Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz general #124097 üzenetére
"Tehát az oké, hogy a Samu tv nem játsza le a dts hangot a bedugott pendrive-rol"
Mert nem csak nem játssza le, hanem fel sem ismeri Gondolom ezért is fizetni kéne a Samsungnak a DTS felé. Ezt csak úgy lehet kikerülni, hogy házimozi erősítő és onnan a kép megy a TV-be, a hang pedig szintén a házimozi erősítőből a hangfalakhoz.
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
Hali! Valamit nem értek, hátha tudtok segiteni, nem vagyok szakértő a témában. Tehát az oké, hogy a Samu tv nem játsza le a dts hangot a bedugott pendrive-rol, de ha a tv-ből optikai kábel megy a házimozi erősítőbe, miért nem tudja átadni a dekódolást, hogy az erősítő lejátsza a hangot?
-
junior11
veterán
válasz gyuri81 #124095 üzenetére
Szia, a tv hibák topikban kérdezz rá, nagyobb eséllyel tudnak segíteni.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
veterán
Adott egy 40D5500, ami máról holnapra bedöglött.
Hibajelenség: Bekapcsolom, bejön a Samsung logó, majd 2 sec múlva újraindul. A bekapcsoló gombon kívül másra nem reagál. Semmi előzménye nem volt, eddig gyönyörűen működött...
Ha valakinek van valami ötlete, akkor kérem írja le, köszönöm!Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Comes
tag
Sziasztok!
Adott egy Q7F Tv és egy STB.
A STB-t az e TV előtti TV-hez SCART kábellek csatlakoztattam össze, viszont most nincs ilyen lehetőségem a One Connect Box miatt.
A Set Top Boxon nincs HDMI csatlakozási lehetőség.
Hogyan tudnám megoldani a STB TV-hez való csatlakozását ?
Segítségeteket köszönöm! 🙂
ASUS ROG 850W - ASUS Crosshair VIII Dark Hero - Ryzen 9 5950X - 128GB Kingston 3200Mhz DDR4 RAM -ASUS TUF RTX 4080 16GB
-
blakey
titán
válasz Batib #124086 üzenetére
A kivételek erősítik a szabályt, SAT vonalon nem mozgolódok.
A digi kábelnél még kártya sem kell csak a premium tartalmakhoz. - ettől még a kártya és a modul "párosítva" vannak.
A mondanivaló lényege nem is ez volt, ezért nem is értem miért kell ezt mosz kivesézni.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Batib
őstag
válasz blakey #124085 üzenetére
Ez sem teljesen így van. A UPC direktnél nincs párositva a box-hoz a kártya. Persze kell sat tuner a tévébe és ca modul, amibe megy a kártya. A digi kábelnél még kártya sem kell csak a premium tartalmakhoz.
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
blakey
titán
válasz Attila0 #124084 üzenetére
Nem érted a lényeget, minden szolgáltatónál a box-hoz tartozik egy kártya, természetesen azok "párosítva" vannak de van olyan lehetőség, hogy csak kártya amit egy modulba kell helyezni és azt a TV-be, ebben az esetben a kártya és a modul van "párosítva" és azt kapod a szolgáltatótól.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Attila0 #124082 üzenetére
Több dolognak is teljesülnie kell, egyik, hogy a szolgáltató engedélyezi és van lehetőség kártyát kérni, a másik, hogy a TV-ben van-e SAT tuner vagy sem, nélküle nem fog menni.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Attila0 #124080 üzenetére
Oké, de ne vicceljünk, hogy 90%, mert irreális. IPTV esetében nincs kártya, világos, Digi, UPC esetében nem kötelező boxot használni és még van néhány szolgáltató ahol szintén lehet kártyát használni, SAT-nál sem minden esetben kell a box. A legtöbben ha tehetik szabadulnak a boxoktól. Nekem sincs egy sem, 3 kártyát használok.
-
blakey
titán
válasz Móncsa #124078 üzenetére
A fejből bemegy a jel a coaxon az Amikó beltéribe - Sat?
beltériből coaxon ment a jel - itt valami ellentmondás van. Ha van egy STB-d (Set Top Box) akkor az a tuner és HDMI-n küldöd a jelet, onnan nem megy koaxon semmilyen jel, a koax a szolgáltatótól jön vagy SAT esetében a parabola egységtől, a TV-k tunerje szebb képet ad bármelyik STB-nél.
Mi a beltéri és hogyan hozod össze koaxon a TV-vel?Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Móncsa #124076 üzenetére
TV adásokat hdmi-n keresztül - TV-adásokat koaxon keresztül nézünk digitális minőségben FHD-ban, ennél jobb maxiumum az UHD. HDMI-n nincs olyan box ami jobb képet adna a TV tunerjéhez képest.
pedig az emberek 90%-át - maximum 20-30%-át, nekem nincs boxom, minden TV-ben kártya van.[ Szerkesztve ]
-
Móncsa
aktív tag
Teljesen elvesztem a tv keresésben
Olvasom itt a fórumot már 3 hónapja de egyre hülyébb leszek a sok információtól.
Az azért vigasztal hogy nem én vagyok az egyetlen aki így járt.
MM-ban csak a demó képeket lehet nézni vagy viszel valami anyagot pendrivon az Euronicsban lehet tv adásokat nézni de ott csak coax kábelen kapják a jelet a tv-k.
TV adásokat hdmi-n keresztül sehol sem lehet nézni pedig az emberek 90%-át csak az érdekelné de valamiért ezek a műszaki áruházak ezt pont teszik lehetővé.
Ki érti ezt. -
Anonymus23
veterán
Üdv urak.
Egy gyors kérdésem lenne, a lenti 2(+1+1)-ből melyik a jobb választás?
UE50MU6102
vagy
UE50NU7022 (vagy ennek az 55"-os verziója)Igazából 3 versenyző van de az LG (+1) az kiesőfélben van a válogatásból, illetve az NU7-esnek az 55" az a másik +1...
Előre is köszönöm a szakértő véleményezést!
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #32368896 #124070 üzenetére
Az a gond (mint mindig), hogy egy betű, annyi sincs sehol, hogy mi a francot csináltak egyáltalán rajta.
Valószinűleg már a múltkor is kellett volna csinálni egy FR-t, mert néha lassabbnak érzem a rendszert, de csak Q6 esetén. Q8 meg szerintem, ha lassult is, nem észrevehető, mert nyers és valóban muszklis (procierővel) megoldja... -
Bugatti63
csendes tag
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a tévékészülékek paneljét illetően a PQI (Picture Quality index) értéket közli a Samsung, ami a kijelző képminőségét illetően többféle értéket foglal magába. Minél magasabb ez az érték annál jobb a képminőség. A megjelölt QE49Q6FNAT esetén a PQI érték 2600, ez magába foglalja a panel Bit értékét is ami a készülék esetén 8 Bit.
Nos ehhez mit szóltok. Q Constrast PQI 2600
10 Bit Unterstützung / 1 Milliarde Farben
Ja
GQ49Q6FNGTXZG ezt a típust árulják Német országban. Azt hiszem, hogy meg van a befutó. -
törölt tag
Sziasztok!
1250.5 Firmware-t feltette már valaki?
Illetve Xbox One S - MU6102 TV-vel hogyan lehet megnézni, hogy milyen jelet pumpál bele? A screen info-ra gondolok. Van a gomb a smart remote-on amin 4 szín van, megnyomva bejönnek a színek ill. az Info felirat, de rákattintva csak eltünik az egész. (Tudom mi van beállítva az xbox-on, csak kíváncsi vagyok)
Köszi
-
Batib
őstag
válasz FirstAndroid #124067 üzenetére
Vesa 400x400
Stand nélkül kb 17kg[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok!
Nem találtam választ a togyikban. :-$
55H6400 TV-hez milyen méretű vagy szabványu falikonzol a megfelelő?
Köszönöm! -
nagyúr
-
Endiman
újonc
Sziasztok! Van egy Samsung T24E310EW HD Ready LED Monitor Tv-m. Lemegy a digitális automatikus hangolás, a kedvencek menüben a nekem tetsző csatorna sorrendet beállítom, eddig minden OK. Viszont ha ezután szeretnék még egy db csatornát hozzáadni az számomra lehetetlen Kézi hangolás menüpont alatt van valami kezdő meg vég frekvencia meg átviteli jel.....nekem ez bonyolult....nem tudom beírni hogy pl 765mhz és mentés.....más olcsóbb márkáknál simán lehet....Help
-
PuMbA
titán
-
Norby-007
tag
Hi,
Úgy látom, olvasom itt, hogy megoldatlan gond az újabb samsung tv-knél, hogy dlna-n keresztül a pc-ről betöltött filmhez nem kezeli a külső felirat file-t, legyen az srt, sub, UTF-8 kódolású, vagy bármi más. Csak a file-ban benne lévő felirat file-okat játszik le. Mit ne mondjak ez tiszta röhej, mert az LG tv-m gond nélkül löki így a feliratokat.
Valaki talált már erre megoldást, vagy ez megoldhatatlan gond?
Köszi -
Bugatti63
csendes tag
válasz FollowTheORI #124053 üzenetére
Az a baj, hogy a Samsung titokként kezeli ezt az adatot. Mi az, hogy nem adható ki, hogy 8 vagy 10 Bites panel van benne! A 49NU8052T-re megmondták, hogy 8 Bites. Még néztem LG, Sony és Philipset.
-
nagyúr
-
Bugatti63
csendes tag
Ezt a három típust néztem ki: 49NU8002 49NU8052 és QE49Q6FN ATXXH Az első kettő ha jól tudom 8+2 bit. A QE49Q6FN ATXXH miatt megkérdeztem a Samsung ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy nem kiadható információ! A Displayspecificationson QE49Q6FN ALXXN van ami sima 8 bitnek írnak. Most akkor mi az igazság. Mi van ha ez is csak 8 bites? Akkor inkább megveszem az első kettőből valamelyiket.
-
Gombinyó
őstag
válasz mentoloshypo #123994 üzenetére
Ha benézel a ps4 topikba akkor láthatod, hogy ez nem egyedi probléma sajnos és egyelőre megoldás sincs rá, valószínúleg nem is lesz. Ez inkább a ps4 pro sara. Nekem a Sony tv-vel annyival jobb a helyzet, hogy nem megy el a kép csak felugrik ritkán az infó sáv mintha most választottam volna ki azt a bemenetet.
Ha kikapcsolod a HDMI UHD colort akkor nem lesz HDR-ed...[ Szerkesztve ]
-
mintech07
tag
válasz mentoloshypo #123994 üzenetére
Nálam ugyan ez a gond MU6102-nél.
A HDMI UHD Color-t ki kell kapcsolni és megoldódik a hiba, Samsung nem tud rá megoldást sajnos. -
mentoloshypo
senior tag
válasz gduck #124021 üzenetére
Én csak szimplán kikapcsoltam a HDCP-t, úgy játszottam kb fél órát és nem ment el a kép. Utána visszakapcsoltam és úgy se volt gond. De ez nem azt jelenti, hogy elmúlt a jelenség, hétvégén se volt egyszer se erre hétfőn 5 perc után el is sötétedett pár mp-re a kép.
Egyébként a HDCP kikapcsolása ha jól tudom a HDR-t is kikapcsolja. Figyelmeztet is a rendszer, hogy a kikapcsolása egyes funkciók elvesztését eredményezi, persze azt részletezni hogy pontosan mik ezek a funkciók már meghaladta a japánok képességeit. -
PuMbA
titán
válasz AliasB #124041 üzenetére
" inkább leszedem mkv formátumba amit meg akarok nézni komolyan mondom"
Ezt ajánlom, ez már ~10 éve lehetőség Egyébként van mkv ugyanakkora méretben, mint avi, de jobb minőségben, szóval nincs érv az avi mellett már 6-8 éve, főleg ilyen minőségű TV esetén. Az avi jó minőség volt egy régi képcsöves 55cm-es TV-re, de ma már borzalmas egy mai TV-n nézve, főleg egy FullHD mkv filmhez képest..
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
Lassan teljesen belekeveredek az egészbe inkább leszedem mkv formátumba amit meg akarok nézni komolyan mondom vagy lejátszom telefonon (samsung) annak a képét egy pillanat alatt átviszi bármi legyen az (játék, kép, böngésző, video vagy amit a telón csinálok) Mirroring
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
mpo
veterán
válasz AliasB #124038 üzenetére
(#124034) AliasB
Most néztem, hogy nekem ez a serviio teljesen felesleges is mert a tv látja ami a gépen van és le is tudja játszani. Legyen az kép, zene vagy video.Ezek szerint az avi, se nem kép, se nem zene, se nem videó.
(#124038) AliasB
Nekem a tv csak 2.4Ghz-et tud és az avit nem tudja lejátszani.
Megnéztem a gépen lévőket így wifin gépről de ahogy látom az avikat így sem viszi csak a többi formátumot.Kábellel nem akarsz szórakozni, a 2,4 GHz meg kevés lesz, akkor mi lesz a végeredmény?
Az ami most van.A Serviioval vagy amit tjnet javasolt médialejátszóval menne az avi is.
Ezzel kezdtem:
Ha nem akarsz gyorsan egy médialejátszót venni, akkor használd a Serviio-t.Mielőtt újra leírod a problémát, gondold végig mit tehetnél, hogy megoldódjon.
Ha érted, akkor már elavult.
-
AliasB
senior tag
Ezt mire értetted? Nekem a tv csak 2.4Ghz-et tud és az avit nem tudja lejátszani. Megnéztem a gépen lévőket így wifin gépről de ahogy látom az avikat így sem viszi csak a többi formátumot. Kábeles megoldást nem is tudnék kipróbálni mert nincs olyan hosszú kábelem hozzá de nem is szeretnék azzal szórakozni.
Járj nyitott szemmel.
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
H6400-as TV-m van es uj helyre koltoztunk ahol szuksegem lenne a CI kartya modul muanyag izére. Evekkel ezelott vettem a tv-t es azota persze nincs meg.
Honnan lehet beszerezni? Nincs valakinek foloslegbe? Szivesen megvennem, mert a ci kartyat mar elhoztam a szolgaltatotol, csak mikor tettem volna be, akkor lattam, hogy meg kell valami kiegeszito bigyo. -
AliasB
senior tag
-
Zolko72
újonc
Köszönöm
-
PuMbA
titán
válasz AliasB #124024 üzenetére
"Töltöttem le sok AVI kiterjesztésű filmet de azokat nem tudja lejátszani a kis mocsok samsung!"
AVI filmek már 2010-ben elavultnak számítottak Nekem 2008 óta nincs AVI filmem, csak MKV-k, amik viszont tökéletesen mennek. A TV gyártók úgy vannak vele, hogy kövessük a kor fejleményeit és ne ragadjunk le a régi dolgoknál, főleg egy vadi új UHD felbontású hiper-szuper TV esetén. Az AVI ma már olyan elavultnak számít, mint a VHS kazetta.
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
válasz Zolko72 #124020 üzenetére
Szia.
Mivel ezen a fórumon samsungosok vannak így ne várj más választ.
Nekem 2 samsung tévém van és mindkettő tökéletesen bevált kivéve a PVR funkciót amire azt írják működőképes nálam persze egyáltalán nem akar működni. Továbbá nem minden filmet játszik le sajnos. Lehet, hogy ha most választanék inkább az LG lenne. Töltöttem le sok AVI kiterjesztésű filmet de azokat nem tudja lejátszani a kis mocsok samsung!Járj nyitott szemmel.
-
PuMbA
titán
válasz Zolko72 #124020 üzenetére
Samsung UE55NU7402, mert a kontrasztja háromszor nagyobb, azaz a feketéje háromszor sötétebb
(#124019) grigo: RTINGS.com-on találsz kalibrált beállításokat (Film mód + pár dolog, de az oldal alján található kis képeket ne csináld meg), ha azt akarod látni a TV-n, amivel a film és videókészítők is dolgoznak, tehát azt akarod látni, amit elképzeltek.
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz mentoloshypo #124007 üzenetére
Úgy rémlik valahol olvastam, hogy valakinek a HDCP kikapcsolása oldotta meg a problémát (másnak meg nem). Nem tudom, kikapcsolható egyáltalán? Úgy már próbáltad esetleg?
Ahogy rákerestem, safe modban lehet 1.4-re állítani : KATT IDE!
[ Szerkesztve ]
-
Zolko72
újonc
Sziasztok
Ti melyiket választanátok: LG 55UK6950PLB
Samsung UE55NU7402nem tudom eldönteni kíváncsi lennék a véleményekre. Előre is köszönöm.
-
PuMbA
titán
válasz AliasB #124015 üzenetére
"film módot írják jónak nálam meg az túl életlen"
704×576-as sima TV adás felbontás 3860x2160-as felbontáson persze, hogy életlenül néz ki. Azt látod, amit látnod kell Film módban, mert a TV nem csinál semmilyen utómunkát a videón A Természetes mód már alkalmaz képmódosításokat, hogy élesebbnek tűnjön a kép.
[ Szerkesztve ]
-
AliasB
senior tag
válasz PuMbA #124014 üzenetére
Oks köszönöm akkor ha ilyet tapasztalok akkor visszaveszem amíg jó nem lesz a beállítások az eltérő csatornák miatt még alakulnak mondjuk a többi beállítás az élességet kivéve mindenhol jól használhatók. Érdekes, hogy külföldi oldalakon a film módot írják jónak nálam meg az túl életlen. Vagy ott jobb minőségben adnak a szolgáltatók nem tudom De pont a discovery amit szeretek nézni annál ilyen szar életlen.
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
PuMbA
titán
válasz AliasB #124011 üzenetére
Az élességgel viszont vigyázni kell, mert HD csatornánál vagy FullHD filmnél pedig már túl éles lehet a kép és a széleknél szellemképes kontúr vagy túlságosan nagy elkülönülés jelenhet meg, mint egy rajzfilmnél Szóval érdemes csak TV adásra beállítani a maximális élességet.
[ Szerkesztve ]
-
grigo
őstag
válasz sandró60 #124012 üzenetére
Próbáltam de az nem ment, aztán nézegettem videókat meg leírásokat kerestem de csak számgombos távirányítóra találtam reset ötleteket. Aztán valaki írta valami külföldi fórumban hogy szokott még 1234 és 1111 is jelszó lenni. Megnéztem az 1111-et és bevált.
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
AliasB
senior tag
válasz tothjani81 #123981 üzenetére
Üdv!
Én sokat vacakolta a kép beállításával és 55colos NU7ezres szériánál a következőnél a legjobb:Kép üzemmód : Természetes
Háttérvilágítás: (kinek hogy)
Fényerő: 0 (ez a közép)
Kontraszt: 40 (0-50ig van)
Élesség: 20 (ez a max)
Szín: 25 (ez a közép)
Digitális tiszta megjelenítés: Ki
Auto Motion Plus: Egyedi és torzításcsökkentés: 5
Kontrasztjavító: Ki
Színtónus: Normál
(Többi nem változik és Természetesnél nem is engedi)Az élességet muszáj volt maxra tenni mert egyes csatornák (pl a discovery) nálam a diginél nem olyan éles, mint a többi! Ja és Természetesnél a legélesebb a kép nálam a film mód pedig a legéletlenebb)
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
grigo
őstag
Sziasztok. QE55Q6F tévénél valamiért le van jelszavazva és nem tudjuk a jelszót. Van rá ötletetek, hogy hol lehet feloldani, resetelni vagy bármit csinálni vele?
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
Bencuz74
újonc
válasz mentoloshypo #124007 üzenetére
próbáld meg bekapcsolni a HDMI UHD COLOR opciót az adott HDMI csatlakozóra, és kapcsold ki a HDMI vezérlést, az össze szokta zavarni a PSeket
-
mentoloshypo
senior tag
válasz PuMbA #123999 üzenetére
Konzolon belül ezt írja. Azt nem tudom hogy a tv menüjében is meg lehet-e nézni milyen értékeken megy éppen.
Felbontás: 3840 x 2160 60Hz
Színformátum: YUV420 (van még egy RGB opció ide, eredetileg ezen volt de így is kimaradt a kép)
HDCP: 2,2
HDR: Támogatott
4K kimenethez rendelkezésre álló frekvenciák:
Nem HDR videó
24 Hz, 25 Hz, 30 Hz, 50 Hz, 60 Hz
HDR videó
24 Hz, 25 Hz, 30 Hz, 50 Hz, 60 HzAz első és a második HDMI portra is ráraktam, ugyanúgy volt kimaradás. A 3. portot még nem próbáltam (HDMI ARC) de ha nincs baj a tv-vel akkor az első két porton se csinálhatná ezt gondolom.
A játék mód be van kapcsolva. Beszéltem szombaton a Samsung egyik technikusával aki távsegítség használatával belenézett a Tv-be meg csinált egy rendszer visszaállítást, kérdeztem tőle a játék mód miatt lehet-e gond de szerinte nem. Kikapcsolni nem szeretném mert sokkal szebb a kép, nem véletlenül van kitalálva.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz still2 #124004 üzenetére
Akkor készítheted a pénztárcát, mert egy 65-ös TV majdnem kétszer annyiba kerül, mint egy ugyanolyan képminőségű 55-ös Samsung UE65NU8052, Sony Bravia KD-65XF9005B. Sony-nak jobb a mozgásmegjelenítése, Samsungnak az input lagja és tud fogadni 120Hz-et is natívan HDMI-ről, szóval Samsung játékra, Sony filmekre és TV-re jobb.
[ Szerkesztve ]
-
still2
tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék. Jelenleg van egy Panasonic TX-P50ST50E plazma tévém. Teljesen elégedett vagy vele de szeretnék egy nagyobb tévét. Egy 65 colos tévében gondolkozom amelynek jó ár érték aránya van és élvezhető képe van egy plazma után is. Előre is köszönöm a segítséget a tippekhez.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Partizan182 #124002 üzenetére
Kb semmit szerintem, mert ha, mint írtam is lett volna képminőségbeli különbség, akkor Q7-et veszek, ami nyár elején valójában még mind a kettőért rendesen elkérték az árukat. De majd a leendő vevője eldönti, ha megtudja úgy nézni, hogy esetleg lesz mellette egy Q6 is bekacsolva.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Jona00 #123998 üzenetére
Qled, 2 tuneres az tuti. A 8052-öt nem tudom.
A Q7 pontosan az a (lehúzós még egyszer eladjuk pár kis apró plusszal) típus, ami egy hangyafasznyival sem tud jobb képminőséget produkálni a Q6-nál, ezért aztán felejtős a plusz pénz miatt. A Q8-nál már elég szép ugrás van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- RME ADI-2 Pro AD/DA 2x AKM4490 768kHz 32bit
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- Samsung 55" QE55S90CATXXH 4K UHD Smart OLED TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest