-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Feleségemnek 1 éve van meg eme készülék és tegnap csinált egy furcsa dolgot. Visszaállt teljesen gyári állapotra, mintha csináltam volna egy hard resetet (még a fényképek is törlődtek a telóról)
Mindegy, mindent beállítottam neki, erre ma újra ue
Volt ilyen valakinek? Mi lett a vége?A készüléken persze gari már nincs (eustockon vettem 1 év garival, kb 1 hónapja járt le..)
Sajnos hw hibára gyanakszom, de azért megpróbálom sw-esen, hátha
Most kipróbáltam egy direkt hard resetet a bootloaderből. Kikapcs, majd hangerő+ és bekapcsoló egyszerre. Ez eddig szerencsére ua, mint a huaweiemnél. Na itt bejött sok kínai karakteres menü, de azért sikerült wipe all data-t megcsinálni. Most várok.A készülék egyébként MAG138 global verzió, nincs root..stb, a jelenlegi stabil romra frissült pár napja automatikusan: [link]
-
zolnagy
őstag
válasz
alpe1503 #11109 üzenetére
Akkor szimplán csak hazudott. Vagy nem tudta, vagy neki csak ilyenje volt...
Nekem ez a csináld magad dolog sose sikerült a fóliáknál, ezért nem is próbálkozom már vele.
Kijelzőt cseréltem már több telóban, de ez a fólia nem az én műfajom.
Ha legközelebb kell, azért majd lehet megpróbálom. Mindenesetre köszi a linket. -
zolnagy
őstag
Ma rakattam a telóra egy üveget, de nem ér ki a széléig. A mobilshopos ürge azt mondta, hogy ez való rá és azért nem ér ki, mert lekerekített az üveg. Ez így van, vagy nem? Köszi!
Kép: [kép]
-
zolnagy
őstag
válasz
Viktor0610 #4090 üzenetére
Az jól hangzik. Holnap megnézem, melyik van neki, de szinte biztos, hogy a kínai.
Köszi, megpróbálom. -
zolnagy
őstag
Egyik ismerősöm Kínában vett egy ilyet. Term. kínai rom van rajta, amin nincs egy google play sem.
Ha letöltöm a "global" romot, azt fel merjem tenni rá? nem lesz tégla? Így lesz google play..stb, ugye? Ehhez ugye nem kell bootloader nyitás és/vagy root?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged