Új hozzászólás Aktív témák
-
trémobil
tag
Youtube-ozásra milyen progit ajánlanátok?
-
trémobil
tag
Üdvözletem!
Tegnap egy ismerősömnek feltettem egy új romot. Simán ment minden ahogy kell, most pedig valamiért nem érzékeli a SIM-et! Nem fogadja el a PIN kódot!
Légyszi valaki segítsen, hogy mi lehet a probléma oka!Köszi előre is!
-
trémobil
tag
Üdv!
Omnia 2-m van, azt már sikeresen Romoltam is!
Ismerősöm megkért, hogy frissítsem az ő i900asát. Kérdésem az lenne, hogy romolhatom-e ugyanúgy octanssal, mint az i8000-et??? :shock: -
trémobil
tag
XHook-hoz tudna valaki egy linket adni? Guglival sehol nem találom...
-
trémobil
tag
Van a beállítások menüben egy divx regisztráció gomb...
Gondolom, hogy való valamire, vki elmagyarázná nekem? -
trémobil
tag
Please help!
Hogyan tudom beállítani, hogy az "x"-szel be is zárja a progikat, ne csak háttérbe lökje? A régi IL3-mas ROM-nál volt ilyen beállítási lehetőség, az új JE3-mon viszont nem találom... Illetve az ikonok sem tetszenek a főképernyő alján! Ezeket lehet módosítani?? (Start menü gombja, tel gomb, névjegyzék gomb) -
trémobil
tag
Na hali all!
Szóval adott egy gyári T-s Omnia2 (szemem fénye)! Nagyon jó vas! DE Én azt szeretném, ha jobb, okosabb, gyorsabb lenne! A ROM frissítés észrevehető változásokat eszközöl? Mert ha igen akkor holnap, illetve ma ROM frissítésre kerül sor! Ehhez kérem segítségeteket! Mit kell tenni, hogyan, milyen progikkal, honnan? Kérdésre szeretnék válaszokat! Frissítsük az Omniámat együtt! Ha van köztetek szolnoki, szívesen venném a személyes segítségét is, persze csak ha profi! Készülhet videó is, a többiek okulására.
Jelenlegi kondíciók:
PDA: I8000NXXIL3
CSC: I8000TMHIL3
Teló: I8000BOIL1
2 napja vásárolt Té-s fón...Emil: ratt@citromail.hu
-
trémobil
tag
Ja, igen Opera...
Valamiért nem találom! A menüben az IE-t hozza fel böngészőnek... Az Opera-t hogyan tudom kipakolni parancsikonnak? illetve honnan? a készülék a Té-től van.
Sorry a sok kérdésért de az életben nem volt még windows mobilom...
Viszont iszonyatosan jónak találom a készüléket! rettenet sokoldalú! -
trémobil
tag
Üdv!
Mostanában netezgetni próbálok Wifiről az Omniámmal, de mindíg a Té-s hálózaton keresztül akar felmászni a netre! Hogyan tudom beállítani, hogy elsődlegesen mindíg a Wifit keresse???
-
trémobil
tag
Végre meglett az Omniám!
Tud valaki segíteni a beállításokban, frissítésben, stb??
Az igo-t hogyan kell rá telepítenem?Előre is sorry, de az életben nem volt még windows fónom...
-
trémobil
tag
Hali egy kis segítség kéne!
PDA: I8000NXXIL3
CSC: I8000TMHIL3
TEL: I8000BOIL1OS: 5.2.21876
A teló gyári, T-s.
Kell valamit updatelni rajta??? -
trémobil
tag
Üdv!
Olyat hallottam, hogy az omnia 2-n lévő 6.1-es windowst lehet 6.5-re frissíteni! Ez mennyire fedi a valóságot, és megmarad-e a T-mobilos gari a frissítés után??? Illetve megváltozik-e a kezelőfelület???
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest