- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowarez
csendes tag
Gondoltam mielőtt eldöntöm hogy az új ROM lite verzió legyen-e vagy teljes, kipróbáltam az SPB MS 3.5.5 verzóját. Letöltöttem több helyről is, de sajnos egyikben sem volt magyar nyelv. Tud valaki olyan 3.5.5 verziót amelyben van magyar nyelv?
-
kowarez
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom nem olyan egyszerű ez a ROM kérdés, sok verzió van, újabb és régebbi win verzióval...
Én is próbáltam utánaolvasgatni és szerintem nekem megfelelő lenne valami lite változat is.Egyébként a JF1-ből mintha két változat lenne:
1. az egyik az arab: JF1 leak at Kingmobi.net
http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/312457/jf1-leak-at-kingmobi-net/2. a másik egy JE3 alapú: JE3 lite WM 6.5.3 ROM || JF1 lite WM 6.5 ROM 2.07.2010, based on twu2 script
http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/309944/je3-lite-wm-6-5-3-rom-jf1-lite-wm-6-5-rom-2-07-2010/Mind a két JF1 verzió 6.5-ös nem 6.5.3-as, a JE3 6.5.3.
A 2. verzióról többen írták hogy jó, csak épp a hozzászólásokból számomra az nem derült ki hogy a JE3-ra vagy a JF1-re gondolnak a hozzászólók.
Melyik az a legújabb verzió amely lite és magyar nyelvű?
Én úgy láttam, hogy a JF1 vagy a JE3.
JF5-höz van magyar CSC vagy jó hozzá a JE5? JF5-ből van lite?Köszi!
Kowarez -
kowarez
csendes tag
Sziasztok!
Rászántam magam, hogy frissítsem a ROM-ot.
Melyik ROM-ot ajánlanátok?Extra programokat ritkán használok, legyen gyors, menjen rajta az iGO, Opera, WMWifiRouter, fényképező, legyen újjal jól kezelhető shellelje, billentyűzete, telefonja, névjegyzéke.
Segítségeteket, véleményeteket előre is köszönöm!
Kowarez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest