Hirdetés
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
zoleeno1 #18359 üzenetére
Igen. Hasonlót tapasztaltam én is, most is szokták mondani hogy nem az igazi a hallhatóságom. Nagyon régi (értsd: 12 éves) telenoros kártyával is, új telenoros kártyával is, új vodás kártyával is. Nem valószínű tehát, hogy a hálózat hibája. Fülhöz emelve, kihangosítva, és BT kihangosítóval sem jó. Kezd elegem lenni belőle, hogy ez a telefon mindenre jó, kivéve az eredeti funkciójára. Iszonyúan dühítő. MIUIHU legfrissebb, stock kernel.
-
Daemos
tag
válasz
zoleeno1 #17836 üzenetére
Szia.
Először is gratulálok a telcsihez a családban !
Látom a problémád és ebben szeretnék segíteni mert igazából nicsn veszve a dolog.
Az alábbi linken tudod megnézni hogy hogy kell kikapcsolni a gyári alkalmazásokat!
Én ennek megfelelően jártam el majd utána leszedtem az alkalmazást és tökéletes minden
Nekem se kellenek a play filmek meg ilyenek...
Ha gond van szólj!
Ui: megelőztek!
-
orso0355
őstag
válasz
zoleeno1 #17704 üzenetére
Szerintem ne TG-t tegyetek rá, mert az érintés érzékenységét képes eléggé befolyásolni. Nekem is volt, én nagyon szerettem, nem zavart a különbség, de aztán rátettem egy másik fóliát (keresővel meg fogod találni, részletesen dokumentáltam), és az van a mai napig, imádom, olyan, mintha nem lenne rajta semmi.
Ha meg olyan tokkal használja, ami az elejét is védi, akár fólia se kell rá, mert akkor mi karcolná? (Nekem mondjuk épp a fülbevaló miatt kell a fólia, amúgy sima "belebújtatós" tokom van.)
-
grafnet
veterán
válasz
zoleeno1 #17710 üzenetére
Kereső...
"Tok" szóra...
Felhasználóra...Nem flip, de egészen korrekt! Kicsit már elszíneződött a hátulja, de ennyiért nem érdekel különösebben. Asszonyt sem zavarja.
-
grafnet
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest