- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
válasz
sagesz93 #11542 üzenetére
Az tény, hogy már olyan szinten vannak a postok a topicban, hogy ember legyen a talpán aki be tud csatlakozni és meg is érti, hogy miről van szó....ami szakmai oldalról jó, csak nehezen elvárható, hogy ezt az emberek megértsék.....az meg megint nem elvárható, hogy valaki vissza olvasson 12.000 postot, mert ennyi idő a világon sincs....és mire a végére ér megint várni fogja 3000 új post
Ezt azért tolerálni kell....még ha nem is egyszerű....
-
ATM_automata
őstag
válasz
sagesz93 #11248 üzenetére
Nálam is ez volt MoDaCo rom alatt....valami miatt nem szeret minden romot a Fancy-ben az időjárás kép megjelenítő....most az FLB r3-al tökéletesen működik, az időjárás képek is mindig megjelennek. Próbáltam a Beautiful-t is, amit neked is ajánlottak, de ott is volt hasonló gondom, illetve állatira meglassult tőle a rom.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
impalaman
aktív tag
válasz
sagesz93 #10886 üzenetére
Ez: [link] az a zenelejátszó ami pl. a Nexus One-ban is van alapból. Én ezt használom, simán csak telepíteni kell, nem írja felül az alap zenelejátszót, szóval azt pl. Root Explorerrel le lehet törölni. Viszont van llaszlo blogjában egy leírás aminek segítségével fel is flashelhetsz a telefonra bármilyen appot, beleértve persze a zenelejátszót is. Remélem tudtam segíteni és érthető voltam.
-
sagesz93
addikt
válasz
sagesz93 #10840 üzenetére
ja és ma reggelre már simán megy a dolphin, lehet hogy tegnap már a teló is álmos volt
Ha valaki még tudna linkelni framework-öket, azt megköszönném.
És most a pqi 4gb-s cl6-os kártya megy benne, ami az 1.7-nél nem nagyon akart csinálni semmit...
még1 : most ha kikapcsolom a telót, akkor repair ext-el kell indítanom? vagy ennél az app2sd-nél ez már megvan oldva? -
-
ATM_automata
őstag
-
kecz
aktív tag
-
bounty123
őstag
válasz
sagesz93 #9828 üzenetére
A #11-es postra gondoltam. Rootolt rom-mal pl. a better terminalba kéne ezeket begépelni:
su (majd enter, a root prompthoz)
pm disable com.android.music/com.android.music.MediaButtonIntentReceiverÉn nem próbáltam, valaki megnézhetné tényleg megoldja-e a füles zenelejátszó dolgot.
Pitterr: ha gondolod felteszem ide neked a handcent apk-ját.
-
janez
aktív tag
válasz
sagesz93 #9185 üzenetére
Na még egy kis magyarázat a dologhoz: Tehát én az alkalmazáskezelőben töröltem, mert nekem megy az a2sd, ezért azt az ext partícióra tette, így látható az alk.kezelőben. Ez úgy néz ki, hogy vagy ide teszi (a2sd-vel elvileg ide) : "/system/sd/app" , vagy ide: "/system/app"
Megfelelő jogosultsággal törölhető bármi, akárhol is van. Ilyenkor jön jól a root explorer.Én nem teszem vissza az eredeti t-mobilos 2.1-et, mert tökéletesen működik minden az mcr 2.1-es előzetessel is. Eddig legalábbis nem volt gondom vele. Viszont, ha jön egy újabb előzetes, lehet, hogy azt is felrakom.
-
bounty123
őstag
válasz
sagesz93 #8934 üzenetére
Nem tudok erre megoldást, legfeljebb hogy hosszabb időt állítasz be elsötétüléshez. Vagy ha néha egyáltalán nem szeretnéd, ha lekapcsolna, arra jó a 'toggle screen timeout' progi. Esetleg a keepscreen, ami ha fut a beállított app, akkor nem kapcsolja le a képernyőt. Utóbbi állandóan a memben csücsül, úgyhogy nem szeressük
-
Watt25
veterán
válasz
sagesz93 #8850 üzenetére
Tudom, hogy bedugott töltővel eddig is működött, éppen valami olyasmi miatt, mert a töltőn keresztül gondolom "leföldelődött" a telefon.
De most mondhatod, hogy nincs a szoftvernek hozzá köze, én nem sem hittem el, amíg nem láttam a saját szememmel, de két tény:
1. Ha leraksz egy fa asztalra egy Pulse telefont, amiben 1.5-ös ROM van, akkor nem tudsz kattintani, ha csak úgy fölülről nyomkodod a kijelzőt.
2. Ha ugyanerre az asztalra ugyanazt a Pulse telefont lerakod 2.1-es rommal, akkor akkor is érzékeli a nyomkodást, ha csak a kijelzőt érinted.
Mindkét esetben persze USB, vagy bármi más kábel bedugása nélkül! -
llaszlo
veterán
válasz
sagesz93 #8709 üzenetére
Azért nem ártana ellenőriztetni, hogy mik vannak bekapcsolva. Mert a voda kb fél 3/4-ed éve csinált olyat, hogy valami netes vackot ingyen bekapcsolt, de ha nem kapcsoltattad ki akkor amikor lejárt az ingyenes időszak akkor fizethettél érte.
Tudd, hogy bármelyik szolgáltatás kikapcsolását kérheted. Ezt azért írom, mert átb@sszák sokszor az ügyfelet és azt mondják neki, hogy ezt nem tudjuk kikapcsolni önnek.
Az am nálad látszik, szerintem a SIMről van. -
llaszlo
veterán
válasz
sagesz93 #8695 üzenetére
Szedd le nyugodtan. Én anélkül használom már fél éve. Üvegből van nem karcolódik.
A vodás nettel nem kizárt, hogy szívni fogsz. Ha nem vodás a telefonod és vodás szolgáltatást veszel igénybe akkor a legtöbbször szívás van vele és nem működik (tapasztalat). De ne legyen igazam.
-
cotreaux
csendes tag
válasz
sagesz93 #8560 üzenetére
Nem gyanúsítgatásnak szántam, de gondolj bele, ha Te így kapnád vissza, nem zengenél örömódát róla a többieknek ? Mi új, mivel tud többet, mi az ami más, vagy épp mi az ami nem "múködik 1,2,3 " :-) Vagy olyan embert aki frissen vett mondjuk a mai nap ilyen készüléket az új 2.1-el ? Olyanról sem hallottam... sajnos ennyi hitegetés után...már megfordul minden az én fejemben is.
-
-
sagesz93
addikt
-
llaszlo
veterán
válasz
sagesz93 #8323 üzenetére
Szerintem tuti, hogy a kártyával van valami gond. Én azért azt javaslom, hogy ha van kártya olvasód akkor külön partícionáld és formázd meg, valami partícionáló programmal, vagy esetleg egy linux liveCD-n található particionáló progival. A telót is használhatod olvasóként, de csak úgy, hogy felteszed a gyári ROM-ot, aztán pedig csatolod a PC-re a kártyát. És akkor már tudod partícionálni és formázni is.
-
DarkByte
addikt
válasz
sagesz93 #8289 üzenetére
App2SD partíciót csináltál? Ha igen, onnantól kezdve nem használhatod USB-n keresztül mint háttértárat a telefont mert egyrészt kihúzod a progik alól a tárhelyet amikor mount-olod (ebbe gyorsan be is lehet fagyasztani a telefont), plusz indíthatod újra a mobilt recovery módban hogy javítsd az ext fájlrendszert. Az említett "Installation error" hiba emiatt van, ezt minden ki-bekapcsoláskor is "megsérted" szóval lehet javítani. Sajnos nagyon szerencsétlen de ha ügyelsz rá akkor együtt lehet vele élni.
Ha ragaszkodsz az App2SD-hez akkor javaslom valami alternatíva kidolgozását, én például a SwiFTP szervert használom a telefonon, WiFi be, majd elindítom és utána Total Commander-ben rácsatlakozom (vagy Kruasder-el Linux alatt) és már repkedhetnek is a fájlok. Persze a sebessége csak töredéke lesz az USB-snek de nem olyan vészes.
-
-
szente
addikt
-
sagesz93
addikt
válasz
sagesz93 #8282 üzenetére
Megcsináltam megint, most jó ahogy látom.
Kérdés: a bill.zárat lehet valahogy cserélni? Nagyon nem bejövős ez a bogyó.
A bill.-t hogy lehetne magyarra varázsolni? Marketből kéne szedni valamit?
Böngészőből érdemes valamit feltenni?
Olvastam taskkillerről is, honnan/melyiket?
Még1 amatőr: a gépről szedett appokat hogy lehet feltelepíteni? sd-re ráhuzom telón megnyitom azt ennyi?
-
llaszlo
veterán
válasz
sagesz93 #8080 üzenetére
Parasztvakítás, mint linuxon a Beryl vagy a Compiz funkcióinak nagy része. Értelme és gyakorlati haszna nulla csak az akkut és a procit zabálja. De haveroknak lehet mutogatni, hogy mekkora király.
Nekem megy rendesen a kamera. Azt nem tudom, hogy hol kell megnézni hány FPS, de tuti nem 10, mert elég folyamatos a felvétel. Bárhol készítem.
-
Watt25
veterán
válasz
sagesz93 #8062 üzenetére
Az a baj, hogy a ToonWarz után nehezen tudom elképzelni, hogy lehetséges billentyűzet nélküli telefonra jól irányítható FPS játékot készíteni...
Ha valóban ilyen pörgős, mint a videón, akkor esélytelen érintőképernyőn ezzel vacakolni. Jól néz ki, de sztem csalódás lenne.
Asphalt-ot előbb le kéne warezolni.De mintha valaki egyszer írta volna, hogy az nem megy jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Napelem
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Dell notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest