- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pw12345
aktív tag
válasz
Apa+Fia #106430 üzenetére
Elég kiábrándító, amiket itt írtok
Ezek szerint az egész K széria egy selejt halmaz. A 7000-esek szériahibásak, panelhibásak, az 5500 pixelhibás, döglik a távszabályzója (ilyet akartam venni, de jobb, ha kivárom az L sorozatot, vagy guberálok egy J-t).
Horror!
A hideg futkározik a hátamon.
Ráadásul világít a pixelhiba, meg foltos a fekete, milyen panel van ebben TN??? Úgy tudtam IPS és VA panelnél fekete a döglött képpont.
Ezt nem is tudom értelmezni 2017-ben, hogy pixelhiba, azt hittem ezt már 2010-ben meghaladtuk. Szemét jön le a futószalagokról?
Az enyém is a magyar ipar gyöngyszeme. Bontásnál tűnt fel, hogy a talpról hiányzik az egyik csúszásgátló gumibetét, ami híven tükrözi a hazai összeszerelés bravúros minőségét. A gondos kezek munkáját, a mérnöki precizitást, a művezető nyájas tekintetét, a MEÓs hatékonyságát. -
BBéci
legenda
válasz
Apa+Fia #55307 üzenetére
Honnan veszed, hogy előfizetés nélkül fogható? A honlapjukon erről egy szót sem írnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest