- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Hol tudom kikapcsolni a gyári szoftban hogy ne kérjen pin kódot a telefon?
-
tobias40
veterán
A legújabb gyári rom-t lehet rootolni?
Ha igen bootloder nyitás is kell hozzá és vesznek a régi beállítások?Ezt szeretném megcsinálni de root kell hozzá ha jól látom.
Ez megoldható Redmi3S-en ha jól gondolom,root mindenképpen kell minden telóhoz amin gyári a rom?Ha van más megoldás erre root nélkül, akkor írjátok meg kérlek!
Köszi!
-
tobias40
veterán
válasz
trebrona #26605 üzenetére
Ez mit is jelentene?
Kerestem már eleget ha erre gondolsz de nem találtam...rákerestem magyarul,de úgy látom hogy ebben angolul kellene beszélni?
És a tárcsázóba ezt hogyan applikálom bele?"Az „Ok Google” alatt koppintson a Voice Match lehetőségre."
Nem engedi ,szürke a funkció gomb..
-
tobias40
veterán
Én meg olyan progit keresek droidra amibe ha belemondom a fülesbe a hívandó kontakt nevét akkor megmutatja a kijelzőn és automatikusan tárcsázza is!
Régi nokia buta telefonom tudta,okos telóra még nem találtam ami ezt tudná.
Olyan kell ami alapból kikeresi a telefonkönyvből és nem kell minden kontaktot "betanítani"neki,van 1300 kontaktom...Hátha vki tud ilyet!
Nem baj ha fizetős csak így dolgozzon ahogyan leírtam!
-
tobias40
veterán
Akinek van ilyen tokja adjon már linket arról melyikapp-al működik mert én nem kaptam hozzá Qr kódot és nem működik úgy ahogyan kellene!!
-
tobias40
veterán
válasz
thomas77 #26492 üzenetére
Írtam hogy az megvan,de a kapcsoló nem jelenik meg a menüben,ezt is írtam.
Honnan lehet "észrevenni" hogy megy a Volte?
Jobb lesz a hangminőség ?Régebbi firm.ben benne volt a kapcsoló de nem vettem észre semmi javulást,ezért nem használtam.
Most talán ha támogatott akkor érezhető lesz a javulás,gyakorlatban is? -
tobias40
veterán
Hogyan tudom azt megcsinálni hogy ha vkit fekete listára teszek az ne foglalt jelzést halljon hanem pl. mintha nem lenne térerő,nem kapcsolható stb..?
-
tobias40
veterán
Erre a problémára nincs több megoldás?
Az is érdekes hogy ha kerestetem a laptopon a hálózatot akkor Redmi 4X2 -t ír ki,ha ezt elfelejtetem akkor talál egy Redmi 4X-et amihez bekéri a jelszót de uanúgy nincs internet kapcsolat .
Mind kettő esetben próbáltam a dns kézi átírását de ez sem segített,most már sosem ad internet hozzáférést a redmi a megosztom a mobil netet! -
tobias40
veterán
válasz
zojjektum #26383 üzenetére
Igen vodafonos és így van beállítva mégsem jó most...
Mondom eddig ment hellyel -közzel de nem volt tökéletes mert ki-be kellett kapcsolnom a netet,restartolni a gépet stb... ha rájött a bolond óra.De most nem ad netet sehogyan pedig nem állítottam el semmit,tudomásom szerint...
-
tobias40
veterán
Nekem továbbra is gondom van ha a telóról osztom meg a mobil netet a laptop felé.
Hiába írom be a 8.8.8.8. -at a kézi dns-hez beállításhoz ,azt írja ki hogy korlátozott és nem netet!!Mi rákot kell ezzel a xarral csinálni hogy stabilan legyen megosztás?
Gyári legújabb firm van rajta.
Eddig ment mókolás nélkül hellyel-közzel de most automatán se megy se pedig ha kézzel beírom a dns-t.
Van erre tuti megoldás?
Napi szinten kellene használnom így a laptopot de szívok vele állandóan... -
tobias40
veterán
válasz
gyulaszu #26282 üzenetére
Autós kihangosító a jó megoldás,ha kocsiban telefonál sokat az ember(mint én) ennek az a hátránya hogy a kocsin kívül jobban lehet hallani mit beszélsz mint bent.
Ennek aza az oka hogy a rádió hangszórójára van rákötve és ez kifele nagyon hallatszik..BT fülest én is használta,sokkal jobb a hang minősége mint a kihangosító de abban nekem ois megfájdult a fülem és a fejem napi 6-8 óra használatnál..
-
tobias40
veterán
MI A2 Lite vagy Redmi Note5?
Árban hasonlóak,melyik a jobb választás? -
tobias40
veterán
Úgy néz ki hogy cserélem a telót...
Mire érdemes most ami hasonlóan jó és ilyesmi árban van?
Céges teló volt és most cserélni akarják de van beleszólásom.
Fontos a jó akku a 2 sim jó gps ,tehát mint a 4X! -
tobias40
veterán
Egy kb 4-5 frissítéssel korábbi "frissítést" vissza lehetne tölteni a telómra?
Ha igen,honnan tudnám letölteni?
Beállítások így is megmaradnak a telón,gondolom..A gyári alap rom van fent a legújabb.
Milyen hátránnyal jár ha ilyen régi romot használok?
Köszi!
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Urak!
Megnéznétek hogy megkapjátok-e a 4x-re az e-maileket mobil neten automatikusan?
Tehát sötét képernyőn felugrik az ablak hogy és az email feladója stb....(mint a wifi-n)
Igen sajnos nekem ennyire fontos a munkámhoz!Nekem nem megy és kíváncsi lennék!
Köszi előre is!
-
tobias40
veterán
válasz
sharp007 #24723 üzenetére
Igen ott mindkettő sim-nél zöld pipa van.
Azért gond nekem mert sokat ülök autóban és ott csak mobil net van és nem jönnek automatikusan a levelek sem meg!
Otthon és ahol rálépek a wifire mindenhol jönnek az üzik de ez sajna nem jó nekem..Csak nekem van így vagy csak engem zavar ez?
-
tobias40
veterán
Mi a teendő ha mobil neten nem jönnek a "riasztások"(e-mailok sem),minden gyári legújabb rom.
Wifin szépen jön azonnal minden ,mobil neten semmi.
Engedélyeket megnéztem és rendben vannak..Ötlet vkinek?
-
tobias40
veterán
válasz
DJGABI #23682 üzenetére
Úgy működik ha statikus ip-t állítok be neki,újraindítottam és utána is ment!
Az alkalmazást nem töltöttem le mert így is megy...Csak kérdés hogy mindig jó lesz ez így vagy időközönként be kell állítanom a kliens telefonon az ip-t és a dns-t?
Ha másik wifire akarok majd kapcsolódni a másik telóval akkor megint be kell írni vagy ez a beállítás csak a Redmi4x-hez van a többi hálózat az marad a régi,és megy minden mint eddig?
Köszi a a helpet!
-
tobias40
veterán
Erre vkinek van ötlete?
Fontos lenne hogy megtudjam osztani androidos eszközökre is! -
tobias40
veterán
Hi!
Mi lehet a gond akkor ha bekapcsolom a wifi hotspot-ot és másik teló nem kap netet a 4X-től?
Csatlakozás létre jön de nincs internet a másik telón!
Így volt a win-es laptopommal is de a dns átírás(8.8.8.8-ra) után ez rendbe jött,de a telón ezt nem tudom beírni,azt sem tudom hogy lehet-e de nem találtam ilyen beállítást!Próbáltam több telóval is android.ios stb de mindennel ez a gond!
Van megoldás vagy megszívtam?
-
tobias40
veterán
Nem ide!
-
tobias40
veterán
válasz
stanley00 #23367 üzenetére
Ez a progi nekem is fent van de nem gondoltam volna hogy okozhat galibát..
Utánanéztél ha letörlöd akkor jobb lesz az akku idő?Igaz én nem sokat foglalkozok vele mert este feltöltöm és akkor bírja egész nap a kb 4-6 óra beszélgetést,plusz a wifi,mobilnet gps, állandóan be van kapcsolva.Így marad estére kb 30-40% az akksiban.
-
tobias40
veterán
Én kipróbáltam mindkettő slot-ban de nem működik egyikben sem!
Igaz nem tudom kell-e vmi plusz beállítás ilyenkor de így nem működik a hotspot!Fura mert a megosztott laptopnál kiírja hogy csatlakozott és van internet elérés ,de semmit nem tölt be sem a böngészőben sem sehol máshol!
-
tobias40
veterán
Erre vkinek van ötlete?
Benneteket nem zavar hogy össze van ömlesztve a híváslista és nem különül el minden napra dátum szerint? -
tobias40
veterán
Hi!
Gyári tárcsázóban hogyan lehet beállítani hogy a napi hívások elkülönüljenek ?
Eddig Pixel phone-t használtam és abban működött de a frissítés óta nem így van!Gyári rom van fent legújabb frissítéssel..
-
tobias40
veterán
Nagyon off!
Tudnátok linkelni kijelző cserés videót egy Redmi3-ról ?
Mennyire "könnyű" kicserélni kompletten vagy inkább szerelőhöz vigyem?(Ali-ról venném hozzá a kijelzőt ha vki jobbat/olcsóbbat tud ne tartsa magában!)
Sajnos nem tudom mit kell beírni angolul és ezért írtam ide,még egyszer bocs!
Mondjuk van egy 4X-em is jöhet arról is videó de az még szerencsére egyben van!
-
tobias40
veterán
válasz
Lacikaaa007 #22073 üzenetére
Ez engem is érdekelne,régen jó volt..
-
tobias40
veterán
Hi!
Hol érdemes most venni 4x-et.eustock már nem forgalmazza.. -
tobias40
veterán
válasz
Black_Raven #18219 üzenetére
Telefonálásra használom,navira stb..
Nem nyomkodom feleslegesen,nekem ez munkaeszköz! -
tobias40
veterán
válasz
Black_Raven #18212 üzenetére
Az ujjlenyomatot minden használatkor kell,vagy csak ha újra lett indítva a telefon?
vince: megtaláltam a hsz-ed alapján gyorsan!
-
tobias40
veterán
válasz
Black_Raven #18206 üzenetére
Nekem ilyen...
-
tobias40
veterán
válasz
Black_Raven #18203 üzenetére
Hogyan csinálsz screenshotot a telefonról?
-
tobias40
veterán
Megvan a hiba!!
A "Show Lockscreen Password" kapcsolódott be véletlenül.
A zárt képernyőn felül a jobb sarokban van egy fogaskerék ikon és itt lehet beállítani!
Gondolom benyomódott a zsebemben véletlenül,mondjuk 1 év alatt egyszer sem csinált ilyet,de ezen is túl vagyok! -
tobias40
veterán
válasz
Black_Raven #18194 üzenetére
Teljesen véletlenül ,addig nyomkodtam amíg rá nem jöttem,a legegyszerűbbel kezdtem el egy idő után mikor nem sikerült egy pár percig..
A Biztonság app,az hol is van?szimi57: nincs és nem is volt ujjlenyomat nálam..
Az a furcsa hogy ha beállítom a zárat akkor 2x kéri be a PIN kódot,ezért gondolom hogy vmi más progi aktivált ilyen képernyő zárat de hogy melyik,honnan tudom kiszűrni? -
tobias40
veterán
válasz
Black_Raven #18192 üzenetére
Nem akarom törölni,céges telefon sok beállítással!
Már azt is megpróbáltam hogy 4 db 0-át beállítottam de így 2x is kéri a kódot,két különböző képen.
Nem lehet hogy vmelyik program csinálja ezt?
Nem raktam fel semmit mostanában,frissítéseket szoktam lefuttatni. -
tobias40
veterán
válasz
Black_Raven #18187 üzenetére
Az van hogy jelszó kikapcsolva!
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Vhogyan a beállítódott hogy a képernyő záram 4 db 0-ra !
Viszont a beállításoknál nincs sem a képernyőzár sem pedig az ujjlenyomat beállítva.Hogyan tudom törölni ezt mert bosszantó hogy minden alkalommal be kell ütni a 4 db 0-át,akkor is ha csak 1 percig nem használom a telefont!?
-
tobias40
veterán
Kicsit talán off de hátha...
A 4X-emmel tükrözöm a mytv adását a pana st50 tv-mre, egy ilyen eszközzel
A gond annyi hogy kockásodik a kép pedig kb 2 méterre van a telefon az eszköztől!
Van aki hasonlóan használja a telóját és tudja a megoldást?
Az eszköz a gyenge vagy a teló vagy mindkettő?A laptopomon uanott tökéletes a kép tehát nem a wifi hálózat a probléma mert a laptop is onnan kapja a netet!
Köszi!
-
tobias40
veterán
válasz
Csigusz 1 #11294 üzenetére
Korábban ez már itt jeleztem de nem kaptam rá választ.
Nem akarom ki-be kapcsolgatni de azért jó lenne látni az állapotát a kapcsolón! -
tobias40
veterán
Én is frissítettem a 9-re de eltünt pl. a gps widget kapcsolója!
Ezt hogyan tudom visszarakni,widgetek között nem találom.. -
tobias40
veterán
Hát nekem ez nem sok mindenben változott,vmivel gyorsabb lett.
Mit kellene még észrevennem ami feltűnő változás?Még csak 10 perce van fenn!
-
tobias40
veterán
A dupla kopp-s ébresztést még nem oldották meg 4X-re?
Hasznos dolog sztem.. -
tobias40
veterán
Az Eustock-os romra ez lehet rátenni?:
xiaomi.eu_multi_HM4X_7.8.17_v9-7.1.zip < 19 hours ago 1.2 GBAdatok,nyelv stb megmarad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest