasz
Markizmark
üzenetére
nem, hanem ITT... 2év gari ajándék hdmi, meg engedtek 5.000 forintot

-
válasz
Markizmark
üzenetére
hát ez csak futár volt, de igazából a munkahelyemre hozta, este tudom hazavinni-kibontani, szóval jobb is h nem rakta itt össze

miért olyan nehéz összerakni?
ennél a shopnál nem volt ott h összerakják
-
válasz
Markizmark
üzenetére
ideért, jött a futár aztán csak hozta, kib*szott nagy doboza van sztem súrolja a 2métert alulról

-
xnot85
csendes tag
Olyat hallottam már, hogy egyes tv-ken pl a youtube kb 40 percenként megszakad, mondván hogy kevés a memória. Ez vajon a többi oldalnál is problémát jelenthet? indavideo, putlocker, videobam stb...
-
sb
veterán
Nem irreális 4 nap alatt +20%, majd -10% és -8% ármozgás?
Vicces vagy.
A nagy "reális" ármozgásnak az lett a vége, hogy pénteken vettem egy 55F6500-at 336e-ért.
Ennyiért csak 1 év EU garral volt eddig minden boltban kapható. A Samsung Magyarország által forgalmazott 1+2 év garisak voltak 360-370e-ért... épp azokban a boltokban, ahol most megugrott az áruk 420-440-re... majd azóta már csökkent is.
Mindezzel egy időben pedig 1-2 boltban pedig megjelent 335 körül 1+2 év garral.Akkor most ezt add össze.
ps: Egyébként ha vetted volna a fáradtságot és elolvasod a hsz-eimet akkor tudhattad volna, hogy eddig is CSAK a Samsung Magyarország által forgalmazott készülékek árairól beszéltem, mivel ilyet akartam venni a gari miatt. Szóval kár volt belekeverned a többféle forrást. Teljesen tévúton jársz.
-
xnot85
csendes tag
Sziasztok!
Meglehetősen hülye kérdés, de ha jól értelmezem a smart tv-vel lehetőségem van felmenni a netre a tv-n keresztül és mondjuk sorozatok nézni? egész pontosan ue40f6400 as tv-re gondoltam.
-
válasz
Markizmark
üzenetére
mindenképpen, egyébként ha futár viszi, akkor neki mindegy hol laksz... nem függ hogy milyen messze laksz a bolttól avagy a lerakattól

-
válasz
solarix45
üzenetére
náluk láttam ilyent amiről beszélsz, amúgy innen rendeltem az f6400-at
vebbful: nekem azt mondta ennek az üzletnek az 'ügyintézője' vagy ki, hogy ha péntek 1 előtt megrendelem akkor megkapom hétfőn, tegnap rákérdeztem, és tegnap is hétfőt mondod, szóval nagyon remélem, hogy ma jön.
Hol laksz?
-
solarix45
senior tag
Pár hete találtam egy biztosítót, ahol lehetett garancia bővítést, vagy plusz garit és biztosítást venni 5 évig. Viszont most sehogy nem találom őket... Tud valaki ilyesmit ajánlani?
-
válasz
Markizmark
üzenetére
jaja ma délelőtt hozzák elvileg, de csak 5 után tudom kibontani, sajna dolgozok

miért?

-
AndrewTdi
addikt
A 6500-ön mi a DLNA megfelelője? úgy értem hogy keressem ezt a funkciót? hogy hívják samsungék?
-
Scoobyka
addikt
Mit jelent az f6400 vegen az AW jeloles?
-
R3nts
senior tag
válasz
Flashget
üzenetére
Az UE40EH6030-assal kapcsolatban szeretném az idevágó kérdést feltenni.... : most akkor annál a TV-nél is(mert valós 100Hz-es panellal van szerelve), ha a MotionPlus-t kilövöm,akkor az 50Hz...?Vagy nála 100Hz a MotionPlus nélkül,és 200Hz a MotionPlus-szal? Más: ha nekem még a "hideg" színbeállitásnál is túl zöldes az árnyalata (a fehér sem "hófehér") ,akkor mit kell lejjebb vennem a piros/kék színeltolást,vagy a piros/kék nyereséget...?
-
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok,
Mi a véleményetek erről a Monitor/TV-ről?
LINKÁr érték arányban a 24" méretben nincsenek nagy különbségek, LG is ugyan ennyibe kerülne...

-
válasz
donjohnson
üzenetére
halljátok, látjátok bocs
köszi az infót
-
halljátok, f6400 olvassa az sdkártyát?
-
Burt1793
veterán
"The Auto Motion Plus feature is set to On by default in all of the preset picture setting modes. It is really only good for watching 3D content on the F6400 – unless you like the “Soap Opera Kitchy Cardboard Cutout” effect which results from eliminating too much natural background blur. "
A tesztelő szerint se túl jó, hacsak nem 3d-t nézel. 3D-ben nekem se tetszett múltkor, be is kapcsoltam, milyen gyorsan rájöttem, nem? Jó látni, hogy ez a tesztelő is ugyanezt gondolja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igaz, azt is írja, hogy jó az egyedi is, ha átállítasz benne 2 dolgot, majd megnézem. -
Burt1793
veterán
válasz
AndrewTdi
üzenetére
A BD-ket ki kell írni blu ray-re... iso-t nem hiszem hogy lejátszik, bár nem próbáltam.
Flashget: Eszerint csináltam: [link], nekem nagyon jónak tűnik, tényleg jobb, mint amit eddig összehoztam találomra és nagyon szépek a mozgás is, nem csak a színek. Bekapcsoltam az eco-nál az automata háttérvilágítást, 0-16-ig állítja, ezen kívül a táblázat minden paraméterét átvittem

Szerintem egy próbát megér mindenkinek. -
lacko6
senior tag
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Az m2ts-t nem viszi,mkv ba lehet 40gb-os is megy.Nekem lan kábelen ment a 35gb-os mkv is akadás mentesen.A minöségi kodolásu Bdrip,720p,1080p megy amit nem jol kodolnak az kockásodhat széteshet a kép.Ezért érdemes media player-t venni na meg a képmínöség ég és föld.De próbálgatni jó a tv is.
-
AndrewTdi
addikt
Srácok!
Mennyire lehet problémája a F6500 szériának a HD filmek lejátszásával külső vinyóról? A kérdésem lényege arra vonatkozik, hogy van-e amivel nem birkózik meg vagy ami akadozik. Pl a 30Gb-s BD25-ös filmek?
Továbbá van-e kisebb méretű filmek esetén (divx, mpeg-2, mov, mp4, stb) amivel nem birkózik meg?
-
ZsoltG60
aktív tag
-
Flashget
félisten
válasz
Burt1793
üzenetére
ha a Motion plust kikapcsolod akkor 50Hz-es tévéd lesz...feltételezve hogy abban a részben van egyedi 8ezt kell használni és a csúszkákat a megfelelő állásba rakni), tiszta,szemkímélő, normál (gyári használhatatlan beállítások)és bemutató opció (50/100Hz-t mutatja be osztott képen)
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Egy kis segítséget szeretnék kérni: Digisport 1-2 hogy tudnám online hd-be nézni, esetleg van valami megoldás? [link]
ezen az oldalon van online stream de valahogy össze lehetne hozni hogy a tv-n keresztül nézzem online.. ne kelljen rákötnöm a tv-t a pc-re?
Üdv Zsolt
TV: Samsung 46" F6400 -
Burt1793
veterán
válasz
sandró60
üzenetére
Én mindig frissítem. Most bekalibráltam a tv-t egy leírás szerint, sokkal jobb lett, teljesen élethű minden.
Azt javasolták a tesztelők, hogy a motion plus legyen kilőve, ki is lőttem, a bd filmek most gyönyörűek.
Nem lehet, hogy ha a motion plust kikapcsolom, akkor lesz 100HZ (valódi), ha meg bekapcsolom, akkor lesz látszólagos 200? Mindegy, ha jó minőségű filmet nézek, akkor a film opción nézem (itt állítottam be a dolgokat), ha meg szar sd tv adás megy, átrakom normálra. Engem az is zavar, ha a motion plus 1-2-esen van, szappanopera lesz az egész. Ha ki van kapcsolva, akkor kb olyan, mint a moziban, persze ez csak a jó kváliti esetén igaz.(#52046) szucsati: A 6xxx-es széria gondolom mind lejátssza, az enyém: 55f6400 jobban is szereti. Serviio-val megy, nálam minden oké.
-
sandró60
addikt
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Lehet,hogy erre lenne jó a "frissités"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Burt1793
veterán
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Igen, én amikor elindítom a tv-t és gyorsan lépkedek, állítgatok mindent, akkor tud belassulni
Mint a windows anno, az elején kell egy kis idő, hogy bemelegedjen.
Bár ez pont azért furcsa, mert a tv-ben nem hdd van (mint ahogy most már a gépekben se). De gondolom betölti azt a sok hülye programot, amiket nem lehet letörölni, meg felmegy a netre, frissítést kereseni stb-stb. Akkor ezt az újraindítást kipróbálom. Én csak lepause-zni szoktam, majd elindítani, lélekben segít, amúgy nem 
-
Burt1793
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Nem, gépen nézve jó volt, bár 3d-s volt a film... és gépen az angol hang is jó volt.
És persze nem minden ac3-nál van csúszás, tehát még nem fejtettem meg, hogy mi a hiba oka.
Az iron man 2-nél volt az hogy a hang tényleg csúszott gépen is, amúgy itt nem.(#52038) Frz: Oké
Ha kell, megmondom a konkrét filmcímet is. -
sd kártyát is bevesz az f6400?
-
-
Burt1793
veterán
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Igen, nekem se minden ac3... az angol meg mindig okés.
-
-
gyuszaa
őstag
válasz
lorcsi
üzenetére
Én is 1043-at használok vargalex féle openwrt build-el (ugye így minden adott, csak a hw kevés), esélytelen megbirkózna a streameléssel (talán még 720p), nem érdemes ezzel foglalkozni ilyen kategóriában, külső hdd a legoptimálisabb megoldás.
(#52002) -secret-
2DB-ot adtak hozzá, de az elem valami nagyon ratyi, olyan 2-3 órát ment és már narancssárga töltöttséget jelez (1/3)
Viszont ez az imax-es under the sea valami gyönyörű, színek és a térhatás is tökéletes.Konzollal is megfelelő, játék üzemmódban nem nagy a bemeneti késleltetés.
-
Burt1793
veterán
Üdv!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a tv (esetemben f6400-as) az ac3-as hangot (mindegy miről, pendrive vagy LAN) hamarabb játssza, mint a képet, így el van csúszva. DTS-nél nincs ilyen probléma.
Valami elállítódott? A tv lejátszóján próbáltam csúsztatni a hangot, de a végén már az sem segített, mert már annál a 2,5 s-nál is több volt a csúszás, amit el lehet tolni. -
Batib
őstag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
A Serviio-hoz nem kell semmi hack.
-
Flashget
félisten
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
olvasd el a D széria mélyvíz részét, hogy megérsd.
-
Batib
őstag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Nem, nekem nincs semmi alt. fw a tv-jeimen. Pl. Ilyenek PWR funkcio amin nincs, felvétel archiválási lehetőség és szét kell nézni a forumon mi van még.
Én nem használok semmit mert nincs rá szükségem, csupán jeleztem Neked hogy tudjál mérlegelni. -
solarix45
senior tag
A milyen tévét vegyek témában már érdeklődtem párszor, de választ nem nagyon kaptam.
Van már végre olyan tévé, ami a saját hangszóróján, meg a fejhallgató kimeneten le tud játszani USB-ről / hálózatról DTS-es MKV fájlt? Olyan 40"-es tévét keresek, ami erre képes, sok gari van hozzá, jó a hangja (vagy rá lehet kötni sztereó hangszórót). Nem kell okos tévé és nem kell 3D sem. Szüleimnek kellene, hogy nagy kijelzőn tudjanak tévézni, meg minél egyszerűbben filmeket nézni (vagy USB-ről, vagy vezetékes hálózaton megosztott meghajtóról). És lehetőleg ne nagyon menjen 150 fölé az ár.
Csak a Samsungnak van vagy 10 fajta 40"-es tévéje, többé-kevésbé lehet tudni, mi a különbség, legalábbis az aktuális legújabb modellek közt, de ezt a DTS dolog nagyon ködösen szerepel mindenhol.
-
Flashget
félisten
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
arany szabály, ha nincs gondod a tévével ne frissíts.
samsung 5 kiadott frissítésből 4 valamit letilt csak...de mivel sosem adnak ki change logot (talán pont ezért) így nem is tudjuk meg mi a nyavaját frissítenek... -
Batib
őstag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Valoszínüleg nem fogsz semmi ujdonságot tapasztalni. viszont ha szándékodban áll vmi nem hivatalos okossággal (samygo) novelni a tv-d képességeit akkor inkább ne frissíts.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, Samu F6400-as TV-nél megéri fw-t frissíteni? A legújabb a TV szerint a 1111.1-es. Nincs probléma, csak kiírja hogy elérhető újabb frissítés. Esetleg valaki frissítette? Érdemes?
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
mediamarktba most ütősek a cuccok, 10.000 forintonként 1000 forint visszajár mediamarkt kártyán

-
Batib
őstag
válasz
milanfan
üzenetére
DVB név a Digital Video Broadcasting (Digitális Videó Műsorszórás)
DVB-T : terrestial (digitális földi)
DVB-T: cable (digitális kábel)
DVB-S: satelite (digitális műholdas)
wi-fi direct: közvetítő eszköz (pl router) nélkül is képes wifin kapcsolodni két arra képes eszköz (pl tv és telefon) -
milanfan
tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok és információ gyűjtés fázisában vagyok,hogy kicsit képbe kerüljek.Ezért lenne egy pár kérdésem a profikhoz.
Ő lenne amúgy kiszemeltem:
Samsung UE32F6400A kérdéseim:
A PIP funkciónál honnan lehet azt tudni,hogy az 1 vagy 2 tuneres?
A DVB-T,C,S mire jó konkrétan?
Illetve miből derül ki az,hogy a tv wifis-e?A DLNA támogatás jelzi ezt?Vagy a Wifi direct jelölés?
WIFI direct mit takar pontosan?
Köszi a segítséget! -
R3nts
senior tag
válasz
Kal-El
üzenetére
Én nyár közepén vettem egy UE40EH6030-ast, hosszas utánnolvasgatás után....maximálisan meg vagyok vele elégedve! A MM webáruházból vettem júliusban 138k-ért....Pont a napokban néztem,hogy most újra 150k körül van több helyen....sikerült a Samsung weboldalon felregisztrálni,plusz 1 év gariért....nálam felhősödés nuku....bárki bármit mond....bár lehet,hogy csak szerencsém volt....van már hozzá új fiirmware,de szerintem felejtős,mert a .mov-tól, .mkv-n , wmv-n át, még az .flv-t is pirítja mezei Kingston pendrive-ról...
A képe (nekem legalábbis) gyönyörű, nagyon szép 3D-ben is...PC-ről tolom rajta 1.4 HDMI-vel PDVD13U-val a BD50/25-öket,és röccenésmentesen ,szépen játssza a PC...pedig nem mai darab, Core2Duo E7600(2X3,06GHz, 4 GB DDR2 dualkit RAM, és egy XFX GT240 DDR3 1 GB VGA ) ... a színeit tényleg be kell kalibrálni,mert hajlamos a kicsike fehérnek mutatni,ami nem egészen fehér...
De ha belőtted,gyönyörű....! Biztosan van nála szebb,jpobb készülék,meg tudom hogy a plazma szebb, etc....de az én pénztárcámhoz anno 140k-ért brutál jó vétel volt szerintem....újra megvenném,ha oda jutnék...én nyugodt szívvel ajánlom! -
válasz
donjohnson
üzenetére
kösz!
az f6400hoz a szürke, a 2színű vagy a fekete smart kapcsolót dobálják? -
Burt1793
veterán
ITT azt írják, hogy a motion plus legyen kikapcsolva

Ti is tapasztaltátok, hogy az ac3 hangot hamarabb adja ki a tv, mint kéne, így el van csúszva az egész? Szerencsére dts-nél okés.
-
Csabi1984
addikt
Hibámra visszatérve olvastam olyat,hogy coax kábel is okozhatja, Kihúztam a Tv-ből és igen megszűnt a hiba. Ilyenkor mit érdemes csinálni?
-
f6400-hoz nincs valami használható magyar teszt?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok egy olyan problémával fordulok hozzátok ami idegesít. Adott egy Samsung LED TV és egyéb falánkságok. Vettem ma egy DVd lejátszót amit HDMI-vel csatlakoztatok. Eddig a Pc- és erősítő között digitálisan ment a hang,de most mivel be van iktatva egy DVD,analógként kell csatlakoztatni a PC-n Jack és erősítőre RCA-val mivel médialejátszó is digitálisan van az erősítőn optikai kábellel.De most jön az érdekesség. tök szépen szól a PC amikor rá állítom a megfelelő erősítő bemenetére (DVD-HDMI csatlakoztatás nélkül), de ahogy rádugom a tv-re a Hdmi-t valamint dvdn a digitális hang csatlakoztatást. Búg a PC hangforrás, pedig 2 külön hangforrás. Az egyik CD/DVD( ez a digitális) és a PC meg AUX-ra van. Persze próbáltam át tenni az RCA-t Video1-re, DVD-re,
Mielött kérdeznétek azért akarom HDMI-n összekötni a TV-vel,hogy a kép szebb legyen, analógon meg nem fog menni a DD 5.1 sajnos.
-
hdmi kábelnél az 1.2 meg az 1.4 micsoda?
-
Atomantiii
addikt
Euronics-ba akciósak a tv-k, bár lehet még így is drágábbak, mint néhány netes hely.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
-secret-
üzenetére
Igen, lehet. A PC-re kell egy DLNA szerver, pl. a PS3 Media Server. Nagyon egyszerű beállítani, ha csak néhány alap dolgot akarsz meghatározni (pl. melyik könyvtárakat ossza meg, mi legyen az alap eszköz, amire opcionálisan kódolja az anyagot, etc.)
Wi-Fi-vel kapcsolatban rengeteget szívtam, mert először 150 Mbps-es hálózattal próbálkoztam. Ez gyakorlatilag a 720p-hez volt elegendő. Később már 300 Mbps-en, itt már szépen futottak a 1080-as filmek, de volt néhány nagyon magas bitrátájú, aminél előfordult, hogy bufferelnie kellett a lejátszónak. Mióta viszont 5 GHz-en, 300 Mbps-en csatlakozik a tévé, azóta egyáltalán nem volt gond
-
eax1650
aktív tag
A korábbi 40"-ban egyszerűen tudtam a földi digitális csatikat rendezni. Itt (55F6800) a Csatorna szerkesztés menüben a Szám módosítása gomb nem aktív. Hogy lehet, hogy nem lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házimozi haladó szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Xiaomi TV A Pro 43 2026, bontatlan, garanciális
- SAMSUNG (QE55LS03F) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- SAMSUNG QE65Q950TST 165CM Q-LED 8K HIPER LED TV! AKCI
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

336 végül nem vészes 3 év garral. Vászon mögé én is vennék egyet, mert a jelenlegi tévémre szemet vetettek
Amire használom, bőven elég lenne, de nem akartam 250-nél többet költeni LCD-re.
Csak jó legyen a tévéd is 

Bár ez pont azért furcsa, mert a tv-ben nem hdd van (mint ahogy most már a gépekben se). De gondolom betölti azt a sok hülye programot, amiket nem lehet letörölni, meg felmegy a netre, frissítést kereseni stb-stb. Akkor ezt az újraindítást kipróbálom. Én csak lepause-zni szoktam, majd elindítani, lélekben segít, amúgy nem

A képe (nekem legalábbis) gyönyörű, nagyon szép 3D-ben is...PC-ről tolom rajta 1.4 HDMI-vel PDVD13U-val a BD50/25-öket,és röccenésmentesen ,szépen játssza a PC...pedig nem mai darab, Core2Duo E7600(2X3,06GHz, 4 GB DDR2 dualkit RAM, és egy XFX GT240 DDR3 1 GB VGA ) ... a színeit tényleg be kell kalibrálni,mert hajlamos a kicsike fehérnek mutatni,ami nem egészen fehér...
De ha belőtted,gyönyörű....! Biztosan van nála szebb,jpobb készülék,meg tudom hogy a plazma szebb, etc....de az én pénztárcámhoz anno 140k-ért brutál jó vétel volt szerintem....újra megvenném,ha oda jutnék...én nyugodt szívvel ajánlom!