Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
Gratula, várom én is a teszted, örülök, hogy ilyen jókat írsz róla, várom már az enyémet. Kíváncsi leszek a GPS-re, azt írják, hogy kifogástalan.
Nézd meg majd azt is légy szíves, hogy mennyi szabadmemóriád van mondjuk bekapcs után. Jiayu G4en próbáltam, az 1GB-ből átlag 100-200M maradt szabadon, bár nem befolyásolt ez semmit, csak érdekesség képpen vagyok rá kíváncsi.Nagyon jó témákat lehet letölteni a MIUIandroidról, és nagyon jópofán van megoldva, creditbe kerül a letöltés, creditet pedig fórumhozzászólások után kapsz(pölö, zsír téma
. Ugyanez a lockscreen téma is, bár a gyárihoz hasonlóan jól használhatót én nem találtam.
Ez a DHLes történet elszomorít, sajna enyém is azzal jön, de mondjuk én úgy is álltam hozzá, hogy lesz vám, de akkor erre a részére figyelni fogok
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest