Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
-
-
válasz
sandró60 #151035 üzenetére
Persze,hogy nem látni,mert a pixel hiba a bal oldalon van és direkt azt fotóztam ráközelítve, tehát nem a teljes képernyőt...
Amúgy ennek a kijelzőjét mivel lehet majd tisztítani? Most néztem az újlenyomatok olyan szinten látszódnak, viszont próbáltam letörölni, hát nem igazán tűntek el😳
-
Bugarov
aktív tag
-
Bakmat
lelkes újonc
válasz
sandró60 #149429 üzenetére
Na mindjárt csinálok pár képet rendes tartalommal, hogy megmutassam, hogy néz ki.
Egyébként sajna 14 napon túl vagyok és ha Marinea2-nek se akarják visszavenni, akkor nekem se fogják, mert nekem alapjáraton nem látszódik semmi.
Párom meg is mondta, hogy ki ne találjam, hogy visszaküldöm, mivel Ő mikor néz rajta valamit nem vesz észre belőle semmit. :'D -
glaci
őstag
válasz
sandró60 #149034 üzenetére
Már több is és hosszabb időre (órák) is, de sajnos semmi eredménye.
Közben felhoztam a másik TV -t, ami kb. ugyanakkor volt hangolva. Azon mennek a csatornák (az a pár, amihez nem kell CI), úgyhogy a TV vételi hiba is egy tünet.Gyári visszaállítással (vagy mi a neve a menüben) érdemes lehet próbálkozni?
-
Csabi1984
addikt
válasz
sandró60 #148003 üzenetére
Az a HDMi gomb felül mire való? Azzal lehet közvetlen váltani a HDMI-k között a Source nyomogatás helyett?
Egyszerűbb lenne.
Nem is értem miért nem lehet olyan távirányítót gyártani Tv-hez amelyen lenne fizikai gomb (HDMI1, HDMI2,HDMI3) vagy az elnevezésükkel (HDMI STB,HDMI-ARC,HDMI-DVI) és akkor közvetlen gombnyomás lehetne -
dethroner
veterán
válasz
sandró60 #147591 üzenetére
Egy ilyen horgolt terítőre igényt tartanék
wallace 234 Konyhai zenehallgatós telefonon van youtube vanced és a hozzá való yt music is
Csak azért nem vennék yt musicot, hogy a reklámokat elhagyja. Akkor inkább az amlogic tv boxra próbálok valami yt megoldást tenni.
De amúgy ez az árukapcsolás is remek, mintha azt mondák hogy kapsz egy Ferrarit 1 milláért, ha előtte veszel egy Suzukit 80 misiért -
dethroner
veterán
válasz
sandró60 #147332 üzenetére
Akkor még egyszer
Tévére csatlakoztatva egy bt. hangszóró, de ilyenkor ugye nem lehet a tévé távkapcsolóval szabályozni a hangerőt, mindig oda kell menni a hangszóróhoz és a saját gombjait nyomkodni (vagy odarakom magam mellé a kanapéra
). Tehát arra kéne valami használható megoldás, hogy a tévé kapcsolójával lehessen a kimenő bt. hangerőt szabályozni.
-
dethroner
veterán
válasz
sandró60 #147311 üzenetére
A csatlakoztatott bt. hangszórón van lehetőség szabályozni, de kényelmesebb lenne ha ezt a tévé távszabályzón lehetne megtenni. Ahogy pl egy telefonra csatlakoztatott bt. eszköz hangerejét is lehet szabályozni a telefon hangerő gombjaival. Gondolom nem lenne megvalósíthatatlan
-
-
anrab
addikt
válasz
sandró60 #147201 üzenetére
Arra ott a másik usb csati, ha kell.
De mint írtam nekem androidos. Mikor csatlakoztattam megkérdezte hogy rendszernek vagy cserélhető külső tárnak formázza. Nekem ezen vannak a tv appjai+amit telepítek és a torrentezés is erről megy. Nem kellenek külön eszközök, lejátszók. Belső memóriaként, tárhelyként működik.
Természetesen áram alatt van mint az usb vagy a merevlemez is de a fogyasztása töredéke egy vinyóhoz képest. Viszont nincs hangja.
Nálatok mivel nem lesz a rendszer része a funkciója is más lesz és az üzemeltetése és másként történik. Nektek egy külső usb média tár lesz.
Viszont már azt se tudom honnan indultunk. -
calvin76
tag
-
Ciccuka
veterán
válasz
sandró60 #137184 üzenetére
Samsung H6200 H6400 H6500
100Hz + CMR (Clear Motion Rate)Ezeket nem nagyon érdemes cserélni holmi 60Hz-es, de nagyobb képátlós tv-kre.
TV topikokban pár éve olyanokat ajánlottak helyette, amik első ránézésre is gagyibbnak tűntek (pl. felhasznált anyagok és kidolgozás minősége, igényessége).
Most, hogy jött rá FW frissítés így még 1-2 évig el lehet használni talán.Nem igazán látom a fejlődést ebben a kategóriában, úgy látom a gyártók inkább csak az egyre nagyobb képátló(k) elérésére törekednének, de már 4K felbontásban, még ha a képminőség (színhűség, színtelítettség, stb.) egyre rosszabb is lesz a végén.
-
tupacamaru
veterán
válasz
sandró60 #136399 üzenetére
Nem találkozott esetleg valaki olyan jelenséggel hogy a TV random időközönként egy figyelmeztető hangot ad ki? Van olyan nap amikor nem, de az a jellemzőbb, hogy naponta többször is. Nem biztos hogy a TV-vel van a gond (65Q6FN), mert csak akkor adja ha a T-home-os IPTV dobozról nézzük az adást. A Samsung fórumon már volt valakinek ez a jelenség, de nem tudom hogy lett-e megoldás. Itt a hang, ha esetleg valaki ráismerne és lenne ötlete, azt megköszönném. 5.-6. másodpercnél lehet hallani, bár nem nagyon lehet eltéveszteni.
-
Gézengúz
addikt
válasz
sandró60 #133929 üzenetére
Tényleg csere lesz, Nekiadtam Édesanyámnak az EH6030-at. Veszek valami 4k-sat, nincsenek nagy igények, DLNA menjen, mondjuk 50col, min. 100 vagy 200Hz. Nagyjából ennyi, az is lehet, hogy nézek valamit használtan.
Szétszedtem mert barátom mondta, hogy lehet a chip főtt meg benne, (elengedte a nyákot) nevetséges, hogy a nyák beszerelt állapotban, görbén feszült benne. Kilazítottam a tartó csavarokat, de ez már nem javul meg, gondolom, hogy a feszített panel és a hő (igen melegedős fajta volt még ez) megtette 11 éven keresztül a hatását.
Stimm, ez az. Úgy látom, sokan beírtak ezzel a hibával kapcsolatban.
-
trcvk663
tag
válasz
sandró60 #130863 üzenetére
Szia!
A problémám a következő: először egy 16 gb-os (pendrive), majd egy 128 gb-os (memóriakártya) eszközzel próbálkoztam, az exportálást a TV elvégezte, viszont a számítógépen csak ezek jelentek meg 0 byte-al (.device_info_cc5a8da7-7c93-4f0e-a778-0288a344ba3a és Channel_list_T-KTM2DEUC-1202.3.zip).
Mi lehet vajon a probléma, találkoztál (találkozott már valaki) már ilyennel? -
galaxys80
veterán
válasz
sandró60 #130476 üzenetére
Az az igazság, hogy szekrénybe lesz és az 55-ben nem is vagyok biztos, hogy befér.
(#130477) Celtis
Néz én rengeteg ismerősnél, családtagnál látok Samsung TV-n TV adást és sehol nem vettem észre akadozást. Azt gondolom ez nálad egyedi probléma.(#130482) ΞΔGLΞ
Nyilván valamennyire fontos a minőség is, de nagyszülők, azért teljesen más szemmel nézik, mint az itteni fórumtagok többsége.
De őszintén szólva én is a középső (7442) felé hajlok. Főleg, hogy ,most látom MM-ben19.000 Ft ajándékkártyán visszajár.Így már minimális az árkülönbség a 7022-höz képest.Mindenkinek köszönöm a segítséget.
-
steele80
senior tag
válasz
sandró60 #130079 üzenetére
Ma már minden politika! Az is politika, ha megírom, hogy kb 100X jobban élek mint 10 éve és gyakorlatilag semmi nem jelent problémát, de ezt saját magamnak köszönhetem nem egy bálványnak. És az is politika ha leírom, hogy általánosságban tényleg szar az eü és az oktatás, viszont, aki ezt nem hajlandó elfogadni az általában olyan kommenteket posztol mint te. De az is politika, ha valaki megkéri a másikat, hogy ne politizáljon, mert az neki nem tetsző véleményeket fogalmaz meg. Ez azért politika mert a hozzászólás korlátozná a másik határokon belüli véleménynyilvánítást. Viszont itt senki nem esik egymásnak az általánosságban leírt észrevételei miatt, mert egy bizonyos intelligencia felett sajnos vitathatatlanok a ténymegállapítások. Így politikai vita sem alakulhat ki.
-
-
válasz
sandró60 #127494 üzenetére
A tévém max 1,5éves típus, szerintem BT 4.1 verzió lehet rajta, de egy biztos, hogy újabb mint a közel 6éves Galaxy S4 telefonomban levő 4.0-ás verzió, amihez viszont tökéletesen csatlakozott a fejhallgatóm.
A Samsungot felhívtam, bár ne tettem volna, mert egy elég butácska és eléggé értetlen hölggyel sikerült beszélnem, mert hogy biztos hogy nem kompatibilis a fejhallgatóm a tv-vel.
Egy új típusú Sony fejhallgatónál pont ezt nem gondolnám...
Köszönöm srácok a fáradozásotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Sennheiser HD 650 - 2 év garancia
- Pro-Ject Tube Box S2 Black Phono PreAmp
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest