- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már letöröltem...
Azt hittem, valami kattogást kell keressek, az nem volt.Más. A Mobileuncle MTK Tools programmal lementettem az IMEI-számot, gondolom, ezt jól tettem, ugye?
Illetve még valami. Ezen kívül ha készítek egy TWRP-mentést, védve vagyok mindenféle probléma ellen, már ami az esetleges nem működő rendszer visszaállításában segíthet? -
SSlyTR
senior tag
1 éve mikor a defy-hez rendeltem tokot ezek mind 1-2 dolláros tokok voltak. 1,5 dollárba került az S-line tok, ami itthon boltban 2-3000 forint között volt. Már látom igazodtak ehhez az ebay-es árak.
Én egy fehér hátlapot rendelek majd 6 dodoért, egy tokot meg kapok hozzá, képet kaptam róla, annyira nem tűnik rossznak. Ha mégse tetszik, akkor meg úgy látom van már itthon piaca neki.
-
nemlehet
őstag
Egyébként menne, látja is a telefont, meg minden, csak a telón feljön egy üzenet, hogy a ROOT lehetőség a stabil MIUI-ban le lett tiltva. Töltsek le fejlesztői változatot ha ezt a funkciót szeretném. Szóval majd vagy keresek egy rootolt v5 alapú ROM-ot vagy megleszek nélküle.
-
xhege
veterán
Ez az oldal is ezt mondja:
2014-01-02 16:42, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadHevizmus: azért remélem, hogy január 2 óta nem Szingapúrban dekkol a csomag, mert akkor hülyét kapok. Eddig nem tudtam erről a mizériáról, de ha tudom DHL-el kérem
. Az eddigi rendeléseim mindig megjöttek 14-22 napon belül.
-
esox
senior tag
-
-
nemlehet
őstag
Mert aztán itthon gyorsabban megcsinálják. A barátom Lumiá 920-a 3 hete csücsül a szervízben, mert nem tudják mi a baja. Mármint azt tudják, csak hogy mi okozza azt nem. Megjegyzem ez a 4. alkalom amikor szervizeltetni kell, ráadásul egyszer egy zsír új készüléket kapott, mert nem lehetett javítani. Szal ne kínaizzunk feleslegesen...
Amúgy kiküldöd postával pár ezerért az kb 2-3 hét amíg kiér. Aztán ők visszaküldik futárral az max 1 hét. 1 hónap alatt megvan. Meg tudtommal a kínaiak nem szarakodnak a szervízzel, hanem simán küldenek egy másikat.
-
törölt tag
Csak a feladó szelvény van meg amit a csomag feladásakor kaptam. Arra gondolsz? Mondjuk a nyomonkövetési számot megadtam az eladónak,tudnám bízonyítani a Nav-nak,hogy vissza lett küldve a termék.Mostmár lehet írok nekik egy levelet,hogy megoldható-e a másik csomagra az Áfa mentesség.
Megjött fiamnak az új Hongmi,végre eredeti jött. Most van Öröm bodottá.
-
kano
nagyúr
Nekem a Spemall adott ajándékba egy flippes tokot is, de nekem nem annyira jön be.
Aki esetleg a Spemallról akar rendelni, van kuponkód hozzá:[link]
Remélem, hogy még él.mailman
Jelenleg úgy néz ki, hogy a 4.0 tartalmaz hibákat.
Az 5.0 már sokkal jobb, de nekem nem jön be a hangminősége (de ezt még nem tudom, hogy az ajándék flippes tokom miatt van-e). De szerintem ez a verzió azért sokkal jobb a 4.0-hoz képest.
A 6.0 lesz az igazi, reméljük. -
mailman
tag
Ez a legfrissebb stabil. Nagy valtozasra azert ne szamits, itt ott javitva lettek a magyar hianyossagok. Szerintem nincs benne akkora valtozas hogy wipe kelljen, de ha megis akkor elozetesen mindent le tudsz menteni a MIUI backup-al es teljesen visszaallithatod a rendszered az utolso ikon poziciojaig.
-
vegyszer
addikt
Kapcsolat
Címünk
Cím:
ibuygou.es
B6 huafeng 25. tér Business District Bao'an Shenzhen Kína
Telefon:
86-755-29492461Ha azt a POWER bankot valaki megleli másutt, kérem jelezze! Azért a DHL nem olcsó...
170€ meg több, mint ha nekem bukik a vámon. Bár remélem nem fog. Eddig 174$-ban van egy árhiba miatt. A 10$ Redrice kódért 26,5$-t adott a rendszer
az antelife oldalán két hete.
-
-
mclane_
aktív tag
Szia!
Ez nem jó. Akkor tudod ezt kiválasztani, ha a Recents nél(előző hívások) beírod kézzel a számot, vagy a korábban hívott számot tárcsázod újra, ott igen van lehetőség SIMet választani, de mivan, ha új kontaktot akarsz hívni.. De ez egyáltalán nem jó, szerintem a többség nem így telefonál. Lépj el egyet jobbra a Contats-ra, válassz ki egy kontaktot, megnyílik a profil oldala, a legelső a hívás, és próbáld hívni a SIM2ről, nem fog menni itt nem tudod kiválasztani. Én általában innen indítok hívást. Vagy tedd ki gyorshívásként a homescreenre a kontaktot, és próbáld hívni, itt is csak SIM1 fog tárcsázni, nincs választás....Szóval amit beírtál működik, csak nagyon nem jó. A kettes számú képen hiányzik az a menü ahol a Default SIMet ki tudod választani hívásra és adatkapcsolatra is. Alapban ez benne van az Androidban(előző telefonomban benne volt, szépen működött). -
-
Megnéztem a recovery-t.
A default.prop, nem tartalmazza a termékleírást... ez akkor lesz baj, amikor romot akarsz telepíteni, és a rom tartalmazza a termékleírás-ellenőrzést (pl. gyári frissítés)Ami az általad letöltött recovery-ben szerepel:
ro.secure=0
ro.allow.mock.location=1
ro.debuggable=1
persist.sys.usb.config=mass_storage,adbro.product.brand=Android
ro.product.name=full_MTK
ro.product.device=MTK
ro.product.board=MTK
ro.product.cpu.abi=armeabi
ro.product.manufacturer=unknownAz általam portolt recovery tartalma:
ro.secure=0
ro.allow.mock.location=1
ro.debuggable=1
persist.mtk.aee.aed=on
persist.sys.usb.config=mass_storage,adb
persist.service.acm.enable=0
persist.service.adb.enable=1
persist.service.adb.root=1ro.product.model=2013023
ro.product.brand=Xiaomi
ro.product.name=2013023
ro.product.device=HM2013023
ro.product.board=2013023
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=Xiaomi -
fdavs
tag
Amit a #306-os hszban linkeltem az WCDMA-s. Köszönöm szépen a segítséget !
Egyébként erről a Hongmiról tudtok mondani pár dolgot? Mármint van valami nagy hibája? A hangszóróját lehet tudni, hogy milyen (hangos vagy halk) ?
Nekem nagyon megtetszett ez a telefon és szeretnék egy ilyent vásárolni.Válaszotokat előre is köszönöm !!
-
citkar
addikt
Jó hallani, csak meg lehet oldani MTK6589-cel is a stabil, megbízható GPS-t (általánosan minden készüléknél), ha megbízható a cég és odafigyel a részletekre.
Kezd alakulni lassan az ára is, de mire eléri az általam várt szintet (és mire végleg megunom az Ioceanem) lehet már 8 magost választanék.
Szívesen vennék abból is Xiaomit, csak ha olyan későn jön, mint a Red rice, főleg mint a WCDMA képes...hát...majd meglátom.De továbbra is megerősít, hogy a Xiaominak és a Meizunak..no meg az Opponak, követnie kell a Huaweit és betörni Európába, de gyorsan...gyorsabban, mint ahogy teszik...különösen kis hazánkba
-
mclane_
aktív tag
Ha kikapcsolod mobilnetet, wifit? Bár igazából hozzászólni érdemben nem tudok
Viszont, hadd kérdezzem már meg, hogy akinek gyári ROM van rajta, azon lehet a Default SIMet választani? Lehet a multilangból marad ki? Akkor felpakolom az official ROMot... Vagy én vagyok teljesen sík hülye, vagy ez egy elég komoly hiányosság...
-
mclane_
aktív tag
Igen, teljesen jól működik, és gyors is.
Pár idegesítő dolog:
1. SIM unlock bekapcsoláskor, csak ez első SIMet dobja fel a másodikat nem...
2. Szabad memória: újraindításkor 600M, 4-5 nap után max. 280M(nem nem zavarja a használhatóságot), és ugye van egy gyári alkalmazás amivel be lehet zárni alkalmazásokat, ha egymás után 3szor használom minden alkalommal tud még felszabadítani memóriát, annak ellenére, hogy nem zár be semmi. -
mclane_
aktív tag
Hallo!
Nálam 3.11.29 multilang van, semmi gondom nincs a felvétellel.Más téma: most vettem bele egy diginetes SIMet, de nem akar működni, APNt beállítottam mégsem megy. Használja valaki hasonló módon? És működik?
Megoldódott, reboot nem segített, kivettem a kártyát, visszatettem és jó lett. -
Adikosa
tag
Youtube-on tesztvideóban nem hallani ilyet.
http://www.youtube.com/watch?v=p_W1jVw_blw -
mclane_
aktív tag
Nem tűnt fel. VIszont a GPS brutális. Volt MTKs telóm a Jiayu G4 és szívtam vele, 2-3perc alatt talált jelet AGPSsel, és akkor is alig látott műholdat. Ez a kis csoda pár másodperc alatt 13-14et talált a szoba ablakában ahol a Jiayu nem is látott egyet sem. Hihetetlen. Sokan fanyalognak az ára miatt a Dual SIMes topikba, de ég és föld a különbség a Hongmi és a G4 között, és árban is jobb. Részemről bestbuy volt, és hivatalosan is Xiaomi fannak érzem magam
)
Feltettem az instrukciók alapján a 11.29es multilangot. Különbség nincs, de legalább ezt is meg tudom csinálni. Az official ROMot is ugyanezzel a módszerrel tudom feltenni?
-
mclane_
aktív tag
Olvastam reggel is indulás előtt, csak nem volt már időm visszaírni
. Tied kb. a második készülék, nagyjából enyém lesz a harmadik(ma adták fel a csomagot).Nézegettem a képeket, kicsit sötétek, nem nagyon látszik a teló, viszont kicsinek tűnik, lehet azért mert jó nagy lapát kezed van?
Szóval a GPS a szokásos MTK-s GPS, a pár jó pont mellé akkor szedett ma össze nálad jópár mínuszt is. Az akksi használat akkor annyira akkor nem is rossz. Nyugodtan írd le a további benyomásaidat, észrevételeidet, én tuti elolvasom
-
esox
senior tag
Látom tényleg döglődik ez a fórum, vagy még túl kevés készülék érekezett meg
Folytatva az előzőt:
reggel waze-val jöttem dolgozni. Legalább 3 perc kellett a telónak, mire gps-t fogott, utána viszont tökéletesen "képben volt". Az autóban egy THB Bury bluetooth kihangosítóm van. Nagyon nehezen kapcsolódtak össze és hívás közben szét is kapcsolt. Ilyet eddig nem tapasztaltam egyik telefonommal sem, este újra megpróbálom.
6.10-kor vettem le a töltőről, azóta szinte folyamatos wifi (amikor nem volt, akkor 3G) volt 40 perc gps, 10-15 perc youtube... pár hívás, sms. Most 70%-on áll durván 4 óra használat után. -
mclane_
aktív tag
Gratula, várom én is a teszted, örülök, hogy ilyen jókat írsz róla, várom már az enyémet. Kíváncsi leszek a GPS-re, azt írják, hogy kifogástalan.
Nézd meg majd azt is légy szíves, hogy mennyi szabadmemóriád van mondjuk bekapcs után. Jiayu G4en próbáltam, az 1GB-ből átlag 100-200M maradt szabadon, bár nem befolyásolt ez semmit, csak érdekesség képpen vagyok rá kíváncsi.Nagyon jó témákat lehet letölteni a MIUIandroidról, és nagyon jópofán van megoldva, creditbe kerül a letöltés, creditet pedig fórumhozzászólások után kapsz(pölö, zsír téma
. Ugyanez a lockscreen téma is, bár a gyárihoz hasonlóan jól használhatót én nem találtam.
Ez a DHLes történet elszomorít, sajna enyém is azzal jön, de mondjuk én úgy is álltam hozzá, hogy lesz vám, de akkor erre a részére figyelni fogok
.
-
esox
senior tag
Megjött, nem fake, viszont a dhl kiszabdat a vámot a szállítsi költségre is, ami felháborító, főleg, hoyg direkt megkérdezték mennyibe került a szállítás és megkapták a webshopos fizetés részleteit.
De hogy ontopic maradjak:
a teló gyönyörű, a kijelző nagyon éles, szuper fényerővel. A MIUI rom valami elképesztően szépen designolt, letisztult, nem is tudom hogy mondjam. Egyszerűen jó ránézni.
A csomagban kaptam egy autós töltőt és egy magic tappancs szerű valamit, amit autó műszerfalra tapaszthatunk és erre tapad rá a teló. Bekapcsolás után pontosan 20 mp alatt jut el a telefon a lockscreenig (na ez a gyorsaság nagyon meglepett). Részletesebb tesztet majd később. -
mclane_
aktív tag
Megrendeltem spemalltól, kuponnal 220dodó volt. Teljesen egyet szoktam érteni a megfelelő témát a megfelelő topikban dolgokkal, de nagyon nem pörög ez a topik szerintem 1-2 ilyen hozzászólás elfér.
Elvileg DHLel jön a shipping nem free 18 dollár, csak két opció van minimális különbséggel, de szerintem kb. itt a legjobb az ár. Remélem megbízható oldal, ha mér a gizchine ajánlgatja -
esox
senior tag
Sajnos már nem tudtam az előzőt editálni. Itt a költséghatékony verziója az előző toknak, bár az azért nekem személy szerint sokkal jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest