-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
Joccc07 #16406 üzenetére
Nekem legfeljebb időlegesen, idővel visszajön minden!
A YT-os zenehallgatás nem csoda, hogy melegszik, de mintha nem is lett volna a user meglepve! Ha használjuk, azért tud melegedni rendesen, pl, Goo világa kimondottan olvasztja a ragacslabdákat! Háttérben nekem még sosem melegedett jelentősen, csak valami képernyőző előtér alkalmazás csinált eddig ilyet, mint a navigáció, vagy a játékok!
A ZTE időjárás modulban meg lehet oldani, hogy ne a gyári ébresztőt indítsa az órára koppintva?
WiFi nekem nem dobálózik, de nagy ritkán tényleg újrakéri a jelszót. Részemről nem gáz, sokkal jobban zavar a touch fagyás, amikor épp van.
Ja, WiFi... Viber hajlandó ébren tartani a WiFi-t ha kérjük, és egész kulturáltan teszi. Nem vészes a fogyasztása, bár nyilván több, mintha hagynánk kikapcsolni néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest