- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
Volt ezzel a rommal gondod azota? Milyen cwmmel raktad fel? Holnap lehet csinalok egy backupot es kiprobalom. Nem mostanaban lesz stable v6
Volt nalam ma egy jiayu g3s is. Nem azert mert elfogult vagyok,de kellemesebb erzes a hongmit hasznalni, sulyra nagyon durva kulonbseg van koztuk, a hongmi kijelzoje is szebbnek tunt egy kicsivel. -
mclane_
aktív tag
Gratula!!!
Kis infót szeretnék a tanultabbaktól kérni tárolókapacitás témában. A Hongmi ugye 1G/4G-s és vettem bele egy 32es kártyát. Így néz ki:
System Storage 1,14GB/2,11GB; SD Card 30,61GB/31,64GB és Phone Storage 199MB/822MB. Melyik micsoda tulajdonképpem? Az SD Cardot értemA többit mire használja a telefon? Lehet olyat csinálni, hogy change default memory, ekkor ujrindulás után a Phone Storage és az SD Card helyet cserél. Jó ez nekem, nem okoz gondot?
Próbáltam régebben app2sd-vel illetve más progikkal appokat áthelyezni az SD kártyára, de nem működött.
Előre is kösz. -
mclane_
aktív tag
Gratula előre is, meg majd utána is
.
kano: Nem tudom mennyire ismered a tasker nevű appot, szerintem nagyon hasznos akksi kímélő tud lenni. Nagyon jól időzíthetőek benne egyes feladatok, én pölö arra használtam, hogy 10 percenként 1,5 percre bekapcsoltam az adatforgalmat. Így viszonylag naprakészek voltak a leveleim, mégsem szívta folyton az akksit. Sajna a jelenlegi ROMmal nem hajlandó működni. Ha esetleg megvan neked és használod, megleshetnéd, hogy műxik-e? Vagy bárki más aki használja
-
SSlyTR
senior tag
Már megint ezzel a sarc dologgal jössz? Most már mindenhol ugyanannyi az esély rá.
Egy bolt azt tudja csinálni, hogy ráírja a csomagra, hogy 30 dollár és ajándék. Nincs itt semmi mágia, amit a spemall, meg az ibuygou meg tud csinálni, de más nem.
Hetek óta lököd a dumát, hogy ezeknél tuti nincs vám, de semmi megalapozott tény nincs mögötte. Mert 1 éve, 6 hónapja nem kellett fizetni? Máshol se kellett! Erre nemrég álltak rá.Kérlek most itt a nagy világ előtt árul el mindenkinek, hogy miért is lehet ezeknél elkerülni a sarcot? Megkérdeztem ezt PÜ-ben is, ott nem válaszoltál, talán most. Szerintem nem csak engem érdekel. Többen kérdezték tőled, de senki se kapott választ.
-
nemlehet
őstag
Nem tudom, nekem itthoni nagy márkaszervízzel még jó tapasztalatom nem volt. Angliában az Acer az jó volt, postafordultával már kaptam is vissza megjavítva.
Ez valószínűleg azért lehet, mert a panelek is minőségi osztályokba vannak sorolva. Erre már nem emlékszek pontosan de meg van adva, hogy hány hibás pixel lehet adott mennyiségű rendesen működő között. Csak a minőségi osztályt kell megadni a gyártónak amire garanciát vállal és ha ezen belül van akkor nem tehetsz semmit. Nem hiszem ha nem is működik a kijelző vagy hatalmas vörös pacák vannak rajta akkor ne cserélnék... Gondolom 1 hibás pixelért nem cserélik (ahogy egyébként pl a samu sem hivatalosan, csak ha nagyon vered az asztalt).
De amúgy meg nem az eladó vállal garanciát a termékre? (ezért van a legtöbb helyen csak 1 év) Szal ha vetted a pandától vagy a minidealtől nekik kell ezt megoldani feléd, aztán meg behajtják ahogy tudják a gyártón. -
-
mclane_
aktív tag
Mi3-ra? Csak nem veszel egyet? Az nagy királyság telefon lehet, kár, hogy 1 SIMes
(#879) xhege: nem, MIUI heti frissítés van(ezek nem stabil verziók és Hongmira nincs), a Hongmi elvileg csak stabil kiadásokat kap a MIUIból korábbi infók szerint ez havonta fog érkezni.
(#881) hevizms
Nálam 3G elég sokat van bekapcsolva munka miatt, készítek majd screenshotot full feltöltés utáni használatról, de nálam 1,5-2napot bír átlagos használattal.
(#883) ÁrPi2
Az a srác nagyon korrekt, nekem a Hongmi-ban segített nagyon sokat a korai szopásokban, és az a G4es ROM tényleg jóvolt még tavaly is, csak zabálta az akksit. -
hevizms
addikt
Off
Nem azt kérdeztem nekem melyik lenne jobb.Már úton van.Pont azt szerettem volna kideriteni hogy érdemes lenne-e esetleg azon melegében eladnom és venni egy ilyet,mert tetszik.
Szövegértés
.
Ráadásul teljesen a Xiaomival kapcsolatos hsz volt az enyém szerintem.
Szerinted meg nem.
Szerintem meg a rendeléses dolgoknak a rendeléses topikban a helyük.Szerinted meg itt.
Te így látod én meg másképp.Ennyi.Ja és sorold melyik hsz-em volt még off,mert én most irtam először ide.
Elnézést mindenkitől az off-ért,de nem szeretem ha igazságtalanul vádolnak meg,még ha az ilyen kis semmiség is mint egy hsz.
Úgy érzem teljesen normálisan kérdeztem és a telefonhoz igenis volt köze. -
hevizms
addikt
Aki telefont keres az lesz szíves nem itt összeszemetelni a topicot. Van 2 kártyás topic és van Milyen okostelefont vegyek? topic is erre.
Köszi!Szálka-gerenda esete:
441,444,447,477,479,485,493,495,csupa rendeléses hozzászólás.Aminek van külön topikja amúgy.
Aztán még lehetne sorolni. -
mclane_
aktív tag
Én azt használom még mindig, pár apró baki van benne. Kamera ritkán induláskor fagylalt, LED beállítás nem működik csak piros/kék/zöldre. Aztán nálam ennyi.
Jut eszembe, tegnap kipróbáltam a kikapcsolás utáni ébresztést, tesztre ment, gondoltam élesben is lássuk. Természetesen amikor kellett volna nem ébresztett, viszont bekapcsolt a telefon, kikapcsoltam az ébresztést, majd elment lockba, na és onnan nem bírtam kihozni, sok nyomogatás után feléledt a kijelsző, ujraindítás óta jó. Szóval nem győzött meg a dolog -
mclane_
aktív tag
Éjszakára takarékra teszi magát, jó benne ez az energiagazdálkodós rész, báe jobb lenne, ha tudná azt, hogy előre beállított időpontban kikapcsolja magát, és ugyanúgy be is kapcsol egy másik időpontban.
Amúgy lehet hülye kérdés, de kikapcsolt állapotban ébreszt? Nem próbáltam még. -
mailman
tag
Ez igy nem teljesen igaz, bejaratott (rendeleses topicban is ajanlottkent felsorolt) webshopoktol tudtommal meg nem jott fake, max nem indult el a telefon azert kellett refund. Illeve ott az ali, tobb ezres tranzakcio utan is 95% folotti pozitivval rendelkezo eladoktol nyugodtan meg lehet rendelni, es a 60 napos ali penzgarancia gyakran jobban mukodik, mint a paypal...
-
lolchief70
aktív tag
Off: Hát sajnos ezt már én is tapasztaltam, így töketlenkednek a kínai webshopok.
Nekem "időben" "föladták" (mixeshop) a G4-esem 1 héten belül, hogy a HongKongPost majd 16 napig pihentesse. Paypal dispute és 2 napon belül már úton is volt a SingPost-al.
Ezért kérdeztem tőled hogy megbízhatóak-e a spemallnál.Ugyancsak G4-est rendeltem de Ebayről egy kereskedőtől és 2 nap után már volt TN és úton volt a telefon.
On: Még mindig akciós a Hongmi az Ebayen az általam is figyelt kereskedőnél:
[link]Erősen gondolkozom a megvételén, eléggé tetszik ez a MIUI felület.
-
vegyszer
addikt
Nekem az antelife volt, mikor 3 hét alatt adta fel a telót. Nem vertem az asztalt, azért sem, hogy bukott a vám előtt, mindkettő, mert a végén egy helyett bizony kettő jött.
A Red rice ma magyar földre ért.
De reménytelen a hétfői kiszállítás... Talán még karácsony után jó lehet...
-
ÁrPi2
senior tag
Kano ! Ez a csoportba vásárlás jó ötlet én beszálnék egy-kettő darabra szerintem, és én a mixeshop-nál látom mit lehetne nyerni csapatos vásárlással:
Szóval HongMi esetén a "sok" darab ára:Qty.Range(unit) Price(per unit)
1 US$196.00
2-3 US$194.00
4 US$191.00
5-9 US$189.00
10+ US$187.00És amit már rég megpályáznék a sok-sok Shipping cég közül (csak egy darabra marhadrága)
ennél a shopnál az az EUEXP !Van itt a Mixeshopnál (minden terméklapnál) egy "Shipping Cost estimator" - szállításidíj-becslés:
( példa 4 darabra )
EUEXP-With Battery Order (Europe express with battery, with tracking number.100% Sure NO custom duty for you,about 7-12days) US$100.05Itten izgatja a fantáziámat az amit kiemeltem vastagbetűvel! - Mit szóltok hozzá?
"No Battery Order" esetén (ha tehát másik tevekaravánon utazik az akkumlátor) még olcsóbb ez az EUEXP.
Persze, választhatjuk náluk a dhl-t és az ems gyors postát is
.
-
lolchief70
aktív tag
Miből gondolod hogy nincs sarc?
Én úgy tudom amit DHL hoz arra szinte mindig van, illetve már ők intézik alapból.
Spemallró amúgyl milyen tapasztalatok vannak?mclane_: Igaz ezt én is néztem, de az akciós ár DHL-el volt értendő.
Az Ebay-es kereskedőket pedig talán jobban lehet kontrollálni, mint aliexpresses kereskedőket. -
mclane_
aktív tag
Hát azért ez jobb mint az előző verziós(hívás végre jó). Ez meg csak kicsit zavaró. Az utolsó stabbilal sokkal többet szívtam mint ezzel
. Milyen gyakran jönnek a stabil verziók? Ja és de jó lenne végre, ha lehetne frissíteni updater appal....
Most vettem észre, hogy a Hongmi notification LEDje is tudja ezt a sok színt csak a menü fagy le állandóan. ... -
hunaqua
addikt
...ez nem így van,mind "ügyesen" adja fel,mégis most 80-90%-ban van Áfa.Esetleg,ha Te is ilyen helyen dolgoznál akkor a több ezredik csomag után röntgen nélkül is tudnád,hogy mi van benne.
Magyarországra csak Gift érkezik 10-25usd értékben!
...legalább hülyének már ne nézze őket senki! -
Banyu
csendes tag
-
esox
senior tag
Ígéretemhez híven megcsináltam a két SIMs tesztet. Képek itt.
Ahogy látszik a képeken, híváskor tudod kiválasztani, hogy az adott számot melyik SIMen keresztül hívja.
Hívás közben egy picurka kis SIM kártya ikon jelzi számmal, hogy melyiken keresztül megy a hívás.
Később a híváslistán is látszik a szám alatt.Beraktam egy képet érdekességként, hátha valaki nem ismerné az airdroidot.
Kábel nélkül wifi-n keresztül érhető el a telefon. Lehet rá installálni is és apk fájlokat letölteni....
Rengeteg jó fícsöre van. Telefonról is lehet simán screenhotolni például. -
esox
senior tag
Csengőhang ok, másik fél hangja ok, rezgés elég gyengécske nekem. Kabátban tuti nem érezném meg, farmerzsebben érződik, de simán lehet, hogy nagy sétálás közben nem érzi az ember, mint ahogy nekem is volt már nem fogadott hívásom emiatt. Mivel leginkább az azstalomon van a teló napközben, vagy a kocsiban kihangosítón (na ezzel még minidg küzdök egyébként) így ez nálam nem olyan nagy negatívum. GPS frankó, fényképek videók abszolute vállalhatóak, MIUI gyönyörű és zökkenőmentesen megy a kis rizsán, kijelző csodálatos... A hátlap picit csúszós, de úton van már a tok...
Ja igen a töltő, amit hozzá adtak (eus átalakítóval) brutálisan gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Minden, ami Unreal Engine
- Asztalos klub
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest