- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
gabo01 #148203 üzenetére
Igen, ez lesz a baj úgy néz ki. Hogy nem normál HDMI kimenet ami ARC-s, hanem csak egy ARC-t tudó HDMI kimenet. Kár, mert a régi plazma még tudta. Külső eszközömön van Netflix, de nem ilyen minőségben. Mindegy, lassan úgyis cserélném a médialejátszómat, majd ennek függvényében keresgélek. De azt hiszem egy Shield lesz a befutó. Viszont a nagyobb problémám amit először írtam, hogy ki kell húzni a HDMI a TV-ből, ha projektort akarok nézni. Na ez nekem most gordiuszi csomó, mert nem értem miért....
-
kokokka
addikt
válasz
gabo01 #148193 üzenetére
Ezeket is végigpróbáltam már. Minden lehetséges verziót amit csak tudtam! De a Netflix úgy néz ki marad a TV-n, mert sehogy a világon nem jön ki a TV képe a TV HDMI Out (ARC) csatlakozójából.
Netflixet projektorra pc-ről tedd ki - Ez nem megoldható.A másik probléma egyenlőre ugyan úgy fenn áll : úgy néztem most is a filmet, hogy a TV-ből kihúztam a HDMI-t. Egyszerűen nem értem...
-
Madwe
nagyúr
válasz
gabo01 #108149 üzenetére
Ki beszélt 4-5mről?
(#108150) index31 tud fehéret, csak nem annyira világosat, mint a led, s az abl csak akkor lép közbe, ha egész képen világos lenne, ha csak egy kis részen világos, azt nem szabályozza vissza. De pl ki az, aki max fényerőn néz tvt? én ledet soha, még direkt fényben se vettem 60% fölé...
-
index31
tag
válasz
gabo01 #108143 üzenetére
Ez egy hülyeség
Már bocsánat. Nem a tv adás miatt kell venni 4K tv-t. A tv adás mindig ratyi lesz, közelébe nem érthet az optikai lemezen lévő tartalomnak. Le vagy maradva, mert sok 4K HDR film van a neten is ha jó helyen keres az ember
. Nekem egy 48'-os tv-m van és azonnal kiszúrom a 4K és a Full HD közötti különbséget . A FHD a 4K mellett egy 720p-nek tűnik. Ajánlom figyelmedbe egy Planet Earth 2-őt 4K HDR-ben és utána térj vissza a Full HD-ra
-
jozsi252
veterán
válasz
gabo01 #107970 üzenetére
Az az igazság hogyha már veszek akkor úgy vagyok vele hogy legyen benne a 4k-is. Filmek miatt jól fog az jönni.
Illetve a másik kérdésem azaz hogy egy fullhd film hogy "mutat" egy 55"-os 4k-s tv-n?Igazából egyetlen 1 dolog van amitől tartok, az pedig a SD adások.
Műholdas UPC van, és van azért pár csatorna amit nem tudok HD-ba nézni. Na most a 40"-os H6400-os sincs túl szép képen az ilyen sorozatnak, akkor milyen lehet 55"-on?
(#107971) Gizmo94
Elvileg ha jól olvastam akkor HDR tartalomnál van előnye a 6400-nak, illetve gondolom kicsivel több minőségi dolgot pakoltak bele mint a 6000-be. Illetve Edge led-nek szebb a képe, legalábbis a topicba keresgélve ez jött le nekem.
(#107972) sandró60
Ahonnan a többi x ezer ember.
-
-
jambiyya
őstag
válasz
gabo01 #106246 üzenetére
Igen, bekapcs után kezelhetetlen, aztán magához tér de a H akkor is gyorsabb, amit nagyon nem értek. A firefoxos/androidos/stb. tévék állítólag ennél is lassabbak, ami már már értelmezhetetlen számomra.
Rögtön frissítette egyébként magát, igaz factory resetet nem csináltam a frissítés után. -
karicsek
aktív tag
válasz
gabo01 #106223 üzenetére
Neked szerintem ez kell a beállításokban.
- Changing channel numbers
(MENU/123) MENU Broadcasting Edit Channel Number
You can change the channel numbers. Set Edit Channel Number to Enable.
" This function is only available on certain models in specific geographical areas.
" When a channel number is changed, its channel information is not updated automatically. - Ha egy csatorna szám megváltozott, csatorna információja nem frissül automatikusan
Sajna csak angol nyelven találtam. -
karicsek
aktív tag
válasz
gabo01 #106221 üzenetére
Nekem ks 7000 van és ugyanezt eljátszotta, hogy reggelre megint összekutyulódtak a csatornák.
Nekem a
Beállítások - Adás - Automatikus hangolás - Készenléti automatikus hangolás - KI
megoldotta a problémát.
Így viszont nem látom, ha új csatornák jönnek be.
Egy próbát megér, ha nálad is hasonló a menü. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
gabo01 #106154 üzenetére
Ha nem online vetted a 14 napos visszaküldés lehetőségével, akkor nem kell őrizgetni... bár ha van hely akkor célszerű lehet megtartani, hátha később el akarod adni vagy szállítani.
Ha egyik sem fenyeget elég nagy valószínűséggel pár éven belül, vagy nincs hely... akkor dobhatod.
-
dethroner
veterán
válasz
gabo01 #106122 üzenetére
Na akkor légy férfi!
Az euronics honlapján az szerepel, hogy a 60J6240 tévét hivatalos magyar garanciával adják. Igaz hogy 1 év szerepel a honlapon, de ugyanez van írva a 75KS8000-hez is, és nem hiszem van épeszű ember aki másfél millás tévét vesz 1 év garanciával, amikor veheti ugyanazt 3 évvel is. És nem igaz hogy ezt nem a magyar leányvállalat forgalmazza:Még át is irányít az euronics oldalára a magyar samu honlap. Nekem egy routerrel trükközött a köcsög euronics, de volt eszem, kiálltam magamért és megkaptam amit szerettem volna. Te se hagyd magad, ahogy már írták felettem ezt vagy már regisztrálta valaki, vagy az euronics máshonnan szerezte be, de téged ezért nem érhet hátrány! Verd ki belőlük a téged megillető 3 év garanciát!
-
Flashget
félisten
válasz
gabo01 #73880 üzenetére
De egy biztos a mostani gagyi szemüvegben nagyon idegesít, hogy oldalról nincs takarva a látótér!
Teljesen jó észrevétel. Bár ilyen filmet este néz az ember, de még így is van zavaró fény oldalról amit az újabb szemüvegek nem szűrnek ki.
Másik fontos különbség, igaz a 3100-as típus nehezebb, de annak legalább szemüveg feelingje van, nem lehet levenni róla a szárakat, ennek az 5100-nak meg semmi..ill. okuláré mert az orrom végén ült. -
Flashget
félisten
válasz
gabo01 #73875 üzenetére
Igen mivel az F6640-hez azt használom amit meg adtak a dobozában pihen.
Nekem anno alapból 2db szemüveg járt a 32D6500-hoz, de Valentin napi akcióban 170K-ról 153K-ra vitték le az Edigitalban és adtak +2 szemüveget hozzá. Így van belőle 4 db a családnak pont elég.Új korában sem volt olcsó, mert 2db-ot 18K-ért adták a néhai pcdreamnél majd levitték 14K-ra az árát a 2db-os csomagnak utána már nem árulták.
ebay-en talán lehet venni olcsóbban és újat.Vhiktor próbáld meg gariztatni nem vesztesz vele semmit. Hol vetted a tévét?
-
-
ada19
senior tag
válasz
gabo01 #73071 üzenetére
A Vogelsek nagyon jó minőségűek, cserébe jó drágák: http://www.edigital.hu/Fali-konzol-tarto/Vogels-W53070-fali-konzol-p372483.html
-
BBéci
legenda
válasz
gabo01 #72741 üzenetére
És a H5000 képe szinte tök ugyanaz, mint a 6200/6400-é, csak jóval olcsóbban.
Az ilyen, és ehhez hasonló "okosságok" miatt van nálam tiltólistán az a honlap. Már eleve az Ultra Clear panel miatt nem lehet "szinte tök ugyanaz". De a 7-es széria mozgásmegjelenítése is lényegesen jobb. -
Flashget
félisten
válasz
gabo01 #72717 üzenetére
miért ne forgalmaznának hivatalosan? 314.900 Ft
de még 65"-ban is599.990 Ft
-
vagamo
őstag
válasz
gabo01 #71904 üzenetére
55" sok tapasztalatom még nincs vele, egyenlőre hibát nem tapasztaltam, képe szép, felhősödésnek nyoma sincs, minden elsőre működött rajta és könnyen belehetett állítani mindent. Csak a MKV file lejátszása számítógépről nem működik, de ez meg nem a TV hibája.
(#71903) dethroner: Köszi, kipróbálom a programot, WIFI-t miért felejtsem el 5G-s wifim van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest