- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jó az ami benne van, bár nem olyan rég láttam, hogy valaki Devil kernellel használja. Az viszont engem is érdekelne, hogy melyik a jobb és miért?
Ha a Devil kernelt felrakom, gondolom akkor is javasolt a 3wipe, ugye?
+egy kérdés: van valakinek valamiféle tapasztalata ezekkel az akkukkal:
[link]Üdv, Casee
-
törölt tag
Nalam is kijott egy wifi problema. Visszatertem a CM10.1.2-re. Tegnap meg minden ment rendesen, most meg olyat csinal, hogy bekapcsolom a wifit, de nem tudok csatlakozni a halozathoz. Megakad az ip cim lekeresenel vagy a hitelesitesnel. 2 halozaton is kiprobaltam, de ugyanazt csinalja
Valakinek valami otlet?
Udv. -
törölt tag
válasz
agoka07 #21752 üzenetére
Ha be volt kapcsolva az usb hibakereses, akkor most probald ki anelkul. Nekem is igy ment
+ van egy opcio, amiben ki tudod valasztani, hogy mikent akarod csatlakoztatni a telefont a gephez mar nem emlekszem az elnevezesre
Ezen belul tudsz varialni, hogy kieshez vagy adattarolas + meg1 opcio, amit szinten nem tudok
Remelem tudtam segiteni. -
törölt tag
Van valakinek tapasztalata a lugotolso stabil Helly Bean-nel?
Lehetseges az, hogy jobb, mint a CM 10.1 (stabil)?Udv mindenkinek!
-
törölt tag
Koszonom a valaszt mindkettotoknek.
Egyebkent nekem egesz pozitiv a kialakult kep a stabil CM 10.1-rol.
Akkuido teljesen rendben van (2-3 napot is ki bir napi fel-1 ora beszelgetessel+ 1-2 ora wifi+ alkalmankent navi es egy kis jatek ) es eleg gyors is.
Illetve azt sem tapasztaltam, amit korabban irtak, hogy esetenkent magatol ujra indulna.
Van meg 1-2 hianyossaga, de azok nem letfontossaguak (nekem legalabbis), meg meg ugy is pofozgatjak. -
törölt tag
válasz
pilu01 #21639 üzenetére
Köszi a gyors választ, de nem pont erre lennék kíváncsi.
Tehát stabil ROM van fent. És ez a stabil ROM most jelezte, hogy van újabb stabil frissítés?
A kérdés tehát, hogy ha letölti a rendszer, akkor tudom egyből telepíteni, mint ahogy a Samsung is csinálja gyári ROM-nál vagy ezt is cwm-ből kell? -
törölt tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy CM 10.1-re jött frissítés.
Ezt CWM-ből tudom telepíteni vagy gyári megoldáshoz hasonlóan, letöltés után egyből lehet telepíteni?
Ha CWM-ből kell, akkor ugyanúgy 3 wipe?
Előre is köszi. -
törölt tag
válasz
sziku69 #21486 üzenetére
Mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban volt. Jó kernelt raktam fel, stb...
És mint ahogy azt írtam is, a wifi bekapcsolása után bolondult meg. Utána kapott egy full wipe-ot, de a wifi bekapcsolásánál megint bebolondult. Szintén egy full wipe, de a wifit nem kapcsoltam be és minden tökéletesen megy. Azóta JB van fent és csak úgy hasít a GB-hez képpest
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
törölt tag
Üdv mindenkinek!
GÁZ van. Rootoltam "sikeresen" a telefont, de folyton újraindul. A CWM működik onnan láttam, hogy sikerült. Lehetséges, hogy a wifinél kavar be valami? Mert megpróbáltam bekapcsolni és azóta csinálja.
Egyébként köszönöm a gyors választ az előzőre.
-
törölt tag
Üdv Mindenkinek!
Valószínűleg már lerágott csont az, amit kérdezek, de ahányszor néztem utána, annyiféle képpen írták le:
Galaxy S-en még gyári 2.3.3 van. CM 10.1-et akarok rá tenni. Működik a 3 gombos download/recovery. Kell rootolnom vagy mehet fel egyből a CM+Gapps és install?Közben leesett, hogy kell rootolnom, mert így nem tudok /EFS mappát menteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest