Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
válasz BullZeye #54098 üzenetére
Én a te megjegyzésedre reagáltam, mely így hangzott: DLNA szabvány nem támogatja MKV Video fájloknál a külső feliratot (srt, sub, ssa). Szívás, de ez van.
Bár nem vagyok guru de ugy tudom a Serviio is DLNA szabványt használ mint ahogy a Samsung all share és hasonlok. Wiki idézet: Serviio is a free DLNA media serverRészemről ennyi.
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
BullZeye
veterán
Serviio az nem az a dlna. Alap dlna ról beszéltem, és nála ez áll fenn. Szedd le Serviiot, és úgy nézzed meg megy e továbbra is felirat.
Nekem is megy felirat potplayerben, de ez senkit sem érdekel, mert nem ez volt a kérdés.
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Flashget
félisten
válasz Markizmark #54079 üzenetére
és ki beszélt mkv-ról ami eleve felezet felbontás? számomra az nem 3D...
egyébként meg a D széria esetében a samsung átbaszta a vevőit azzal, hogy a csomagoláson 3D FHD szerepelt. Mikor rájuk bizonyították a németek már pedig ennél a szériánál ez nem így van, a gyártó pedig elismerte, hogy valóban 3D-ben nem FHD, lett kártalanítás illetve lekerült a csomagolásról ez a jelzés 2011 ősszel. Én már így vetem ezen jelzés nélkül 2012 februárban.
ES6100 már 3D-ben FHD
Realme GT Master Edition
-
Batib
őstag
válasz BullZeye #54094 üzenetére
"DLNA szabvány nem támogatja MKV Video fájloknál a külső feliratot (srt, sub, ssa). Szívás, de ez van"
Nálam (ES6100 TV és Serviio) az mkv mellé tett .srt feliratfájlt simán megjeleníti, sőt a beágyazott feliratot is melyet ha több van váltogatni is lehet.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
BullZeye
veterán
válasz SirKero #54086 üzenetére
Azért, mert szombat-vasárnap ha belepusztulok se tudok munkáltatói igazolást szerezni, és jó magyar lévén KPben kapom a fizetésemet. Bnőm megpróbálta igényelni, mert ő, a fizetésének felét oda kapja, de hát elutasították, mert a drága nem azt mondta, hogy 5 éve dolgozik ott, hanem 4 hónapja (munkahelyet váltott 4 hónapja), és úgy látszik nem érdekelte őket, hogy KPban helyben kifizettem volna nekik a 300ezret mert elutasították, és buktam is 35k-t rajta (alapból 340-->samsung akcióval 306k --> cetelemmel 272k)
Szóval hazabattyogtunk, és megrendeltük online 306k-ért az UE50F6640-et ajándék 50 ezres hangprojektorral, ami ha nagyon szerencsénk van, elég lesz, és nem kell 200k-t költenem januárban hangrendszerre. Ja meg ingyen kihozzák, és ha látom valahol szállítás után 14 napig valahol olcsóbban kifizetik a különbözetet, ami ha minden jól megy, pont december 1je lesz, amikor számítok még áresésre(#54071) m4rc!
DLNA szabvány nem támogatja MKV Video fájloknál a külső feliratot (srt, sub, ssa). Szívás, de ez van. Ha tudod, ne médiaszerverként használd NAS-t hanem mint hálózati megosztást.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Szaszabond
aktív tag
Az F6500 nak mekkora az ethernet port sebessége? Tudja a gigabitet vagy csak 10/100 as?
-
Paal
csendes tag
WIFI adapter kérdés
Anno vettem egy 40C650-es tv-t (mai napig használom megelégedéssel) és az első két évben Wifi adapterrel használtam a netet a tv-n. A fórumtársak segítségével találtunk egy Belkin adaptert 2,5ezerért, amit a TV Samsungnak ismert fel (vagy csak simán elfogadta) és jól működött. Azóta már bekábeleztem a háztartást, így LAN-nal kapja a netet a tv, de egy kolléganőm most vett egy 39F5300-at és ehhez kellene wifi adapter. Van az idei modelleknél ilyen "olcsóbb" megoldás? Van erre bejáratot típus?
(Az én általam már nem használt adaptert az apósoméknak adtam..)
-
Gsx-rr
veterán
válasz Markizmark #54079 üzenetére
Ez a téma mindig feljön. De tényleg érdekelne ,hogy mire van ez alapozva?
Valahol van erről valami komolyabb teszt?
-
Batib
őstag
-
devil-k
nagyúr
Aki "F" szériás TV-t venne, -10% kedvezménnyel megteheti itt
November 13-ig.
- mozi bolondéria -
-
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Port.hu smart alkalmazás csak nálam nem működik rendesen? F6400
minden más jól megy de erre valamilyen kapcsolódási hibát ír ki...Lumia 950XL
-
Jassz
tag
Sziasztok!
Ti melyiket választanátok egy még garis 40D6570 (150ezer) és egy új 40F6400 (158ezer) közül?
Főként a 3D tekintetében érdekelne a véleményetek!Köszi!
-
malako
csendes tag
Légyszíves ajánljatok már nekem egy Pip-es két tuneres Tv-t, amelyik valóban két különböző tv csatornát tud megjeleníteni kép a képben. Nincs a piacon ilyen, vagy csak én nem találok?
-
tibiimi
csendes tag
Sziasztok! El kellene egy kis segítség DLNA témában. 4 év után a DLNA funkciót szerettem volna kipróbálni a tv-n, de vmi bibi van. PC-ről akarok filmet megosztani és a TV-n nézni. A TV Samsung LE32B651, UTP kábelen csatlakozik a wifi routerhez, a PC laptop wifin csatlakozik a routerhez, a Samsung PC Share Manager telepítve, a kívánt mappa megosztva. Az internet@tv funkció működik a tv-n, néztem youtube-ot is, tehát van net kapcsolata tv-nek is. A tv Media player funkció menüben a pc, mint csatlakoztatott eszköz felismerve, és kiválasztva. De amikor a Film, Képek, Zene stb. mappákba be akarok lépni, hibát jelez, és nem csinál semmit. A kezelési útmutató ír ködösen vmi „hozzáférési engedély beállításról” hogy láthatóvá váljon a pc, Megosztás menü-Eszközházirend alatt, de képtelen voltam megtalálni ezt a menüt, de egyébként nálam látja a tv a pc-t). Tud valaki segíteni mi lehet a megoldás? Előre is köszi.
-
m4rc!
őstag
Sziasztok! Van egy 6670-es smart tv-m meg egy NAS-om, hogy tudnám rábírni, hogy megjelenítse a feliratot is? Egy mappában vana film meg a felirat is, ugyanazzal a névvel, mégse jeleníti meg..
We are analog players in a digital world
-
Flashget
félisten
válasz Bishoop #54068 üzenetére
D6500-at lehet 1013-ra visszapakolni erre a 1016-ot rárakni. Nyugodtan mehet így használtam nagyon sokáig és semmi hátrányát nem éreztem.
itt le van írva csakj az ip cím lett más azóta:
149.154.159.134Realme GT Master Edition
-
gOldie
tag
koszonom, meg vasarlas elott alok, a samyGO komaptibilitasi listat mar neztem, de nekem ugy tunt a D szerias teveknel megallt a tudomany, F-hez nem igazan talaltam firmware-eket. De adok neki meg egy eselyt, megnezem a linkelt forumot.
Boldi
-
Csaby15
csendes tag
Sziasztok.
Nagyon nagy gondon van. Van egy 40D5500 tévém,amin frisitettem a szoftvert 001023-ra,és azóta szaggat a YouTube videók rajta.Mit lehet vele csinálni mert megőrjít??? 30Mb-nettem van és kábelen csatlakozik a Routerhez.Előtte nem csinálta csak ekkor nem lehetett telefonon YouTube videót küldeni a rá,azért frissitettem.Ha valaki tudna segiten privátban nagyon örülnék neki csabi.betti@gmail.com Köszönöm.
-
gOldie
tag
sziasztok, esetleg arra van valakinek egy listaja, hogy melyik samsung TV kepes samba es nfs meghajtokrol filmet lejatszni? Melyik tulajdonsaga rejti ezt a tevenek, hol tuntetik fel?
koszonomBoldi
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Samu LED-TV-nél a képbeállitásoknál mit jelent a "színköz" opció...?Auto/ vagy Natív a beállitási lehetősége.....mi ez pontosan?Köszi!
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
HofiZoli
senior tag
válasz lalakov #54060 üzenetére
Menj be egy MM-be, kamuzd be hogy ott vetted pár hónapja/éve és kérd meg őket. Menni fog
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
Tegla80
addikt
válasz lalakov #54057 üzenetére
Ha Pècsi vagy,akkor tudok mondani boltot ahol nekem a PS3 rákötèsèt is megengedtèk volna barmely kèszülèkre ha èlek a lehetősèggel.Szemüveg ehhez kèpest semmisèg sztem.
Nem multiròl beszèlek persze,hanem kisebb műszaki boltról ami csak Samsung ès Sony termèket forgalmaz.Sony® & PlayStation®
-
yammi
csendes tag
Sziasztok!
3 smart tv közül kellene dönteni:
ue32f4500
ue32f5300
ue32f5500Tapasztalataim, hátha másoknak is jól jön:
F4500:
pro: Szép káva, talán 1cm-rel szélesebb képátlója a többitől, beépített wifi.
kontra: HD-ready (én kipróbáltam full hd filmekkel, semmi különbség nem tűnt fel a másik kettőhöz képest, sőt nem éreztem olyan sötétnek a képet, mint 5300-nál); videó lejátszóján kevesebb funkció (pl. nem láttam az intelligens nézet beállítását)
96.000 FtF5300:
pro: Full HD, 5-ös széria
kontra: műanyag design; nincs beépített wifi. Talán túl sok a fekete összehasonlítva a 4500-al. (mintakép: kesztyűnek a színes apró fonálszálai a fekete területen 4500-on látszódnak, míg 5300-on nem)
90.000 Ft (+hama wifi stick (ha egyáltalán működik vele, vagy linuxon kell hekkelni) 5000. Ft, vagy Samsung origi 10.000)F5500:
pro: Full HD, 5-ös széria, beépített wifi
kontra: karácsonyfatalp
103.000 FtKérdezem:
1.: Melyikhez jó tutira wireless billentyűzet és egér (pl. logitech, vagy esetleg Samsung origi)? Esetleg valaki próbálta már vezetékessel bármelyiket?2.:Tudja valaki cm-ben vagy inch-ben tizedesjegy pontosan a képátló méreteket a három tv-hez?
3.: Az 5500-as csak designban és beépített wifi-ben különbözik az 5300-tól? Csak mert több helyen is olvastam, hogy az 5500 benyeli az usb-s egereket billentyűzeteket, legalábbis a böngésző része. Vajon az 5300 is?
4.: Fontos az az intelligens nézet bármire is? Csak én látom úgy, hogy 32"-on nincs különbség HD ready és Full HD között? (legalábbis ennél a két tv-nél)
5.: Van még valami tudnivaló valamelyikről, ami alapján kilőhetném bármelyiket, hogy biztos nem? Most ott tartok, hogy amelyikhez van billentyűzet és egér, azt veszem meg.
6.: Ha tabletet lehet billentyűzetként és egérként használni, akkor az 5-ös kérdés sztornó
[ Szerkesztve ]
-
lalakov
senior tag
-
lalakov
senior tag
válasz Tegla80 #54053 üzenetére
A verziószáma 2005-ös természetesen, nem írtam hogy évjárat lenne.
SamyGO-val pedig tényleg nem akarok foglalkozni.
Az alap problémám az, hogy okozhatja-e a régi firmware azt hogy most hirtelen nem működnek a szemüvegjeim?
Néztem külföldi oldalt, ahol volt akinek gondja akadt a frissítéssel, hálózati hiba, pendrive-ról való lejátszás jött elő. Így ha a szemüvegnek mégsincs ehhez köze, akkor semmiképpen sem frissíteném. -
RudY
addikt
válasz Bishoop #54015 üzenetére
Megoldható, root jogosultsággal [[How To] Get root access on F series], vagy megvárod a már gyártás alatt lévő ethernet csatlakozós Seagate vincsiket, illetve pár ezresért tudsz rendelni külföldről egyszerűbb NAS kütyüket, amik bőven elegendők erre a célra.
-
Tegla80
addikt
válasz lalakov #54049 üzenetére
szia
egy ES7000 en,h a bánatban lenne 2005 ös FW?? mikor tavalyi a tv.
(valamit nagyon benézhettél )
Elviekben "itt" van rá az uccsó ami szeptemberi és USB-s telepítós lenne. (T-ECPDEUC-2011.1, ez a verziószáma,nem az évjárata.)
ellenőrizd,mielőtt felrakod !!visszarakni a FW-t elviekben megoldható bizonyos FW ig.
SamyGO is foglalkozik vele,de sztem Te spec ne akarj ilyennel foglalkozni,ha még a FW-t is 2011 esnek nézed.És ezt ne sértésnek vedd,hanem a készüléked megóvásának,mert azon dolgok piszkálása bizonytalan kézben akár végleges hibát is okozhatnak a tv-nek. Vagyis kukázhatodSony® & PlayStation®
-
jano6220
tag
válasz lalakov #54049 üzenetére
Szerintem probáld meg az elemet kivenni és kis idő után visszatenni és utánna próbáld újra párositani.Ha felteszed az új szoftot visszafelé tudtommal nemlehet frissiteni.
LG 55" Nanocell UHD 4K - Iphone 15Pro Max *jano6220 felhasználónak 33 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
lalakov
senior tag
Ügyfélszolgálatot felhívtam a nem működő 3D szemüveggel kapcsolatban. Azt javasolták, hogy frissítsem a tv-m szoftverét. UE40ES7000-em van. 2005-ös verzió van rajta és a 2009-esre tudnám frissíteni(online) vagy USB-n 2011-esre. 3 kérdésem lenne.
Megmarad minden beállításom, a csatornáim a frissítés után( a tv-ben van a kártya)?
Vissza lehet állítani a 2005-ös verzióra ha valami gond lenne a 2009/2011-essel?
Ha régen működött már a szemüveg, mi köze a szoftver frissítéséhez?[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Burt1793 #54046 üzenetére
smartban, webböngészőben jobb, képileg nem. persze attól függ kinek mi a fontos. én nem cserélném el a tévémet már ES6xxx-re sem.
a samsung az ES7000/8000-be rakott már csak ultra clear panelt az F szériától már csak abba van slim edge led.
a cég kb azt csinálta, hogy a drágább panelt elvette az F6xxx-től cserébe fejlesztette a pr célokat szolgáló smart, médialejátszó képességeit.volt itt valaki aki nemrég írta C650 után neki az F6xxx képe gyengébb...
Realme GT Master Edition
-
totisu
csendes tag
válasz totisu #54018 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ.
Az álltalad adott linkek működnek.A jó hír az hogy a második link (http://www.eyeondemand.com/2013/11/06/how-to-combine-multiple-country-apps-in-a-single-f-series-samsung-smart-hub/) adoot egy leírást amivel már ezt is kiküszöbölte a sammygo és már igy is rootolható a tv,már meg is csináltam,örűlök a síkernek. -
Burt1793
veterán
válasz Flashget #54040 üzenetére
Tehát akkor egy az egyben ugyanaz a panel? Majd utánajárok, de ez hihetetlen.
Mellesleg a hardver is sokat számít, sőt a szoftver is. Ha még ugyanaz is lenne a panel, a lejátszás minőségében van különbség.
És így azt állítod, hogy nekem egy D szériás 6-os tévét kellett volna vennem, mert az jobb minőségű, mint az F-es? -
-
Qtya123
őstag
Üdv!
Csak egy gyors kérdés:
Jól tudom, hogy a MediaMarkt-ban gyártói garanciával vannak a Samsung tv-k? -
allein
addikt
Üdvözletem újra. Mitől lehet az, hogy miután külső vinyóról filmet befejeztem, ha exit gombok nyomok nincs hang a TV-n Visszakapcsoltam külső vinyóra, utána source gomb és tv, most meg van hang
-
Pablo
csendes tag
Sziasztok,
nemrég felraktam a gépemre az eset endpoint security-t (legálisan), és azóta a tv IP címére ip cím ütközést jelez ki (a tv ethernettel csatlakozik a hálózatra). Többször is lecsekkoltam a routerben, nincs mégegyszer kiosztva a cím és más IP cím esetén nincs ilyen jelzés.. valakinek tippje esetleg? -
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz Burt1793 #54032 üzenetére
Nem.
BD filmek azok az mkv egy konténerformátum azokkal nincsen baja.
Nekem D6500 van 1 magos szar 800MHz celeron kaliberű prociva, 2000-es években használt betárcsázós net sebességű webböngészővell..neked melyik széria van?
mert nem mindegy[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Gsx-rr
veterán
válasz Szaszabond #54028 üzenetére
tényleg benéztem ,bocs!
-
Gsx-rr
veterán
válasz Szaszabond #54024 üzenetére
A filmet tökéletesen lejátsza 1080p 16 gigás mkv.
De egy sima divx-nél sem tudok tekerni. Esetleg lehet gond ,hogy nem NTFS a particio a hdd-n?
-
Tegla80
addikt
válasz Bishoop #54022 üzenetére
szia
sztem is kevés hozzá a wifi-d (parasztvakítás a tv-k ben és azokhoz adott wifi is ,sztem )
ezt vagy elhiszed vagy átmész router-es topic ba és rákérdezel.Ott elmondják majd .
nekem "TP WDR3600" am van,ami router szinten azért nem egy rossz modell,de az ottani topic ban is kábelt javasolnak hozzá. Ezen azért már megoldható és található ott olyen hsz is,h megy neki wifi-n is,de akkor a körülmények is olyanok.
(egy légtér,jó rálátás,stb-stb)
Ha jót akarsz,nem szenvedsz és kábelt adsz neki,valszeg sokkal jobb lesz a dolog.
(még akár a routeren lévő HDD-ről is kivitelezhető a dolog,ha .....)A 150mbps még nem jelent semmit amúgy.
a routerben levő chipset,memória és az antenna (plusz persze a gyártó) már annál inkább.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Gsx-rr
veterán
Van valaki aki DLNA-n keresztül NAS-ról ,vagy routerre kötött hdd-ről néz filmeket?
A tekerés a filmben működik? ,vagy ha megállítod a filmet következő indításkor folytatja ugyanonnan?
Mert nekem nem f6500
-
lalakov
senior tag
Mennyi esély van arra, hogy egyszerre menjen tönkre két 3D-s szemüveg? Bekapcsolni elméletileg bekapcsol és ki is és a szinkronizálás is lemegy. De ha jól emlékszem amikor jó volt, akkor a lencse kicsit elsötétült és vibrálni is kezdett, most nincs ilyen. Elemet is cseréltem, hatástalanul. A garancia a szemüvegekre is vonatkozik, ugye?
-
Flashget
félisten
válasz totisu #54018 üzenetére
Így jártál. Most már késő de kapcsold ki az automata frissítést.
Vissza rakni régi fw-t nem lehet csak ha samygoék megoldják. [link] [link]
Mindig leírjuk ha nincs baja a tv-nek nem szabad frissíteni mert többnyire csak tílt benne valamit a samsung.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
totisu
csendes tag
Hello,mindenkinek!!
Segitségre lenne szükségem!
Van egy Samsung UE40F6320AWXZH tip. led tv-m.A napokban bekínálta a softver frisítést amit én miért is ne lefrissítettem,és itt jött a gond mert az ujj ( T-MST12DEUC 1114.1 )firmware már nem engedi a rootolást.
Esetleg nincs valakinek egy erre a tv-re való régebbi firmware ?Hátha engedné vissza tölteni azt.
Vagy ha, van valami más lehetőség nagyon szívesem a tanácsokat.
Előre is nagyon köszi!!!! -
Flashget
félisten
válasz Bishoop #54015 üzenetére
Úgy látszik nem voltam elég érthető.
24p filmet nem fogsz tudni lejátszani a tv beépített médialejátszójával mert csak homokórázni fog. Hiába kötöd a tévére a HDD-t közvetlen.
D6500 van nekem és ezt teszi a BD filmekkel....10mp lejátszás majd homokóra..10 mp lejátszás majd homokóra.
2012-ben kijött az allshare frissítés és már nem is látta az m2ts fájlokat pont ezért. Egyszerűen letíltotta a samsung inkább de hiába a serviio ami látja csak homokórázik.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Bishoop #54013 üzenetére
24p film ne szenvedj vele a tv média lejátszójával..mindenképpen külső lejátszó kell ami vagy média vagy asztali 3D-s BD lejátszó vagy a PC-vel kötöd össze HDMI kábellel.
Én vettem egy Pio 150K 3D BD lejátszót és minden gondom elszállt vele amit a D6500 médialejátszója okozott köztük az ilyen filmeknél a homokórázást.
Nem mellesleg egy jóval erősebb és jobb médialejátszót is kaptam vele mint ami a tv-be van a yt videók is csont nélkül mennek vele.
csak a szutyok 3D.mkv-t viszi a tv allshareban (m2ts-t nem is látja csak a serviio) de az meg csak szem rontásra való inkább ugyanaz a film 2D-ben és FHD-ben.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Bishoop
tag
Van egy Samsung 3D TV-m, típusa UE40D6100. Aztán van egy számítógépem és egy wifis routerem. A wifi hálózat WPA2 personal/AES 150 Mbps sebességgel. A tévéhez adtak wifi csatolót. Szeretnék az ALLSHARE nevű samsungos programmal megosztani a TV-vel filmeket. Ez sikerült is, de az a bajom vele, hogy a nagyobb méretű filmeket pl. a 3D-s HD filmeket úgy játssza le, hogy közben akadozik,közben írja hogy "betöltés..."
A legújabb allshare van fenn a gépen, Samsung applikáció is telepítve, sebesség meg ugye 150 MBps, szóval ha van valakinek ötlete, hogy mi a túrónak akadozik, azt megköszönném ! -
BullZeye
veterán
válasz donjohnson #54008 üzenetére
306k abból -10% így 276k~ az 50", és még adnak hozzá ajándékba egy 40k-s hangfalat, ami elég lesz tavaszig, míg veszek egy komolyabb szettet.
De mivel nem nagyon ír senki, így kimarad ez az akció, és várunk tovább.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
István 67
tag
Sziasztok!Mi a véleményetek az ue46f7000 tv-ről vs ue46es8000 melyiket vennétek meg inkább és szerintetek karácsony előtt érdemes venni vagy most ?
-
gygalilei
tag
Vki tud segíteni ?
Van egy UE46D5500 Samsung LED tv-m.Szeretném a tv hangját kivezetni 5.1-es hangfalakra.
Nyilván szeretném ezt minél egyszerűbben és olcsóbban.Milyen hangfalszettet vegyek ? HDMI-s jó hozzá ?
Erősítő nélkül megoldható ? Nem vagyok képben ebben a témában. Köszönöm! -
Flashget
félisten
Játéknál felesleges mert nem annyival fog menni, főleg ha aktiválod a játék opciót a tévén ami kikapcsol minden felesleges dolgot ami magas input lagot okoz.
Tévézéshez viszont valóban F6400 a min. Kompromisszumot kell kötnöd vagy veszel később játékhoz egy Dell IPS paneles monitort
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest