- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
SenorGrande #18555 üzenetére
Valami akku merules problemat biztosan, ilyet talaltam a neten. -
zoleeno1
veterán
Közben egy forumtars erre hivta fel a figyelmet, elvileg letezo problema (volt) xiaominal: [link]
Akinek gondja van a hangszoroval, nezze mar meg plz. Koszi -
zoleeno1
veterán
Gond van a teloval. Sokan panaszkodnak a paromnak, hogy nem hallják, egyik pillanatrol a masikra olyan, mintha meterekrol beszelne bele. Random jon elo, de gyakran. Van, hogy eleg, ha elemeli a fuletol es "mozgat" rajta, de van, hogy meg kell szakitani a hivast es ujra kezdeni. Terero maxon van, csinalja 2g-n es 3g-n is, telenoros. Tapasztalt mar mas is ilyet?
-
zoleeno1
veterán
Nálam is jelentkezett ez a hívás megszakadás probléma. Beállítottam e szerint: [link]. Viszont ez újraindítás után vissza áll UMTS-re. Ezek szerint ezt minden újraindításnál be kell állítani, vagy lehet fixálni valahogy?
-
zoleeno1
veterán
válasz
orso0355 #17835 üzenetére
Persze, ez tiszta sor. A baj inkabb az, hogy ismerve ezeket a jo kis google appokat, tuti elindulnak/futnak igy is a hatterben, a nelkul, hogy valaha is elinditotta volna
Bar, ezen lehet a tiltas sem segit
Na mind1, mondom ennel nagyobb baja ne legyen, a 4100-as akksi a hd kijelzohoz meg elvileg bitang nagynak kell legyen.
Tenyleg, kb mennyi SOT-ot tudtok vele osszehozni, atlagban, normal használattal? -
zoleeno1
veterán
Nos igy 1 nap utan nagyon tetszik a telo a paromnak, persze en allitottam meg laktam be neki, o csak nyomkodja
De jo kis porgos a rendszer, az arahoz merten teljesen jonak tartom (nyilvan mate 10 pro utan mar nem annyira, de ne vegyuk 1 kalap ala a kettot). A kamera sem olyan rossz az arhoz képest. 1 dologgal nem tudok megbaratkozni, gondolom ez a miui hulyesege, hogy nem tudom tiltani az appokat. Van egy rakat, amit a zasszony sosem fog hasznalni, tok feleslegesen vannak ott. De ennel nagyobb baja ne legyen
-
zoleeno1
veterán
válasz
grafnet #17702 üzenetére
Köszi, a videó hang Őt nem nagyon érinti
Hívás szakadást olvastam, arról már tudok, meg a megoldásról is.
Viszont most olvasom itt, hogy vannak amelyekre nem illeszkednek a tempered glass-ok, mert túl hamar kezdődik az üveg lekerekítéseEzek a full kijelzőt lefedők mennyire jók az ilyen modellekre? pl: [link]
-
zoleeno1
veterán
Sziasztok,
A zasszony belép a klubba, most rendeltem neki egyet az alza.hu-ról. Utána olvastam kicsit, de nem igazán találtam, ezért rákérdezek: Bármilyen típushiba, gyakori bug van ennél a modellnél? Szeretném tudni mire figyeljek az első pár napban, ha esetleg el kell álljak a vásárlástólKöszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Disney+
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest