Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
hentes555 #27444 üzenetére
RR Unofficial legújabb pités kiadása
Bár nem tudom működik-e rajta a smartbank, ezt valaki megerősíthetné, aki esetleg ezt használná.
Viszont cserébe van jól működő gyorstöltés. A Xiaomi powerbankról egész jól veszi le az egységet. De melegszik is mellé rendesen töltés közben.[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz
hentes555 #26369 üzenetére
Egy google camera alkalmazást kell feltenni a működéséhez szükséges magisk modulokkal. Tehát rootolt (Magisk) telefon kell, telepíteni kell az alábbi két magisk modult:
Camera2API Enabler
Gcam support (forrás)
utóbbira van egy ilyen is, ezt nem próbáltam, elvileg ugyanazt csináljaEzeken felül kell még egy google camera app, van néhány verziója. Nekem a GCamera_v.5.1.0.18_Mod_v.3.4.15_R4X.apk van fent.
-
vince
őstag
válasz
hentes555 #26357 üzenetére
A 9.1.2 nem a stabil, hanem a fejlesztői vonal.
Néhány eye candy fejlesztés került be az újabb verziókba (hibajavítások mellett, de ha ezek nem jöttek elő nálad, akkor ezek miatt felesleges frissíteni). Érdemes átfutni ingbrzy changelog posztjait a fórumban (minden témánál a #2 hozzászólása).
A 9.1.17-tel jött egy olyan lehetőség, hogy a feloldott képernyőn duplakoppra lezárhatod a képernyőt, illetve be lehet kapcsolni a lekerekített képernyő sarkokat, ez utóbbi nekem nagyon tetszik.
A legfrissebb, 9.3.7-tel pedig elérhetővé vált a dark mode android 7.1-es készülékeken is (a fejlesztői beállítások között lesz). Beállítható fixen ki-, illetve bekapcsolt állapotra és úgy, hogy az aktuális időtől függően automatikusan kapcsoljon ki és be.[ Szerkesztve ]
-
gyulaszu
senior tag
-
-
vince
őstag
válasz
hentes555 #17216 üzenetére
Tiszta telepítés ajánlott ha szoftvert váltasz.
-
grafnet
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...