- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #5241 üzenetére
Nem olvastad elég figyelmesen az előző hsz-om végét, ezért ragozzuk tovább a kérdést.
Azt írtam én, hogy miattam kellene a fejlesztőknek bármit is átalakítani? Nem! Azt jeleztem, hogy a magyar nyelvi beállításoknak megfelelően kellene látnunk a névjegyekeket, valamint a dátumot is egységesen mindenhol.
A Névjegyzék - Csoportok kérdés is egyértelmű hiba jelen állapotában.
Arra azért kiváncsi vagyok, hogy a V5 után a Névjegyek második sorába került Csoportok, ami "Vezn,Kern" beállításkor átváltozik "(nincs név)"-re miért is "jobban bejön"?
Szerintem egyértelmű, hogy a MIUI fejlesztőinek, egyszerre, minden ember kedvére jól rendbe kellene rakni ezeket. Ezért is kérik a hibák jelentését.(Nekem a gömbakváriumnál jobban bejött az előző ikon, de ez már valóban lényegtelen kérdés.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest