- Telekom mobilszolgáltatások
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
válasz
kriszpontaz #6172 üzenetére
Köszi a segítséget!
Increasing ringgel próbálkoztam az emelkedő csengés miatt, de van egy késleltetés miatta a hívásfogadásnál. Képernyőn már megjelenik a bejövő hívás, de csak 1-2mp-re rá kezd el ténylegesen kicsörögni, tehát nem ez a megoldás. Szerintem ez alap egy telefonnál egy pár éve, egyértelműen a romban kellene lennie. Nem is értem miért nem panaszkodnak többen miatta. -
herdsman12
őstag
válasz
kriszpontaz #6172 üzenetére
Ha segítesz, azt megköszönöm, de ezt a képernyő villogás kérdést nem értem.
Nem jellemző a sima Hongmi találat.
Megnéztem az általad linkelt oldalt és nem jövök rá, hogy miért dobtad be ide ezt a kérdést?
(Mire befejeztem a hsz-t eltűnt az oldal.)
Az első találat egy Note, a második egy "titkos" oldal, a harmadik egy MiPad, a negyedik, ötödik és a hetedik az 1S, a hatodik és nyolcadik MI3, van még egy A820 (?) és egy M2S.Ha valós probléma volna a sima Hongmi kijelző villogás, akkor itt nem két bejegyzést olvasnál erről, hanem kb 2500-at, mint az 1S topikban a memória használatról.
Ne kímélj minket, ha tudsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest