Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt a fórumon vett már valaki ledes samut? Vélemény?
szerk: Mármint qled-re gondoltam.
-
#Dániel
tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Ezt vissza vinni már nem tudom, mert kicsúsztam a 72 órából, nem tudok minden nap 160km-re oda-vissza rohangálni. Mit tudok ezzel kezdeni ? Ha egyáltalán tudok vele mit kezdeni. Esetleg nézzek egy kicsit drágábbat?
Ui.: Beszéltem már erről a samsung-al, nagyon sajnálják

-
#Dániel
tag
Sziasztok,
Egy UE49 MU6452UXXH típusú készülékből már a második van nálam. Bár tudom, hogy technológiából eredő probléma a LED háttér világítás, de kib.....tt zavaró. Másnál is gondolom van ilyen "fícsör", vagy tévedek, vagy csak én fogtam ki másodjára is ilyen katasztrófa képpel rendelkező tv-t? Majdnem minden 15cm-en van egy led ami bevilágít. Elviselhetetlen. Tapasztalatok esetleg, vagy valami beállítás?
Köszi előre is,
Egy nagyon csalódott terméktulajdonos. -
Hmmm1
aktív tag
Na két jelenet az MU7000-es tv-n, egy YT-os teszt videóból. Keresd a hibát. Kíváncsi leszek feltűnik e valakinek valami .

https://youtu.be/4wRpk_y4Ymo?t=6m15s
https://youtu.be/4wRpk_y4Ymo?t=7m22s -
Zοltta
senior tag
válasz
Csabi1984
üzenetére
Szia
Lehetne már 32" révén kis okosnak is hívni
Ez jó hír mert én upcdirect mediaboxal raknám össze kompozit kábelen keresztül, mivel csak scart van rajta, legalábbis kompozitra gondoltam,de még kitudja ,hogy lesz 
Persze, nem egy hifi hangzásra gondoltam, mint a crt tévéken anno
Képileg milyen? én egy 20 nm2-es szobába vennék 43"-st , 32" kicsit picinek tartom,ha olvasni akarom mondjuk a teletexet / feliratos filmeknél a szöveget
És köszi, hogy ilyen gyorsan írtál vissza

-
Csabi1984
addikt
válasz
Zοltta
üzenetére
Szia
Ma vettem meg a Media markba és az előző hozzászólásom STB-boxról tekintve értendő.
Hang számomra kielégítő érzek benne mélyet is. A menüje már új stílusú csak be kell még járatni.Olyan okos a TV,hogy felajánlotta, hogy a UPC boxszal összehangolja magát és működik vele.Az már más kérdés,hogy zavaró tud lenni ha egyszerre szeretnéd a TV-t és a Boxot kezelni. -
Zοltta
senior tag
válasz
Csabi1984
üzenetére
Majd tudsz róla írni pár mondatot ?
én a 43"-os verziót néztem ki magamnak 
Am D5000-ben S-PVA panel van .
S-PVA (Super Patterned Vertical Alignment)
2014-ben vezették be az új generációs PVA panel technológiát az S-PVA-t. Ezzel a technikai újítással már az S-PVA monitorok alkalmasak lettek a játékokhoz is, hiszen javult a panel színvisszaadása, viszont ugyan úgy csak 8 bites maradt.
Az S-PVA technológiával már a válaszidő is javult, a színvisszaadása sokkal jobb elődjeinél, a betekintési szög kiváló, már majdnem olyan, mint egy IPS és a TN-nél határozottan jobb.
Forrás:.Pcarena
-
Csabi1984
addikt
sziasztok na megvan a 32Mu5502 anyum szerint a d5000 jobb volt a képe de mondta hozzászokik..
-
PuMbA
titán
válasz
Hmmm1
üzenetére
Igazából nincs sok beállítási lehetőség, mert minél folyamatosabb képet csinálsz Motion Plus-szal annál több képhiba és akadozás lesz, hiszen a mesterséges képkocka beszúrás távolról sem tökéletes
Én 2/10-en használom, szóval csak kicsivel lesz folyamatosabb a mozgás, mert e felett már látom a képhibákat. Szóval mindenképp érdemes kipróbálnod 50 és 100Hz-es TV-ket is hasonló Motion Plus beállításokkal. -
Hmmm1
aktív tag
Értem. Vagyis a lényeg hogy 50hz-es tv-t (bár ez egyén függő is) lehet nem tudnék belőni magamnak egy elfogadható szintre még Custom Motion beállításokkal sem. Ergo érdemes lenne élőben kipróbálni egy 100hz-es 24p-t támogató tv-t. De feltehetőleg technikai korlátok miatt ott is szükséges egy picike rásegítés, hogy meglegyen a szép, természetes mozgás. Illetve utána kell nézni hogy USB-t hogy kezeli? Mert ha arra nem vonatkozik ez a "képesség" akkor ott már mennyivel romlik, vagy még több rásegítés fog kelleni?: d
-
-
PuMbA
titán
válasz
Hmmm1
üzenetére
A legjobb a 100Hz és 24p judder free, de ezek együtt vannak, szóval ha 100Hz-es egy TV, akkor 24p judder free is
EU-s TV-k TV adás esetén 50 vagy Motion Plus bekapcsolása esetén 100Hz-en mennek, de ha PC-ről küldesz rá 60Hz-et, akkor természetesen az is működik, tehát TV adáson kívül tudják a 60 és Motion Plus-szal a 120Hz-et is.USB-n egyébként az 1-2 éves TV-knél még nem volt judder-free lejátszási képesség, szóval erre figyelni kell. Azt is vedd figyelembe, hogy ha kihasználod a Motion Plus-t, hogy 100 vagy 120Hz-et kapj, akkor már nem igazán számít a 24p judder-free képesség ugyanis mesterséges képkockákat fog számolni a TV, ami automatikusan megszünteti ezt. Ha háttérfény villogtatást fogsz használni a Motion Plus-on belül, akkor számít csak, de sokan nem szeretik az ez által okozott kis mértékű "vibrálást".
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Akkor most hogy a legjobb mégis?
Milyen legyen az összeállítás? Legyen 100hz-es és 24p judder free? (Megha 24p judder free, akkor mégis beszaggat - akkor tulajdonképp mennyit ér?
Meg beszélünk 60hz-ekről és már összezavar, hogy jön ki a 60, ha itt EU-ban asszem csak 50-ről beszélünk kb mindig és vagy 50-es vagy 100-as a panel. 60-120-as hol van? Tisztázzuk az egészet, hogy ne tudjak feltenni több kérdést
-
PuMbA
titán
válasz
Hmmm1
üzenetére
" csak ne szakadozzon, darabosodjon a kép, mintha nem lenne elég az fps "
Pedig ez történik, ugyanis a 24fps az nem teljesen elég
A 24p judder-free-vel pedig még kicsit jobban akadozottabbnak tűnik a kép, ugyanis nem jelenít meg egyes képkockákat többször a TV (a 24p 60Hz-enhez ezt meg kell tennie). Nem fontos, hogy mivel érik el a 24p judder-free-t, mert csak egy megoldás van, az is faék egyszerűségű.A kis akadások nem okoznak nagy akadásokat, szóval az nem gond, illetve ahogy előbb írtam a Motion Plus 1/10-es Torzításcsökkentéssel eltűnnek ezek a kis akadások még 60Hz-es TV-n is.
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Értem. Akkor inkább az számít ja hogy tudja a 24p-t, vagyis 24p judder free-s tv kellhet nekem valószínüleg, igaz? (Egyébként ezt mivel érik el, mert ez talán még fontos lehet, és ezen belül is lehet eltérés, vagy nem?)
Engem az elmosódás annyira nem is zavar vagy érdekel, csak ne szakadozzon, darabosodjon a kép, mintha nem lenne elég az fps
(illetve említed hogy 24p mellett, a kis akadások (is) eltűnnek mégha azt nem is veszi észre mindenki, viszont enélkül meg nagyok jelenhetnek meg ha jól értem: D) -
zoo8800
veterán
Üdv.
Ismerősnek van egy Samsung UE32J5000 tévéje, ami nem jegyzi meg a beállításokat. Leveszi a fényerőt, majd kikapcs-bekapcs után újra teljes fényerőn világít. Élesség: dettó ugyanígy. Kérdés: miért?
Hibás lenne? Még garis... -
spileraaa
senior tag
LG 32LJ500V
itt [link] hibásan úgy írja hogy VA paneles pedig minden más oldalon ips panelt írhol lehet megnézni hogy 32 inches LG vagy Samsung tvk közül melyik VA paneles 100%-ra?
a másik fórumon azt írták az jobb mint az ips paneles mert jobb a feketéje
-
Foose
addikt
Sziasztok! Van egy humax digi+c boxom, és egy Samsung T24B300 led tévém. Sajnos a boxon csak scart csati van, meg rca. A tévén van HDMI, milyen kábel kell nekem ahhoz, hogy hd minőségben tudjak tévézni? Van olyan hogy scart-hdmi kábel, de az elegendő hozzá?
-
oimuka
tag
M5502-es modellnél, ha nem jön be a párgombos távirányító, lehet venni hagyományosat hozzá? A tévé tudja majd kezelni? Számomra nagyon idegen ez az újfajta távirányító, amin szinte alig van gomb. Vagy csak megszokás kérdése?
-
PuMbA
titán
válasz
balaaazs
üzenetére
Mondjuk a 60/24 "konverten" pont segít a Motion Plus. Ha egy 1/10-es torzítás csökkentést beteszel, akkor már teljesen simává egyenlíti ki képhiba nélkül. Én PC-n sem látok akadást 60/24 miatt, szóval nekem mindegy

(#114061) Tatopulos: Ebben nagyon igazad van és egyet is értek
A nagyobb TV nem jelent feltétlenül jobbat, mert jobban látszik az elmosódás és a kevesebb képkockaszám is. -
Tatopulos
csendes tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Az akadást nem úgy értettem.
Mivel sokféle kamera rögzítési formátum van, a gyors jeleneteknél, ha nem elég a képkockaszám a folyamatos megjelenítéshez, akkor szaggat a kép.Ez új és nagyobb tv vásárlásakor jobban szembe tűnik, a mérettel nő a szaggatások mérete is, jobban észre lehet venni, eltereli az ember figyelmét, főleg az első időkben, amikor azt szeretné az ember hogy a 250-300 ezer forintos tvéje ugyan legyen már majdnem tökéletes.
Persze ez nem a tv hibája, minden gyártó próbál egyre hatékonyabb mozgásjavító eljárásokat a tv-jükbe építeni. Kérdés, hogy kinek hogy siker eltüntetni vagy inkább javítani a judger jelenségen.
Nekem meglepetés volt egy 50 colos tvén mennyivel jobban zavaró tud lenni ez a jelenség, mint egy 40 coloson.
-
Tatopulos
csendes tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Én főleg a filmekre értettem, ahol gyors jelenetek vannak. Nekem itthon csak egy 24 colos monitorom van és azon valóban teljesen jó eredmények vannak játék és film közben is, de gondolj csak bele hogy az apróbb hibák egy nagy tévén (50 col és fölötte) már jobban meglátszanak, azok is nagyobbak lesznek.
-
PuMbA
titán
válasz
Hmmm1
üzenetére
Ilyen esetben csak azt tapasztalnád meg, hogy a 7000-res sorozatú TV-n kisebb a panel elmosódása, jobbak a színek, a 24p tökéletes kezelése miatt pedig a nagyon kicsi akadozások eltűnnek, de ezt nem sok ember látja.
A Sony nem csinál semmiféle trükköt, csak több TV-jükben a panel elmosódás mértéke kicsivel jobb, mint a Samsungé, ezért mondhatják, hogy 50Hz-en jobb a képe. RTINGS-en, ha nézel teszteket, akkor ez jól látszik.
-
gduck
addikt
válasz
Antonio
üzenetére
Ne vedd csesztetésnek, de nem arra vagyok kíváncsi hogy az embereket nem érdekelte a 3D és azért nem rakják a TV-be, hanem arra hogy ez pl. 100Ft vagy 20000Ft megtakarítás TV-nként. Ha ezt a google kidobja neked, akkor légyszi osszad meg velem
Engem speciel érdekelt volna (annó nem cseréltem CSAK EZÉRT TV-t) új TV vételekor a 3D, de már nem volt megfizethető áron 
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Köszönöm válaszod. És filmek esetében a különböző jelforrásokról hogy reagál többnyire a tv. az 50-es és 100hz-as panel? Ugye a legtöbb film 24p, pontosabban 23.945 valamennyi ugye. 24 frames per sec. Ez melyik tv-n hogy fog kinézni és miben nyilvánul meg a különbség? Például ha egymás mellé tennék egy 6 és egy 7000-es sorozatú tv-t, ugyanzon méretben (mondjuk 55", hiszen 49-nél idén csökkentették a hz-et) akkor ugyanazon beállítások mellett, mit tapasztalhatnánk? ha minden OFF, hogy legyen összehasonlítási alap.
Kicsit OFF, de nézegetem a Sony-t például, ott a 8005-ös széria, mérettől függetlenül 50-es panel asszem, viszont annyira mondják hogy ők nagyon értik ezt, hogy még lehet 50hz-el is jó a mozgás? Ez a sorozat ott közel 300e Huf, vagy több mérettől függően, de nem a belépő kategória ott sem. -
gyeniko
őstag
válasz
Antonio
üzenetére
"...de a nem hozta be a gyártók elképzeléseit, ..."
A gyártókat szerintem nem érdekli, hogy konkrétan mi az, amitől megvásárolják a TV-it. Ezért azt gondolom, hogy a 3D elérte a célját, hiszen 4-5 éven keresztül rengeteg TV-t lehetett eladni ezzel a ficsör-rel, ennyi volt benne. Ugyanez a helyzet az íves TV-vel, Most újra gyártanak sík képernyősöket, no és? Szóval, szerintem a 3D behozta a gyártók elképzeléseit, "szétkeresték" magukat rajta.
-
dethroner
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Pedig moziban a legdurvább, nagy vásznon kiszúrja a szemed a kamra oldalazó mozgása közben

-
Zοltta
senior tag
válasz
Exelsior24
üzenetére
-
Exelsior24
aktív tag
Nem is tudtam, hogy a Samsung-nak van itthon Magyarországon tv gyára
, tegnap amikor meghozta a posta futár és behoztuk a lakásba, utána néztem, hogy "Made in Hungary" van ráírva, meglepődtem rajta. 
-
Zοltta
senior tag
válasz
daty5
üzenetére
Itt alapból 2 évvel árulták ,de most elfogyott
. Használd egészséggel, nagyon vigyázz!
főleg takarításnál, fel ne boruljon ,) -
Antonio
senior tag
válasz
gduck
üzenetére
elnézést a cinizmusért de lehet kb 10 másodperc alatt találtál volna erre vonatkozó cikket,
de nem az általad felsoroltak miatt hagyták ki a 3D -t 2016/2017 range ekből hanem egyszerűen csökkent a kereslet 3D miatt. Ha nálunk csóró keleten nem is mérvadó de a tehetősebb nyugaton mindig kell valami új (tv)vásárlásra ösztönző feature ez régen a 3D berobbanása volt de a nem hozta be a gyártók elképzeléseit, aztán jött 4k, aztán jött HDR és Így tovább. lehet pár év múlva megint visszajön valami új 3D formátumban ...
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Most tök komolyra fordítva nagyon jó példát hoztál fel, mert én pont ezért már oda sem szeretek járni, halálra idegesít ott is.

-
gduck
addikt
Engem az érdekelne hogy mi kell egy TV-ben a 3D-hez? Plusz hardver, licensz, stb. Ergo miért hagyják ki az új TV-kből? Mit spórolnak vele?
Köszi a válaszokat!

-
válasz
sityupityu
üzenetére
Hát ja, én nem is mondtam hogy másnak sem látszik... nekem nincs bajom ezzel, engem a másik oldal zavar ugye.

Moziba sem látom hogy szaggatna a film vagy a mozgások.

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hogy te nem látod az csak egy dolog.

-
daty5
tag
válasz
Skyhigh
üzenetére
Elárulod, miért szúrom a szemedet ennyire?
Holott nem is ismerjük egymást.Nem, nem pár 10.000 Ft megtakarításért hajtottam ennyire ezt a TV-t.
Nem tudom, hogy Te hol láttál ilyen TV-t 3 év garanciával, de ha belinkeled, veszek még egyet abból is.
Ne, nem veszek hozzá még plusz 2 év garanciát 25.000 Ft-ért.
Igen, vehettem volna egy idei modellt, (akár drágábbal is, mert volt rá keret) 3 év garanciával, de nekem EZ a TV kellett.
Nekem érte meg, és azért.
Remélem minden válaszodra kielégítő választ adtam.
-
válasz
sityupityu
üzenetére
De van, mert 120Hz-re van tökéletes "pulldown"... ami szükséges a hibátlan mozifilmek és sorik nézéséhez.

Attól még hogy nem használsz ilyen mesterséges gyorsítókat meg "folyamatossá" tévő cuccokat, meg mindeféle bizbaszt ami néha inkább ront mint használ, van értelme.
Amugy én nem használok semmi ilyesmit és nem szaggat a mozgás.

Én "nem látom". -
Intel fan11
őstag
válasz
dethroner
üzenetére
Persze! Az normális, hogy ki be kapcsol a vinyó ez eddig is így volt! csak ilyet sosem láttam, hogy a tv-t is ujraindítja! ez a probléma. jövőhéten jön új tv samu ue50mu6102. Addig nem nyúlok hozzá. Kíváncsi vok azzal milyen! Tv-vel, hogy lehet formázni vinyót amúgy?
-
Tatopulos
csendes tag
sziasztok, nézegetve a samsung UHD tévéket én nem találtam 60 Hz-esnél nagyobbat 300 kiló alatt. Lehetséges, hogy nincs ebben a kategóriában 100hz tévéjük?
-
Zοltta
senior tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Merevlemezes topikban van erre leírás, hogy kapcsoljuk ki a parkolást. Bár ez modell függő is, én szerintem, mentsd le a videókat, és tv-vel formázd meg, az ad neki egy kiterjesztést, amit maga a tv felismer. És úgy talán megszűnik a gondod.
Arra figyelj,hogy fat32-ben, max 500mb a másolás határ NTFS itt akár 1gb-nál is nagyobbat tudsz felmásolni a hdd-re.
Ha nem szűnne meg, próbáld a tv-t visszaállítani a gyári beállításokra,de előtte jegyezd fel amiket addig beállítottál rajta. -
Zοltta
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Így van
Retró, de azóta is működik. Ez van nekem is -
-
dethroner
veterán
válasz
Intel fan11
üzenetére
Nekem is volt külső vinyó, ami így működött. Amikor nem volt adatforgalom rajta, akkor leállította a lemezeket. Szerintem ezt a vinyó fw kapcsolgatja ki és be. Lehet a HDD-s topikban kéne érdeklődnöd.
-
Zοltta
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Tv-be koax- és scart a magnóba, és magnón indítottam, a felvételt kazira, tudom fura, de működöt
kb 13 éve . -
-
Zοltta
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Már akinél úgy volt összerakva

-
-
PuMbA
titán
válasz
Hmmm1
üzenetére
A TV nem hasal el semmin. Ha kikapcsolod a képbirizgáló algoritmusokat, akkor úgy viselkedik, mint egy monitor. Monitoron ugye nem tudsz állítani dinamikus kontrasztot meg hasonló parasztvakításokat.
A Hz ott számít, ha gyors mozgású anyagot nézel, például sportok, mert itt a mesterséges képkocka beszúrás miatt több részletet látsz az "elmosódásokban", azaz a mozgásban. A legideálisabb megoldás persze az lenne, ha 100Hz-es lenne a TV adás, azaz a kamerák ennyivel vennék fel és továbbítanák a képet (100 fps jönne), de ehhez még kevés a sávszélesség és a technológia. Majd a jövőben valamikor

Abban meg nagyon igazad van, hogy minél nagyobb a kijelző, annál könnyebben veszed észre az elmosódást és a hibákat is.
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
bocsi elírtam az egészet, tehát nem azzal szeretnék rögzíteni amit rádugok, magyarán vhs-t tudok-e digitalizálni úgymond?
-
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
akkor úgy kérdem lehetséges analóg jelet rögzíteni ha rootolva vagyok? ott van a típus alol a megjegyzésben UEF5300
-
-
vzoli1987
aktív tag
azt mondjátok meg nekem ha vhs-t szeretnék rákötni azt scarton vagy av-n fel tudom venni? vagy vmi rootolt megoldás kell legyen?
-
válasz
Intel fan11
üzenetére
PC- n HDSentinellel nézd meg a vinyó állapotát. Ha van logikai vagy fizikai hiba engedd rá a javítást. Ha jó a vinyó akkor meg esetleg a TV energiatakarékossági funkcióinál nézz körül a menüben, hogy van beállítva, lehet hogy ott befolyásolja valami.
-
gyeniko
őstag
válasz
Gyuurma77
üzenetére
Azért van így, mert az alap állás a nulla. Az élesítés a valóságban nem az, hanem szoftveres trükk, amellyel a szemedet csapják be. Ha megnézel egy kifejezetten a kép élesség tesztelésére készült videót, fogod látni a kép hibákat, amelyeket az élesítés okoz, de ezeket műsor nézés közben nagyon nehéz észrevenni.
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Értem köszi. És önmagában a hz és az szoftver/algoritmus vagy akármi nem elég akkor hozzá mégse? Vagy mennyire? Pl a 100hz-s kijelző esetében. Tehát az se képes csodákra? (Vagy mi miatt is hasal el natúran egy 100hz-es is mondjuk?) Vagy mennyit számít ez a hz kérdés? 120-as nem is nagyon van, mert az 50-et duplázzák gondolom... Mi lenne végülis a legideálisabb hogy ez ne legyen tényleg probléma? (Gondolom technikai korlátok is erősen jelen vannak) Nekem egy 23-as 60hz-es IPS kijelzőn elég frankó a mozgás. Nagyon ritkán és akkor se zavaróan veszek észre szakadást, vagy remegést (mert már ezt is keverem szerintem
Egy ilyen kijelzőnek miben van akkor az előnye ezen tv-kkel szemben? Illetve az lehet,hogy mivel a tv sokkal nagyobb ezért könnyebben észre is veszi az ember a mozgásos hibákat? Erre is kezdek gondolni: ) -
Hmmm1
aktív tag
válasz
sityupityu
üzenetére
"Egyébként ha semmilyen szinten nem használod a MP-t vagy a BFI-t (bármelyik képfrissítés is legyen benne), akkor eleve nincs értelme 100Hz-es tévét venned"
"Viszont annak sincs értelme, ha teljesen ki van kapcsolva, mert akkor vehettél volna egy olcsóbb tévét is."Szia, miért? Ennek mi a magyarázata? Kifejtenéd?
-
Antonio
senior tag
válasz
F_Gergely
üzenetére
hát igen így nehéz ...
Azért lekérném ha lehet a műszaki leírását a a szekrénynek mennyi a teherbírása, és max tv méret amit rá lehet rakni.
Vedd figyelembe, hogy -mivel ez se egy méretes asztal- elég soványka a távolság a szintek közt tehát erősítő csak legfelső polcra megy, azaz a tv alsó peremének (erősítő magasságához mérten) ~20cm re kell lenni a legfelső üvegpolc aljától (így kell kimérni a pontos felfüggesztési helyet), magyarul a hátsó konzol váznak elég hosszúnak (magasnak) kell lenni hogy 50 " rászerelj vagyis a tv állvány aljától elég magasan lesz a tv súlypontja (~20 kg).
mindképpen megnéznék egy ilyet élőben mennyire stabil.vagy át kell alakítani a szobát

-
F_Gergely
őstag
válasz
Antonio
üzenetére
50 colos VESA kompatibilis samu tv menne rá. Van erősítő, set-top box, multimédia lejátszó, külső merevlemez, házimozi (center lesz a tv állványon).
Fali konzol jó lenne, csak a tv mögött nincsen fal (ez a bajom), így nem tudom felrakni a falra, és össz 115 centi szélességem van, szóval a 120 centis standard tv állványok nem férnek be. Azért gondoltam ilyesmire (nem pont erre csak ami ilyen, hogy állvány és ahhoz van VESA tartó is).
De nem tudom hogy ez önmagában mennyire stabil. -
Gyuurma77
csendes tag
Néztem már több képernyő beállítást és mindegyiknél azt láttam, hogy 0-ra lekell venni az élességet. Ez miért oké?
-
Antonio
senior tag
válasz
F_Gergely
üzenetére
mihez képest legyen stabil?
mi kerül rá? 32"os vagy 65" os tv? VESA kompatibilis?
lesz rápakolva 10 kg os erősítő miegymás?
asszony -ha van- látta jóváhagyta? mert elég egy randa jószág, célirányos termék a 90 es évekből ... egy sima modern pl KIKA tv állvány + fali konzol combo talán szebb ... feltéve ha tényleg nicsen 5-6 különböző egységed (erősítő/CD/BR/MP stb aminek kell hely) -
balaaazs
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Ócsó volt ez így is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 49UJ6307 125cm-es 4K HDR wifi TV eladó (magic remote+konzol+govee fény opcionális)
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- Eladó LG 55" 139cm UHD 4K LED TV
- SAMSUNG QE65Q950TST 165CM Q-LED 8K HIPER LED TV! AKCI
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

A nagyobb TV nem jelent feltétlenül jobbat, mert jobban látszik az elmosódás és a kevesebb képkockaszám is.
Engem speciel érdekelt volna (annó nem cseréltem CSAK EZÉRT TV-t) új TV vételekor a 3D, de már nem volt megfizethető áron 
, rosszul fogalmaztam "már" nem volt elég nyereséges és kellett valami más amire ismét felkapják a fejüket az emberek ...
, tegnap amikor meghozta a posta futár és behoztuk a lakásba, utána néztem, hogy "Made in Hungary" van ráírva, meglepődtem rajta.