Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Garmin topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
zoleeno1 #18359 üzenetére
Igen. Hasonlót tapasztaltam én is, most is szokták mondani hogy nem az igazi a hallhatóságom. Nagyon régi (értsd: 12 éves) telenoros kártyával is, új telenoros kártyával is, új vodás kártyával is. Nem valószínű tehát, hogy a hálózat hibája. Fülhöz emelve, kihangosítva, és BT kihangosítóval sem jó. Kezd elegem lenni belőle, hogy ez a telefon mindenre jó, kivéve az eredeti funkciójára. Iszonyúan dühítő. MIUIHU legfrissebb, stock kernel.
-
Daemos
tag
válasz
zoleeno1 #17836 üzenetére
Szia.
Először is gratulálok a telcsihez a családban !
Látom a problémád és ebben szeretnék segíteni mert igazából nicsn veszve a dolog.
Az alábbi linken tudod megnézni hogy hogy kell kikapcsolni a gyári alkalmazásokat!
Én ennek megfelelően jártam el majd utána leszedtem az alkalmazást és tökéletes minden
Nekem se kellenek a play filmek meg ilyenek...
Ha gond van szólj!
Ui: megelőztek!
[ Szerkesztve ]
-
orso0355
őstag
válasz
zoleeno1 #17704 üzenetére
Szerintem ne TG-t tegyetek rá, mert az érintés érzékenységét képes eléggé befolyásolni. Nekem is volt, én nagyon szerettem, nem zavart a különbség, de aztán rátettem egy másik fóliát (keresővel meg fogod találni, részletesen dokumentáltam), és az van a mai napig, imádom, olyan, mintha nem lenne rajta semmi.
Ha meg olyan tokkal használja, ami az elejét is védi, akár fólia se kell rá, mert akkor mi karcolná? (Nekem mondjuk épp a fülbevaló miatt kell a fólia, amúgy sima "belebújtatós" tokom van.)
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz
zoleeno1 #17710 üzenetére
Kereső...
"Tok" szóra...
Felhasználóra...Nem flip, de egészen korrekt! Kicsit már elszíneződött a hátulja, de ennyiért nem érdekel különösebben. Asszonyt sem zavarja.
-
grafnet
veterán
válasz
zoleeno1 #17701 üzenetére
A videó hanggal szokott gond lenni.
Ha hívás közben megszakad, arra van megoldás: keresőben lte/td-re kell keresned.
Out of box! Hagyjátok frissülni nyugodtan, van vagy 3-4 frissítés, amit szépen fel is tesz...
Nem hiszem, hogy el kellene állnod a vásárlástól![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- YouTube
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vírusirtó topic
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes