- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattheo
tag
válasz
llaszlo #9741 üzenetére
http://android.modaco.com/content/t-mobile-pulse-pulse-modaco-com/309811/pulse-2-1-oscillation-rom-r7/ <------ez a téma. úgy van, h mikor az első hszt írtam, akkor még nem volt kinn a 7B..
a srác olvassa a kommenteket amiket kap, ás a jelek szerint reagál is..
szóval ez a legfrisebb.. Pulse Oscillation ROM R7B -
Mattheo
tag
válasz
llaszlo #9734 üzenetére
na ezt láttam.
nem b.sztatni akarlak, csak annyi ehhez h a stílus nagyon fontos, rombolja a morált ha nem megfelelő a hangnem, ha meg triviálisnak érzed a kérdést, amit már 50szer leírtak, hagyd annyiban, ne válaszolj.
valaki majd lehet megteszi helyetted.
kikeresi ha nem kap választ..
ez csak az én véleményem, nem is mennék bele, inkább az új Pulse_OscillationROMR7.zip-on csámcsogjunk..
nálam csak most települ.. -
Mattheo
tag
válasz
llaszlo #9729 üzenetére
és te nagyon segítökész voltál!
ezért nem veszek részt a téged legorombító üzikben, mert tudom.tanulságos story a frissítésekröl: sokat töltögettem a gépröl kábellel, frissítésekröl fel+le, de csak lerángattam az ext-es kártyát a pc-röl, semmi leválasztás.
az elsö gond amonRA hibaüzi, se upload zip, se recovery visszatöltés. reinstall nem segít. telón r1-es paul 2.1, fc hegyek.
pánik, gyári rom. update failed.
na innentöl csak idö kérdése volt..
2 nap múlva az egyik reboot után végtelen ciklus, android logó után restart.
3 napig fejvakarás, levelezés 3 forumon, amíg megoldottam.
a legeslegalapabb 1.5ös T szoft ment fel az átparticionált, full radírozott (szektoronként megírt+letörölt) eztán fat32re formázott (pc) majd újraparticionált (amonRA) kártyáról, az iz csak sokadszorra.
ezért kell leválasztás, föleg az app2sd-nél, mert ilyenkor kihúzod a rendszer alól a vinyót gyanítom. -
-
Gloob
addikt
válasz
llaszlo #9700 üzenetére
Laci
Ebben amit leírtál van némi igazság is. Ettől függetlenül ez a dolog nem csak igazság kérdése, hanem emberi hozzáállás vagy nem állás kérdése is, meg a segítő szándék sem árt ha megvan. Igaz ugyan hogy a "google a barátod" de speciel androidos témában inkább az idegen nyelvű oldalak adnának tájékoztatást, ha valaki érti. És ha nem? Tudom tanuljon meg angolul. Igen egy nap alatt. Vagy maradjon "hülye". Hidd el nekem, vagyok olyan fórumon is tag, ahol ha kell akkor 5x is elmagyarázzuk azt hogy mit kell tenni, hogy az a valami jó legyen. Az újoncoknak azért, mert újak, a régieknek meg azért mert ismerjük egymást. Mielőtt megkérdeznéd, hogy melyik ez a fórum, válaszolok rá. Ez a fórum nem a Te világod, és nem egyezik meg ezen fórum irányelveivel. Ebből gondolom Te értesz. No mindegy én ebből nem akarok vitát csak a véleményemet mondtam el. Nem vagyunk egyformák és a fórumok sem egyformák. Persze ez nem baj, hisz mi lenne ha mindenki egyformán gondolkodna.
Én személy szerint jobban szeretem a segítséget úgy adni is mint kapni. Egyébként nagyon sok kérdést nem tettem fel itt és nem is fogok, csak ha muszály. Inkább olvasom a hozzászólásokat, és megpróbálom azokat hasznosítani, aztán vagy megy és akkor jó, vagy nem és akkor esetleg kérdezek. -
Gloob
addikt
válasz
llaszlo #9693 üzenetére
Laci biztosan igazad van. Egyébként nem is vártam más választ, főleg Tőled nem. Bízom bent azonban hogy lesz más válasz is, nem csak a Tied. Egyébként én arra lennék kiváncsi, hogy mit lehet teni bizonyos alkalmazásokkal, hogy el se induljanak. Ez nem hiszem, hogy a kézikönyv témája. Ha esetleg mégis akor bocs, tévedtem.
Más kérdés: lehet ezt a romot (hivatalos 2.1) rootolni? Éppen a Te hozzászólásod linkjén van valami superboot-ra való hivatkozás. De nem értem a nyelvet. Égykét alkalmazást jó volna eltávolítani (pl. RoadSync), viszont ahhoz rootolt rom kell. -
Joeker67
aktív tag
válasz
llaszlo #9587 üzenetére
Kis kieg a multikhoz: véleményem szerint a magyar adórendszer miatt működnek ilyen jól, mivel mindenki minimálbérért dolgozik az egyéb jövedelmet az APEH miatt sajna nem lehet megtakarításokra fordítani vagy bankszámlán tartani, mert látható lesz, ezért jó magyar szokás szerint ott költjük el ahol nem marad nyoma - lsd. multik - ezért vesznek meg minden sz@r felesleges dolgot az emberek. Ráadásul az állam a multiktól sem kap annyi adót, mert majd mindegyik a zöldmezős beruházások és a munkahelyteremtés miatt további adókedvezményekkel működik.
Bocsi de ez kikivánkozott. -
Mattheo
tag
válasz
llaszlo #9587 üzenetére
Ismét remek a sarkítás, netet kitől rendelnék már?
a multi jelentése a wikipediáról:
A multinacionális vállalat (magyar közbeszédben multi) kifejezés olyan vállalatot jelöl, amely számos országban (gyakran több földrészen) rendelkezik telephellyel. Gyakran merül fel az a vád ezen vállalatokkal szemben, hogy a gazdasági versenyt korlátozni törekszenek.A gond a verseny korlátozásával van. Te hiába vagy mondjuk remek pék, ha neked a lisztet a beszállítód 200 Ft-ért hozza, a rezsiddel és a munkabérekkel együtt a kenyeret nem tudod kihozni mondjuk 400 Ft alatt.
Ezzel szemben a tesco tonnaszám vásárolja a lisztet, és tonnaszám árulja a saját maga által gyártott kenyeret, ezért minimál haszonkulccsal (esetenként a beszer ár ALATT, lásd tavaly nyári dinnyetörés az auchan parkolóban) árul, ezért te mint kisiparos nem leszel versenyképes.
Ezért megyek én a Lipót pékségbe, megveszek 1 3kg-os cipót, ami még 3 nap múlva is kenyér, mert hagyományos módon, jó alapanyagokból készül. A Lipót pékség is hálózat, de NEM multi. Lásd a fenti meghatározást.Különben ne offoljuk a fórumot, priviben szívesen megvitatom veled.
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
llaszlo #9454 üzenetére
megnézném a videót nagyon szívesen
sagesz93:
jó, proci erősebb, de a memória meg kevesebb... és itt szerintem az alap dolgokhoz az a kevés a pulse-nál, nem pedig a proci... de javítsatok ki ha tévedekbounty123:
az eredeti T-s rom?
nekem per pillanat azóta van fent, amióta kiadták és elkezdett iszonyatos érdekes tüneteket produkálni
néha gondol egyet és nyitogat programokat, van hogy 40mb szabad memória egy pillanat alatt leesik 12-14mb-ra és akkor tetű... sőt, most már elkezdte ez is, hogy van mikor az alap home felület 1-2 mp után jön csak be...bucsupeti:
még nem raktam fel a customized_hu t... utána már helyre állt az is, hogy ha hívnak akkor a szám "tulajdonosát" egyből kiírja? mert ha nem akkor azért nem fogom felrakni... -
cx29
tag
válasz
llaszlo #9446 üzenetére
én se
, de téged egyébként sem féltenélek, mert megoldod.,,,, na de rám azt mondják. hogy képes vagyok egy tömör vas golyót is elrontani
..... na hát így egyedül nekifogni
dehát én a nagyon alap átlagfelhasználókat képviselem itt
ööööö.... vagyis egyedül magamat..... ahogy körbenézek néha
-
cx29
tag
válasz
llaszlo #9404 üzenetére
igen mint oly sokszor ismét igazad van:-) eszünkbe jutott most hogy mondtad hogy gyakorlatilag nem is az ö elöfizetö mert tavaly sem tudtak segiteni bent a t nél más ügyben. Most azért lett érdekes a téma mert több évig még csak wappolni sem lehetett egyik telcsin sem mert nem volt aktiválva a szolgáltatás most pedig egyik hónapról a másikra kemény mb adarforgalom jelent meg a számlán :-) kérdés hogy hogyan ?hisz senki nem kérte hogy aktiválják azt:-) de aki azt sem tudja mi fán terem az adatforgalom mint a nejem:-) annak nem nehéz ide oda kattingatással megcsinálni ezt:-) na de már csináltam egy hibás profilt igy nem netez többet...... egyen
löre:-) -
fotósarc
csendes tag
válasz
llaszlo #9404 üzenetére
Semmi különöset nem csináltam. Először feltettem a hivatalos 2.1-et már ezzel is akadt a menü. Aztán Customised HU. továbbra is akad. Beletörődtem, hogy ilyen. Másnap felpakoltam a MCR romot ami a hivatalos magyar verzión alapszik, hogy férjen több program. swap 0 programoknak 512MB ext2 a maradék egy kingstone 4GB-os CLass4 es kártyán. Ha jól emlékszem R15 app2sd-vel. Ezzel továbbra is akad talán még jobban mint a hivatalossal. Direkt kipróbáltam még mielőtt bármilyen programot felraktam volna, de sajnos ez is akadozik. Érdekes hogy az alkalmazások többsége és az animációk nem akadnak. Ami rosszul megy, szaggat, az a menü görgetés, asztalok közti váltás, és a gyári böngésző.
Megpróbálom újrarakni a rendszert. hátha jó lesz.
-
Mattheo
tag
válasz
llaszlo #9385 üzenetére
bocsánat, lehet nem volt egyrtelmű amit írtam.
a hely ennél a redbullos vanillánál fogy gyorsan állítólag, mivel a dalvik a belső memóba kerül, 15MB>szabad terület marad csak telepítés után. cserébe állítólag piszkosul hasít.
viszont azt írják, h az üres terület gyorsan kopik, mert bár ap2sd van, de a dalvikra is mennek dolgok, de semmi konkrétot nem találtam ezzel kapcs-ban.én azt kérném ha valaki érti amit ideírtam, és tisztában van a rendszer működésével, írja le legyenszíves KÖZÉRTHETŐEN mitől fogy el a hely ha appokat telepítünk, mi is kerül telepítésnél a dalvikba pontosan
-
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #9365 üzenetére
azt hiszem, van valami minimális hardverkövetelménye is, ezért nem fog futni pulse-on soha. hero-ra sem lehet telepíteni, ha jól tudom.
annyit hozzátennék, hogy persze más, hardveresen fejlett telókon, így desire-ön is szépen működik, de a market ott sem dobja ki, be kell szerezni hozzá az apk-t.
-
törölt tag
válasz
llaszlo #9340 üzenetére
Értelek.
r15 without additions - ebben nincs sem a2sd sem a2sd+
r15 without additions with A2SD+ - egyértelmű
sima a2sd-t meg főzéssel lehet csak.én így látom, nincs sehol sem a romban a2sd, csak ha főzöd. átfutottam rootexplorer-el és nincs benne a fájl ami kell hozzá!
Az A2sd+rom nekem is rendesen működik, DE próbáld csak ki, hogy elindítasz egy programot, mondjuk egy iGO-t vagy akár SpriteBackup és látni fogod, hogy mennyi ideig tölt! HA! Class6-os memóriakártyád van akkor nincs semmi gond, de akinek nincs annak nem ajánlom, mert áthlyezi a dalvik cache-et az SD-re ami ugye lassabban olvas, mint az internal memory.
-
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #9127 üzenetére
Windows alatt csak a paragonnal lehet ext particiot letrehozni, az azonban fizetos, tehat vagy megveszed, vagy warezolsz, raadasul a kezelese nehezkes, es az eredmeny sem atombiztos.
Ha valaki minden aron szamitogeprol akar formazni, akkor legegyszerubb letolteni egy linux live cd-t (pl. ubuntu.com-rol), es ugy megcsinalni. De recovery-bol is siman megy a dolog. A forditott logikai sorrend nyilvan azert van, hogy a kisebb particiokat hozza elobb letre, es a vegen egyszerubb azt megadni, hogy a maradekot formazza fat32-re. Ahogy igy vegignezek a forumon, meg ugy altalaban, bele se merek gondolni, mi lenne, ha nem igy mukodne. Ez igy meg relative hulyebiztos.
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #9126 üzenetére
Én úgy látom, hogy nem, hanem az aktuálisan beállított home appra. Az android nem tesz különbséget a home appok között, eleve amivel a T-s romot kapod, az se az alap androidos home. A launcherpro sokkal jobb így.
Nálam se megy az acontacts, de más amit próbáltam igen (pl. most a dialer one). Valószínű bug a szoftverben, az acontactsot rég nem frissítették. -
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #8867 üzenetére
Hát csak hogy az all contacts-ban van kb. végtelen számú elem és azt mind felnyomná a telóra a T-s contacts. A csv-vel asszem a képek nem mennek át. Mybackupot kipróbálom. Lementem a teljes sd-t, leszedem róla az ext partit, felteszem a decemberi updatet aztán adok egy esélyt a 2.1-nek
-
sagesz93
addikt
válasz
llaszlo #8712 üzenetére
Tudom, hogy ez így van.
Elvileg 50kb-ig ingyenes, aztán fizetni kell, de mivel nincs net,(ezelötti telón se ment), gondolom nincs aktiválva, vagy rosszul van beállítva...
mindegy, itthon wifin elvagyok még, aztán majd intézkedek hogy legyen net.
Milyen lenne ha beállítanék a vodába, hogy lőjje be a pulse-ra a netet? -
sagesz93
addikt
válasz
llaszlo #8706 üzenetére
Nem, mivel olyan nincs aktíválva az előfizetésemre(vagyis én nem tudok róla
)
Hanem ahol ki lehet választani a hálozatot(settings - wireless network - mobile network settings - network operators) itt van vodafone 2g és 3g is..
Nem tudom ezt miként értelmezhetem, nem nagyon értek hozzá.. De elöbb kéne egy net. csomag az előfizetésemre.
Próbaként egy 100mb-st megnéznék, nagyjából mire elég ez? -
sagesz93
addikt
válasz
llaszlo #8698 üzenetére
Köszi, akkor leszedem.
Nincs bajom a fóliákkal, az lg arénámon is végig az volt, de kicsit csúnyán néz ki ezen, nem pontosan van felrakva... meg tudom hogy üvegből van, gondoltam inkább megkérdezem.Tudom hogy szivacs lehet belőle, ezért kérdeztem meg ezt is.
A networknél van voda 2g és 3g is, eddig nincs vele baj, sms, telefon megy, nincs net belőve, szóval nem tudom megnézni jó-e. Meg kicsit fura nekem, mivel az összes többi telónál külön be lehetett lőni a net. beállításokat, itt nem kell? Mert én nem találom... -
cotreaux
csendes tag
válasz
llaszlo #8693 üzenetére
Ezzel még nem is lenne gond.... az emberek dolgoznak, tévednek, de ha valaki téved lássa be, korrigáljon.
De...
Kezdem magam hülyén érezni, mint előfizető és fogyasztó ( akiből a T. Szolgáltató él ) és mint érintett telefontulajdonos is (vásárló), hogy nem kap, korrekt és elvárható pontos információt.
Jó ideje csak halogatás van és ígérgetés és csúszás a hivatalos frissítés kiadásával kapcsolatban.( Mióta is ? kósza információk a Huawei részéről, az is kierőltetve. )Továbbá, aki nem olvassa a prohardver fórumát, és mit sem tud a kialakult helyzetről, bedől annak, hogy a T-m. oldalán van a 2.1 frissítés, majd, elmegy és megvásárolja azzal a tudattal, hogy lesz egy jó kis készüléke új szoftverrel. (Majd szembesül, mégse... )
Ezt minek is nevezzük ? A fogyasztó megtévesztése ? Ugyanis a tegnapi jelzéseink után sem került le az ominózus baki a szoftver frissítés oldaláról.Sőt... ugyancsak hivatalos válasz, javítás sem érkezett az ügyben, pedig én is jeleztem az ügyfélszolgálatnak.
-
eduba
aktív tag
válasz
llaszlo #8689 üzenetére
Szó sincs őrjöngésről (bocs most olvasom nem őrjöngést írtál, hanem dühöngést)!
A két kulcs-szót idézőjelbe tettem (szolgáltató és ügyfél) pusztán erről van szó.
Úgy érzem, mint ügyfél joggal elvárhatom, hogy legalább tájékoztassanak.
A T. részéről még semmi nem hangzott el az esettel kapcsolatban (persze a szakértő közösség már ezt is megoldotta helyettük, mert rögtön meg is írták a hiba okát) a konkrétan hozzájuk intézett kérdésre sem válaszolnak (twitter, facebook).
Ez az amit (dühöngés nélkül) hiányolok.
-
bucsupeti
senior tag
-
Reignman
aktív tag
válasz
llaszlo #8523 üzenetére
Érdekes Jekyll és Hyde szindrómában szenvedhetsz, itt mindenkit vágsz és leugatsz, a T-Mobile-t pedig véded, pedig végiggondolhatnád, mennyi elfecsérelt napot, pénzt, fáradtságot követel, hogy valaki a hazavágott mobilját elvigye szervízbe, majd 2 hét múlva visszakapja.
Óriási blamázs, ha tényleg használhatatlan szoftvert töltött fel a T-Mobile, pláne hogy még mindig ott van a honlapjukon. Az pedig egy vicc, hogy el kell fogadnod letöltés előtt, hogy Ők semmilyen felelősséget nem vállalnak a szoftverfrissítés miatt...
-
syl5
őstag
válasz
llaszlo #8505 üzenetére
Hónapok óta hitegetik az embert, erre végre feltöltik a rom-ot, és tessék...szar.
Mindenkinek ki van/volt már a töke, erre reménysugár, majd jön a hideg zuhany. Még jó, hogy mindenki ideges!
Beleugrás...te miről beszélsz jóember?? Ez egy hivatalos rom, ez nem egy modaco-s tákolt rom! Itt nincs szó beleugrásról, egyszerűen a szolgáltató nem hibázhat! Mi lett volna, ha a rom tönkre vág x készüléket...Ezt már írni akartam neked:
Jó lenne, ha végre észre vennéd már magad! Te bazd+ valami felsőbbrendű lénynek érzed magad. Neked állandóan más a véleményed, mint a többségnek (amivel így szimplán nem is lenne baj), de ezt még tetőzi a bunkó, lenéző stílusod. Te mindenkivel összetűzésbe kerülsz..nem gondolod, hogy benned lehet valami hiba, és nem mindenki más hülye? -
Sh4rKy
senior tag
válasz
llaszlo #8518 üzenetére
oké, nézd azt, hogy bepörögnek az emberek arra, amit ténylegesen várunk hetek/hónapok óta... valahol megtudom érteni őket... én is egy pillanatra elkattantam, mert őrültem annak, hogy végre valamibe mi magyarok előbb részesülünk mint mások... de neeem, nem így van... és engem leginkább ez bosszantott fel. most tegyük fel egy német emberke mit gondol rólunk, "hülye magyarokról"?
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
llaszlo #8505 üzenetére
nem arról van szó, hogy mi nem hibázunk, de itt szolgáltatásról van szó... amiért fizetnek az emberek és nem is kevesen...
10ből 9 helyen csak fele ekkorát hibázol és ennyi embert úgymond akaratlanul átb@szol a palánkon, nem hogy simán kirúgnak, még jól "beléd is rúgnak kettőt" -
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #8357 üzenetére
Nem hinném, hogy telefon beállítás kérdése. A PC rálát a teljes lemezre ilyenkor, akár újra is particionálhatod, próbáld ki - pl. cfdisk /dev/sdb vagy sd[akármi]. Hogy melyiket mountolja magától vagy sehogyan se, az már rendszer/beállításfüggő, az én debianom magától pl. semelyiket, de kézzel bármelyiket.
-
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #8299 üzenetére
Nekem sincs semmi gondom az usbkapcsolattal és a használattal egy időben. Nem fagy le, nem lassul a működés.
Én linux alól rootoltam és tettem fel az amonrecoveryt, de gondolom windóz alól is ugyanolyan egyszerű. Futtathatóvá tettem a .sh szkripteket, rákatt és kész. Windóz alól másik fájlokat kell futtatni. Még csak parancssor sem kellett hozzá.
annyi, hogy olvasgatni kell előtte amíg meg nem értjük, az tart sokáig, megcsinálni már gyerekjáték. A baj akkor kezdődik, ha nem tudjuk mit csinálunk, csak nyomjuk, csináljuk. -
DarkByte
addikt
válasz
llaszlo #8344 üzenetére
Még arra tudok gondolni hogy máshogyan particionáltuk a kártyát. Én AmonRA-n keresztül te pedig lehet kártyaolvasóval "asztali" Linux-on és így más a partíciók sorrendje, máshogyan működik az App2SD script. De ez csak találgatás.
Egyébként ez Ubuntu 9.04-el és ezzel a 10.04-el is így volt/van nálam.Nálam a Gnome automatikusan felmount-olja, semmit nem teszek. Csak a leválasztást csinálom kézzel.
-
DarkByte
addikt
válasz
llaszlo #8335 üzenetére
Csak részben volt igazam.
Látszik az ext:
Viszont a mobilon tudtam progikat indítani. Vagyis ami volt régebben hogy hiába böktem ikonokra nem indult semmi és egy idő után totál megfagyott a mobil úgy tűnik nem csak tisztán ettől volt. Úgyhogy elnézést akkor mindenkitől, mindjárt hamut szórok a fejemre. -
DarkByte
addikt
válasz
llaszlo #8316 üzenetére
Ennek most már utána járok, mert meg vagyok győződve benne hogy ezt így láttam. (elővadászom a laptopomat) Lehet rosszul emlékszem és a telefon belső partíciója jelenik meg.
Egyébként jó egy éve használok Linux-ot, nem kizárólagosan, csak kiegészítőleg (munkában most már főállásban). -
DarkByte
addikt
válasz
llaszlo #8294 üzenetére
Nagyon egyszerű a válasz. Amikor mount-olod a telefont a gépre (tehát nem csak rádugod USB-re hanem a lehúzható menüből mount-olod mint mass storage eszközt), alap esetben a FAT partíció eltűnik a telefonon. Na most ha van App2SD partíciód ami ugye az ext partíció a kártyán, ezt is átmount-olod a PC-re. (tudom hogy így van mert Ubuntu alatt direkt kipróbáltam és tényleg megjelenik, Windows alatt nyilván nem látszik). Ilyenkor ezt is leválasztod a mobilról. Na most addig nincs gond még valamelyik progi nem akar valamit használni a fájljaiból, de amint ez bekövetkezik, kb. olyan a hatás mint mikor menet közben lehúzod a vinyót amelyről futtatsz valamit. Azt pedig tudom hogy Linux nem honorálja ha az eszköz csak úgy eltűnik egy mount point mögül, kollégám laptopját sikerült kernel panic-ba kergetni csak azzal hogy kivettem a DVD-t a meghajtóból leválasztás nélkül (elfelejtettem ugyanis
).
Valahol mintha még MoDaCo-n is olvastam volna erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest