Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
válasz
herdsman12 #5781 üzenetére
En a miuiandroid.hu-rol toltottem a 17.0.0 mulilangot, ebben van mind a ketto, a letoltesenel 17.0-t ir de a 17.0.0 jon amikor szedni kezeded.
Te honnan toltotted a tiedet? -
mrmft
senior tag
-
mrmft
senior tag
Nalam 352MB-ot akar szedni a 15.0.0, hogy 17.0.0-ra frissitse magat.
Tudnatok nekem adni egy linket honnan tudnam leszedni a 17.0.0-t, hogy TWRP alol fel tudjam tenni?
EU-s verziot keresek a xiaomi.eu-s http://celogeek.miuiandroid.com link miatt visongat a PB igy azt nem eroltetnem, a miuiandroid.hu pedig meg 17.0-nal tart. -
mrmft
senior tag
válasz
Viktor0610 #5664 üzenetére
OK, koszonom.
Van valami oka, hogy nem a multilangot hasznalod? -
mrmft
senior tag
válasz
Viktor0610 #5655 üzenetére
WCDMA - Stable 17.0.0 Multilang errol van szo?
Root kapcsolo aktiv? Egyeb tapasztalatok? -
mrmft
senior tag
A miuiandroidos JHBCNBD16.0-ot felrakta mar valaki?
Ha igen alapbol rootolt a ROM? -
mrmft
senior tag
válasz
herdsman12 #5231 üzenetére
Passz, en csak most kezdek ismerkedni a telefonnal.
Nem bontom kulon vezetek nev, keresztnevre - az egyesz nev a vezeteknevnel van igy biztsan nem cserelget semmit.
Nekem az idozitett ki-/bekapcsolas hianyzik nagyon.. -
mrmft
senior tag
válasz
herdsman12 #5226 üzenetére
Ilyen nalam sincs, a legfrisebb magyar honlapos ROM-mal.
-
mrmft
senior tag
válasz
Graphics #5215 üzenetére
Nem kellett volna, a topicjaban irjak, hogy aki hagyta a 23mas gyarit ott nem volt gond, frissites utan elment a 2. SIM.
-
mrmft
senior tag
válasz
Viktor0610 #5194 üzenetére
De jo, pofas is. Mar lerendeltem a linkeltet...
-
mrmft
senior tag
Ilyen szilikon tokot keresek, akinek lenne folos kerem keressen meg privatban!
-
mrmft
senior tag
válasz
Viktor0610 #5089 üzenetére
ASOP helyett vegul maradtam a MIUI-n, az legalabb frissul.
De nagyon hianyzik az idozitett ki-/bekapcsolas funkcio. A csendes uzemmod nekem nem eleg.
Kapcsoljon ki este, es kapcsoljon be reggel magatol. Ezt, hogyan tudnam elerni? -
mrmft
senior tag
válasz
Viktor0610 #5085 üzenetére
Meg egy utolso kerdes mielott neki allok: beallitasokban, a ki-/bekapcsolas utemezese ugye benne van?
-
mrmft
senior tag
válasz
Viktor0610 #5083 üzenetére
OH, thx.
Tapasztalatok? Mukodik nomalisan? Kinai dolgokat kell-e kukazni belole? GAPPS nem erdekel.
Udv! -
mrmft
senior tag
Hasznal valaki rajta AOSP ROM-t (melyiket, honnan)?
Nagyon szabadulnek a MIUI-tol. Koszonom. -
mrmft
senior tag
Abban segitsetek nekem legyszives, hogy mit tudok lekukazni a telefonrol!
MIUI lancher nem fekszik azt mar csereltem Nova-ra, a stock android feluletet mar megszoktam.
Sem a google appjai, sem a MI cloud, etc.. nem erdekelnek, de olyat nem torolnek amibol gond lehet.
A telefonon a gyari ROM van: android verzio: 4.2.2.HM2013023, MIUI-5.3.21, alapsav: MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V28.P38, 2014/02/26 21:05
Amit irtanek: AntiSpam.apk, BaiduNetworkLocation.apk, BugReport.apk, CloudService.apk, com.google.android.gms_214301.apk, FM.apk, GameCenterSDKService.apk, GmsCore.apk, GoogleEars.apk, GoogleFeedback.apk, GoogleLoginService.apk, LBESEC_MIUI.apk, MIUICompass.apk, MIUIGallery.apk (ettol a nova galeriaja meg marad gondolom), MIUIHome.apk, PaymentService.apk.
Csak telefonalasra es neha navigaciora / fenykepezesre / netezesre van hasznalva a keszulek. Gmail es egyeb mail programokat mar letoroltem (gmail-t bongeszobol is tudok nezni).
A fentiekbol kiindulvan van esetleg meg valami amit torolhetek, vagy a fentiekbol mit ne toroljek?
Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest