Új hozzászólás Aktív témák
-
gyczib
csendes tag
válasz
m4csk4fogo #1430 üzenetére
Ma kipróbáltam újra az mkdroid tools-t,a 2.53-at , és nekem kapcsolódik.
Azaz factory módban vagyok , sok sárga rizsa van a képernyőn, telefon a pc-re van kötve
Ekkor pc-n elindítom az mkdroid tools-t.
Akkor elindul, és teker 5 másodpercig és aztán úgy látszik, hogy nem talált eszközt. Nem történik semmi.
De aztán eltelik vagy még 5 másodprec, és egyszerre sárgára vált a bal alsó sarokban
, azaz mégis megtalálta.
Mehet a root gomb. -
gyczib
csendes tag
Közben nekem is sikerült szóra bírni a MTKDroid tools-t a legujabb fajta hongmimmal.
A korábban linkelt windows driverek nem működtek, de Ez a frissebb b driver már működdött, és a felkiátójeles HM1 android phone jelzés eltünt az eszközkezelőbőlA vRoot program már múködött ezzel a drivverrel.
A MTK droid tools.al kicsit harcolnom kellett és csak úgy tudtam szóra bírni, ha a telefont factory módban indítottam újra ( power gomb és fel hangerő ) (tehát nem recovery mód, ami power gomb és le hangerő)El is készült backupom.
Remélem hasznos a tip. -
gyczib
csendes tag
válasz
nemlehet #1366 üzenetére
Igen, valódi a telóm, a cpu- szerint is s hozza az elvárt pontszámokat,
Most már azért elég jól megbarátkoztam a telefonommal, kezdem megszeretni.
És elég jól is használom már a képernyőt is, csak ez a fura érzés, hogy valami nem az igazi.
szokott olyan lenni, hogy nem mindegy hogy az ujjam hegyével, vagy begyével nyomom meg a képernyőnn az adott helyet, és viszonylag pontosan is kell célozni.
A galaxy s2-t kézbe fogva és a képernyőt birizgálva megkönyebbülést érzek. Igazából nem tudom eldönteni, hogy érzéki csalódás, vagy tényleg kijelzőhiba -
gyczib
csendes tag
Nekem kb 2 napja van meg a hongmi-m.
Még az eredi szoftver van rajta: miui-jhbcnah4.0
Engem valahogy zavar a képernyő érzékenysége.
Azaz nekem korábban Galaxy S2-m volt és annak sokkal érzékenyebb a kijelzője.
Ott épp hogy csak az ujjam hegyét hozzáérintettem és kiválasztja az adott menüt vagy funkciót. És elég pontosan eltaláltam a gombokat a képernyőn.
Itt hongminál néha kétszer háromszor is meg kell nyomnom a képernyőn egy gombot, mire elindul az adott program.
Lehet hogy a gyári szoftver vagy luncher a ludas, mert az ráadásul sokat akadozik és ott nagyon előjön, hogy elég sokat bénázok vele. Sokszor történik az, hogy megnyomok egy gombot és nem nyomódik meg, csak másodjára, harmadjára. Novával már sokkal jobb a helyzet. Bár novánál is az van, hogy ha menü gombot nyomok és után a rendszerbeállítások menüponot választom, akkor azt általában csak a 3. próbálkozásra tudom megnyomni.Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? Normális ez?
ennyiben más az az IPS és az armoled? vagy csak a képernyő nagyobb felbontása miatt vagyok béna és nem tudok eltalálni egy pixel széles menüt?
esetleg ez egy ismert bug a szoftverben?Bocs, hogy hosszú voltam.
Csak zavar ez a dolog, mert egyébként egy jó telefon ez, csak idegesít ez a dolog, hogy lehet hogy hardware-hibás.A készülék eredeti xiaomi
-
gyczib
csendes tag
Sziasztok!
Az én hongmi-m is ma ért Budapestre. 16-n rendeltem az antelife-tól és DHL hozza.Hétfőn fogom átvenni.
Elég sok hongmi lehetett azon a repülőgépen
Fel fog pezsdülni ez a topik, úgy érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest