- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
clorid
csendes tag
válasz
katona.jozsi #25998 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Alapvetően azt szeretném, hogy felrakok egy stock romot és kernelt cserélek. Akkor hátha gyorsabb lesz. Custom romokkal annyira nem szeretnék próbálkozni, mert anno mikor szórakoztam velük akkor egy idő után nagyon belassult a telefon és csak a reinstall segített. Nem tudom hogy ez mennyire jellemző azóta?
-
quailstorm
félisten
válasz
katona.jozsi #25992 üzenetére
azt használ persze
mondani akartam én is a CM11-et, de a legnagyobb gond az állandóan futó háttérfolyamatos mindent megzabáló messenger appokkal volt
azok még a HTC One-on is akadni tudnaksőt, iOS-re is van egy külön mod, hogy a Safari javascript enginet használja a facebook. Ja igen, tévhitek elkerülése végett, a facebook app nem app, egy spéci böngésző ami egyre többet eszik. Javascript az egész...
-
Janou
őstag
válasz
katona.jozsi #25992 üzenetére
Megosztanád azoknak a legrégebbi facebook és messenger apk-nak a letöltési helyét? Köszi
-
SFAkos
aktív tag
válasz
katona.jozsi #25984 üzenetére
Valaki linkelt itt nem olyan régen, korábbi fb/messenger apk-kat. Érdemes lecserélni. A FB alkalmazás néha annyi RAM-ot tud enni mint amennyi szabad alapból nincs kb. ezeken a telefonokon... És ugyanazt tudja mint pár évvel ezelőtt... Vicc
-
szaszapi
őstag
válasz
katona.jozsi #25984 üzenetére
Valaki tudna segíteni?Elment az Imei szám,hálózatot nem tudok váltani.Menthető még a készülék?
-
dvdbackuper
őstag
válasz
katona.jozsi #25982 üzenetére
szedd le azt a 2 appot
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest