Új hozzászólás Aktív témák
-
m4csk4fogo
tag
Én feltettem ezeket a drivereket, az eszközkezelőben minden ok.
VRoot-al root jogot is szereztem, ellenőrizve rootchecker-el.De hiába indítom bárhogyan a telefont, az MTK Droid Tools nem találja
Menteni szeretnék, illetve eltávolítani a tyúklábas alkalmazásokat.Android 4.2.2 HM2013023, MIUI-JHBCNAL5.0, kernel 3.4.5 van a telefonon jelenleg, így érkezett.
Egy hozzáértő segítségét megköszönném
-
nemlehet
őstag
Biztos eredeti a telód? Mert ez számomra nagyon furcsa. Jó pár telefont próbáltam, és bár nem a legérzékenyebb a Hongmi kijelzője, de abszolút hozza az felső-átlagot. Pláne az, hogy akad neked teszi gyanússá a dolgot. Esetleg még az lehet hogy hibás a készüléked... Nekem is vaskos ujjaim vannak, ráadásul nagy a kezem, de nem volt gondom a gépeléssel, vagy bármivel ezen a telón.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- OLED TV topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged