- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendusz
csendes tag
Sziasztok!
Hol találom meg azt hogy minden programnál jelentkezzen fel a telefon a netre. Anno valamikor találkoztam v.melyik menüben azzal hogy lehessen választani a net/wifi meg együtt a kettő opciók között, most meg az istennek se találom!
Köszönöm!
-
csendusz
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki im+ winmobilon? Megköszönném ha küldene nekem egy üzenetet!
Köszönöm!
-
csendusz
csendes tag
Sziasztok!
Akkor ez most nem jó? Csak azért kérdezem mert pl egyszerre két progit nem tudok futtatni gondolom memóhiánya van és bezárja a régit.
PDA: AIJH1
CSC: XEHJG5
Phone: XXJF1 -
csendusz
csendes tag
válasz
dancsuri #8235 üzenetére
SIKEEEEEEER!
KÖSZÖNÖM DANCSURI!
Sikerült az első rom telepítésem! Sokkal jobblett a teló mint a gyári első rommal
na most már mazsolázhatok és próbáálkozhatok, remélem nem csak jót hanem valami pofásat is találok!
amúgy win7 x64-el skerült és így utólag könnyű volt!
ha kell help már ebben én is tudok segíteni, többen viszont nem, maradtam amatőr!
....ja és köszönet mindazoknak is akik fáradnak a fórumokon hogy részletesen leirják mit hogyan kell csinálni!
-
csendusz
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, nézelődtem egyett ahova csak hivatkoztatok.
Arra jutottam hogy elöszőr elmegyek a samsung szervizbe az oktogonon. Azt mondták garanciás a telom akkor ingyen kapok frissitést, majd hivatkozok az általatok említett tipusokra nehogy a régi szarnál csak egyel tegyenek fel jobbatés ha nem lesz jó majd úgy teszek mint Michael Douglas az összeomlás című filmben amikor nem olyan hamburgert kapott
Aztán majd beszámolok hogy mit tettek fel. -
csendusz
csendes tag
Sziasztok!
Nem valami gyors az omnia II-öm, de inkább az a baja hogy bezáródik sokszor a böngészőm
A memóriám is kevés ahogy nézem.
Tárolás
teljes: 149,88 MB
haszn.: 130,11 MB
Szbad: 19,76 MB
Program
139,15 MB
110,77 MB
Szabad: 28,38 MB6,5-ös a winfos rajta
És ez szerintetek jó?
PDA: I8000NXXIL3
CSC: I8000TMHIL3
Telefon: I8000BOIL1tudtok olyan oldalt ahol leirják magyarul, lépésről lépésre hogy kell felfrissíteni ezt a "vacakot"?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest