- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftwerkfan
tag
válasz
quailstorm #25485 üzenetére
Hirtelen a Szputyi-félét találtam a gépemen, ami 2.2. Aztán rátettem a slim-et, megint üres az IMRE. Menteget a f@szom. Nem hiszem el, hogy nincs még egy olyan pakk, ami nem qrja el a számot, ki van gyomlálva és gyors...
-
kraftwerkfan
tag
válasz
kraftwerkfan #25480 üzenetére
Elmegy az IMRE... :-(
-
kraftwerkfan
tag
válasz
quailstorm #25476 üzenetére
Nem volt mentés, de 2.2-es froyo-t pánikomban rátettem, visszajött...na most ez egy nagyon butuska... :-) ha erre rányomom a slim-et, megint elmegy az IMRE?
-
kraftwerkfan
tag
Nabasszus...feltettem az ajánlott sli 4.2.2-t, és eltűnt az IMEI...üres konkrétan...
-
kraftwerkfan
tag
Szisztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan romot, ami ki van gyomlálva, nincs semmi extra benne és gyors? Mindennapi használatra kellene, nem játékra. 2.3.5 gyári van fenn, viber, fb...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest