- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
magnusheron
tag
válasz
CharlieDrop #5058 üzenetére
Az ikon csomag bevezetésénél kezdték el a külön 200ft os hívószámkijelzést.
Főleg az olcsó csomagoknál van ez, Média Mániában benne van nem kell fizetni, ikon esetén meg kell.
-
Jadro
veterán
válasz
CharlieDrop #5061 üzenetére
A hívószámkijelzés lényege hogy Te lásd ki hív, nem fordítva. De ha nálad működik és ingyen aktív akkor jó.
Holnap majd megnézem az én új csomagomat is. Elvileg nem kértem hozzá.
-
n00n
őstag
válasz
CharlieDrop #5061 üzenetére
Mennyit fizetsz az Eco-ra havonta? (minimum)
-
Jadro
veterán
válasz
CharlieDrop #5058 üzenetére
Pedig ebben alapból nincs benne a szolgáltatás. Nézd meg egy számlád hogy van-e hívószámkijelzés tétel. [link]
-
llaszlo
veterán
válasz
CharlieDrop #5049 üzenetére
Pont az a lényege, hogy nem látod, hogy ki hív ha nem fizetsz elő a hívószám kijelzésre. Mióta vagy T-s?
-
llaszlo
veterán
válasz
CharlieDrop #5042 üzenetére
Mondjuk azért mert nem látod, hogy ki hív. De ha neked az nem hátrány?! Lelked rajta. Nyilván nem a te számodat jelzi ki.
-
Totyasrác
tag
válasz
CharlieDrop #4953 üzenetére
Nem tudom, mennyit bír - engem az annyira nem vonz, hogy videózzak rajta...
"Igazából a nagy képernyő a hozadéka ezeknek a telcsiknek"
... és egyben annak a meghajtása zabálja le az akkut gyorsabban, mint egy kisebb kijelző esetén. -
cyberapa
csendes tag
válasz
CharlieDrop #4939 üzenetére
Én csak ajánlani tudom! Három hónapja nyúzom, gyári rommal, csak a decemberi gyári frissítés van rajta, amit a T-mobile oldaláról töltöttem le. Eltartott egy ideig amíg a marketből és a netről összeválogattam a számomra legmegfelelőbb alkalmazásokat, de most már úgy gondolom minden megvan ami kell.
aContacts - telefonkönyv
Fring - Skype Msn stb
Quick Settings - Beállítások egyszerű kezelése
Fx Camera - Fotózás
AEPReader - Könyvolvasó
Discover - Wi-fi-n fájl másolás oda-visza
Tone Picker - Hang fájlok beállítása sms-hez és hívószámokhoz
Backgrunds - Hátterek egyszerű cseréje
Battery Alarm - Akksi figyelő
Advanced Task Killer Free - Alkalmazások leállításaKb ennyi
Email és kontaktok gmail-el szinkronizálva + a netszolgáltatómtól kapott email címet is rendszeresen használom, nézem. Bluetooth fülest használok kocsiban a gyárit zenehallgatáshoz. Olvasok emailezek, chatelek, böngészek a neten, a youtube szuper, mobil tv oké, a fotózás az fx camera progival elmegy. Én amíg ki nem jön a gyári 2.1 Android nem nyúlok hozzá. Nekem egy 8GB kártya van benne, tele zenével, könyvekkel. Minden este felrakom a töltőre, hogy napközben ne kelljen azzal törődni, mennyi van még az akksiban.
Szerintem egy jól használható, korrekt ár-érték arányú készülék (ami rettentően maszatolódik) Nagyon sok lehetőség van benne, ha valaki spéci romot tesz rá, de a gyárival is jól használható. Amit ebben a fórumban nem találsz meg a készülékről az nincs is. Ezért járok én is naponta ide.
-
Totyasrác
tag
válasz
CharlieDrop #4946 üzenetére
Őőőőőő - azért másfél giga (!!!) adatforgalmat már nagyon kell akarni... Bp-Pécs legyen 2.5 óra, azaz 150 perc, vagyis 9000sec. Namost 1.5G az ~1500M, 170kbps-sel netezni végig, átlagosan még edge használatával sem mindennapos csúcs (3G/HSDPA azért nincs végig, sőt)
Ott valami nem gömbölyű. -
Totyasrác
tag
válasz
(Mobil)net nélkül lehet, de minek?!
Most komolyan, az okostelefonok előnye a hagyományossal szemben pont netfüggő: mail-ek, közösségi oldalak, weboldalak használásának lehetősége, bárhol, bármikor. Cserében telefonálni még mindig az 5-10 éve gyártott telefonokkal lehet a legjobban, az akku-élettartamról nem is beszélve (ugye anno 5-6 napot elketyegtek a készülékek, napi 1-másfél óra beszélgetés mellett is)!
Minek egy olyan telefon bárkinek is, amiben van wifi, hsxpa-modem, bluetooth, aki nem akar netet használni? Zenét sokkal egyszerűbb/olcsóbb készülékek is lejátszanak... Videonézésre nem elég kraftos az akku (mondjuk nem hinném, hogy egy 2órás filmet végigbír), sz'al arra egy olcsó mp4-lejátszó jobb.
-
n00n
őstag
válasz
Akksi attól függ mennyit nyomkodott a telefont, illetve megy-e a wifi, meg ilyenek. Ha egész nap nyomkodva van, akkor estére már töltőre kell dugni. Ha egyáltalán nem nyúlsz hozzá, egy hetet is kibír. Napi 1-2 rövidebb telefonálás, sms, kevés netezés (napi 0,5-1 óra), akkor olyan 2-3-4 nap.
Nekem sincs mobilnetem, de otthon plusz munkahelyen van wifi. Ki lehet bírni természetesen énekül is. Bár igazából ez benne a lényeg, hogy el tudod olvasni az emailjeidet, twitter üziket, böngészgetni. Plusz alkalmazásokat letölteni. Szerintem, ha nincs legalább otthon wifid, akkor fizess be egy kisebb mobil netre. Ha van és útközben nem akarsz böngészni, csak mondjuk mikor otthon vagy. Akkor nem kell.
-
válasz
Szia!
1. Azért annyira nem vészesek azok az akadások, szerintem simán a használható kategórián belül vannak!
2. Nekem, ha kihasználtam, akkor nem bírt egy napot...
3. Nem! Ez, ahogy a többi android is, igényli a netet! (Illetve valamilyen adatkapcsolatot!) -
Akron99
aktív tag
válasz
Mobilnet nélkül meg lehet lenni, de wifi jó ha van a közeledben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest